Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Darkness daughter 14 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 766 sanaa, 5500 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2017-06-26 16:31:49 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Entä jos Queen Beryl olisi aivopessyt neljä Sailor Senshiä alaisikseen ja Usagi olisikin löytänyt Shittennounit? Voivatko Sailor Moon ja Shittennounit sekä Tuxedo Mask taistella, kun pimeyden voimat juonittelevat?

Pairing: Sailor Moon x Tuxedo Mask sekä Sailor Senshit x Shittennounit.

Gerne: Romance and Drama!

Perustuu Sailor Moon Crystalin ensimmäiseen tuotantokauteen, mutta luvassa on pieniä juonimuutoksia.

Mielipiteet kiinnostavat.

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 410 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Sinähän", Usagi käveli lähemmäs hämillään. "Queen Serenity. Olit äitini silloin, kun olin Silver Millenniumin Prinsessa?"

'Rakas tyttäreni Serenity. Se olet sinä', Queen Serenity hymyili Usagille. 'Voin nähdä sinut vihdoin'.

"Miten voimme keskustella kanssanne?" Zoisite kysyi.

'Kiitos Eternity Main System of Moon Castlen. Pystyin jättämään tahtoni taakse jopa sen jälkeen, kun tuhouduin fyysisesti. Lähetin Lunan ja Artemiksen Maahan etsimään teidät. Olen odottanut tätä hetkeä niin kauan. Muistatko, Serenity?' Queen Serenity kysyi.

Usagi kuvitteli itsensä valkoisessa mekossa, jossa oli kultaista kirjontaa. Hän seisoi aurinkoisena päivänä niityllä takanaan iso tammi. Tuuli heilutteli kevyesti hänen hiuksiaan.

'Sinulla oli tapana mennä Maahan usein, koska olit ansainnut sen vehreyden ja tuulen. Ja Serenity, olit rakastunut siellä', Queen Serenity sanoi.

"Kyllä....Menin Maahan", Usagi sanoi. "Kaikkien selän takana, koska halusin nähdä Endymionin".

Yllättäen ympäristö muuttui kauniiksi, valkoiseksi valtakunnaksi. Kaikki katselivat ympärilleen vaikuttuneina.

Prinsessa-mekkoon pukeutunut Usagi juoksi palatsin portaita pitkin ylös. Prinsessa katsoi ympärilleen siltä varalta, jos joku olisi nähnyt hänet.
Usagi työnsi palatsin oven auki nähdäkseen Marsin näköisen tytön, jolla oli yllään punavioletti Senshi-asu.

"Prinsessa!" Mars sanoi.

Prinsessa perääntyi hieman hermostuneena.

"Kävitte Maassa taas kertomatta, ettekö?" Jupiter käveli Prinsessan taakse ja Venus käveli hänen oikealle puolelleen. Jupiterin Senshi-asu oli pinkkivihreä ja Venuksen Senshi-asussa oli oranssia, keltaista ja sinistä.

"Prinsessa Serenity, te olette Silver Millenniumn tulevaisuus", Venus sanoi, kun Mercury tuli paikalle kirjapino käsissään.

"On niin monia asioita, joita teidän täytyy oppia", Mercury sanoi. Mercuryn Senshi-asu oli sinivalkoinen.

"Tiedän", Prinsessa sanoi.

"Nyt tiedämme, miltä kadonneet Senshit näyttävät", Zoisite hymyili.

"Senshit olivat läheisiä Prinsessan kanssa", Jadeite sanoi.

"Joo. Ei epäilystäkään", Nephrite hymyili.

"Senshit löytyvät vielä", Kunzite sanoi.

'Olimme pitkäaikaisia olentoja kuussa. Tavoitteenamme oli suojella Legendaarista Silver Crystalia, valvoa maata sen kasvaessa ja auttaa sitä kehittymään', Queen Serenity aloitti. 'Mutta sitten tapahtui katastrofi. Paha olento hyökkäsi maapallolle, yrittäen tehdä siitä omansa. Se levitti ihmisiin pahuutta. Se halusi ohjata Legendaarista Silver Crystalia, joten se aivopesi ihmiset ja hyökkäsi Silver Millenniumiin. Mutta nuoret Maan Prinssi, Endymion ja hänen kenraalinsa pysyivät järjissään ja taistelivat suojellakseen sinua ja Senshejä, Serenity. Mutta he kaatuivat yrittäessään suojella sinua ja Senshejä'.

Kaikki näkivät punahiuksisen, laihan ja vaaleaihoisen naisen, joka oli pukeutunut valkopunertavaan mekkoon. Nainen piti kädessään miekkaa, jolla yritti sivaltaa Serenityä. Naisen päällä oli violettimustaa energiaa, jossa oli punainen x-merkki ja sinertävät silmät.

Endymion hyppäsi Serenityn eteen ottaen sivalluksen itseensä.

"Endymion!" Serenity kaatui polvilleen itkien ja poimi Endymionin miekan, jonka hän iski itseensä. Serenity kaatui Endymionin päälle.

'Legendaarisen Silver Crystalin voimalla, minä onnistuin sinetöimään sen olennon. Vastavuoroisesti kaikki Silver Millenniumissa muuttui kiveksi. Ja maapallon valtakunta tuhoutui. Maapallon historia on toistamassa itseään, koska se demoni on herännyt uudelleen. Meidän täytyy poistaa se demoni kokonaan. Legendaarisen Silver Crystalin todellisilla voimilla. Prinsessa, vain sinä voit tehdä sen', Queen Serenity sanoi.

"Legendaarisen Silver Crystalin todellisilla voimilla?!" Sailor Moon kysyi.

"Kuningatar, Legendaarisessa Silver Crystalissa on jotain vikaa", Kunzite sanoi. "Sen voimaa siirtyi Prinssi Endymionin kehoon".

'Voimaa siirtyi hänen sisälleen?' Queen Serenity kysyi. Usagi näytti kaulassaan olevan, ketjussa roikkuvan kristallin.

'Serenity. Ilmeisesti tämä tapahtui, koska tahdoit kovasti pelastaa hänet. Älä huoli. Olen varma, että hän on elossa', Queen Serenity sanoi.

Usagin silmiin nousi kyyneliä ja yksi kyynel putos Legendaarisen Silver Crystalin päälle.

"Hän on elossa", Usagi hymyili helpottuneena.

'Prinsessa Serenity. Pidä tämä mielessäsi. Legendaarisen Silver Crystalin voima riippuu pelkästään sydämestäsi. Ole rohkea ja luottavainen Prinsessana olemisen suhteen, ja ollaksesi Sailor Moon, rakkauden ja oikeuden valvoja. Ja älä unohda, että olet sen ohella tavallinen tyttö. Todellinen merkitys vahvuuden takana piilee siinä. Zoisite, Jadeite, Nephrite ja Kunzite olkaa hyvät ja työskennelkää yhdessä suojellaksenne Prinsessaa ja Prinssiänne. Ja suojelkaa tätä valtakuntaa. Etsikää Senshit. En pysty puhumaan teille enää kauan. Serenity, ole onnellinen', Queen Serenity ojensi oikeaa kättään Usagille.

"Kuningatar!" Usagi sanoi suunnilleen samalla hetkellä ojentaen kättään, kun Queen Serenity katosi.

"On melkein aamu", Luna sanoi nähtyään, että aurinko oli nousemassa. "Lienee aika palata takaisin".

Puoli tuntia myöhemmin Sailor Moon, Shittennounit, Luna ja Artemis olivat palanneet maahan ja katsoivat auringon nousua erään kerrostalon katolta.

"Kaikki, etsitään uudelleensyntymisemme todellinen merkitys täällä", Usagi sanoi.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste