Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Darkness daughter 1 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2234 sanaa, 15594 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2017-02-06 12:45:06 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Entä jos Queen Beryl olisi aivopessyt neljä Sailor Senshiä alaisikseen ja Usagi olisikin löytänyt Shitennounit? Voivatko Sailor Moon ja Shitennounit sekä Tuxedo Mask taistella, kun pimeyden voimat juonitelevat?

Pairing: Sailor Moon x Tuxedo Mask sekä Sailor Senshit x Shittennounit.

Gerne: Romance and Drama!

Perustuu Sailor Moon Crystalin ensimmäiseen tuotantokauteen, mutta luvassa on pieniä juoni-muutoksia.

Mielipiteet kiinnostavat.

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 820 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli aurinkoinen ja kesäinen päivä Tokiossa ja monet ihmiset kävelivät kaduilla.

Usagi käveli Tokion kadulla kohti kotia koulupuku yllään tuulen heilutellessa hänen pitkiä hiuksiaan, kunnes hän näki edessään pojan, joka oli suunnilleen 17-vuotias. Poika oli pitkä ja laiha ja hänellä oli vaalea iho, pitkät, vaaleat hiukset, jotka olivat poninhännällä. Hänellä oli vihreät silmät. Pojalla oli yllään sininen takki, valkoinen paita ja punainen solmio. Hänen jaloissaan oli mustat housut ja mustat kengät. Pojan oikeassa kädessä oli ruskea koulu-laukku ja hän piti sylissään sinertävää kissaa, jonka otsassa oli kultainen puolikuu-symboli.

"Luna", Usagi sanoi tunnistettuaan kissansa. Silloin poika käänsi katseensa Usagiin ja tyttö näki mielessään valkoisen palatsin. Hänestä tuntui, että hän tunsi pojan, vaikkei ollutkaan ennen nähnyt tätä.

"Onko tämä sinun kissasi?" poika kysyi katsottuaan edessään olevaa tyttöä. Tyttö näytti jotenkin tutulta, mutta poika ei ollut varma, miksi. Hänen mieleensä tuli kuva valkoisesta palatsista.

"On. Olen Tsukino Usagi", sinisilmäinen tyttö sanoi.

"Olen Mori Tooru", poika esittäytyi.

"Käytkö kenties Moto Azabu Private-lukiota?" Usagi kysyi katsotuaan pojan koulupukua.

"Kyllä. Miksi kysyt?" Tooru kohotti kulmansa.

"Eräs koulusi oppilas, Chiba Mamoru osaa olla ärsyttävä", Usagi sanoi.

"Kyllä minä Mamorun tunnen. Hän on oikeasti hyvä. Härnää vain joskus", Tooru antoi Lunan Usagille.

"Tooru, tule Crystal-seminar-rakennukselle!" joku käski pidempää blondia ja hänen silmänsä muuttuivat lasimaisiksi.

"Täytyy mennä, Tsukino-san", Tooru sanoi poissaolevasti.

"Selvä, nähdään Tooru-kun", Usagi sanoi, kun vihreäsilmäinen poika lähti kävelemään vasemmalle.

Silloin pidemmän blondin laukusta putosi DVD-kotelo.

Usagi nappasi kotelon oikealla kädellään juuri ennen kuin se putosi maahan.

"Crystal-seminar. Taitaa olla se uusi preppauskoulu", Usagi luki DVD-levykotelon kannen tekstin. Hän katseli ympärilleen huomatakseen, ettei Toorua enää näkynyt. "Annan tämän Tooru-kunille, kun näen hänet seuraavan kerran".

"Usagi-chan, minusta tuntuu, että tunnen Tooru-kunin jostain", Luna sanoi.

"Hän vaikutti minustakin tutulta", Usagi sanoi.

"Vilkaistaan tuota levyä kannettavallasi, sopiiko?" Luna kysyi. Hänestä tuntui, että Crystal-seminarissa oli jotain hämärää. Lisäksi hän oli huomannut, että vihreäsilmäisen pojan katse oli muutunut samanlaiseksi kuin transissa olevien ihmisten katse.

Usagi nyökkäsi.

(myöhemmin illalla)

Usagi istui ruskealla latia-tyynyllä huoneessaan olevan pöydän edessä ja laittoi DVD-levyn pinkkiin kannettavaansa, joka oli hänen edessään olevalla ruskealla pöydällä.

"Mitä tuo on?" Usagi kysyi katsellen kannettavan näytöllä näkyvää tekstiä. Siinä oli jotain outoa.

"Ne ovat vain normaaleja kysymyksiä", Luna vilkaisi kannettavassa näkyvää tekstiä istuen pöydällä. "Luulin, että tässä levyssä olisi jotain erityistä".

"On oltava toinen versio tai jotain", Usagi sanoi hieman ärtyneenä. "Entä jos painelen satunnaisia näppäimiä?" Blondi paineli kannettavan näppäimiä turhatuneena.

"En usko, että se toimii", Luna sanoi.

"Tuokaa minulle Legendaarinen Silver Crystal.....Totelkaa meidän Suurta hallitsijaamme ja kerätkää tietoa Legendaarisesta Silver Crystalista", vieras ja kiero ääni sanoi kannettavasta.

"Mitä tuo on?" Usagi kysyi hermostuneena.

"Tämä on aivopesu-ohjelma", Luna sanoi ymmärrettyään tilanteen.

"Tooru-kun on siis vaarassa!" Usagi sanoi hermostuneena ymmärretyään tilanteen.

Pari tuntia myöhemmin illalla Usagi ja Luna olivat saapuneet Crystal-seminar koulu-rakennukselle. Se ol iso, harmaa kerostalo, jossa oli ueita ikkunoita. Katolla oli iso, tummansininen kyltti, jossa luki punaisella tekstillä Crystal-seminar. Rakennuksen ulko-ovet olivat lasista tehdyt pari-ovet ja kummallakin puolella seisoi pitkä, lihaksikas ja vaaleaihoinen vartija, joilla oli yllään samanlaiset uniformut kuin poliiseilla.

"Noiden ohi täytyisi päästä!" Usagi ajatteli piilotellen valkoisen pakettiauton takana. Hän ja Luna livahtivat läheiselle sivukujalle.

"Luna, mitä minun pitäisi tehdä?" Usagi kysyi kissalta. Hän ei voisi rynnätä sisälle, koska se olisi liian riskialtista, mutta hänellä ei ollut suunnitelmaakaan.

"Usagi-chan, käytä muodonmuutos-kynää!" Luna neuvoi osoittaen oikealla etu-tassullaan Usagin hameen taskusta pilkistävää pinkkiä kynää, jossa oli hieman kultaistakin sävyä.

"Tarkoitatko tätä?" saparopäinen blondi kysyi otaen kynän taskustaan. Hän oli saanut kynän aiemmin päivällä voitettuaan sen erään pelihallin pelikoneesta.

"Muuntaudu sanomalla Moon Power Change!" Luna neuvoi.

"Moon Power Change!" Usagi kohotti kynää. "Muuta minut lääkäriksi!" Pian Usagin jaloissa olikin valkoiset kengät ja hänellä oli päällään lääkärin-pusero, jonka helma yletti hänen reisiinsä asti. Pusero oli lyhythihainen ja pinkin ja valkoisen väliltä. Usagin kaulassa oli stetoskooppi ja hänen oikeassa kädessään oli ensiapulaukku.

"Vau, se toimi!" Usagi katseli itseään vaikuttuneena.

"Usagi-chan, kiirehdi!" Luna neuvoi piiloutuen tytön ensiapulaukkuun.

Usagi ryntäsi kohti Crystal-seminar rakennusta:

"Anteeksi!"

Vartijat katsoivat blondia mietteliäinä.

"Sain hätäpuhelun täältä. Minun täytyy päästä sisälle", Usagi sanoi vartijoille ja ryntäsi sisälle avaten oven. Ovi sulkeutui hänen perässään, kun hän ryntäsi portaita pitkin ylös. Rakennuksen seinät olivat sisäpuoleltakin harmaat lattian tavoin. Kaikkialla oli hiljaista.

(luokassa)

"Tämä levy on tehty juuri sinulle", Toorun vieressä seisova laiha ja suunnilleen 30-vuotias nainen sanoi. Naisen iho oli vaalea ja hiukset olivat ruskeat, kuten naisen silmätkin. Naisella oli yllään violetti takki ja violetti hame, jonka helma yletti hänen polviinsa asti. Naisen jaloissa oli harmaat korkokengät. Naisen ja Toorun lisäksi luokassa ei ollut muita. Valaistus oli hämärä.

"Hänen älykyydellään voimme ottaa ohjaukseemme kaikki Tokion mediavälineet ja saamme haltuumme Legendaarisen Silver Crystalinkin", nainen virnisti häijysti.

Tooru istui erään tietokoneen ääressä ja hänen silmänsä olivat lasimaiset.

"Miksi et voi ratkaista näitä kysymyksiä nopeammin?" nainen kysyi.

"Olen pahoillani", Tooru paineli näppäimiä.

Silloin lukan ovi aukesi ja sisälle ryntäi tyttö, jolla oli yllään lääkärin vaateet.

Naista kohti hyppsi nopeasti sininen kissa, jonka seurauksena nainen kaatui oikealle kyljelleen.

"Tooru-kun!" tyttö huusi, jonka seurauksena mainittu poika katsoi tyttöä. Tyttö näytti siltä, jonka Tooru oli nähnyt aiemmin päivällä.

"Kuka olet?!" violetiin takkiin pukeutunut nainen nousi jaloilleen.

"Minäkö? Olen lääkäri", Usagi sanoi.

Violettiin takkiin pukeutunut nainen näytti yllättyneeltä.

"Tooru-kun, älä kuuntele tätä vale-opettajaa!" Usagi huusi blondille pojalle, jonka vieressä Luna seisoi. "Hän yrittää käyttää sinua tehdäkseen jotain vaarallista!"

"Mitä tarkoitat?!" violettiin hameeseen pukeutunut nainen kysyi vihaisena.

"Olen tarkistanut asian tältä levyltä", Usagi otti oikeasta taskustaan aiemmin tutkimansa levyn. "Tiedän, että se on aivopesu-ohjelma!"

"Kirottu!" nainen puri hammastaan vihaisena ja hänen ihonsa muuttui harmaaksi. Kynnet kasvoivat pidemmiksi ja muuttuivat tummanvihreiksi. Hiukset muuttuivat harmaiksi ja naisen ympärillä pyöri vihreinä leijuvia paperi-arkkeja.

"Iiiiiiiiiiiiik!" Usagi huusi peloissaan.

"Usagi-chan, muuntaudu nyt!" Luna neuvoi.

"Mitä?! Tooru-kun on täällä!" Usagi huusi.

"Kaikki kunnossa! Muuntaudu vain!" Luna kehotti.

"Moon Prism Power Make-Up!" Usagi huusi ja hänen ylleen ilmestyi valkoinen, hihaton merimiespuku. Rintojen kohdalle ilmestyi pinkki rusetti. Usagin käsiin ilmestyivät vlkoiset hansikaat ja jalkoihin ilmestyivät pinkit saapaat jotka ylettivät polviin asti. Usagin korviin ilmestyivät kuunsirppi-korvakorut ja lantiolle ilmestyi sininen minihame. Tytön otsalle ilmestyi kultainen tiara, jossa oli punainen helmi. Saparoihin ilmestyi punaiset jalokivet ja otsan päällä oleviin hiuksiin ilmestyivät
vakoset koristeet.

"Olen merimiespukuinen rakkauden ja oikeuden puolustaja, Sailor Moon! Kuun nimissä minä kostan teille!" Usagi ilmoitti.

"Sinä väärinkäytit opiskelijan puhdasta kunnianhimoa! En anna sinun koskea ystävääni enää!" Usagi huusi. Hän ei ehkä tuntenut Toorua, mutta pojassa oli jotain tuttua.

"Ystävä", Tooru kuiskasi nousten seisomaan.

"Älä tule tielleni!" vihollinen huusi ja heitti ympärillään leijuvia paperiarkkeja kohti Usagia.

Sailor Moon perääntyi noeasti erään tietokone-pöytien välissä olevan seinän taakse, kun yksi arkki leikkasi palan kyseisestä seinästä ja toinen jäi seinään kiinni.

"Iiiiiiiiiiiiik!" Sailor Moon huusi. "Pelottaa!"

Usagi alkoi itkeä ja hänen saparoidensa jalokivet hohtivat punaisina.

Tooru peitti korvansa käsillään kumartuen Lunan tavoin alemmas.

Kriks!

Luokan ikkunat hajosivat palasiksi ja lattialle putosi sirpaleita.

"Tuosta tuskin on apua!" Youmaksi muuttunut nainen ampui lisää arkkeja kohti Sailor Moonia, joka suojasi itsensä käsivarsillaan.

Tooru seurasi tilannetta sivusta. Sailor Moon vaikutti koko ajan tutummalta.

"Iiiiiiiiiiiik!" Sailor Moon huusi, kun paperiarkit osuivat häneet sitoen hänet seinää vasten. Ne painoivat häntä koko ajan enemmän seinää vasten.

"Sailor Moon!" Luna huusi huolissaan.

"Auh!" Usagi huusi. Hänen lihaksiaan särki.

"Saat katua, että sekaannuit tähän!" Youma kohotti vasenta kättään ja sen kynnet kiilsivät uhkaavasti.

"Ei! En voi liikkua!" Sailor Moon huusi peloissaan.

"Se sopiikin tarkoituksiini!" Youma lähestyi sitomaansa tyttöä ja sen kynnet kasvoivat hieman lisää.

Toorun silmät muuttuivat normaalin värisiksi.

"Älä koske häneen!" Tooru huusi ja hänen otsaansa ilmestyi vihreänä hohtava jalokivi.

Kaikki katsoivat Toorua uskomatta näkemäänsä.

"Olin oikeassa, kun arvelin tuntevani sinut!" Lunan suuhun ilmestyi vihreänä hohtava kuulakärki-kynä, johon oli kaiverettu samanlainen jalokivi kuin se, joka oli näkynyt Toorun otsassa. Luna heitti kynän Toorulle ja hän nappasi sen oikealla kädellään. Tooru katsoi kynää uteliaana.

"Tooru-kun, keskity, niin ymmärrät tilanteen!" Luna neuvoi.

"Luna? Osaat puhua!" Tooru sanoi Lunalle. Nyt ei kuitenkaan ollut aikaa seisoskella toimettomana sivussa, kun joku oli vaarassa. Tooru katsoi kynäänsä.

Toorun ylle ilmestyi pitkähihainen pusero, joka oli valkoisen ja vihreän väliltä. Hänen jalkoihinsa ilmestyi valkoiset housut ja mustat saapaat. Pojan käsiin ilmestyi valkoiset hansikaat ja hartioille ilmestyi valkoinen viitta. Hänen lantiollaan oli ruskea vyö, jossa roikkui huotrassa oleva miekka.

"Olen Zoisite, puhdistuksen ja parannuksen ritari!" blondi miehenalku ilmoitti. "Olenko tämä minä?"

"Zoisite, sinä olet Shittennou! Sinulla on voima parantaa ja suojella muita!" Luna sanoi. "Arvasin tuntevani sinut! Olen etsinyt sinua!"

"Tooru-kun?!" Sailor Moon kysyi uskomatta näkemäänsä.

"Mitä?!" Youma sano raivoissaan.

"Auta Sailor Moonia, Zoisite!" Luna kehotti.

Zoisite ei aikaillut, vaan varasi oikeaan käteensä vihreää energiaa, jonka hän heitti Youmaa kohti paiskaten tämän kohti luokan perällä olevaa seinää.

Kabam!

Seinään tuli melkoinen lommo, kun Youma törmäsi siihen.

"Miten tein tuon?!" Zoisite kysyi itseltään. Hänestä tuntui, kuin hän olisi tehnyt äskeisen liikeen ennenkin. Hän päätti kuitenkin olla pohtimatta sitä nyt, koska Sailor Moon oli irrotettava seinästä. Zoisite heitti käsistään vihreää energiaa silputen Sailor Moonin sitovat paperit palasiksi.

"Kiitos", Sailor Moon sanoi helpottuneena pudottautuen jaloilleen.

"Tee se nyt, Sailor Moon!" joku huusi oikealta ja Sailor Moon katsoi Zoisiten tavoin oikealle nähdäkseen ikkunalaudalla seisovan lihaksikaan miehen. Miehellä oli yllään musta takki, mustat housut ja samanväriset kengät. Hänen takkinsa alla oli valkoinen paita ja käsissä oli valkoiset hansikaat. Hänen kasvoillaan oli valkoinen silmikko ja hänen päässään oli musta hattu. Miehen hartioilla oli musta viitta, joka oli punainen sisäpuolelta. Hänen ihonsa oli vaalea ja hiukset olivat mustat. Miehen silmät olivat siniset. Hän oli suunnilleen Zoisiten ikäinen ja pituinen.

"Tuxedo Mask!" Sailor Moon nyökkäsi miehelle koskettaen tiaraansa, joka muuttui kiekoksi ilmestyen hänen käteensä. "Moon Tiara Boomerang!"

Sailor Moon heitti tiaransa kohti Youmaa.

"Kyaaaaaa!" Youma kiljui muuttuen tuhkaksi.

Zoisite vilkaisi Tuxedo Maskia uteliaana ja kuvitteli eteensä miehen, joka oli samanpituinen kuin Tuxedo Mask. Zoisiten kuvittelemalla miehellä oli yllään musta haarniska ja tumma viitta. Miehen lantiolla oli vyö, joss roikkui huotrassa oleva miekka. Miehen kasvoja ei nähnyt kunnolla, mutta hän vaikutti hyvin tutulta.

Tuxedo Mask hyppäsi ikkunalaudalta läheisen kerrostalon katolle ja siltä toiselle.

"Kuka olet, Tuxedo Mask?" Zoisite pohti samalla kun Luna hypäsi hänen oikealle olkapäälleen.

-----------------

"Shittennou siis", mustahiuksinen laiha ja suunnilleen 14-vuotias tyttö pohti seuraten Tokion tapahtumia vihreänä hehkuvasta kristalli-pallosta. Tytöllä oli yllään musta pitkähihainen pusero ja valkoiset housut. Hänen jaloissaan oli mustat nilkkasaapaat ja hänen ihonsa oli vaalea. Tytön silmät olivat violetit ja hänen käsissään oli valkoiset sormikaat. Tytön otsalla oli musta tiara, jossa oli musta helmi. Hänen korvissaan oli mustat tähti-korvakorut. Tuuli heilutteli tytön pitkiä hiuksia, kun hän seisoi synkän linnan huoneessa.

Huoneen seinät, katto ja lattia olivat tummaa marmoria ja huoneen perällä olevassa takassa paloivat myrkynvihreät liekit. Huoneessa oli leveä vuode, jonka peitto ja lakana olivat tyynyn tavoin tummanvioletit.

"Suunnitelmasi ei toiminut, Mars", joku sanoi oikealta ja violettihiuksinen tyttö kääntyi ympäri nähdäkseen itsensäikäisen tytön, jolla oli lyhyet, siniset hiukset. Tytön silmät olivat siniset ja iho oli vaalea. Hänkin oli laiha. Hänen korvissaan oli mustat, pyöreät korvakorut.

Sinihiuksinen tyttö oli pukeutunut samalla tavalla kuin Mars ja nojasi Marsin huoneen seinään.

"Kuinka kauan olit siinä, Mercury?" Mars kysyi turautuneena.

"Riittävän kauan, että näin kaiken", Mercury virnuili. "Jos olisin sinä, selittäisin tilanteen mahdollisimman varovasti Queen Berylille".

Mars puri hammastaan ärtyneenä ja lähti kohti valtaistuin-salia.

Mercury lähestyi Marsin huoneen kristalli-palloa, joka oli vuoteen vieressä olevalla pöydällä ja vilkaisi Sailor Moonin ja Shittennounin heijastuksia, jotka näkyivät kristalli-pallosta. Mercury vilkaisi Shittennounia tarkemmin. Pojan hiukset olivat poninhnällä ja ritarin-asu korosti hieman pojan piirteitä.

"Tuo Shittennou on aika komea", Mercury ajatteli. Mercury nuolaisi huuliaan vähän. Hän ei tiennyt miksi, mutta pojassa oli jotain tuttua ja se kiehtoi häntä. Mercury tunsi punastuvansa ja hänen sydämensä takoi villisti.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste