Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Polkuja on monia, mutta vain yksi oikea (Osa 2) - Suigetsu
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K7- - Kieli: Suomi - Osia: 3 - Pituus: 716 sanaa, 4589 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-08-04 20:07:02 - Sarja kesken
Kansio: Muu - S-K13

 Tarina tapahuu Naruto-maailmassa, mutta juoni ja hahmot ovat omiani. 

Oukhei eli tässä olis mun (oman)sarjan toinen osa.ja ööh ...kysymyksiä saa kysyä.mitähän kertois,no en tiedä mutta jos nyt luet tätä ensimmäistä kertaa niin kehoitan lukemaan ekan osan jotta tajuatte XDja tosiaan tämä on toinen kirjoitukseni joten :D 
saattaa olla sitten vähän sekava tai jotain:D
ja tämän jälkeen tulee pieni tauko joten kommentia kiitoos :)

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 2698 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Toverukset ovat vihollisen saartamina. Heillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tapella. Mitarun ryhmä meni neliöön, kun taas viholliset vain tulivat lähemmäksi heitä.
Mitaru meni siirtymistekniikan turvin väijymään vihollisia. Yksi vihollisista perääntyi ja jäi etsimään Mitarua. Mitarun oli keksittävä suunnitelma. Pitihän nyt piiloutumisesta jotain hyötyäkin olla.
Nichi aloitti tappelun iskemällä miekalla yhtä vihollista. Vihollinen sai väistettyä sen ja iski takaisin kunailla, mutta se oli Nichille helppo torjunta. Mutta vastustajat olivat ilmeisesti odottaneet tätä ja he hyppäsivät ilmaan, koska he olivat virittäneet ansan. Kunaita lenteli kaikilta sivulta. Mitaru torjui kunait Kitan alueelta heittämillään heittotähdillä.
Mitarun onneksi viholliset eivät muistaneet Mitarun olevan piilossa ja Mitaru pysyi vielä salassa. Higashi taas torjui kunait Nichinkin puolesta tekniikoillansa.
Hän käytti vesielementin tekniikkaansa ja loi valtavan hyökyaallon. Viholliset eivät ehtineet väistää sitä, ja jäivät sen alle mutta tekniikka ei ollut tarpeeksi vahva, joten Nichi tainnutti vastustajat harhoillaan. Mitaru tuli piilostaan pois.Takaisin matkaan päästyään ryhmä oli jo täysin virkkuna, sillä he olivat jääneet metsään levähtämään ja keräämään chakraa. Nyt heidän täytyi mennä taisteluun. Ryhmän saavuttua taitselukentälle kylä oli jo päässyt vastustajien niskan päälle, mutta siitä huolimatta Mitarun ryhmä ei saanut huokaista helpotuksesta, sillä jos kylän ninjat ottaisivat vähääkään rauhallisemmin, vihollisille tulisi oiva tilaisuus iskeä takaisin.
Ja ei Mitarun ryhmäkään nyt mikään aivan avuton ole, ei ainakaan kun heillä on suunnitelma. Heidän suunnitelmanaan oli se että he kaikki menisivät riviin ja sitoisivat siiman tapaista chakralankaa heidän välillensä, ja tuottaisivat chakraa lankaan, jolloin langasta tulee tappava. Sitten he vain juoksisivat vihollisia kohti. Ei kulunut kauaa, kun toverukset syöksyivät asemmiin ja alkoivat toteuttaa suunnitelmaansa apinanraivolla.Pitkän ajan kuluttua viholliset oli melkein jo hoideltu. Heitä oli vain yhden ryhmän verran. Mitaru katsoi tätä ryhmää hetken ja huomasi jotain kummallista, mutta ei ymmärtänyt mitä. Kylän ninjat alkoivat rauhoittua sillä neljänhengen surmaaminen ei olisi kovin vaikeaa. Kylän ninjat lähtivät vihollisia päin, ja olivat aikeissa lyödä. Mitaru katsoi silmä tarkkana kunnes..."Katosivat! He...He katosivat", Mitaru huusi. Viholliset olivat siirtneet kyläläisten taakse ja löivät nyt takaa päin. Mitaru oli peloissaan, mutta hänen kaverinsa vain halusivat taisteluun mukaan. He alkoivat tuottaa chakraansa lankaan samalla hetkellä, kun Mitaru huomaamattaan keräsi hänen toveriensa chakran. Mitaru osoitti hädissään miekalla yhtä vihollisista, kunnes tapahtui jotain jonka Mitaru oli jo nähnyt. Todella kirkas valo sokaisi hänen silmänsä, samalla kun korvia huumaava räjähdys halkoi ilmaa joka puolella. Se oli viimeinen asia jonka Mitaru kuuli.Mitaru heräsi piilopaikan yhdestä teltasta. Hänen toverinsa istuivat vieressä odotellen hänen heräämistään. Mitaru kysyi heiltä, mitä he siinä istuivat, ja miksi hän makasi teltassa. Higashi kertoi heidän odotelleet hänen heräämistään, ja että miekan kärjestä oli tullut räjähdys. Mitaru hämmästeli, sillä hän vain osoitti miekalla yhtä vihollisista. Higashikin ihmetteli.
Hehän olivat vain siirtäneet chakraansa lankaan ja sitten...Mitaru meni hiljaiseksi."Minä en kyllä tuottanut chakraa.""Mitä sitten teit?", Higashi kysyi. Mitaru sanoi, että hänelle oli tullut outo tunne ennen räjähdystä. Eräs lääkintäninja tuli telttaan. Hän oli myös nähnyt räjähdyksen kaukaa. Hän myös tiesi mitä oli luultavasti tapahtunut. Hän sanoi Mitarun imeneensä kavereidensa chakraa. Hän oli tietämättään keskittänyt tämän chakran miekan kärkeen. Lisäksi hän oli siirtänyt myös omaa chakraansa järjettömän määrän miekkaan, jolloin miekka ei enää pystynyt varastoimaan enempää chakraa, ja syntyi räjähdys. Mitaru oli siirtänyt niin paljon chakraa kerralla miekkaan, ettei pysynyt enää tajuissaan.Mitarun toivuttua toverukset olivat päättäneet lähteä pitkälle matkalle. Heidän tavoitteensa oli saada kostettua ninjasusille jotka polttivat Higashin, Nichin ja Kitan kylän. Lisäksi heidän oli saatava Mitaru takaisin omalle aikakaudelleen, ennen kuin on liian myöhäistä. Toverukset lähtevät kohti tätä vaikeaa haastetta.  

Kommentit (Lataa vanhempia)
Suigetsu - 2013-08-05 09:36:20
Pahoittelut paksusta teksistä :(

Suigetsu - 2014-03-29 11:55:49
joo pieni tauko tosiaan

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste