Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Darkness daughter 9 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1242 sanaa, 8628 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2017-05-08 13:25:35 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Entä jos Queen Beryl olisi aivopessyt neljä Sailor Senshiä alaisikseen ja Usagi olisikin löytänyt Shittennounit? Voivatko Sailor Moon ja Shittennounit sekä Tuxedo Mask taistella, kun pimeyden voimat juonittelevat?

Gerne: Romance and Drama!

Pairing: Sailor Moon x Tuxedo Mask sekä Sailor Senshit x Shittennounit.

Perustuu Sailor Moon Crystalin ensimmäiseen tuotantokauteen, mutta luvassa on pieniä juonimuutoksia.

Mielipiteet kiinnostavat.

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 474 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Uusi Shittennou?" Zoisite kysyi auttaen samalla Sailor Moonin jaloilleen. Hän huomasi sinisilmäisen tytön vasemmassa olkapäässä olevan haavan, jota hän alkoi parantaa voimillaan.

"Miten hän tiesi, että täällä on taistelu?" Jadeite kysyi.

"Onko hän kenties taistellut meitä kauemmin?" Nephrite kysyi.

"Aivan", Kunzite virnisti. "Olen jo jonkun aikaa taistellut Dark Kingdomia vastaan".

"Olemme tarkkailleet teitä hyvän aikaa", Kunziten vasemmalla puolella seisova kissa sanoi.

"Neljäs Shittennou?!" Sailor Moon ajatteli uskomatta silmiään. Yllättäen hänen tiaransa alkoi hohtaa ja muuttui puolikuun-muotoiseksi. Siinä oli punainen helmi. "Miksi tiarani muuttui?"

Usagi näki näyn valkoisesta palatsista.

"Taas se valkoinen palatsi?" Sailor Moon mietti.

"Oletko kunnossa?" Zoisite kysyi. Hänkin oli nähnyt valkoisen palatsin, mutta vain sekunnin ajan.

Sailor Moon nyökkäsi.

Yllättäen Mercury nousi jaloilleen ja katseli paikalla olevia ihmisiä pidellen oikeaa kylkeään vasemmalla kädellään.

"Olin niin lähellä!" Mercury teleporttasi itsensä Dark Kingdomiin. Häntä harmitti se, että hän oli epäonnistunut.

"Mercury! Miksi olet vihollinen?" Zoisite mietti. Hänen oli ollut vaikea myöntää totuus itselleen, mutta lopulta hän ei voinut olla katsomatta totuutta silmiin. Hän oli rakastunut Mercuryyn. Hänestä tuntui pahalta taistella Mercuryä vastaan, vaikka Mercury oli vihollinen.

Tuxedo Mask nousi jaloilleen katsoen uusinta Shittennounia uteliaana.

"Kunzite? Miksi se nimi kuulostaa tutulta?" tummahiuksinen mies lähti juoksemaan pois paikalta tuntien häpeää, sillä hän ei ollut kyennyt suojelemaan Usagia.

"Tuxedo Mask!" Sailor Moon katsoi tummahiuksista miestä.

"Hän on siis Tuxedo Mask", Kunzite mietti. Tuxedo Mask vaikutti jotenkin tutulta, kuten Shittennounien seurassa oleva tyttökin, mutta Kunzite ei osannut selittää miten.

"Usako! En onnistunut suojelemaan sinua!" Tuxedo Mask mietti kadoten yöhön.

Kunzite ja valkoinen kissa hyppäsivät Sailor Senshin ja Shittennounien eteen.

"Olette taistelleet hyvin", Kunzite totesi.

"Luna sanoikin, että Shittennouneja on neljä. Shittennounit olivat erään Prinssin henkivartijat ja hänen lähimmät ystävänsä. Voisiko hän tietää, missä Prinssi on? Ehkä hän tietää jotain Prinsessasta ja Legendaarisesta Silver Crystalistakin", Usagi mietti tohkeissaan. Jos näin oli, se auttaisi heitä löytämään etsimänsä.

"Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun tuen teitä, koska otin teihin yhteyttä pelikoneen läpi. Partnerini, Artemis ja minä kehittelimme Sailor V-pelin. Naamioiduin eri henkilöksi, kun annoin pelin muiden käyttöön", Kunzite selitti. "Olemme keskustelleet välillä Lunan kanssa ja saaneet tietää taisteluistanne".

"Opastimme teitä Sailor V-pelin läpi, jotta tietäisitte miten taistella. Näyttää siltä, että se toimi", Artemis sanoi.

"Ymmärrän", Sailor Moon sanoi muistettuaan, miten Sailor V-pelihahmo oli käyttänyt puolikuu-sauvaa. "Voinko kysyä jotain?"

"Muillakin taitaa olla kysyttävää", Kunzite totesi.

Piip piip!

Usagi painoi kommunikaattori-rannekeensa keltaista helmeä, jonka seurauksena ranneke aukesi.

"Oletteko kunnossa?" Luna kysyi.

"Taidat olla komento-huoneessa, Luna. Tulemme sinne", Kunziten oikea käsi hohti vihreää energiaa ja pian joukkio olikin komento-huoneessa.

"Anteeksi etten ollut paikalla, Kunzite", Luna sanoi.

"Ei haittaa, Luna. Olet suorittanut tehtävääsi oikein", hopeahiuksinen Shittennou sanoi. "Siitä on kauan, kun olin täällä".

"Näkee, että olet taistellut kauemmin kuin me", Nephrite sanoi. "Missä olet ollut?"

"Aloitan alusta", Kunzite sanoi. "Tapasin Artemiksen kauan ennen kuin tapasit Lunan. Emme vielä tienneet teitä kaikkia. Ensin ratkaisimme salaperäisiä rikoksia, joita tapahtui pitkin Tokiota. Kun olimme keränneet enemmän tietoa huomasimme, että jättimäinen varjo oli kaikkien tapausten takana. Ja se oli Dark Kingdom. Se valvoo pahaa voimaa, joka syntyi pimeydessä. Todella paha olemus, toisin kuin kaikki muut asiat maapallolla. Hän on asettanut silmänsä Legendaariseen Silver Crystaliin saadakseen valtaa. Hän ei kaihda mitään keinoja saavuttaakseen päämääränsä. Tällä hetkellä hän saa energiaa ihmisiltä vahvistuakseen".

"Oletko nähnyt sen, joka tarvitsee energiaa?" Jadeite kysyi.

"Kauan sitten hän tuhosi Kuun kuningaskunnan, Silver Millenniumin. Te, minä ja Sailor Senshit, jotka olivat Silver Millenniumin Prinsessan ystäviä ja omien planeettojensa Prinsessoja, taistelimme sitä pahaa voimaa vastaan. Maan Prinssikin taisteli suojellakseen Silver Millenniumia. Onnistuimme sinetöimään sen pahan voiman pois, mutta joku rikkoi sinetin. Ymmärrättekö? Meidän täytyy sinetöidä hänet kokonaan tällä kertaa, niin tragedia ei toistu", Kunzite selitti.

"Se on siis tehtävämme", Sailor Moon sanoi ymmärrettyään tilanteen. "Kunzite, tiedätkö missä Prinssi, Prinsessa ja Legendaarinen Silver Crystal ovat?"

Kunzite pudisti päätään:

"Artemis ja minä olemme etsineet Prinssiä, Prinsessaa ja Legendaarista Silver Crystalia jo jonkun aikaa pääsemättä kuitenkaan kovin pitkälle. Vihollinen on kuitenkin tulossa takaisin".

"Aion taistella", Sailor Moon sanoi.

"Taisteleminen pahoja ihmisiä vastaan on omalla tavallaan hauskaa", Nephrite sanoi kävellen Kunziten oikealle puolelle.

"Harmittaa vieläkin, kun Mars sieppasi minut", Jadeite totesi kädet puuskassa.

"Vihollisten takia aloin tutkia erästä asiaa", Zoisite käveli monitorin eteen ja istui jakkaralle painellen monitorin näppäimiä. Vähän ajan kuluttua monitorin hologrammeihin ilmestyi kuvia 8-vuotiaista tytöistä. Yhdellä tytöllä oli lyhyet, siniset hiukset ja siniset silmät. Toisella tytöllä oli ruskeat hiukset ja vihreät silmät. Kolmannella tytöllä oli mustat hiukset ja violetit silmät. Neljännellä tytöllä oli pitkät, vaaleat hiukset ja siniset silmät ja hänen hiuksissaan oli punainen nauha. Kaikilla tytöillä oli vaaleat ihot ja hoikat vartalot. Sinihiuksisella tytöllä oli yllään sininen, pitkähihainen pusero ja harmaat housut sekä mustat kengät. Ruskeahiuksisella tytöllä oli vaaleanvihreä huppari ja hän piti käsissään koripalloa. Hänellä oli mustat housut ja lenkkarit. Violettisilmäisellä tytöllä oli yllään punainen kimono ja sandaalit. Neljännellä tytöllä oli yllään vaaleansininen, lyhythihainen pusero, mustat housut ja tummat kengät.

"Nuo tytöthän", Usagi sanoi huomattuaan, että tytöt näyttivät Darkness daughtereilta.

"Neljä samanikäistä tyttöä katosi samana yönä Tokiosta. Heidän nimensä ovat Mizuno Ami, Hino Rei, Kino Makoto ja Aino Minako. Nähtyäni nämä katoamisilmoitukset aloin tutkia asiaa tarkemmin", Zoisite sanoi.

"Miksi olet tutkinut katoamisilmoituksia?" Artemis kysyi.

"Prinsessa D-n juhlien jälkeen näin Mercuryn ja seurasin häntä metsään. Mercury suuteli minua", Zoisite punastui vähän.

"Mitä?!" Artemis kysyi uskomatta korviaan.

"Ehkä hän yritti vain härnätä minua. Minusta tuntuu siltä, että olen nähnyt Mercuryn joskus. Siksi aloin tutkia katoamisilmoituksia", Zoisite sanoi.

"Nyt kun sen sanoit, niin Mars vaikutti tutulta", Jadeite sanoi.

"Tämä ei ole oikea aika puhua tytöistä, mutta tuntuu siltä, että tunnen Jupiterin", Nephrite sanoi.

Kunzite katsoi Minakon kuvaa hiljaisena:

"Vielä ei ole aika kertoa muille eräästä asiasta. Kun seuraava taistelu koittaa, Venus voi näyttäytyä".

"Pojat, oletteko kenties rakastumassa Darkness daughtereihin?" Tsukino mietti. Jos näin oli, niin pojilla mahtoi olla ristiriitaisia tunteita. Sanottiin, että rakkauden ja vihan välillä oli vain pieni ero.

"Kunzite, olen yrittänyt etsiä Sailor Senshejä, mutten ole löytänyt heitä. Vaikuttaa siltä, että joku tekee parhaansa estääkseen Senshien löytämisen", Luna sanoi lopulta.

"Ymmärrän, Luna", Kunzite sanoi. "Suosittelen olemaan varovaisia, sillä vihollista ei saa aliarvioida. Dark Kingdom saattaa tehdä seuraavan siirtonsa piankin".

Usagi nyökkäsi.

"Muuten, nimeni on Sugimoto Katsuki", hopeahiuksinen mies sanoi. "Olen Moto Azabu Private High Schoolin toisen vuoden oppilas. Mennään kotiin, Artemis".

Artemis hyppäsi Kunziten oikealle olkapäälle ja Kunzite teleporttasi itsensä pois komento-huoneesta.

"Olenkin nähnyt hänet pari kertaa luokassa", Jadeite sanoi.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste