Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Darkness daughter 6 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 679 sanaa, 4743 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2017-03-20 14:47:52 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Entä jos Queen Beryl olisi aivopessyt neljä Sailor Senshiä alaisikseen ja Usagi olisikin löytänyt Shittennounit? Voivatko Sailor Moon ja Shittennounit sekä Tuxedo Mask taistella, kun pimeyden voimat juonittelevat?

Gerne: Romance and Drama!

Pairing: Sailor Moon x Tuxedo Mask sekä Sailor Senshit x Shittennounit.

Perustuu Sailor Moon Crystalin ensimmäiseen tuotantokauteen, mutta luvassa on pieniä juoni-muutoksia.

Mielipiteet kiinnostavat.Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 370 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Tämä salaperäinen mies, joka kutsuu itseäänTuxedo Maskiksi on antanut lausunnon tiedotusvälineille. Hän väittää tekevänsä rikoksia saadakseen salaisen aarteen, jota kutsutaan "Legendaariseksi Silver Crystaliksi", kertoi laiha ja 25-vuotias uutisankkuri nainen. Naise iho oli vaalea ja hiukset olivat ruskeat silmien tavoin. Naisella oli yllään sininen, pitkähihainen pusero. Naisen takana oli ruskea tiili-seinä ja kuva Tuxedo Maskista.

"Heh heh", Venus naurahti nojaten valtaistuin-salin pylvääseen seuraten kyseistä uutista Queen Berylin kristalli-pallosta. Queen Beryl istui valtaistuimellaan. Jupiter, Mercury ja Marskin olivat paikalla. "Taistelu Legendaarisesta Silver Crystalista Sailor Moonin ja Shittennounien, Tuxedo Maskin ja ihmisten välillä. Tämä alkaa olla mielenkiintoista".

"Tämä ei ole naurun asia, Venus", Beyl sanoi. Legendaarinen Silver Crystal kuuluu Dark Kingdomille. Sitä paitsi, emme ole vielä keränneet riittävästi energiaa Suurelle hallitsijallemme".

"Queen Beryl-sama, antakaa minulle vielä yksi mahdollisuus!" Jupiter huusi.

"Jupiter", Mercury sanoi. "Sinä aliarvioit Sailor Moonin ja Shittennounit".

Jupiter puri hammastaan turhauteneena:

"Nephrite, en anna sinulle anteeksi!"

"Queen Beryl-sama", Mercury käveli Berylin eteen ja kumarsi. "Antakaa minun, Mercuryn hoitaa tämä. "Etsin Legendaarisen Silver Crystalin ja tuon ihmisten energiaakin".

(Tokiossa)

"Tällä vauhdilla aiheutuu valtava paniikki",Tooru sanoi. Hän ja muut olivat Game Crown-pelihallissa. Seinät olivat harmaat lattian tavoin ja seinillä oli julisteita. Siellä täällä oli isoja pelikoneita ja niiden edessä oli jakkarat. Luna seisoi yhden pelikoneen päällä ja katsoi ulos ikkunasta. Taivasta valaisi kalpea täysikuu ja lukuisat tähdet.

"Minusta se on ansa, Luna", Wataru sanoi.

"Jos emme tee mitään, Prinsessa ja Prinssi ovat vaarassa. Meidän täytyy tehdä jotain", Yamato sanoi.

Usagi istui jakkaralla. Hänellä ja pojilla oli koulupuvut päällään.

"Tiedän", Luna sanoi. "Dark Kingdom saattaa jossain vaiheessa tehdä uuden siirtonsa. Tuxedo Mask. En usko, että hän on vihollisemme, mutta en ole varma, voiko häneen luottaa".

Usagi hermostui kuultuaan Lunan sanat.

"Luna, onko sinulla mitään aavistustakaan kuka todellinen vihollinen on?" Tooru kysyi. "Tai missä Prinsessa ja Prinssi ovat? Entä muut Senshit?"

"Olen tehnyt paljon tutkimusta", Luna sanoi. "Minulla on muutamia ideoita. Jos paha herää unestaan ja saa Legendaarisen Silver Crystalin voiman, se saattaa ottaa Maa-planeetan hallintaansa. En ole edistynyt Senshien etsinnässä kovin hyvin. Vaikuttaa siltä, että joku tekee kaikkensa, jottemme löytäisi Senshejä".

"Onko Legendaarisella Silver Crystalilla todella niin paljon valtaa?" Wataru kysyi uteliaana.

Luna nyökkäsi:

"Se riippuu siitä, miten sitä käytetään, mutta väärissä käsissä se saisi aikaan paljon tuhoa".

"Väitätkö, että meidän on löydettävä se, jottei vihollinen käytä sen voimia väärin?" Tooru kysyi.

"Kyllä", Luna totesi. "Legendaarinen Silver Crystal ja Prinsessamme, joka on Silver Millenniumin, kuun kuningaskunnan kuninkaallisen perheen jäsen. Sekä Maa-planeetan Prinssi. Heidät on löydettävä ja heitä täytyy suojella mahdollisimman hyvin, koska se on teidän ja Senshien kohtalo. Siksi etsin teidät kaikki, Sailor Moon ja Shittennounit. Nyt tiedätte enemmän tehtävästänne. Teidän kannattaa olla varovaisia vihollisten ja Tuxedo Maskin suhteen".

"Luna, minusta on jo jonkun aikaa tuntunut siltä, että olen nähnyt Darkness daughterit ennenkin", Usagi sanoi. Hän oli pohtinut asiaa jo jonkun aikaa.

"Sama täällä", Tooru sanoi ajatellen Mercuryä.

Wataru ja Yamato nyökkäsivät.

"Kieltämättä minustakin tuntuu siltä", Luna sanoi.

"En ole vielä kertonut muille, mitä tapahtui Prinsessa D-n juhlien jälkeen", Tooru pohti. Hän oli jo jonkun aikaa etsinyt tietoja Mercuryn näköisistä tytöistä. Hän ei ollut kuitenkaan päässyt vielä kovin pitkälle.

Usagi katsoi kädessään olevaa puolikuu-sauvaa.

"Kun pelasin Sailor V-peliä ennen kokousta, siinä oli samanlainen sauva kuin minulla. Sailor V-pelihahmo sanoi "Sailor Moon, voit tehdä sen". Sailor V kohotti sauvaa, jonka seurauksena sauvasta ilmestyi kultaista energiaa kohti vihollista tuhoten sen. Kuvittelinko tilanteen?" Usagi pohti.

"Mitä nyt, Usagi-chan?" Tooru kysyi. Kun hän oli viettänyt aikaa Usagin kanssa, hän oli alkanut pitää tätä eräänlaisena siskona.

"Puolikuu-sauvani on samanlainen kuin Sailor V-pelihahmon sauva, eikö?" blondi kysyi.

"Nyt kun sen sanoit, niin kyllä", Yamato totesi.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste