Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Darkness daughter 2 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1727 sanaa, 11900 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2017-02-14 12:50:19 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Entä jos Queen Beryl olisi aivopessyt neljä Sailor Senshiä alaisikseen ja Usagi olisikin löytänyt Shittennounit? Voivatko Sailor Moon ja Shittennounit sekä Tuxedo Mask taistella, kun pimeyden voimat juonitelevat?

Gerne: Romance and Drama!

Pairing: Sailor Moon x Tuxedo Mask sekä Sailor Senshit x Shittennounit.

Perustuu Sailor Moon Crystalin ensimmäiseen tuotantokauteen, mutta luvassa on pieniä juoni-muutoksia.

Mielipiteet kiinnostavat.

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 823 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Mars", Beryl seisoi valtaistuin-salissa ja piti valtikkaa oikeassa kädessään. Beryl oli laiha ja vaaleaihoinen nainen. Hänen mekkonsa oli sininen ja korkokengät olivat punaiset. Hänen kaulassaan oli kivistä tehty kaulakoru ja hänen käsissään oli mustat rannekeet. Berylin korvissa oli kivistä tehdyt korvakorut. Hänen kruununsa oli musta ja hänellä oli pitkät, punaiset hiukset. Hänen silmänsäkin olivat punaiset. Hänen valtikkansa oli pitkä ja hopeinen ja siinä oli punainen rubiini. "Sinä olet epäonnistunut jo kahdesti. Kuinka aiot hyvittää sen?"

Valtaistuin-salin seinät, lattia ja katto olivat tummaa marmoria ja siellä oli useita pylväitä. Valtaistuin-salin kummallakin puolella oli seiniin kiinnitettyjä soihtuja, joissa paloivat myrkynvihreät liekit. Berylin valtikan rubiini hohti kilpaa liekkien kanssa.

"Olen pahoillani, Queen Beryl-sama", Mars sanoi kumartaen. Hän oli epäonnistunut ensimmäisen kerran, kun hän oli naamioinut Youman erään koru-kaupan omistajaksi ja varastanut ihmisiltä energiaa myytyjen korujen avulla. Silloin Sailor Moon oli ilmestynyt ensimmäisen kerran. Koruja myynyt Youma oli usuttanut hypnotisoimansa ihmiset Sailor Moonin kimppuun. Hypnotisointi oli onnistunut myytyjen korujen avulla, koska niissä oli ollut pimeää energiaa. Mars olisi onnistunut pysäyttämään Sailor Moonin, jollei Tuxedo Mask olisi tullut häiriköimään. Toinen epäonnistuminen oli ollut Crystal Seminarin-tapaus. Sailor Moon ja Tuxedo Mask olivat tuhonneet senkin tapauksen hiljattain näyttäytyneen Shittennounin avulla.

"Luot Youmasi savesta", erään pylvään takaa käveli esiin laiha ja vaaleaihoinen tyttö, joka oli 14-vuotias ja Marsia pidempi. Hänen hiuksensa olivat pitkät, ruskeat ja poninhännällä. Kuten Marsilla, hänelläkin oli yllään mustavalkoiset vaatteet ja hänen silmänsä olivat vihreät. Bruneten korvissa oli mustat ruusu-korvakorut. "Pitäisikö sinun vahvistaa Youmiasi, Mars?"

Mars katsoi vasemmalle, jossa hänelle puhunut tyttö oli:

"Jupiter".

"Queen Beryl-sama, olen yksi Dark Kingdomin Darkness daughtereista", Jupiter sanoi. "Pyydän, jättäkää tämä minulle".

Jupiter käveli Marsin vasemmalle puolelle ja kumarsi punahiuksiselle naiselle:

"Suunnitelmani avulla saamme lisää energiaa Suurelle hallitsijallemme, ja saan käsiini Legendaarisen Silver Crystalinkin".

"Mutta hiljattain näyttäytynyt Shittennou ja Sailor Moon tulevat varmasti uudelleen tielle", Mercury käveli esiin varjoista ja asettui seisomaan Marsin oikealle puolelle.

"Mercury", Mars sanoi.

"Luultavasti Sailor Moon ja ensimmäinen Shittennoukin etsivät Legendaarista Silver Crystalia", Mercury sanoi. "Queen Beryl-sama, kertokaa minulle, mikä Legendaarinen Silver Crystal on".

"Se on kaikenlaisen energian lähde", Beryl aloitti asettamalla vasemman kätensä läheiselle kristalli-pallolle, joka oli piikkiköynnöksistä luodulla korokkeella. Kristalli-pallo hehkui vihreänä ja siihen ilmestyi kalpeita käsivarsia. "Sanotaan, että sillä on valtava voima. Henkilö, joka saa sen käsiinsä tulee koko maailmankaikkeuden hallitsijaksi".

Tytöt kuuntelivat Berylin kertomusta vaikuttuneina.

"Joka tapauksessa, älkää välittäkö siitä nyt", punahiuksinen nainen sanoi, kun kuvajaiset katosivat kristalli-pallosta. "Tehtävänne on päästä eroon vihollisistamme. Mars".

"Kyllä, Queen Beyl-sama", Mars sanoi. "Teen kuten haluatte".

"Jupiter, sanoit että sinulla on suunnitelma", Beryl sanoi.

"Kyllä, mutta antakaa Marsinkin osallistua suunnitelmaani", Jupiter sanoi.

(Seuraavana päivänä)

"Sawaguri Wataru siis?" Usagi puhui Toorun kanssa puistossa. Taivas oli aurinkoinen ja leppeä tuuli helutti hieman Usagin hiuksia. Usagilla ja Toorulla oli yllään koulupuvut ja Luna istui Usagin oikealla olkapäällä.

"Niin. Hän on uusi oppilas luokallani. Muutti tänne vähän aikaa sitten", Tooru istui penkillä. Hän vilkaisi vasemmalle nähdäkseen Watarun, jolla oli yllään samanlainen koulupuku kuin hänelläkin. Tooru ei tiennyt miksi, mutta Wataru vaikutti jotenkin tutulta. Watarun iho oli vaalea ja hänen silmänsä olivat siniset. Hänen hiuksensa olivat lyhyet ja vaaleat. Hän oli laiha ja suunnilleen Toorun ikäinen ja samanpituinen. Hänen oikeassa kädessään oli ruskea koululaukku.

Usagi vilkaisi Toorun tavoin vasemmalle nähdäkseen Watarun. Hänestäkin pojassa oli jotain tuttua ja hän näki Toorun tavoin valkoisen palatsin.

"Onko naamallani jotain?" Wataru kysyi, kun huomasi Usagin ja Toorun tuijotavan häntä.

"Ei", Usagi sanoi nopeasti. "Olen Tsukino Usagi".

"Sama tunne kuin silloin, kun tapasin Tooru-kunin. Mistä se johtuu?" Tsukino mietti.

"Olen Mori Tooru", vihreäsilmäinen poika sanoi. Hän pohti samaa kuin hänen seurassaan oleva tyttö.

Kun Wataru katsoi edessään olevaa kaksikkoa, hänestä tuntui, kuin hän tuntisi nämä. Hän kuvitteli valkoisen palatsin jostain syystä:

"Mitä tuo oli?"

"Tuota, koulussa puhuttiin tänään Demon 18 : 00 PM Bussista. Oletteko kuulleet siitä?" Usagi kysyi, kun ei keksinyt muutakaan sanottavaa.

"Siitä ei ole voinut olla kuulematta", Tooru sanoi. "Siihen bussiin nousevat henkilöt katoavat".

"Taitaa olla vain joku huhu", Wataru hymähti jatkaen matkaansa. Hänkin oli kuullut siitä huhusta, mutta se vaikutti vain kummitustarinalta, jolla peloteltiin pikkulapsia.

"Luna, mikä on Shittennounien velvollisuus?" Tooru kysyi kissalta sen, jota oli miettinyt jo jonkun aikaa. Hänestä tuntui siltä, että Shittennouneilla oli jokin vastuullinen tehtävä.

"Kauan sitten sinun lisäksesi oli kolme muutakin Shittennounia. He olivat erään Prinssin henkivartijat ja hänen lähimmät ystävänsä ja vannoivat suojelevansa Prinssiä. Shittennounien tavoin oli Sailor Senshejä, jotka vannoivat suojelevansa Prinsessaansa. Sitten tapahtui eräs tragedia, jonka seurauksena Shittennounit ja Senshit ajautuivat erilleen Prinssistä ja Prinsessasta. Olen etsinyt Senshejä ja Shittennouneja jo jonkun aikaa, mutta te olette ensimmäiset, jotka löysin", Luna sanoi vilkaisten Watarun perään. Voisiko Wataru olla Shittennou?

"Millainen tragedia?" Usagi kysyi.

"Vielä ei ole aika kertoa siitä. Voin kertoa tarkemmin sitten, kun löydämme Prinssin ja Prinsessan. Prinssiä ja Prinsessaa täytyy suojella. He ovat nimittäin vaarassa", Luna kertoi. "Heidän lisäkseen täytyy suojella Legendaarista Silver Crystalia".

"Vaarassa?" Tooru mieti. Hänellä oli tunne, että Prinssiä ja Prinsessaa täytyi suojella joltain, joka liittyi jotenkin Crystal seminarin-tapaukseen.

"Kerron sitten, kun aika on oikea. Oli eräs toinenkin asia. Se koskee tätä ranneketta, jonka Usagi-chan voitti erään pelihallin pelikoneesta. Muokkasin sitä hieman, joten se on nyt yhteydessä muodonmuutos-kynääsi, Tooru-kun. Voitte keskustella, vaikka olisittekin kaukana toisistanne. Siitä on hyötyä, jos joudutte taisteluun", Luna katsoi Usagin oikeassa kädessä olevaa, kultaista ranneketta. Rannekeessa oli neljä helmeä, punainen, keltainen, sininen ja vihreä.

"Mistä puhutte?" joku kysyi kaksikon takaa ja he kääntyivät ympäri nähdäkseen 17-vuotiaan urheilullisen ja mustahiuksisen pojan, jolla oli vaalea iho. Pojan silmät olivat siniset ja hän käytti silmälaseja. Hänellä oli yllään sama koulupuku kuin Toorulla.

"Sinäkö taas?!" Usagi piiloutui Toorun taakse katsoen tummahiuksista poikaa punastuneena.

"Puhuime siitä Demon 18 : 00 PM Bussista. Olet varmaa kuullut siitä, Mamoru-san", Tooru hymyili hieman huvittuneena vaaleahiuksisen tytön reaktiolle.

"Kyllä. Siinä bussissa katosi taas hiljatain ihmisiä", Mamoru sanoi lähtien puistosta.

"Miksi punastelen aina Mamorun lähellä?" Usagi mietti.

(Illalla)

"Miksi minusta tuntuu, kuin tuntisin Tsukinon ja Morin?" Wataru mietti kävellen jalkakäytävällä.

"Demon 18 : 00 PM Bussi kulkee juuri tätä tietä", mustahiuksinen, pieni ja vaaleaihoinen tyttö sanoi vieressään kävelevälle pojalle. Pojan hiukset olivat ruskeat ja iho oli vaalea. Kumpikin oli laiha ja heillä oli yllään ruskeat takit ja punaiset solmiot, joiden alla oli valkoiset paidat. Tytöllä oli yllään sininen hame, joka yletti hänen polviinsa asti. Hänen jaloissaan oli valkoiset sukat ja ruskeat kengät. Pojankin kengät olivat ruskeat ja hänen jaloissaan oli tummansiniset housut. "Siskoni katosi eilen siinä bussissa".

"Onkohan niissä huhuissa sittenkin jotain perää?" Wataru mietti.

Hän vilkaisi sattumalta vasemmalla puolellaan olevan electroniikka-kaupan näyteikkunaa ja kuvitteli jostain syystä laihan, vaaleaihoisen ja mustahiuksisen tytön tarttuvan Usagin käteen ja katsovan tätä häijysti. Tytön violeteissa silmissä oli katse, joka voisi polttaa kaiken tieltään. Mustahiuksinen tyttö oli suunnilleen 14-vuotias ja hänellä oli yllään musta, pitkähihainen pusero ja valkoiset hansikaat. Tytön otsalla oli tiara, jossa oli musta helmi. Tytön mustat hiukset olivat pitkät.

"Mitähän tuokin oli olevinaan?! En ole taikauskoinen, mutta onkohan Tsukino vaarassa?" Wataru pohti.

Silloin hänen oikealle puolelleen pysähtyi kellertävä bussi, jonka kyljissä oli punaisia ja vihreitä raitoja. Bussin ov avatui ja vaaleahiuksinen poika vilkaisi bussiin nähdäkseen kuljettajan paikalla istuvan tytön.

"Tuo tyttöhän on sama kuin äskeisessä kuvitelmassani!" Watarun selässä juoksi kylmiä väreitä, kun hän tunnisti tytön siksi tytöksi, jonka oli äsken kuvitellut.

Tyttö katsoi Watarua violeteilla silmillään, jotka alkoivat hohtaa. Watarusta tuntui, kuin hän olisi pudonnut pohjattomaan kuiluun. Vaaleaihoinen poika käveli bussiin kuin transsissa ja istui eräälle istuimelle pyörtyen. Bussin ovi sulkeutui ja kuljettaja lähti ajamaan sitä kääntyen myöhemmin risteyksestä oikealle.

(Risteys)

"Tooru-kun, eikö Demon 18 : 00 PM Bussi kuljekin huhujen mukaan juuri tätä tietä?" Usagi kysyi vasemmalla puolellaan seisovalta pojalta.

"Niin olen kuullut", vihreäilmäinen poika totesi vilkaisten oikealle nähdäkseen kellertävän bussin, jonka kyljissä oli punaisia ja vihreitä raitoja. Hän näki uuden luokkatoverinsa eräästä bussin ikkunasta. Wataru näytti pyörtyneen. "Wataru?!"

"Onko tuo kenties Demon 18 : 00 PM Bussi?!" Luna kysyi.

"Se menee tuohon seinään?!" vaaleahiuksinen tyttö huusi, kun näki bussin menevän erään seinän läpi vihreän auran valaisemana. Hän veti pinkin kynän nopeasti hameensa taskusta:

"Pelastan Wataru-kunin! Moon Power!"

Tyttö sai ylleen mustat korkokengät ja tummat sukkahousut sekä mustan hameen, jonka helma yletti hänen polviinsa asti. Hänellä oli yllään musta takki, jossa oli sininen solmio. Hänen päässään oli musta hattu. Hänen vasemmassa kädessään oli tumma, pyörillä kulkeva laukku, jota hän veti samalla kun juoksi.

"Miksi hän naamiotui lentoemännäksi?!" vihreäsilmänen poika mietti uskomatta silmiään.

"Usagi-chan, miksi muuntauduit?!" Luna istui matkalaukun päällä.

"Tehtäväni on varmistaa matkustajien turvallisuus!" sinisilmäinen tyttö huusi irrottaen otteensa laukusta samalla, kun hyppäsi bussia kohti ja tarttui sen taka-ikkunaan. Hänen hattunsa putosi ja lauku kaatui.

Luna putosi laukun päältä ja oli osumassa tiehen, mutta silloin Tuxedo Mask hyppäsi tielle ja otti Lunan syliinsä.

Naamioitunut tyttö ja Tuxedo Mask katsoivat toisiaan juuri ennen kuin bussi katosi seinän sisälle.

"Voi ei!" Tooru järkyttyi. Nyt Usagikin oli vaarassa.

Luna hyppäsi Tuxedo Maskin sylistä ja kiipesi Toorun olkapäälle.

Tuxedo Mask poimi Usagin hatun:

"Hän muuntautui. Kuka hän on?"

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste