Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Darkness daughter 4 part 2 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1728 sanaa, 12193 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2017-03-06 12:02:59 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Entä jos Queen Beryl olisi aivopessyt neljä Sailor Senshiä alaisikseen ja Usagi olisikin löytänyt Shittennounnit? Voivatko Sailor Moon ja Shittennounit sekä Tuxedo Mask taistella, kun pimeyden voimat juonittelevat?

Gerne: Romance and Drama!

Pairing: Sailor Moon x Tuxedo Mask sekä Sailor Senshit x Shittennounit.

Perustuu Sailor Moon Crystalin ensimmäiseen tuotantokauteen, mutta luvassa on pieniä juoni-muutoksia.

Mielipiteet kiinnostavat.

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 426 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"He välittävät vain tästä salaisesta aarteesta", Prinsessa D sanoi ottaen punaisen rasian kassakaapista. Huoneen seinät olivat valkoisen ja ruskean väliltä ja oikeanpuoleisessa seinässä oli kaksi ikkunaa. Seinillä oli tauluja ja huoneessa oli iso takka. "Heille tämä on tärkeämpi kuin minulle".

"Heh", Prinsessan takana seisova nainen naurahti ilkeästi.

Prinsessa kääntyi naisen puoleen uteliaana.

"Se on totta. En välitä sinusta ollenkaan", nainen sanoi. "Anna minulle se salainen aarre!"

"Täällä on joku!" Prinsessa huusi peloissaan.

Silloin huoneen ovet vedettiin auki ja esiin tuli 17-vuotias laiha poika, jolla oli lyhyet vaaleat hiukset. Pojalla oli yllään musta smokki. Pojan kasvoilla oli naamio ja hänen ihonsa oli vaalea. Hänen silmänsä olivat siniset:

"Liikkumatta!"

"Kirottu. Sain sen melkein", nainen puri hammastaan ärtyneenä ja hänen kehonsa hohti vihreänä, kun hän hyppäsi hieman taemmas. Hän muuttui 14-vuotiaaksi tytöksi, jolla oli vaalea iho ja laiha vartalo. Hänen hiuksensa olivat ruskeat ja poninhännällä. Tytön silmät olivat vihreät ja hänellä oli yllään mustavalkoiset vaatteet, jotka olivat samanlaiset kuin Marsilla. Tytön korvissa oli mustat ruusu-korvakorut.

"Sitten. Tule ulos, Youma, joka palvelee Suurta hallitsijaa!" brunette tyttö vapautti oikeasta kädestään myrkynvihreää energiaa, joka siirtyi Prinsessa D-n kehoon.

"Iiiiiiiik!" Prinsessa kiljui paniikissa.

"Prinsessa!" Wataru huusi.

Prinsessa vajosi transsiin ja vihreäsilmäinen tyttö virnuili:

"Ota salainen aarre mukaasi".

"Legendaarinen Silver Crystal on minun!" Prinsessa D virnisti ilkeästi rynnäten ulos huoneesta.

"Minä onnistun, toisin kuin Mars", brunette sanoi teleportaten itsensä pois huoneesta.

Wataru puri hammastaan turhautuneena ja painoi kelloaan muuttuen Sittennou-hahmoonsa.

(juhla-sali)

Mercury vilkaisi oikealle nähdäkseen Prinsessa D-n juoksemassa salissa vihreän energian ympäröimänä:

"Jupiter teki siirtonsa!"

Mercury niiasi kavaljeerilleen:

"Tanssit hyvin. Kiitos".

Sinihiuksinen tyttö ryntäsi ulos terassin avoimista ovista.

"Mihin hänelle tuli kiire?" Tooru mietti. Silloin hän näki Prinsessa D-n Usagin ja Lunan tavoin.

"Odottakaa, Prinsessa D!" pari laihaa, vaaleaihoista, tumma ja ruskeahiuksista miestä seurasi Prinsessaa mahdollisimman nopeasti. Miehillä oli yllään mustat smokit ja aurinkolasit. He olivat suunnilleen 26-vuotiaita.

"Lopettakaa!" toinen miehistä huusi otettuaan Prinsessan kiinni.

"Älkää tulko tielleni!" Prinsessa löi miehet sivuun oikealla kädellään pitäen rasiaa vasemmassa kädessään.

"Heh heh. Jokainen, joka yrittää pysäyttää minut, menettää energiansa meidän Suurelle hallitsijallemme!" Prinsessa vapautti oikeasta kädestään tummaa energiaa, jonka seurauksena monet vieraat pyörtyivät lattialle.

"Voi ei! Pois tästä huoneesta, nyt!" Luna sanoi Usagin sylissä.

"Mitä?" Usagi kysyi juostessaan ulos huoneesta. Tsukino juoksi salin ovista terassille juuri ennen kuin Luna hyppäsi pois hänen sylistään ja Prinsessa D juoksi heitä kohti.

"Prinsessa D!" Usagi huusi kyseiselle tytölle, kun tämä juoksi kohti terassin portaita.

"Älkää tehkö tätä!" Usagi huusi tarttuen Prinsessan olkapäihin, jottei tämä karkaisisi.

"Älä tule tielleni!" Prinsessa löi blondin sivuun rynnäten pois paikalta.

Usagi oli kaatumassa terassin lattialle, mutta silloin joku tarttui häntä olkapäistä ja esti häntä kaatumasta.

"Tuxedo Mask!" Usagi huusi nähtyään kyseisen miehen takanaan. Hän punastui huomaamattaan. Nyt Tuxedo Maskilla oli viittansa.

"Oletko kunnossa?" Tuxedo Mask kysyi.

"Kyllä", blondi nousi jaloilleen huomatakseen Prinsessa D-n katoavan kaupungintalon oikean nurkan taakse. Tuxedo Mask hyppäsi kaupungintalon parvekkeelle etsiäkseen Prinsessan.

Blondi lähti juoksemaan siihen suuntaan, johon Prinsessa oli karannut:

"Moon Prism Power Make-Up!"

Kun Sailor Moon oli muuntautunut, hän saattoi juosta helpommin, sillä nyt mekon helma ei ollut tiellä.

"Voi ei! Menetin tiaran viime taistelussa!" Sailor Moon sanoi huomattuaan, ettei hänellä ollut tiaraa. Yllättäen hänen muodonmuutos-rintaneulansa alkoi hohtaa ja hänen otsalleen ilmestyi uusi tiara.

"Uusi tiara!" blondi ajatteli. "Minulla on niin lämmin olo. Tuxedo Maskin lämpö on omaksunut minut".

******************

Rasiaa kantava Prinsessa juoksi nurmikolla, mutta pysähtyi nähdessään edessään kaksi, teini-ikäistä ja vaaleahiuksista poikaa. Pojilla oli yllään Shittennou-asut.

"Seis!" sanoi ponihäntäpäinen poika, jonka pusero oli vihreän ja valkoisen väliltä.

"Varastit salaisen aarteen!" huusi poika, jolla oli lyhyet, vaaleat hiukset.

"Kuinka ärsyttävää", Prinsessa D sanoi. Hänen ympärillään oleva, vihreä energia otti sen tytön muodon, joka oli siirtänyt Youman Prinsessaan.

"Heh heh!" Prinsessan vallannut Youma nauroi häijysti. "Salainen aarre on minun!"

"Odota!" joku huusi Prinsessan takaa ja kaikki kääntyivät ympäri nähdäkseen Sailor Moonin. "Olen merimiespukuinen rakkauden ja oikeuden puolustaja! Sailor Moon! Kuun nimissä minä kostan teille!"

Jadeite kohotti molemmat kätensä kohti Prinsessa D-n yläpuolella olevaa Youmaa yrittäen jäädyttää sen, mutta Youma ei jäätynytkään.

"Ei toiminut?!" Jadeite kysyi turhautuneena.

"Mitä nyt?!" Sailor Moon kysyi hieman hermostuneena.

"Sailor Moon!" joku huusi vasemmalta ja mainittu tyttö katsoi kyseiseen suuntaan nähdäkseen Tuxedo Maskin seisovan toisen kerroksen parvekkeella. "Pimeyden voi voittaa vain sen vastakohdalla!"

Silloin Luna juoksi Usagin vasemmalle puolelle:

"Usagi-chan, käytä uutta tiaraa heijastaaksesi kuutamon Youmaan!"

Sailor Moonin tiaran punainen helmi alkoi hohtaa sinisenä ja hän katsoi Youmaa:

"Otit Prinsessan hallintaasi, häpeämätön roisto! Sailor Moonina kostan sinulle kuun nimissä!" Sailor Moon kosketti tiaraa oikealla etu-sormellaan ja siitä ilmestyi hyvin nopeasti vaaleansininen säde, joka osui Youmaan.

Uoooooooooorh! Youma huusi kadoten.

Prinsessan peittänyt vihreä energia katosi samalla, kun Prinsessa pyörtyi nurmikolle.

"Prinsessa D!" Sailor Moon huolestui.

Yllättäen läheiselle katolle ilmestyi tumma varjo, joka muuttui 14-vuotiaaksi, laihaksi ja vaaleaihoiseksi tytöksi. Tytön ruskeat hiukset olivat poninhännällä ja hänellä oli yllään samanlaiset vaatteet kuin Marsilla. Hänen vihreissä silmissään oli ilkeä kiilto ja hän piti käsiään puuskassa.

"Miten ilmestyit sinne?!" Sailor Moon kysyi brunetelta. Tyttö näytti jotenkin tutulta ja Usagi kuvitteli valkoisen palatsin.

"Hän ohjaili Prinsessaa", Jadeite selitti.

"Se oli vain minun varjoni", brunette sanoi.

"Miten huolimatonta sinulta, Jupiter", joku moitti ironisella äänensävyllä. Jupiterin viereen ilmestyi kolme muutakin tyttöä, jotka olivat 14-vuotiaita. Jokaisella tytöllä oli yllään samanlaiset vaatteet kuin Jupiteriksi kutsutulla tytöllä. Jokaisella tytöllä oli vaaleat ihot ja hoikat vartalot. Jupiterin oikealla puolella olevalla tytöllä oli pitkät, vaaleat hiukset ja siniset silmät. Hänen hiuksissaan oli musta rusetti. Jupiterin vasemmalla puolella oli tyttö, jolla oli lyhyet, siniset hiukset ja siniset silmät. Mars seisoi mustaa rusettia käyttävän tytön oikealla puolella.

"Keitä olette?!" Sailor Moon kysyi. Kaikki tytöt näyttivät jotenkin tutuilta ja se pelotti Usagia. Shittennounitkaan eivät pitäneet tilanteesta. He kuvittelivat valkoisen palatasin melkein huomaamattaan.

"Olen Venus, palvelija, joka palvelee Suurta hallitsijaa", mustaa rusettia käyttävä tyttö sanoi. "Olemme Darkness daughterit!"

"Mercury", sinihiuksinen tyttö sanoi.

"Jupiter", brunette sano.

"Mars", violettisilmäinen tyttö ilmoitti.

"Sailor Moon ja Shittennounit", Venus aloitti. "Saamme Legendaarisen Silver Crystalin hinnalla millä hyvänsä, ja tottelette maailman tavoin Suurta hallitsijaa!"

"Emme anna sen tapahtua!" Luna huusi.

"Pysäyttäkää meidät, jos voitte", Venus sanoi kadoten muiden kanssa katolta. "Heh heh!"

"Mercury. Miksi hän näytti niin tutulta?" Zoisite mietti sinihiuksista tyttöä.

"Um", Sailor Moon, Shittennounit ja Luna huomasivat Prinsessa D-n heräävän, joten he ryntäsivät nopeasti pois paikalta piiloutuen oikeanpuoleisen nurkan taakse.

Shittennounit muuttuivat siviili-hahmoihinsa ja menivät Lunan kanssa takaisin juhla-saliin, mutta Usagi asettui makaamaan terassilla olevalle penkille. Häntä unetti kamalasti ja hän nukahti pian.

Pari minuuttia myöhemmin Tuxedo Mask lähestyi penkkiä, jolla Sailor Moon nukkui. Hän oli aiemmin kurkistanut juhla-saliin ikkunasta huomatakseen, ettei Prinsessa D-n hallussa oleva aarre ollutkaan Legendaarinen Silver Crystal vaan Prinsessa D-n näköinen kristalli-veistos.

Pysähdyttyään Tuxedo Mask mietti tanssimistaan Sailor Moonin kanssa.

Sailor Moon näytti rauhalliselta nukkuessaan. Tuxedo Mask kosketti tytön vasenta poskea oikealla kädellään ja käänsi tämän kasvoja ylemmäs mahdollisimman hellästi. Tuxedo Mask kumartui alemmas ja suuteli blondia.

"Tämä tunne. Se tuntuu niin tutulta. Pehmeä ja lämmin. Makeat huulet", Sailor Moon näkin unessaan Tuxedo Maskia muistuttavan Prinssin siluetin.

"Pysy kaukana Usagi-chanista!" Luna huusi tultuaan kuistille ja nähtyään, mitä Tuxedo Mask teki.

Tuxedo Mask nousi istumaan penkillä.

"Kuka olet?" Luna kysyi. "Miksi näyttäydyt meille?"

Tuxedo Mask nousi jaloilleen:

"Koska etsin Legendaarista Silver Crystalia".

"Oletko meidän puolellamme? Vai oletko vihollisemme?" Luna kysyi.

"Kuka tietää?" Tuxedo Mask totesi. "Jos me molemmat etsimme samaa asiaa, saatan olla vihollinen". Tuxedo Mask hyppäsi terassin kaiteen yli ja katosi yöhön.

**************

Tooru käveli puolituntia möhemmin puistossa mietteissään. Usagi, Luna ja Wataru olivat jo menneet koteihinsa.

"Kuka se Tuxedo Mask on ja miksi hän etsii Legendaarista Silver Crystalia? Entä Darkness daughterien Mercury? Minusta tuntuu, että olen nähnyt hänet jossain ennenkin", blondi pohti.

"Oletpa sinä mietteliäs", joku sanoi Toorun takaa ja hän kääntyi ympäri nähdäkseen Mercuryn istumassa läheisen puun oksalla. Mercuryn silmissä oli tutkiva katse.

"Mercury", vihreäsilmäinen poika sanoi, mutta silloin Mercury hyppäsi toisen puun oksalle jatkaen matkaa kohti läheistä metsää.

Vaaleahiuksinen poika lähti juoksemaan Mercuryn perään.

"Miksi seuraan sinua?! Me olemme vihollisia, mutta tuntuu siltä, että on pakko seurata sinua, Mercury!" blondi ajatteli juostessaan metsässä. Lopulta hän pysähtyi läheiselle jyrkänteelle, josta näki koko öisen Tokion.

Öisen kaupungin lukuisat valot ja tähtitaivas saivat maiseman näyttämään hyvin kauniilta.

"Kadotin hänet", Tooru ajatteli vähän turhautuneena.

"Juokset nopeasti, Zoisite", joku sanoi vasemmalta ja blondi katsoi kyseiseen suuntaan nähdäkseen Mercuryn istumassa erään puun oksalla.

Mercury hyppäsi alas oksalta ja liikkui nopeasti Toorun eteen laittaen oikean kätensä pojan niskan taakse.

"Näemme jossain vaiheessa", Mercury suuteli Toorua suoraan suulle.

Blondi punastui samalla, kun Mercury irrotti otteensa hänestä ja perääntyi pari askelta kohti takanaan olevaa puuta.

"Miksi teit noin? Olemme vihollisia", Tooru sanoi katsoessaan tyttöä.

"Jokin sinussa kiehtoo minua. Harmi, että olemme vihollisia. Tanssit hyvin", Mercuryn oikeaan käteen ilmestyi sininen silmikko, jonka hän heitti vihreäsilmäiselle pojalle, ennen kuin teleporttasi itsensä pois jyrkänteeltä.

"Tämä naamiohan oli sillä tytöllä, jonka kanssa tanssin. Oliko se tyttö Mercury?!" blondi ajatteli ymmärrettyään totuuden. "Se oli ensisuudelmani".

Tooru lähti hämillään ja hermostuneena siihen suuntaan, josta oli tullut. Hänen täytyisi mennä kotiin selvittämään ajatuksiaan.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste