Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Legend no Gin 20 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 567 sanaa, 4052 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2018-08-20 16:25:09 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Mielestäni Ginin äiti olisi ansainnut isomman osan tarinassa. Rikiä ja Fujia ei näytetty yhdessä missään kohtauksessa. Tässä tarinassa Ginin veljetkin pääsevät näyttämään taitonsa. Mielipiteet kiinnostavat.

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 4021 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oun soturit seisoivat kalliolla pilvisenä iltapäivänä katsomassa meren rannalla olevaa kaupunkia. Musashin mainitsema koira asui kuulemma kyseisessä kaupungissa.

"Musashi, haluaisin kuulla enemmän siitä mainitsemastasi koirasta", Kurotora sanoi.

"Sehän on Benizakura, vai mitä? Kuulin siitä ollessani sirkuksessa. Sanottiin, ettei yksikään koira pärjää sille", Wilson sanoi.

"Kyllä. Se on maailman vahvin koira", Musashi aloitti. "Kuulemani perusteella Benizakura syntyi korkealla, lumisilla vuorilla kymmenen vuotta sitten. Se oli täysin normaali pieni pentu. Mutta kasvettuaan siitä tuli vahva. 3-vuotiaana se voitti kaikki koirat, jotka taistelivat sitä vastaan. Lopulta se ryhtyi kilpailemaan. Kun se osallistui kilpailuihin, se voitti kaikki vastustajansa. Lopulta se sai kilpailla mestaruuskilpailujen loppuottelussa. Benizakuran vastustaja oli tunnettu Tsuna Arashi, joka oli voittanut mestaruuden kuudesti ja saanut kaikki mahdolliset kunniamerkit. Se oli 8-vuotiaana oikea veteraani. Se loppuottelu on edelleen puheenaihe. Ne taistelivat tosi kovasti antaen kaikkensa. Yleisön oli vaikea uskoa näkemäänsä. Ottelu keskeytettiin puoli tuntia myöhemmin. Tsuna Arashi sai pitää mestaruutensa ottelun päätyttyä tasapeliin. Benizalra ei ollut mielissään otelun tuloksesta. Se oli jopa menettänyt molemmat korvansa. Isäntänsä johdolla Benizakura harjoitteli ja kasvatti voimiaan voidakseen otella uudelleen Tsuna Arashia vastaan. Mutta 8-vuotias Tsuna Arashi kieltäytyi haasteesta. Seuraavana vuonna Tsuna Arashi lopetti taistelun sokeuduttuaan. Benizakura ei tiennyt Tsuna Arashin lopettaneen, joten se jatkoi harjoittelua. Se harjoitteli yötä päivää. Uusintaottelu Tsuna Arashia vastaan oli Benizakuran ainoa tavoite. Lopulta tuli talvi. Aika kului. Benizakura oli voittamaton 6-vuotiaana. Se halusi uusintaottelun Tsuna Arashia vastaan. Eräänä päivänä Benizakuran kärsivällisyys loppui. Se karkasi ja ui saman meren yli kuin te. Se halusi löytää Tsuna Arashin. Kun Benizakura löysi Tsuna Arashin, se ei voinut uskoa näkemäänsä todeksi. Tsuna Arashi oli muuttunut paljon. Sokeaa Tsuna Arashia käytettiin nuorien taistelukoirien nyrkkeilysäkkinä. Benizakura ei pitänyt näkemästään. Se hyökkäsi kehään, voitti nuoret taistelukoirat helposti ja pakeni. Sitä ei nähty enää".

"Jos saisimme Benizakuran puolellemme olisimme askeleen lähempänä Akakabuton pysäyttämistä", Riki pohti.

"Kuulemani perusteella Benizakura on Uwajimassa", Musashi sanoi.

"Haluan nähdä Benizakuran", Gin sanoi.

"Gin, etsi Benizakura. On parempi, että menet kaupungille yhden koiran kanssa. Suuri joukko herättäisi liikaa huomiota", Riki sanoi lopulta.

"Minä ja Gin etsimme Benizakuran", Wilson sanoi.

"Kiitos. Odottakaa täällä", Gin ryntäsi Wilsonin kanssa metsään mennäkseen sitä kautta kaupungille.

-------------------------------

Aurinko oli laskemassa, kun Cross seisoi kivien välissä olevan rahtialuksen kannella katsomassa merelle. Se ja muut ihmettelivät, missä Shikokuun menneet koirat viipyivät. Cross oli huolissaan Ginistä ja tämän veljistä. Lopulta Cross ei enää vain voinut seisoa toimettomana. Se hyppäsi kannelta mereen. Loisk!

Cross lähti uimaan kohti Shikokua.

Cross oli päättänyt etsiä Ginin ja muut. Mossin joukko tarvitsi apua Mutsussa, jonne ne olivat menneet. Mutsun joukot olivat tuhonneet joukot 4-6. Moss ja muut olivat menneet tarkistamaan tilanteen. Ben ei ollut taistelukunnossa, joten Moss oli neuvonnut Crossia johdattamaan Benin sinne, missä Benin isäntä asui, jotta eläinlääkäri voisi hoitaa Benin silmiä. Ben oli aluksi ollut vastahakoinen, mutta Moss oli onnistunut ylipuhumaan Benin.

Moss oli jopa huomannut Crossin kantavan Benin pentuja. Cross oli yrittänyt salata kyseisen asian.

Vaika Cross saisikin pian pentuja, se oli yhä Oun soturi ja ylipäällikön ohella lauman ainoa naaras. Sen oli tehtävä oman osuutensa, jotta Akakabuto pysäytettäisiin.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste