Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Darkness daughter 6 part 2 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 644 sanaa, 4565 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2017-03-27 11:46:18 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Entä jos Queen Beryl olisi aivopessyt neljä Sailor Senshiä alaisikseen ja Usagi olisikin löytänyt Shittennounit? Voivatko Sailor Moon ja Shittennounit sekä Tuxedo Mask taistella, kun pimeyden voimat juonittelevat?

Gerne: Romance and Drama!

Pairing: Sailor Moon x Tuxedo Mask sekä Sailor Senshit x Shittennounit.

Perustuu Sailor Moon Crystalin ensimmäiseen tuotantokauteen, mutta luvassa on pieniä juoni-muutoksia.

Mielipiteet kiinnostavat.

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 314 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Nyt sitten, Legendaarinen Silver Crytal, josta kaikki puhuvat. Mikä se tarkalleen on?" kysyi laiha ja vaaleaihoinen, 30-vuotias mies. Miehellä oli mustat hiukset ja silmälasit. Hänen yllään oli harmaa takki, harmaat housut, valkoinen paita ja sininen solmio. Miehen kengät olivat mustat. Miehen silmät olivat ruskeat.

Mies oli televisio-asemalla ja istui ruskean pöydän ääressä. Hänen vieressään istui 25-vuotias nainen, jolla oli pitkät, siniset hiukset, jotka nainen oli kietonut poninhännälle. Naisen silmät olivat siniset ja hän oli laiha. Naisen iho oli vaalea ja hänellä oli yllään laventelin-sininen takki ja siihen sopiva hame. Hameen helma yletti polviin asti. Naisen jaloissa oli harmaat nilkkasaappaat.

Kaksikon takana oli harmaa seinä ja ruskea kirjahylly ja heidän edessään oli monia kameroita. Haastattelu oli suorassa lähetyksessä.

"Tänään olemme kutsuneet haastatteluun Tohtori Murakumon, tutkijan, joka on erikoistunut Legendaariseen Silver Crystaliin", mies sanoi.

"Legendaarinen Silver Crystal antaa ikuisen nuoruuden ja maagisia voimia. Sillä on jopa parantavia voimia. Tarvitsemme kaikkien apua löytääksemme sen. Joten, jokainen joka katsoo tätä lähetystä, auttakaa meitä löytämään Legendaarinen Silver Crystal", Tohtori Murakumon silmät alkoivat hehkua punaisina.

Lähetystä katsovat ihmiset vipuivat transiin.

"Legendaarinen Silver Crystal voi olla odottamattomimmassakin paikassa. Tarvitaan kaikkien yhteistyötä, jotta se löytyy", Murakumo jatkoi.

(Usagin huone)

Usagi ja Luna olivat Usagin huoneen pöydän edessä ja yrittivät kannettavan tietokoneen avulla ottaa yhteyden Shittennouneihin.

"Tooru-kun, kuuletko minua?" Luna kysyi.

"Kyllä! Jokainen Tokiolainen etsii Legendaarista Silver Crystalia. Taitaa olla Dark Kingdomin tekosia!" Toorun ääni sanoi kannettavasta:

"Olen Watarun ja Yamaton kanssa kaupungilla. Siinä lähetyksessä oli luultavasti aivopesu-ohjelma. Emme katsoneet lähetystä, joten se ei vaikuttanut meihin".

"Tilanne karkaa vielä käsistä! Nyt on tosi kuuma sää, mutta Tokiolaiset eivät edes huomaa stä, koska ovat transsissa", Yamato sanoi hermostuneena.

"Tulkaa pelihalliin!" Luna huusi hermostuneena.

(Yöllä)

Usagi, Luna ja pojat olivat tulleet pelihalliin.

Luna paineli erään pelikoneen näppäimiä etu-tassuillaan, jonka seurauksena kaksi konetta siirtyi sivuun ja niiden alta paljastui luodinkestävästä lasista tehdyt portaat.

Usagi ja pojat seurasivat Lunaa hiljaisina portaita pitkin alas. Heidän mielessään oli paljon ajatuksia. He eivät osanneet odottaa, että pelihallin alla olisi jokin salainen huone.

He tulivat huoneeseen, jossa oli iso tietokone-pöytä. Seinät olivat tummansiniset ja niissä oli kuvia tähdistä. Huoneen reunoilla oli valkoisia pylväitä. Lattia oli harmaa, mutta siinä oli sinistä ja keltaistakin. Tietokone-pöydän edessä oli valkoinen jakkara.

"Tämä on komento-huone. Se on eräänlainen piilopaikka. Täällä voi suorittaa kaikenlaisia tutkimuksia", Luna sanoi ja seinällä olevassa hologrammi-näyttöruudussa näkyi punaisia nuolia jokapuolella Tokiota. Nuolet osoittivat yhtä rakennusta Tokion keskustassa. "Energia on keskittynyt yhteen kohtaan".

"Televisio-asemalla siis", Wataru sanoi. "Se Tohtori Murakumo taisi aiheuttaa tämänpäiväisen hässäkän. Ehkä hän liittyy jotenkin Dark Kingdomiin".

"Ehkä kannattaisi tutkia tilannetta tarkemmin", Yamato sanoi.

"Mediavälineillä oli luultavasti helppo ottaa muut hallintaan", Tooru sanoi ymmärrettyään tapahtumien kulun.

"Ehkä Tuxedo Mask kertoi tuolla menetelmällä etsivänsä Legendaarista Silver Crystalia", Luna sanoi.

"Hän ei ole vihollinen. Hän on pelastanut minut", Usagi sanoi.

"Tiedätkö hänestä jotain?" ruskeahiuksinen poika kysyi.

"Rauhoitu, Usagi-chan. Hän voi huijata sinua", Luna sanoi.

"Et ymmärrä tunteitani, Luna!" saparopäinen tyttö ryntäsi huoneesta. Hän halusi nyt kauas Lunasta. Hän ei sietänyt, kun Tuxedo Maskista puhuttiin kuin tämä olisi vihollinen.

"Luna, hän luottaa Tuxedo Maskiin", Tooru sanoi. "Annetaan hänen rauhoittua vähän. Sanoit, että täällä voi suorittaa tutkimuksia. Olen tutkinut erästä asiaa jo jonkun aikaa. Voinko jatkaa tutkimuksia täällä?"

"Toki", Luna sanoi pohtien, mitä Tooru tutki.

"Keskity tutkimuksiin myöhemmin, Tooru. Mennään televisio-asemalle", Wataru sanoi.

Pojat muuntautuivat ja lähtivät kyseiselle asemalle.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste