Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
You're the one | Shizaya | k-15 | Durarara!! - Erzka
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K15- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 692 sanaa, 4458 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-08-26 17:05:17
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Osallistuin tosiaan Finfanfunin saaga-haasteeseen ja tässä ensimmäinen osa kolmesta (1/3) 
http://www.finfanfun.fi/index.php?topic=26087.0
Pistän nämä tännekkin, koska osallistuin kyseiseen haasteeseen Durarara!! -sarjalla (:
Ideana oli siis että ne liittyvät jotenkin kaikki toisiinsa ja minä päätin tehdä jatkuvan nauhan, oman suosikki laulajani kappaleista. Niitä olen valinnut kolme ja tämä perustuu "you're the one" -kappaleeseen (:

Kirjoittaja: Erzka
Ikäraja: k-15
Fandom: Durarara!!
Paritus/Hahmot: Shizaya (Shizuo x Izaya)
Vastuuvapaus: En omista ficin hahmoja tai paikkoja ja luulen myös, ettei kukaan tällaisesta maksaisi xD
Varoitukset: Tulossa luultavasti väkivaltaa sekä pienimuotoisia seksikohtauksia. Sulkekaa silmät lapset, tästä voi tulla rumaa.

Tiivistelmä - "And even if we're far apart, i still feel you in my heart.."


Rakentavaa palautetta otetaan mielellään vastaan! (:

Arvostelu
4
Katsottu 962 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Hän nousee varovasti istumaan. Hän yrittää olla herättämättä toista, kun heittää peiton pois päältään ja alkaa pukeutua. Hän vilkaisee vielä sänkyään. Siinä toinen nukkuu, niin viattomana. Hän ei tahtoisi jättää toista yksin nukkumaan petiinsä, mutta hän tietää, että kun hän palaa, toinen on täällä yhä. Tumma hiuksinen mies kävelee ovelleen, hyvin pieni hymy huulillaan. Hän ei tiedä onko se pirullinen hymy vai pieni virne.

"En voi uskoa, että tässä me olemme. Viimein..." Izaya ajattelee ääneen hiljaa. Miten kauan hän on odottanutkaan sitä.  Herra astuu ovesta ulos, kävellen portaat alas, kerrostalon lopulliselle ulko-ovelle. Hän oli saanut Shizuon humalaan ja itselleen. He olivat viettäneet varsin mukavan illan pedissä. Kerrankin ilman väkivaltaa... Taino, lasketaanko se väkivallaksi, että Izaya sai mustelman kylkeensä, kun kiihkoissaan Shizuo painoi sitä liian kovaa ja hän melkein menetti kätensä, kun blondi meinasi painaa sen pois sijoiltaan. Pari mustelmaakin näkyy nuoremman kaulassa, mutta ei hän niistä välitä. Pikemminkin on ylpeä. Ne saisivat taatusti Shizuon pois tolaltaan ja taas Izaya saisi pitää hauskaa, kun Shizuo on raivoissaan. Orihara naurahtaa huvittuneena - osaksi kieroutuneena. Hän vain rakastaa ihmisiä ja heidän ärsyttämistään.  
  Mies lähes tanssahtelee omalle toimistolleen onnellisena. Herran sihteeri kyselee hieman kaulassa olevista verenpurkauksista, mutta Izaya vain kertoo, että Shizuo kävi kuumana. Se on niin hänen tapaistaan. Mies saattaa Shizuon vielä helvettiin, kun koko kaupunki saa tietää. Sitä nuorempi ei malta odottaa.

* * *

" 'Cause when our all days are past, she will be my first and last. Even know, he is real, he's my dream. Miracle are hard to undestand when i see your smile and take my hand. You're the one..." Kuuluu hyräilyä ovelta. Blondi nousee sängyssä istumaan ja pistää kätensä ohimolleen. Päässä on jomottava kipu.

"Ah... Shizu-chan~ Heräsit jo~~" Kuuluu pirullinen ääni lähempää, mitä Shizuo ei juuri nyt jaksaisi. Miksi se ärsyttävä täi edes kutsuu häntä sillä nimellä?

"Mitä? Kerro minulle mitä teen täällä! Sin-!" Shizuo aloittaa vihaisena, mutta lopettaa nopeasti huutonsa, kun näkee ne jäljet Izayan kaulassa. Samassa hetkessä mies unohtaa pääkivun ja tajuaa istuvansa täysin alasti, vain peitto itsensä peitteenä.

"Mutta Shizu-chan, etkö sinä muista? Meillä oli melko hauskaa~~" Izaya virnuilee. Hän tulee kiusallaan istumaan parisängyn reunalle. Izayan koti on sen verran iso ja mies on sen verran rikas, että hän nukkuu normaalisti yksin siinä sängyssä. Nyt se on myös Shizuon.

"Ei. Sano, että tämä on vain painajaista.." Blondi manaa hiljaa, sulkien silmänsä vihaisena.

"Sanoit eilen, että suudelmani saavat sinulta hengen salpautumaan~~" Nuorempi kiusaa. Shizuo avaa silmänsä, mulkaisten tumma hiuksista nuorukaista. Hän pidättelee suurta vihaa sisällään, kun mies tarttuu Izayaa rinnuksista kiinni, vetäen lähemmäs itseään.

"Turpa kiinni! Syötä valheitasi muille!" Minä sitten rakastan sinua Izaya... Shizuo sanoo kaikkea muuta mitä tarkoittaa. Hän ei voi sanoa rakastavansa Izayaa, ei ikinä.  Orihara virnistää. 

"And even if we're far apart, i still feel you in my heart.." Izaya alkaa taas hyräillä tietäen, ettei blondi voi vastustaa häntä. Shizuo hymähtää hyvinkin vittuuntuneen näköisenä, mutta juuri siitä hymystä Izaya pitää kaikkein eniten. Shizuo ei sano enää mitään. Hän vetää vain nuoremman lähemmäs itseään ja suutelee rajusti, sekä armottomasti. Miksi hänen täytyi myöntää se itselleen? Miksi Shizuo ei voi olla rakastamatta sitä täitä?

* * *

Iltapäivä menee aivan normaalisti. Kaksikko riehuu kaupungilla ja Izaya on vähällä saada limukoneen niskaansa. Kaikki johtuu vain yöllisestä ja siitä, että nyt Erika on kokoajan kaksikon kimpussa. Tahallaanhan nuorempi toista ärsyttää ja virnuilee tälle. Shizuo vihaa sitä virnettä. Miksei Izaya voi olla normaali ja hymyillä sillä omalla kauniilla tavallaan, mikä saa tämän blondin silloin tällöin jopa huomaamaan miten suloinen tummahiuksinen mies onkaan. . . Suloinen? Ei, Izaya on itse piru! 
 Blondi heittää samantien jonkin vihreän Hondan Izayan niskaan. Sääli, että toinen väistää sen. Izayastahan tämä on hauskempaa kuin itse seksi.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Nozo - 2013-08-27 06:31:10
Mie pidin tästä >u< Vaikkakin pari kohtausta oli meidän roolipelistä otettu BD *myhäilyä*
En huomannu kirjotusvirheitäkään, paitsi tuo "limukone" on puhekieltä. "Limonaadikone" olisi oikea kirjallinen muoto.

Tykkäsin siitä tosi paljon, miten sait pidettyä molempien luonteet (ainakin minun mielestä) samoina. O u O

Plussaa ja peukku ylös! n__n ♥

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste