Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Pelastamaan... - Ren-fan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 327 sanaa, 2137 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-08-25 14:29:22
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Hmmm... Mitenköhän tässä nyt puolustelis itteään?

Lyhyt, omituinen oneshot. SasuNarua, tosin nimiä ei juuri mainita joten vaikka inhoaisikin paritusta niin pystyy luultavasti lukemaan. Ei juurikaan mitään varsinaista homostelua. Syyttäkää omituista mielikuvitustani jos järkytytte vakavasti. Ikäraja tulee pikemminkin olosuhteista.

Ei sijoitu narutomaailmaan enkä tiedä mistä idea tuli. Teki vaan mieli vähän kirjottaa, ja kuten aina, en suunnittele yhtään, kynä käteen ja menoksi :) Ei myöskään juurikaan tarkistettu :)

Mutta kommentteja ja nauttikaa ficistä ^^

Arvostelu
5
Katsottu 645 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Tummatukkainen poika käveli pitkin pimeää ja märkää katua. Hänen hahmonsa oli hoikka, mutta lihaksikas. Hänen tummat hiuksensa kiilsivät kuun valossa, ja jokaisen harvassa olevan katulampun valossa pystyi näkemään että pojalla oli meikkiä ja tiukat nahkahousut. Nahkahousut, jotka näyttivät täydellisesti pojan lihaksikkaat reidet.

Poika käveli määrätietoisena ja päättäväisenä kohti kaupungin huonomaineisempaa osaa. Jo nyt hän pystyi erottamaan varjoissa oleilevat halvat huorat, tuntemaan heidän himoitsevat katseet kehollaan. Mutta hän ei pysähtynyt, hän ei ollut tullut huoien takia.

Hetken käveltyään hän saapui matalakattoisen ja hieman huonokuntoisen näköisen rakennuksen luokse. Mutta hän ei antanut sen ulkonäön häiritä, hän tiesi paikan tumman salaisuuden.

Poika käveli tyynesti etuoven ohitse, ja livahti salamannopesti, kenenkään huomaamatta sivuovesta sisään.

Heti oven jälkeen oli mahdollisuus kääntyä joko oikealle tai vasemmalle. Oikealta kuului musiikkia, huutoja ja juhlimisen ääntä, vasen käytävä oli täysin pimeä ja äänetön. Hetkeäkään epäröimättä poika valitsi vasemman ja katosi pimeyteen.Hänen edessään, leveällä mutta likaisella sängyllä, makasi blondi, alasti, odottamassa. Tämä oli laiha, hänen hiukset olivat likaiset ja hoitamattomat, ja koko keho oli ruhjeilla. Hän ei katsonut ovelle päin.

Tummatukan sydäntä vihlaisi tämän katsoessa pienempää poikaa. Hän astui hiljaa askeleen eteenpäin ja päästi ilmoille varovaisen kuiskauksen.
"Naruto..."

Tummatukka pystyi näkemään blondin hauraan kehon jäykistyvän. Hän kuuli miten tämä veti terävästi henkeä ennenkuin käänsi päätään äänen suuntaan.


"Sa-Sasuke?" vaalea poika kuiskasi, nyt kyyneleet silmissä. "S-sinä tulit?"

Tummempi poika ei pystynyt vastaamaan. Hetken he vain seisoivat siinä, molemmat itkien, kunnes viimein Sasuke käveli blondin luo ja nosti tämän kevyen kehon vahvoille käsivarsilleen. Naruto tarrasi tiukasti kiinni vanhemmasta, nyyhkyttäen hiljaa;

"Sinä tulit... Pelastamaan minut..."

Kommentit (Lataa vanhempia)
KakashiHatake - 2013-09-02 14:57:57
Naruto parka! Hyvä Sasse kun menit! ^^ juu vaikka lyhyt olikin erittäin hyvä! :3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste