Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Darkness daughter 4 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1585 sanaa, 10646 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2017-02-27 17:56:38 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Entä jos Queen Beryl olisi aivopessyt neljä Sailor Senshiä alaisikseen ja Usagi olisikin löytänyt Shittennounit? Voivatko Sailor Moon ja Shittennounit sekä Tuxedo Mask taistella, kun pimeyden voimat juonittelevat?

Gerne: Romance and Drama!

Pairng: Sailor Moon x Tuxedo Mask sekä Sailor Senshit x Shittennounit.

Perustuu Sailor Moon Crystalin ensimmäiseen tuotantokauteen, mutta luvassa on pieniä juoni-muutoksia.

Mielipiteet kiinnostavat.

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 487 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Violettisilmäinen tyttö käveli Dark Kingdom-linnan hämärillä käytävillä pidellen vasenta olkapäätään oikealla kädellään. Hän puri hammasta vihaisena, sillä Sailor Moonin tiara oli raapaissut ikävän haavan hänen olkapäähänsä.

Käytävän seinille oli ripustettu soihtuja, joissa paloivat myrkynvihreät liekit.

"Kuinka säälittävää, Mars", joku sanoi vasemmalta ja varjoista käveli esiin blondi tyttö, jolla oli yllään mustavalkoiset vaatteet, jotka olivat samanlaiset kuin Marsilla. Tytön silmät olivat siniset ja kylmät ja hänen ihonsa oli vaalea. Hän oli laiha ja 14-vuotias. Hänen hiuksensa olivat pitkät ja ylettivät ala-selkään asti ja niissä oli musta rusetti.

"Venus", Mars sanoi bondille, joka piti käsiään puuskassa. Venus oli Darkness daughterien johtaja. "Kirottu Jadeite".

"Olen kuullut, että vihollisetkin etsivät Legendaarista Silver Crystalia", Mercury sanoi tullen Jupiterin kanssa paikalle.

"Hmph. Saamme sen ensin, hinnalla millä hyvänsä", Jupiter sanoi.

"Parempi, ettet vähään aikaan mene tehtäville, vai haluatko Queen Berylin vihan niskaasi, Mars?" Mercury kysyi.

Mars mulkaisi Mercuryä, ennen kuin meni muiden kanssa valtaistuin-saliin.

"Darkness daughter", Queen Beryl istui valtaistuimellaan samalla, kun hänen kristalli-pallonsa alkoi hohtaa vihreänä.

"Queen Beryl-sama", Venus sanoi kumartaen muiden tavoin Berylille.

"Vahvistamme meidän Suurta hallitsijaamme Legendaarisen Silver Crystalin voimilla", Beryl sanoi. "Dark Kingdom on sitten hallitseva, ja laajennamme valtaamme!"

"Kyllä, Queen Beryl-sama!" tytöt sanoivat yhteen ääneen.

"Onko Legendaarisella Silver Crystalilla todella niin valtava voima?" Beryl ajatteli. "Missä se voisi olla?"

--------------------------------------------


"Luna", Usagi sanoi huoneessaan samalla, kun veti pinkin kynän koulupukunsa hameen oikeasta taskusta. "Mennään mekin niihin juhliin".

"Mitä?!" Luna kysyi uskomatta korviaan.

"Moon Power! Muuta minut Prinsessaksi!" Usagi huusi ja hänen jalkoihinsa ilmestyivät valkoiset korkokengät. Hän sai ylleen pinkin mekon, jonka helma yletti hänen nilkkoihinsa asti. Hänen käsissään oli valkoiset hansikaat. Hänen kaulassaan oli pinkki kaulanauha, jossa oli pinkki ruusu. Hänen korvissaan olevat ruusu-korvakorut olivat samanväriset kuin mekko. Blondin kasvoilla oli valkoinen silmikko ja kommunikaattori-ranneke oli hänen oikeassa kädessään. Blondin saparoiden ympärillä oli valkoiset helmet ja hänen päässään oli tiara, jonssa oli pinkki jalokivi.

"Täydellistä. Mennään!" Usagi hymyili.

(Kaupungintalo)

Puolituntia myöhemmin yöllä Usagi käveli Watarun ja Toorun kanssa kohti kaupungintaloa, jossa olisi tänään Prinsessa D-n juhlat. Prinsessa aikoi näyttää juhlissa rasiaan suljetun aarteen. Luna epäili, että se voisi olla Legendaarinen Silver Crystal. Asia oli kuitenkin tarkistettava.

Watarulla ja Toorulla oli yllään mustat takit ja niihin sopivat housut. Takkien alla oli valkoiset puserot. Puseroiden päällä oli mustat solmiot. Heidän jaloisaan oli mustat kengät. Pojilla oli mustat silmikot kasvoillaan ja Luna käveli heidän ja Usagin takana.

Kaupungintalolla oli valtavasti väkeä.

"Hei, Usagi-chan. Miten pääsemme sisälle?" Tooru kysyi.

"Oletko varma, että pääsemme sisälle?" Wataru kysyi.

"Ei hätää! Jättäkää tämä minulle!" Usagi sanoi pojille.

"Anteeksi!" portilla seisova laiha, vaaleaihoinen ja tummahiuksinen mies sanoi Usagille ja tämän seurassa oleville pojille, kun nämä olivat menossa kaupungintaloon. Mies oli pukeutunut valkoiseeen takkiin, mustiin housuihin ja mustiin kenkiin. Mies oli suunnilleen 23-vuotias.

Usagi ja pojat pysähtyivät hermostuneina.

"Valitettavasti lemmikit eivät ole sallittuja", mies otti Lunan syliinsä. "Me huolehdimme kissastanne".

"Ymmärrän. Kiitos", Tooru sanoi katsoen Lunaa pahoittelevasti, ennen kuin meni Usagin ja Watarun kanssa sisälle ruskeista, avonaisista ovista. Kaupungintalon seinät olivat harmaat ulkopuolelta.

"Se oli lähellä!" vihreäsilmäinen poika mietti.

"Älkää jättäkö minua yksin!" Luna ajatteli harmistuneena tilanteen saamasta käänteestä.

Kaupungintalon seinät olivat sisäpuolelta puuterinväriset lattian tavoin ja siellä täällä oli juhla-asuihin pukeutuneita ihmisiä. Vieraiden kasvoilla oli silmikot. Jotkut vieraat olivat tanssimassa ja huoneessa soitettiin klassista musiikkia.

"Niin kaunista! Haluaisin tanssia", Usagi sanoi ja katosi ihmisten joukkoon.

"Toivotavasti hän muistaa, miksi tulimme tänne", Tooru sanoi.

"Niin. Jos Prinsessa D-llä on Legendaarinen Silver Crystal, hän voi olla Dark Kingdomin kohde", Wataru sanoi.

Pojat kävelivät juhla-vieraiden joukossa, kunnes he lopulta hajaantuivat.

"Zoisite", erään pylvään takana seisoi tyttö, jolla oli lyhyet, siniset hiukset ja vaalea iho. Tyttö oli 14-vuotias ja laiha. Hänellä oli siniset silmät ja hänellä oli yllään tummansininen mekko, jonka helma yletti hänen nilkkoihinsa asti. Hänen päässään oli tiara, jossa oli sininen jalokivi. Hänen kasvoillaan oli sininen silmikko ja hänen käsissään oli vaaleansiniset hansikaat. Hänen jaloissaan oli tummansiniset korkokengät ja hänen katseensa oli kohdistunut poikaan, jonka pitkät, vaaleat hiukset olivat poninhännällä.

"Jupiter on lähellä Prinsessa D-tä, joten minä voin tarkkailla vieraita Sailor Moonin ja Shittennounien varalta", Mercury ajatteli katsoen Zoisitea punastuneena. Hän tunnisti mainitun pojan naamion läpi voimiensa avulla. "Onneksi muut Darkness daughterit eivät tiedä minun ihastuneen Zoisiteen".

"Tuon täytyy olla Prinsessa D", Tooru sanoi oikealla puolellaan olevalle Watarulle, kun he näkivät huoneen yläpuolella olevalla tasanteella kävelevän tytön. Tyttö oli laiha ja Usagin ikäinen ja pituinen. Hänellä oli yllään kerman värinen mekko ja hänellä oli silmälasit. Hänen hiuksensa olivat lyhyet ja vaaleat ja hänen päässään oli tiara.

Prinsessan seurassa oli laiha, 20-vuotias ja vaaleaihoinen nainen, jolla oli pitkät, ruskeat hiukset. Naisen yllä oli violetti takki ja samanvärinen hami, joka yletti hänen polviinsa asti. Hänen jaloissaan oli violetit korkokengät.

Naisen vasemalla puolella oli harmaaseen smokkiin pukeutunut mies, joka oli 30-vuotias. Mies oli laiha ja hänen ihonsa oli vaalea. Miehen hiukset olivat mustat.

"Olkaa valmis paljastamaa salainen aarre", mies sanoi avaten vasemmalla puolellaan olevan, ruskeiden pari-ovien vasemman oven. Prinsessa ja nainen menivät huoneeseen. Nainen virnisti jotenkin kierosti, kun mies sulki oven.

"Tooru, jotenkin en pitänyt tuo naisen ilmeestä. Siinä oli julmuutta", Wataru sanoi.

Tooru nyökkäsi. Hänkin oli pannut saman merkille.

"Tekin taidatte odottaa Prinsessan aarteen näkemistä?" pehmeä ääni kysyi poikien takaa ja he kääntyivät ympäri nähdäkseen Usagin ikäisen tytön, jolla oli lyhyet, siniset hiukset. Tytön iho oli vaalea ja hän oli laiha. Hänellä oli siniset silmät ja hän oli pukeutunut tummansiniseen mekkoon, joka yletti hänen nilkkoihinsa asti. Hänen päässään oli tiara, jossa oli sininen jalokivi. Hänen kasvoillaan oli sininen silmikko ja käsissä oli vaaleansiniset hansikaat. Hänen jaloissaan oli tummansiniset korkokengät.

Tooru nyökkäsi katsoessaan tyttöä. Hän ei voinut olla huomaamatta, että tyttö oli hyvin kaunis. Tooru tunsi punastuvansa vähän ja hänen sydämensä takoi villisti. Samassa hän kuvitteli näkevänsä valkoisen palatsin.

"Sama kuin Usagi-chanin kohdalla. Miksi tuo tyttö näyttää niin tutulta? En muista nähneeni häntä ennen. Kuka hän on?" Tooru pohti.

"Saanko tämän tanssin?" vihreäsilmäinen poika kysyi melkein huomaamattaan ojentaen oikean kätensä sinihiuksiselle tytölle. Hän ei tiennyt miksi kysyi sen mitä kysyi. Hän halusi katsella tyttöä enemmän.

"Toki", siniseen mekkoon pukeutunut tyttö punastui laittaen vasemman kätensä Toorun kädelle.

Kun heidän kätensä koskettivat toisiaan, heidän välillään tuntui virtaavan sähköä. Kaksikko käveli hiljaisena tanssilattialle ja alkoi tanssia valssia muiden ihmisten kanssa.

"Tooru punastui", Wataru virnisti vähän. "Taidan myöhemmin kiusata Toorua".

Tooru tanssi sinihiuksisen tytön kanssa irrottamatta katsetaan tästä.

"Mikä tämä tunne on?" blondi kysyi itseltään katsoessaan tyttöä tarkasti. Hänestä tuntui siltä, kuin hän olisi nähnyt tytön joskus kauan sitten. Tanssiminen sujui niin hyvin että tuntui siltä, kuin he olisivat tanssineet ennenkin. Kaikki muu tuntui katoavan heidän ympäriltään.

"Kuka oikein olet?" Tooru ajateli katsoen sinihiuksista tyttöä.

Silloin Tooru huomasi Usagin tanssivan Tuxedo Maskin kanssa. Tuxedo Maskilla ei ollut nyt hattua tai viittaa, mutta muuten hänellä oli yllään samat vaatteet kuin silloin, kun Tooru oli viimeksi nähnyt hänet.

"Miksi Tuxedo Mask on täällä?" vihreäsilmäinen poika mietti, mutta hänen katseensa siirtyi mangeetin tavoin omaan seuralaiseensa. Kyseisen tytön silmät olivat lumoavan kauniit.

"Nyt pääsin Zoisiten lähelle", Mercury hymyili. Pian Jupiter aloittaisi oman osuutensa suunnitelmasta, mutta siihen asti Mercury aikoi nauttia tanssimisesta.

'Tule, Usagi-chan', Luna kuiskasi seuraten tilannetta terassin ovensuusta.

Tuxedo Mask näki Lunan ja ryntäsi yllättäen pois juhlasalista.

"Tuxedo Mask!" vaaleahiuksinen tyttö huusi miehen perään.

"Sisälläni on niin lämmin tunne", Tsukino ajatteli.

"Et tiedä, kuka hän todella on, joten sinun pitäisi olla varovainen", Luna sanoi kävellen Usagin viereen. "Sinä punastuit".

"Miten pääsit tänne?" Usagi vaihtoi puheenaihetta kiusaantuneena.

"Hiivin terassin kautta. Missä pojat ovat?" Luna kysyi.

Usagi katseli ympärilleen, kunnes näki Toorun tanssivan oikealla siniseen mekkoon pukeutuneen tytön kanssa. Tytöllä oli hoikka vartalo ja vaalea iho. Tyttö oli suunnilleen Usagin ikäinen ja hänen hiuksensa olivat lyhyet ja siniset. Usagille tuli tunne, että hän oli nähnyt tytön joskus. Blondi kuvitteli valkoisen palatsin:

"Tooru-kun on oikealla".

Luna katsoi kyseiseen suuntaan ja näki saman kuin Usagi.

"Tuo tytö näyttää tutulta, mutta tunnen hänessä pahuutta", Luna ajatteli. Seuraavaksi hän näki Watarun juttelevan joidenkin tyttöjen kanssa salin vasemmassa nurkassa.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste