Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Masokisti joka suhteessa - Ren-fan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 511 sanaa, 3432 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-09-27 19:07:13
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Ehmh, Näin luetaan kokeeseen.

KakuHida tarina :D Ainakin K15 materiaalia. Ehkä enemmänkin~ Kuten kaikki tiedätte, Hidan on masokisti. Verta siis luvassa ;D Mutta, hän sattuu myös olemaan hieman puutteesa...

En tiedä mistä idea tuli :D Oikeasti minun pitäisi olla lukemassa hissan kokeeseen... Vajaan parinsadan sivun koealue odottaa, mutta mihin minä käytän aikani?

Sisältää kirjoitusvirheitä, on lyhyt ja loppu yllättää. Mutta LUKEKAA JA KOMMENTOIKAA!!!

Arvostelu
5
Katsottu 850 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Viilto.

Se tuntui niin hyvältä.

Toinen viilto.

Veri valui pitkin Hidanin käsivartta. Hän tuijotti sitä mielihyvän transsissa. Mikään ei tuntunut paremmalta kuin kipu. Ja mikään ei tuntunut kiihottavammalta kuin nähdä oman veren valuvan pitkin kättä ja lopulta tippuvan lattialle. Kun vaaraa verenhukkaan kuolemisesta ei ollut, mikäpä Hidania olisi estänyt?

Paitsi tietenkin Kakuzu ja loput Akatsukista. Turha joukko joka puuttui liikaakin hänen ja jumalansa asioihin.

"Hidan! Nyt se ovi auki, mä tiedän mitä sä siellä teet!"

'Ja vitut.'
Hidan jätti Kakuzun huudot huomioimatta. Hänhän oli oven sisäpuolella turvassa. Ja jos Kakuzu jotenkin saisikin oven auki, mitä hän albiinolle tekisi? Aiheuttaisi kipua. Ja sitähän Hidanilla ei ollut mitään vastaan.

Hän hykerteli itsekseen ja viilsi itselleen uuden, syvän, vuolaasti vertavuotavan haavan. Se tuntui taivaalliselta, nautinnon huokaus pääsi huomaamatta karkaamaan hänen huuliltaan.

"Hidan...!" Kuului oven takaa varoittava ärjähdys. Mutta albiinon aivot olivat aivan liian tukossa nautinnosta huomatakseen ulkomaailmaa.

Yhtäkkiä vessan ovi särkyi palasiksi kovaäänisen rysähdyksen ja Kakuzun jalan saattelemana. Hidan hätkähti voimakkaasti nähdessään erittäin vihaisen Kakuzun änkeävän ovenpalasten välistä sisälle.

Hän nielaisi, epävarmana pitäisikö olla peloissaan vai innoissaan, mutta päätti sitten varmuuden vuoksi piilottaa viillellyn käsivartensa selkänsä taakse.

Kakuzun kädet rutistuivat nyrkkiin tämän huomatessa Hidanin teot.
"Taidat taas kaivata kunnon rangaistusta, etkö kaipaakin, senkin likainen pikku huora?" hän ärisi.

Lyhyempi nielaisi raskaasti. Toisen äänensävy ei ollut koskaan kuulostanut yhtä seksikkäältä. Mutta alkavasta housujen kiristyksestäkin huoimatta albiino tajusi varoa.
"Mmh..." Oli kaikki mitä hän sai suustaan.

Kakuzun naama vääntyi raivokkaaseen irvistykseen. Juuri kun tämä oli nostamassa nyrkkiään lyödäkseen Hidania, tämä yllätti ja kurottautui painamaan vanhemman huulille intohimisen suudelman.

Hidan tiesi ideansa olevan riskialtis, mutta ei sillä hetkellä pystynyt hillitsemään itseään. Himokkaasti hän hinkkasi hharojaan toisen reittä vasten, viestittäen selvästi mitä oli vailla.

Kakuzu urahti.

Hidan työnsi kielensä toisen suuhun ja käytti kättään painamaan itsensä tiukemin toiseen kiinni. Vapaalla kädellään hän vielä kouraisi toisen pakaraa. Eihän sitä koskaan tiennyt miten paljon vikkejä vanhukselle piti antaa.

Kyseinen vanus päästi ilmoille oudon ännähdyksen täynnä raivoa ja himoa. Enää hän ei yrittänyt lyödä toista, vaan sen sijaan nosti häntä, painaen toisen etumuksen omaansa vasten.

Hidan äännähti tyytyväisenä. Hän tunsi Kakuzun etumuksen kasvavan, mikä sai vain hänetkin kovenemaan. Albiino oli niin varma että tiulisi saamaan tänään.

Kakuzu peruutti ja istahti lähimmälle istuttavalle pinnalle, joka sattui olemaan vessanpönttö. Hidan voihkaisi seksikkäästi ja alkoi riisua pidemmän housuja, kosketellen samalla itseään saadakseen itsensä täysin kovaksi. Kakuzu läppäisi toisen käden pois ja heitti albiinon sylistään.

Hidan älähti kovaäänisesti osuessaan kovaa selkä edellä latiaan.

"Mitä helvettiä Kakuzu?!"

"Minähän sanoin, rangaistus."

Kakuzu virnisti ja Hidan kalpeni.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sweetie - 2013-09-28 21:05:35
Hahahah, repesin lopussa xD! Tykkään tyylistä miten kirjotat, se on semmonen jännä ja kiva lukea... Njoo.. En ole hyvä selittämään ^^
Tyksin (Hidan ja Kakuzu on kyllä aivan uskomaton paritus, molemmat kun vähän semmosia omalaatusia n_n..) ja lisää ficcejä siulta oottelen.

Aromaa - 2013-09-29 16:28:13
Hyvä Ren!!! *Taputusta ja vislausta tyhjässä salissa*
Oh gash! Nyt mä itken naurusta enkä siitä että oon jus nähny haukan vievän rusakonpoikasen. :DD (mut silti se pentuu >^<)
Kiitos taas tästäkin piristyksestä :33

ane-chin - 2013-09-29 20:27:25
ÄHÄHÄÄ!!!! kakuhidan the best! >8DD kirjota lisää! >//3//< siun kirjotus tyyli on niin ihana ja ideat kans. >w<  

KakashiHatake - 2013-09-30 08:58:43
Oletkos sattumoisin lukenut Mustantikarin veljeskuntaa, Ren?? o3o koska kirjotus tyylisi on hiukan saman kaltainen ^^ ja se tarkoittaa pelkkää hyvää!! Mustantikarin velkeskunta kirjat on parasta! Jatka ihmeessä!! Kakuhidan on ehkä toisiksi paras paritus Akatsukin sisällä! Toinen koska DeiSaso! xDD

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste