Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Escalus 3/4 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2163 sanaa, 14681 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2015-07-11 18:27:32 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Naruton katoaminen herättää hänen tovereissaan levottomuutta. Maanjäristykset ravisuttavat Metsä maata järkyttävällä tavalla, jota kukaan ei uskoisi, ellei näkisi tilannetta omin silmin. Sain tähän osaan idean toisesta Naruto Shippuden moviesta, jossa esiintyi Amaru niminen tyttö. Otan vastaan kaikenlaisia mielipiteitä.

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 1690 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Miten tämän voi kertoa heille?" Kakashi kysyi itseltään kävellessään Yamaton kanssa kohti huonetta, jossa Sakura ja Sai olivat. Kakashi ja Yamato olivat heränneet varhain ja ihmetelleet Naruton poissaoloa. Pystytettyään ansoja Yamaton rakentaman talon ympärille, he olivat lähteneet etsimään Narutoa, mutta olivat löytäneet jotain järkyttävää yhdellä lähellä olevalta sillalta.

"Lienee syytä mennä suoran asiaan. Tsunade-sama saa raivokohtauksen, kun kuulee tästä", Yamato sanoi kantaen toisessa kädessään märkää vaatekasaa.

Lopulta kaksikko tuli Sakuran ja Sain huoneen ovelle.

"Mietinkin missä olitte", Sakura sanoi nähtyään Kakashin ja Yamaton. "Missä ihmeessä Narutokin mahtaa olla?"

"Olimme etsimässä häntä", Kakashi aloitti. "Löysimme Naruton vaatteet joesta ja joen ylapuolella olevalla sillalla oli verinen kunai. Joen virtaus on varsin voimakas".

"Mitä on oikein tekeillä?" Sakura kysyi uskomatta korviaan.

Yamato tiputti lattialle toisessa kädessään kantamansa vaatteet ja verisen kunain.

Sakura tunnisti välittömästi oranssimustan takin ja oranssit housut niiksi, joita Naruto käytti. Hän ei tiennyt, mitä ajatella:

"Mitä on tapahtunut?"

"En ole ihan varma, mitä on tapahtunut. En tosin ihmettelisi, jos Naruto teki epäilemäni asian kun ottaa huomioon, mitä sanoit hänestä eilen, Sakura. Sanoit näin:

Olisin huomannut sen puun itsekin. En kaipaa Naruton suojelua sellaisissa tilanteissa. Ihan kuin hän epäilisi kykyjäni. Niin yli-suojelevalla asenteella hän ei saa tyttöystävää. Näin Naruton kuuntelevan ovelta, kun puhuit hänestä eilen tuolla tavalla. Hän kuuli myös sen, mitä sanoit ennen kuin solvasit Narutoa yli-suojelevasta asenteesta. Puhuit sen verran kovalla äänellä, että puheestasi sai selvän. Kun Naruto kuuli, mitä sanoit hänestä, hän lähti kohti alakertaa aika surullisen näköisenä", Sai sanoi.

"En arvannut, että hän oli oven takana ja kuuli kaiken", Sakura sanoi kalpeana täristen samalla, ennen kuin kaatui polvilleen. Hän häpesi sanojaan. Syyllisyys velloi hänen sisällään.

"Lähetin joukon ninjakoiria tutkimaan aluetta siltä varalta, jos Naruto on jossain lähettyvillä", Kakashi sanoi.

Samassa maa alkoi jälleen järistä voimakkaasti.

"Järistykset tuntuvan voimistuvan joka kerta", Kakashi sanoi ottaen tukea seinästä.

Samassa Pakkun juoksi yläkertaan:

"Kakashi, löysin Naruton tuoksua Metsä maan pohjois suunnasta!"

"Mennään siis katsomaan", Kakashi totesi ja joukkio lähti talosta.

-----------------------------------------

"Kuinka kauan olen jo kävellyt?" tummaan puseroon ja harmaisiin housuihin pukeutunut blondi kysyi itseltään lähestyen raunioita, joihin oli piilotettu Escalus. Sakuran eiliset sanat repivät hänen sydäntään uudestaan ja uudestaan useisiin osiin. Hän halusi vain sulkea ne pois muististaan.

Hän oli kuullut Escaluksen huudon ja suunnisti sen sen mukaan. Huuto voimistui sitä kovemmaksi, mitä lähemmäs hän tuli raunioita. Vähän ajan kuluttua hän näki jonkinlaiseen temppeliin johtavat portaat.

Blondin rintaan tuli jälleen painostava tunne, mutta hän sivuutti sen kävellessään eteenpäin.

"Taas järistys", blondi totesi samalla, kun vilkaisi taakseen huomatakseen, että rauniot olivat nousemassa ilmaan. "Taatusti Ofelian tekosia".

Iiiiiik!

"Taas Escaluksen huuto. Tämä on oikea suunta", blondi meni rakennuksen sisälle.

-----------------------------------------

"Taas järistyksiä!" Sakura totesi hypellen oksalta toiselle.

Päästyään metsästä joukkio huomasi, että heidän edessään oli raunioita, jotka olivat nousemassa ilmaan.

"Tämä on outoa! Naruton tuoksu tulee noista reunioita", Pakkun ilmoitti hypäten Kakashin olkapäälle.

"Sai!" Kakashi sanoi ja kyseinen poika piirsi pari muste-lintua, joiden selkään nelikko hyppäsi, koska rauniot nousivat nopeasti ilmaan, eivätkä he välttämättä pystyisi hyppäämään ihan niin korkealle.

"Mitä ihmettä on oikein tekeillä?" Sakura kysyi, kun muste-linnut laskeutuivat raunioille ja muuttuivat musteeksi, joka imeytyi Sain kääröön.

"Naruton tuoksu tulee tuosta temppelistä", Pakkun ilmoitti ja johdatti muut sisälle.

--------------------------------

Naruto astui alas viimeiseltä portaalta ja hänen edessään levittäytyi valtava, kivinen silta, jonka alapuolella oli vettä.

Blondi otti askeleen eteen päin samalla, kun yksi huoneen tukipilareista sortui ja putosi veteen.

Molsk!

Vettä roiskui ympäriinsä, mutta sinisilmä ei kiinnittänyt huomiota siihen, vaan käveli eteen päin.

"Ugh!" Naruto tuhahti lyyhistyen polvelleen samalla, kun hänen rintaansa tuli jälleen painostava tunne ja Escaluksen siemen hohti vihreänä.

Klak!

"Kuulosti askelilta", Naruto mietti ja kääntyi ympäri nähdäkseen ryhmänsä, joka juoksi alas portaita.

"Naruto! Miksi katosit sillä tavalla?!" Sakura kysyi juosten blondia kohti helpottuneen näköisenä.

"Pysähdy! Ette uskoisi, vaikka kertoisinkin", blondi sanoi kylmällä äänellä, joka sai kylmät väreet juoksemaan Sakuran selässä.

"Olen pahoillani siitä, mitä sanoin eilen. En tiennyt, että olit kuuntelemassa oven takana. En halunnut loukata sinua", Sakura sanoi.

"Loukkasit kuitenkin. Et ymmärrä tunteitani yhtään", blondi nousi jaloilleen pidellen rintaansa, jossa oli jälleen painostava tunne, kuin joku olisi painanut sitä nyrkillään.

Samalla hetkellä vedestä nousi juuria eräänlaiseksi kaareksi sillan päälle.

"Escaluksen juuret!" blondi huusi samalla, kun yksi juurista kuihtui. http://vignette2.wikia.nocookie.net/romeoxjuliet/images/d/d2/Escalus.jpg/revision/latest/scale-to-width-down/180?cb=20131117071853

"Escalus? Mikä se on?!" Kakashi kysyi.

Ennen kuin Naruto ehti vastata, hän nousi pari senttiä ilmaan ja hänen paitansa repesi paljastaen vihreänä hohtavan Escaluksen siemenen ja seuraavaksi hänen paitansa selkämys repesi myös paljastaen vihreät siivet.http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB4QtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DmoNtN8esn_w&ei=XM-iVeLZEKLMygP4lpKoBQ&usg=AFQjCNG-RNE-8cd2QAlFYOtqLBVaq1zV4Q&bvm=bv.97653015,d.bGQ

"Uzumaki Naruto, sinussa piilee Escaluksen siemen. Anna sen kasvaa ja kukkia. Muutu Escaluksen pistokkaaksi!" suunnasta, johon Naruto oli ollut matkalla, kuului väritön ääni samalla, kun blondi hieman horjahti eteen päin.

"Mitä on tekeillä, Naruto?!" Sakura kysyi katsoen blondin siipiä hermostuneena. Hän ei ymmärtänyt tilannetta ollenkaan.

"Anteeksi, etten kertonut", Naruto ojensi kättään ystäviään kohti, mutta samassa hänen siipensä tuntuivat vetävän häntä siihen suuntaan, johon hän oli ollut matkalla.

"Naruto!" Sakura huusi ja lähti muiden tavoin juoksemaan siihen suuntaan, johon blondi oli mennyt.

Kakashi ei tiennyt, mitä ajatella.

Yamato oli hermostunut, koska ei ollut koskaan nähnyt mitään vastaavaa.

Sain selässä virtasi kylmiä väreitä.

Juostuaan vähän aikaa nelikko saapui isoon huoneeseen, jossa oli valtava puu, josta putosi kultaisia hedelmiä. Puu näytti myös vähän kuihtuneelta. Naruto leijui ilmassa, ihan puun edessä ja hänen edessään oli valkoiseen viittaan pukeutunut nainen, joka näytti vähän nukelta.

"Täytä velvollisuutesi", nainen sanoi blondille, joka näytti hermostuneelta.

"Mitä on tekeillä, Naruto?!" Sakura huusi hermostuneena.

"Sakura tunteeni sinua kohtaan ovat aitoja", Naruto totesi.

"Aivan. Halusit Sakuran vastaavan tunteisiisi, mutta saitkin vain kärsiä hänen takiaan. Escaluksen pistokkaana sinun ei tarvitse kärsiä. Olen nähnyt sydämmesi. Olet kaivannut rakkautta. Olet aina jäänyt parhaan ystäväsi varjoon. Sinua on aina verrattu häneen", Ofelia suuteli Narutoa ja vähitellen blondin silmät sulkeutuivat ja hänen siipensä alkoivat hohtaa kultaista valoa.

"Tuo puuko on Escalus?! Mitä teit Narutolle?" Yamato kysyi.

"Tainnutin hänet", Ofelia sanoi. "Tästä pojasta on tuleva Escaluksen pistokas!"

"Miksi?!" Sakura kysyi järkyttyneenä.

"Kun hän ja sinä näitte ne kuihtuneet juuret, hän kuuli ensimmäisen kerran Escaluksen huudon ja sai sisälleen Escaluksen siemenen. Escalus vaistosi tämän pojan voimakkaan voimakkaan chakran ja houkutteli hänet siihen temppeliin, jossa kuihtuneet juuret olivat. Haruno Sakura, vain tosirakkauden teko sinulta olisi voinut poistaa Escaluksen siemenen tästä pojasta. Sinä ajoit hänet tähän ratkaisuun ilkeyttäsi", Ofelia ojensi kätensä kohti edessään olevaa puuta, jonka runko avautui. Blondille ilmestyneet siivet kietoutuivat pojan ympärille, minkä jälkeen hän siirtyi puun sisälle rungon sulkeutuessa. Puun oksat taittuivat alas päin ja lehdet varisivat veteen. Vain puun sisältä pilkistävät siivet hohtivat kirkkaina. 

"En anna sinun satuttaa Narutoa!" Sakura huusi ja ryntäsi kohti portaita, jotka olivat suunnilleen siinä kohtaa, jossa Naruto oli tainnutettu.

"Sinä se häntä satutit huomaamatta edes tilannetta", Ofelia huusi ja samassa yksi puun juurista kietoutui Sakuran ympärille puristaen tätä.

"Palauta Naruto entiselleen!" Sakura huusi.

"Nytkö muka sitten haluat hänet?" Ofelia kysyi ja lensi Sakuran eteen:

"Juuri sinun kaltaisesi ahneet, suosiota kaipaavat ja omaa etuaan tavoittelevat ihmiset kuihduttivat Escaluksen sisarpuun tavoitellessaan kultaa ja kunniaa ja unohtivat todellisen rakkauden merkityksen. Siksi Escalus valitsee pistokkaakseen vain sellaisen, joka kaipaa oikeaa rakkautta".

"Olen tosiaan tainnut ajatella itseäni liikaa. Ja aiheutin Narutolle kärsimystä. Olen ollut todellinen idiootti! Haluan hänet takaisin!" Sakura puristi oikean kätensä nyrkkiin ja iski sen juureen murskaten sen. Kun hän putosi portaille, viittaan pukeutunut nainen yritti usuttaa toisen juuren hänen kimppuunsa, mutta silloin Yamato loi oikeasta kädestään puupilarin, jolla kahlitsi naisen läheiseen seinään.

"Pidättelemme häntä, Sakura! Hae Naruto!" Kakashi neuvoi ja loi toiseen käteensä Chidorin.

Sakura lähti juoksemaan puuta kohti ja repi kaarnaa irti ja löi nyrkillään tietän eteen päin. Käveltyään ja revittyään puun osia hajalle, hän näki Naruton, joka näytti nukkuvan.

"Naruto!" Sakura huusi ja otti askeleen eteen päin, mutta samassa hänen kaulansa ympärille kiertyi paksu oksa.

"En anna teidän tuhota Escalusta!" Ofelia huusi ja hänen toinen kätensä, joka oli muuttunut paksuksi oksaksi, oli iskeytynyt puuhun ja kiristi otettaan Sakuran kaulan ympärillä.

"Chidori!" Kakashi löi tekniikkansa Ofelian käteen, jonka seurauksena Sakuran kurkun ympärillä ollut oksa valui maahan.

"Huh huh!" Sakura hengitti ja lähestyi blondia lisää repien puun osia tieltä. Lopulta hän pääsi ihan Naruton eteen ja halasi tätä tiukasti.

"Pyydän Naruto. Herää", Sakura kuiskasi itkien.

"Olet aina saanut minut piristymään. En ole enää ihastunut Sasukeen, koska hän rakastaa Hinataa. Kun näin sodassa, miten paljon välität tovereistasi ja suojelit heitä ja minua, ymmärsin vihdoin, mitä oikeasti tunnen. Sinun seurassasi minulla on turvallinen ja lämmin olo. Olet viime aikoina saanut sydämeni pomppimaan normaalia kovemmin aina, kun näen sinut. En halua menettää sinua, koska rakastan sinua", Sakura hyväksyi viimein todelliset tunteensa ja suuteli blondia.

"Sakura!" Naruto kuiskasi avaten silmänsä samalla, kun häntä ja Sakuraa ympäröivä puu halkesi palasiksi ja hajosi juuriaan myöten.

"Avasiko poika silmänsä?! Iiiiiiiik!" Ofelia huusi pidellen päätään.

Puun palaset muuttuivat useiksi terälehdiksi, jotka putosivat huoneen lattialle.

Naruto pudottautui Sakura sylissään siihen kohtaa lattiaa, jossa Escalus oli ollut ja katsoi ympärilleen nähdäkseen maassa makaavan Team Kakashin jäsenet, jotka olivat haavoittuneet:

"Anteeksi, etten kertonut, mitä oikeasti on tekeillä, Sakura. Pelkäsin, ettet usko minua", blondi totesi laskien Sakuran jaloilleen.

"Minun tässä pitäisi pyytää anteeksi, kun olin niin ilkeä sinulle", Sakura sanoi.

"Olemme siis tasoissa", blondi hymyili.

Sakura hymyili myös.

"Kehtasitkin tuhota Escaluksen", Ofelia sanoi muuttuneena lukuisten oksien näköiseksi olennoksi.

Uzumaki siirtyi Bijuumoodiin huomattuaan oksien lähestyvän häntä ja Sakuraa, ja loi Kakashin kanssa kehittelemänsä tekniikan, jonka heitti Ofeliaa kohti:

"Fuuton Rasenshuriken!"

"Iiiiiiiik!" Ofelia huusi, kun tekniikka osui häneen ja hän repeytyi palasiksi pyörteen sisällä.

"Tämä paikka sortuu pian", Uzumaki totesi levittäen siipiä ylös päin.

"Mitä aiot?" Kakashi kysyi tullen muiden kanssa paikalle.

"Lasken tämän paikan alas. Pitäkää kiinni", Naruto sanoi, kun siivet alkoivat hohtaa kirkkaina. Siivet näyttivät kasvavan koko ajan isommiksi ja isommiksi, kunnes pojan selästä ilmestyi toisetkin siivet, joka alkoivat heilua ylös ja alas mahdollisimman varovasti levittäen samalla ilmaan kultaista hodetta, jotka muistuttivat Escaluksen hedelmiä.

"Ihmeellistä", Kakashi kuiskasi samalla, kun rauniot laskeutuivat alemmas ja alemmas.

"Nämä kimalteet levittävät chakraa koko Metsä maahan. Se parantaa maan viljely-mahdollisuuksia, joka oli alunperin Escaluksen ja sen sisarpuun tehtävä. Kenenkään ei enää tarvitse uhrautua Escalukselle, koska se tuhoutui", Naruto totesi huomattuaan chakrallaan, millainen vaikutus kimalteella olisi Metsä maahan.

Lopulta rauniot laskeutuivat keskelle isoa järveä roiskuttaen hieman vettä, jonka seurauksena raunioiden yläpuolelle nousi kaunis sateenkaari.

"Se on nyt ohi", Naruto totesi samalla, kun hänen selässään olevat siivet hajosivat valkoisiksi terälehdiksi, jotka leijuivat tuulen mukana kauas pois samalla, kun hän poisti Bijuumoodin käytöstään.

"Oletko kunnossa?" Sakura kysyi tukien Narutoa huolestuneen näköisenä.

"Kyllä. Rinnassani ollut Escaluksen siemen on myös kadonnut", blondi totesi huomattuaan, että hänen rinnassaan ollut vihreä kuvio oli kadonnut. Yllättäen häntä alkoi pyörryttää kamalasti.

"Naruto! Viedään hänet kiireesti Konohaan! Sakura, paranna häntä matkan aikana", Kakashi neuvoi Sain piirrettyä mustelinnun, joka heräsi eloon. Joukkio nousi linnun selkään ja Sakura ryhtyi parantamaan blondia.

"Kohtelen sinua tästä lähtien lempeämmin, Naruto", Sakura lupasi parantaen blondia.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste