Animu.fi foorumi

Yleinen keskustelu => Pelit ja pelaaminen => Aiheen aloitti: Plaze - Joulukuu 16, 2011, 21:32:06

Otsikko: Käsikonsolit
Kirjoitti: Plaze - Joulukuu 16, 2011, 21:32:06
Mitä mieltä käsikonsoleista? Pitääkö pelin olla graafisen toteutuksen ilotulitusta niin että käsikonsolit jäävät hyödyttömiksi? Sytyttääkö joku käsikonsoli erityisesti? Kumpi on parempi 3DS vai PSP? Onko tulevalle Playstation Vitalle mitään käyttöä?

Siinä joitain herätteleviä kysymyksiä.

Itse olen käsikonsolien suuri ystävä. Omasta valikoimasta löytyy kaikki paitsi alin vaihtoehto äänestyksessä ja kahta ylintä tulee pelattua enemmän tai vähemmän aktiivisesti.

3DS on valitettavasti niin tuore laite, että sille ei vielä löydy suuria huikeita pelejä mistä nauttia kunnolla. Kivaa pikkupelattavaa kuitenkin varsinkin Mario Kart 7 ja Super Mario 3D Land. Ocarina of Timeä on hehkutettu mulle niin paljon maailman parhaana pelinä, että odotin siltä liikaa. 10 tuntia jaksoin sitä vääntää ja sit totesin, ettei se oo mistään kotosin ja siirryin pelaan Rayman 3D:tä. Edellämainittujen lisäksi hyllyssä on myös Pirates of the Caribbean Legona ja Tetris Axis jotka tuli ostettua Amerikan-matkalla ku olivat niin halpoja. Kyl niitäkin pelailee. 3DS:ni on siis ostettu jenkeistä koska 3DS on aluekoodattu laite. Pelit tilaan Kanadasta puoleen hintaan siitä mitä ne Suomessa kustantaa. Kanadan pelit on siitä kivoja, että ne on enkuks ja ranskaks. Voi pelailla ranskaks jos joskus erehtyy opetteleen sitä kieltä :D

PSP:tä tulee pelailtua silloin tällöin. Erityisessä suosiossa on Squaren Dissidiat ja Crisis Core. PSP on vaan siitä surkee laite, että sen pelit jää aika suppeiks ku kuvan pitäs olla hyvää mut tehot ja tallennustila ei riitä ihmeisiin. Dissidia 012 tasoset grafiikat riittää enemmän ku mainiosti mulle täydellisen nautinnolliseen pelikokemukseen jos siihen sais yhdistettyä Final Fantasy VII:n kokosen maailman ja tasokkaan juonen. Ei taida Playstation Vitakaan vielä yltää moisen vaatimuksiin.

Vanhoja laitteita tulee nostalgia-arvon takia pelailtua myös. DS:llä tulee pelattua kaikenmaailman Pokemoneja sillä vielä ei oo päästy Gotta catch them all tavotteeseen. Blackissä oon kyllä hyvin lähellä jo sillä National Dex alkaa olla vaikeimpia legendaarisia vaille valmista kauraa. Colorilla tulee aina tasasin väliajoin pelattua Pokemon Blue vaan koska siinä on sitä jotain.

Itse ajattelin tulevaisuudessa opiskella tuota pelien tekemistä ja käsikonsolit kiehtoisivat eniten. Toki pelien tulevaisuus ja suuret markkinat tuntuu olevan mobiilipelien puolella mutta tykkään enemmän pelejä varten suunnitelluista laitteista. Käsikonsolit on siitä ihanteellisia, että niillä ei tavoitella fotorealistisuutta vaan pysytään jossain määrin pelien kulta-ajassa graafisen ilmeen puolesta mikä johtaa siihen että sisällön täytyy olla hyvää. Unelmoin, että joskus tulis semmonen käsikonsoli johon sais mahdutettua FF7:n Dissidian tasosilla grafiikoilla paranneltuna. Ostaisin vaikka hinta ois sadoissa euroissa :D
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Freyr - Joulukuu 17, 2011, 14:10:05
Itsellä on Nindendo DSi ja olen siihen ollut varsin tyytyväinen. Nykyisin tulee tosin pelattua aika harvoin. Lähinnä vain kun löytää jonkun uuden hyvän pelin ja silloin se tuleekin tahkottua kerralla läpi :D (Uutta pokemonia odotellessa ::)). Pelihyllyssä komeilee mm. Chrono Triggerin uusintapainos (yksi parhaista peleistä mitä on koskaan tehty). Pokemon white + diamond (en tiedä mikä näissä jaksaa aina kiehtoa) sekä kasa Final Fantasy -pelejä. NDS 3D:n ilmestyttyä sitä testailin peliliikkeessä ja ei se ainakaan minuun tehnyt millään muotoa vaikutusta. Jotenkin se grafiikka ei meikäläiselle soveltunut, sillä päätä rupesi särkemään lähes heti. Grafiikka ei muutenkaan eronnut niin hirveästi normi DS-pelistä, että jaksaisin innostua sen enempää.

PSP:tä en ole koskaan omistanut enkä edes pelannut :( Harkinnut olen monesti ostamista mutta nyt sen osto tuntuu jo järin typerältä kun alkaa koko konsoli olla jo sen verran iäkäs laite. Squaren pelithän sillä pääasiassa on mitkä viehättäisi.
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Lucy - Joulukuu 17, 2011, 16:46:32
Mulla on vain DS lite. Ostin zeldojen takia. Myös yks Pokémon sille. En oikeen erityisemmin alustasta pidä. Näppäimet ovat halvan tuntusia, näytöt selvästi huonompia kuin olen iOS laitteissa tottunut ja nykypäivänä pitäisi käsikonsoleissa olla jo enemmän toimintoja. Saisivat jo vääntää jonku nettilaitteen/puhelimen siihen mukaan. 3D ei mulle sovi kun toinen silmä on lähes sokea. PSPlle taas ei oo mitään pelii mikä kiinnostais.

iPadilla on tullu pelattua yllättävän paljon. Sille on erittäin laadukkaita lautapelejä, innovatiivisia indie pelejä ja portattuja pc/konsolipelejä. Tuhlasin juuri lukemattomia tunteja Puzzlequest 2:n joka sopii isolle kosketusnäytölle kuin nyrkki silmään.
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: EgyLynx - Joulukuu 17, 2011, 23:05:26
Nds ... voin kertoa pelit...
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Plaze - Joulukuu 18, 2011, 17:17:08
En oikeen erityisemmin alustasta pidä. Näppäimet ovat halvan tuntusia, näytöt selvästi huonompia kuin olen iOS laitteissa tottunut ja nykypäivänä pitäisi käsikonsoleissa olla jo enemmän toimintoja. Saisivat jo vääntää jonku nettilaitteen/puhelimen siihen mukaan.

Itse taas olen vahvasti sitä mieltä, että keskittyisivät vaan peleihin eikä mitään monitoimilaitteita. Haluan, että kamerani on mahdollisimman hyvä eikä vain ominaisuus jossain yleiskoneessa järjettömän heikolla laadulla tai että pelit ovat vain joku kiva pikku angry birds oheishärpäke jonkun hiustenkuivaajan metrien pituisessa ominaisuusluettelossa. Toivon, että pelialustoihin panostettaisiin nimenomaan siinä mielessä, että niille saisi mahdollisimman hyviä pelejä eikä niinkään, että saan niistä kännykän, tietokoneen, navigaattorin, mp3-soittimen, television, pölynimurin, sähkövatkaimen, lentokoneen ja/tai avaruusaluksen korvikkeen. That's just my opinion though...
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Lucy - Joulukuu 18, 2011, 21:35:39
Veikkaan että olet vähemmistössä. Itse en ainakaan jaksa kantaa tuhatta laitetta, laturia ja peliä mukanani. Ainakin oma käsikonsolipelaaminen tapahtuu lähes aina kotona joka tappaa laitteen koko tarkoituksen. Miksen samantien pelaisi normaaleilla konsoleilla? Kännykät ja kannettavat/tabletit ovat tärkeysjärjestyksessä korkeammalla. Apple kehittää iOS laitteitaan vuosi vuodelta paremmiksi pelikoneiksi kun taas Sony ja Nintendo roikkuvat yhden kortin varassa. Ainoa mikä pitää niiden käsikonsoleita elossa on pelitarjonta. Uskon kyllä että tulevaisuudessa third party kehittäjät tulevat julkaisemaan entistä enemmän pelejä mobiilialustoille. Tästä esimakua mm. Final Fantasyt ja Grand Theft Autot.

Ja hyvä laite on hyvä laite. Paskat ominaisuudet voi jättää omaan arvoonsa. Onhan Nintendon käsikonsoleilla ollut lukuisia unohdettuja kömmähdyksiä mutta niistä sitten opitaan ja kehitetään parempia laitteita.
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Runte - Joulukuu 19, 2011, 02:40:27
Löytyy:
Joten voin sanoa että olen aika moinen käsikonsolipelaaja...

Lähivuosina se on vähentynyt rutkasti kun ei oo enää Pokémonit jaksanu kiinnostaa, mutta täs muutama kuukausi sitten hankin PSP:n ja sitä on sit tässä tullu muutama sata tuntia hakattua. Heti ostin kolme Final Fantasya ja joulun jälkeen aion hankkia Birth By Sleepin. Siihen saa taas sitten sen jonkusen kymmeniä tunteja uppoamaan :>

Vähiten on tullu pelattua DS:ää, sillä en omista omaa, vaan olen pikkuveljen konsolilla hieman hionut.
Eniten on tullu pelattuja Game Boy konsoleita, mutta paras on silti PSP. Hyvät grafiikat ja mahdollisuus kiinnittää konsoli televisioon for the win.
(Harmi vaan etten oo vielä mistään löytäny koneeseen sopivaa AV-kaapelia ;;.;; Kakstonniseen myydään kyl vaikka missä, mut ei kolmetonniseen...)
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Freyr - Joulukuu 19, 2011, 12:40:09
[off]Tuo PSP hieman kiinnostaisi, mutta sitä ennen kyselisin muutamasta asiasta: Käsittääkseni PSP:llä pystyy pelaamaan vanhoja PS1-pelejä. Onnistuuko tämä suoraan laitteella vai pitääkö laite olla modattu? Jos pitää, onko modausoperaatio kuinka vaikea/kallista? Missä menee laillisuuden raja? Omistan kasan PS1-pelejä aitona ja niitä haluaisin juurikin pelailla sitten tuolla. Imageksihan ne pitää toki ensin muuttaa. Voiko näitä PS1-pelejä myös ostella suoraan laillisesti jostain PSP:lle? Toimiiko tallennukset näissä peleissä?[/off]
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Plaze - Joulukuu 19, 2011, 14:54:08
[off]Tuo PSP hieman kiinnostaisi, mutta sitä ennen kyselisin muutamasta asiasta: Käsittääkseni PSP:llä pystyy pelaamaan vanhoja PS1-pelejä. Onnistuuko tämä suoraan laitteella vai pitääkö laite olla modattu? Jos pitää, onko modausoperaatio kuinka vaikea/kallista? Missä menee laillisuuden raja? Omistan kasan PS1-pelejä aitona ja niitä haluaisin juurikin pelailla sitten tuolla. Imageksihan ne pitää toki ensin muuttaa. Voiko näitä PS1-pelejä myös ostella suoraan laillisesti jostain PSP:lle? Toimiiko tallennukset näissä peleissä?[/off]

En tuohon modauspuoleen ole perehtynyt mutta PlayStation Networkista voi ostaa laillisesti PS1-pelejä. Valikoima tosin on rajallinen. Olennaisimpia klassikoita kyllä löytyy ihan ok kattavasti. Itsellä on Final Fantasy 7 ladattuna PSP:lle ja itse tykkäsin melkeinpä enemmän pelata ko peliä PSP:llä kuin PSOnella isolla ruudulla. Mutta kuten nähty tässä topicissa käsikonsolit on vähän makuasia ;) Joku Crash Bandicootti tuli kans ladattua ja sekin workkii ihan kivasti. Lisämaksuahan noista tulee valitettavasti meille jotka ollaan jo aiemmin ostettu noi samat pelit PSOnelle. Sonyn Media Go hässäkkä millä PSN:ään pääsee valitettavasti heittäytyy hankalaksi niin en voi hintoja tarkistella mutta 10 euroo +/- 5 muistaakseni oli per peli.
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Freyr - Joulukuu 21, 2011, 18:24:43
Kiitos infosta :)

Tulipa nyt tämän myötä tutustuttua enemmän Playstationin käsikonsoleihin ja taitaa niin käydä, että odottelen vielä tovin ja ostan sitten tuon Playstation Vitan, se kun tukee myös PSP:n pelejä ja PSstoresta voi vanhempiakin ostella :)

Eikä mahdottoman pahan hintainen näyttäs edes olevan http://www.verkkokauppa.com/fi/product/8407/dbxqs/Sony-PlayStation-Vita-pelikonsoli-WiFi-only-musta
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Lee-san - Tammikuu 11, 2012, 22:08:18
Minulla on Game Boy color ja kaks Nintendo DS litee :P
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Flaronet - Helmikuu 05, 2012, 10:00:26
Itseltäni löytyy ainoastaan Game Boy Advance ja Nintendo DS, joihin itselläni on lähinnä pelejä enemmän tai vähemmän ja niihinkin tulee ostettua pelejä aina silloin, kun surkea rahatilanteeni niin sallii (olen työtön ja opiskelen tällä hetkellä Talouskoulussa Keuda Järvenpäässä ja asun nyt vuokralla, joten nekin vähät rahat, mitkä saan, menevät vuokraan [joka taasen vaihteeksi nousi TT^TT], laskuihin ja ruokaan) ja nyt olisi suunnitelmissa pistää virtajohto vaihtoon, jahka saan tarpeeksi rahaa ja löydän sopivan johdon.

Muita käsikonsoleita en lähde hankkimaan, koska itselläni on jo ennestään yllämainitut käsikonsolit (plus PlayStation 2), joihin olen tyytyväinen, eikä muutenkaan innosta ostaa uusia kalliita laitteita, joita tuskin juurikaan käyttää. Silläkin uhalla, että kyseisiä koneita saisi halvalla esim. Huuto.netistä. :3
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Freyr - Helmikuu 06, 2012, 00:53:42
No nyt löytyy itseltä sitten PSP. Tyydyin siihen Vitan sijaan kun kaikki oleellinen löytyy siitäkin ja sain sen verran halvalla :) Ja kolmessa päivässä onkin sillä tullut Final Fantasy ysiä tahkottua jo liki 15 tuntia ;D Ah, nostalgiaa <3
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Hiso - Helmikuu 06, 2012, 17:24:24
Nintendo DS sucks verrattuna vaikka pespii. Portable on kyl meikäläisen suosikki.
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: EgyLynx - Maaliskuu 15, 2012, 20:26:42
Nintendo 3ds... mitä JÄRKEÄ siihen siirtyä...

Toimiikko siinä nds?

Chrono Cross it? mutta? Eikös se olis sitten huikan liian pieni?
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: GotyZ - Elokuu 04, 2012, 23:56:09
Itse rakastan käsikonsoleita, itseltä löytyy 2 GBA, DS Lite, PSP sekä kohta ehkä 3DS, pokemoneja tullu pelattua eniten :D
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: EgyLynx - Elokuu 12, 2012, 19:36:47
N3ds... enpä tiedä :(...

NDS... lite? mullakin...
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Purjo - Elokuu 26, 2012, 15:17:14
Nintendo 3DS, kaunis punainen sellainen, on uusin tulokas, vaikka sillä ei vielä oikeen tulekkaan pelailtua, kun en omista vielä mitään pelejä. :D 3D Pokédexin kyylääminen on kyllä erittäin mukavaa ja siinäkin saa aikaa yllättävän paljon kulutettua... on niin nättiä! ;_;

Lisäksi omistan tavallisen Nintendo DS:n, sellainen iso ja pinkki :3 Sitten GBA ja GBC. Aion kyllä ostaa Playstation Vitan mahdollisimman pian.
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: EgyLynx - Elokuu 26, 2012, 16:06:49
Gba pelejä n3ds?
toimiskohan?

Purjo: Mitään Anime/Manga pelejä?
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Yumisha - Elokuu 27, 2012, 17:02:04
Käsikonsoleista itteltä löytyy:

Gameboy Advance
- Pokemon Silver, LeafGreen, Sapphire
- Super Mario
- Legend of Zelda
- Harry Potter ja Viisasten Kivi & Azkabanin vanki
- ja joku muu jota en muista :D

PSP
- Final Fantasy VII: Crisis Core
- Final Fantasy VII & IX psStoresta ladattuna
- Ape Escape
- Naruto Shippuuden Legends
- Kingdom Hearts Birth by Sleep
- Medievil: Resurrection

3DS uusimpana tulokkaana
- Pokemon White & Platinum
- Kingdom Hearts 358/2 days & Dream Drop Distance

EgyLynx, tietääkseni joitakin GBA pelejä saa ostettua nintendon sivuilta (3)DS:ään, mutta muistaakseni niissä ei ole kyllä 3D ominaisuutta. :P
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Afeni - Elokuu 27, 2012, 17:15:30
Käsikonsoleina on tässä taloudessa GBA, PSP (x 2) ja NDS (se ihan alkuperäinen). Jälkimmäinen noista alkaa vedellä viimeisiään (lähinnä kosketusnäyttö), joten varmaan jossain vaiheessa täytyy ostaa uusi. Ajatuksena on ollut hommata jenkkiversio 3DS XL:stä, mutta katsotaan nyt, miten käy.

PS Vita voi myös jossain vaiheessa päätyä ostoslistalle, mutta en pidä sen kanssa kiirettä.

Käsikonsolit ovat ihan kiva juttu sinänsä, mutta itsellä meinaa niska jumittua niillä pelatessa (vanhuus iskee :P), joten viihdyn paremmin tavallisten konsoleiden ääressä. Reissatessa on kuitenkin enemmän kuin jees, että voi ottaa pelikoneen mukaan viihdykkeeksi. Toisinaan on myös mukava pelailla iltasella sängyssä, joten selvästi näillä on paikkansa elämässäni.
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: LonelyWarrior - Elokuu 28, 2012, 15:52:53
Kai mun vakituisena Nintendon käsikonsoli pelaajana on tänne kommentoitava xD Itse kiinnostuin käsikonsoleista vuosia sitten, ku eräs entinen kaverini pelaili GBC:lla pokémonia. Tässä vuosien aikana onkin sitten tullu kerättyä niitä jokunen, ja tullu pelattua siskonkin kaa niitä... Musta on mukava pelata sängyssä/omassa huoneessa, ja meillä oli yhdes vaihees useamman vuoden verran vain yks telkkari, jota vanhemmat käytti, joten ainoa tv konsoli mikä meillä on ollut on SNES. Siks on tullu pelattua enempi näillä käsikonsoleilla, mutta nykyään tosin vähän mietin, josko ostais jonku tv konsolin. Mut on mulla ihan kivaa näiden käsikonsoli pelien kaa, joten ei moitittavaa ;)

Mulla siis löytyy Game Boy Color (kaksin kappalein, toinen on siskon, mut mun omistuksessa nykyään), Game Boy Advance, Nintendo DS, Nintendo DS Lite (kaksin kappalein, samallailla ku GBC:ssa) ja Nintendo 3DS.

Sitten löytyy tällaisia pelejä. Aiemmin ostin randomisti pelejä kaupasta, mut nykyään katson arvosteluita ja mitä mahdollisesti kannattaa ostaa, ja tilaan netin kautta:


Game Boy Color:

Pokémon Blue/Yellow
Toy Story Racer
The Legend of Zelda - Oracle of Ages
Pokémon Silver/Gold/Crystal

Game Boy Advance:

The Lion King 3
Pokémon Sapphire/Emerald/Ruby/Leaf Green
WarioLand4
Grash Bandicoot XS
Grash Bandicoot 2 N-Tranced
Spyro - Season of Ice
Spyro - Season of Flame
Spyro - Adventure
Yoshi's Island - Super Mario Advance 3
Yoshi's Universal Gravitation
The Legend of Zelda - The Minish Cap
The Legend of Zelda - A Link to the Past/Four Swords

Nintendo DS Lite:

Pokémon Pearl/Diamond
Pokémon Silversoul
Pokémon Black/White
Pokémon Mystery Dungeon - Blue Rescue Team
Harry Potter and the Goblet of Fire
Narnia - The Lion, The Witch and The Wardrobe
Yoshi - Touch and Go!
Yoshi's Island DS
Children of Mana
Final Fantasy XII
Final Fantasy - Ring of Fates
The Legend of Zelda - Phantom Hourglass
The Legend of Zelda - Spirit Tracks
The World Ends with You
Shin Megami Tensei - Devil Survivor
Shin Megami Tensei - Devil Survivor 2

Nintendo 3DS:

The Legend of Zelda - Ocarina of Time 3D
Kid Icarus - Uprising
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: EgyLynx - Elokuu 28, 2012, 16:18:43
Itseläni on Civiliztion Revolution, Naruto Nc3 e, Db Kai Saiyan ... ja tietenkin Chrono Trigger .

nds...

Noista vain CT on täysihintaisesti itse ostettu, Civi ja Dragonball Kai taas saatu ja Naruto secondorder.

Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Purjo - Syyskuu 16, 2012, 13:48:10
Aion kyllä ostaa Playstation Vitan mahdollisimman pian.
Itseäni hieman lainaten... Lähettimies toi eilen kauniin punaiseen lahjapaperiin pakatun Vitan suoraan kotipihaan ja ... se on täydellinen! Lempparini olen kyllä löytänyt. Paljon mukavampi kun mikään DS, mutta tottakai tykkään muistakin konsoleistani, mutta kyllä pleikkarit pesee aina kaiken mennen tullen. : ) Muistikortti lähti just tilaukseen (on muuten kallista...), sitten vasta voin pelata kun omistan vaan PS Storesta ostettuja pelejä Vitalle~ ^__^ Suosittelen kaikille!! Varsinkin kaltaisilleni pleikkarifaneille.
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: celebfalas - Tammikuu 23, 2013, 20:03:35
Vastasin Game Boy, koska meillä oli sellainen ennen. Sen Mario ja Tetris oli aivan ihania ja ja ja nykypäivänäki haaveilen siitä nimenomaisesta Game Boysta :O
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Px4Valentine - Kesäkuu 14, 2013, 19:18:04
Mulla on 3DS ja tavallinen (se vanhan mallin iso rohjo) DS. Molemmat ollu tosi hyviä mut toi DS on kärsiny vähäsen :F Tippunut mm. lattialle sen sata kertaa ja siinä on yks näppäin jumissa mutta sepäs onkin kaverin vika... mur. Pelejä noille en omista kovinkaan montaa.. 3DS:lle mulla on Resident Evil Revelations ja The Mercenaries 3D. Eli siis ei kovin montaa, mutta pitää ottaa huomioon se että uutena noi pelit maksoi paljon. DS:lle mulla on noita Nintendogs -pelejä paljon :D Melkein kaikki mut joskus annoin mäyräkoirat yhelle kaverille.. Snif. (Mutta onneks mulla on xBox360 ja pleikka 1 & 2 :D)
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: EgyLynx - Kesäkuu 18, 2013, 13:13:21
Hmmm Rpg maker nds... ehkäpä... mutta mitä varten?

Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Bu_fu - Syyskuu 24, 2013, 15:38:31
Moontv sivun Pelipoika ohjelmaa kun olin seurannu ja nähnyt kaikki jaksot niin kyllä se ohjelma sen verran pääsikin mun aivoihin käsiksi että oli hankittava 3DS XL. Tähän menessä konsolilla olen pelannu vain kolme peliä läpi. Super Mario 3D Land, Resident Evil: Revelations ja Mario Kart. Aikaa näiden pelien pelaamisesta on jo jonkin verran (yli 3kk) enkä näitä kumpaakaan pelejä enää omista mutta konsoli vieläkin löytyy kaapista. Näiden pelien jälkee tuli hankittua sellaset pelit kuin Tom Clancy's Ghost Recon: Shadow Wars ja Paper Mario: Sticker Star. Paperista mario en vaan jaksanut pelata loppuu ja sama on käynny Shadow Wars pelin kanssa joka löytyy vielä ja joka lähtee ensikuun puolella pelikauppaan vaihtoon muutaman muun pelin kera. Aikalailla konsoli on osottautunut jopa turhaksi hankinnaksi koska pelit kuten Pokemon ja Mario Kart ovat tunnetusti hyviä ajanvietettä myös pelata netissä Wi-fi:n avulla. Siinä tuleekin sitten se minun suurin ongelma. Täällä kaupungissa missä asun niin ei löydy lähimainkaan avointa (ei sanasanalla suojattua) langatonta nettiyhteyttä johon pystysin konsolin yhdistämään ja sen avulla sitten pelaamaan netissä. Jos haluisin pelata esim. Pokemonia 3DS konsolilla netissä niin minun pitäisi matkustaa Lahteen jonka menomatka maksaa n.8€ ja saman verran paluumatka. Joten toisinsanoen minulla ei oikein ole varaa taloudellisesti pelata netissä 3DS konsolilla vaikka se onkin ilmaista. Pidän kuitenkin konsolin vielä toistaiseksi ja tulen hankkimaan tämän vuoden puolella Pokemon Y pelin koska on tullu tähän mennessä niitä Pokemon pelejä pelattua aika paljon läpi ja en ole joutunut pettymään. Yleensä se peli-ilo vaan loppuu minulla siihen kun yksinpeli tulee pelattua läpi ja nettiin ei pääse syystä tai toisesta. Periaatteessa jos nyt mietin asiaa niin kyllä pidin enemmän siitä (mm. GBA aikaan) että jos halusit peliseuraa niin sinun piti tavata tämä pelaaja jossai, liittää konsolit kiinni kaapelilla toisiinsa ja hauskanpito voi alkaa sekä tutustuminen uuteen ihmiseen jotta voi saada ystäviä. Muutenkin olen sellanen ihminen joka pitää enemmän siitä että peliseura löytyy samalta sohvalta/huoneesta. Lanit, Split-Screen co-op pelit jne. ovat olleet aina lähellä sydäntä. Nykyinen PC:ni on vaan nettikäyttöön hyvä joten aikani kuluukin yleensä pelatessa yksin pelejä läpi ja joskus mutta harvoin jotai pelejä mutsin kanssa vastakkain xbox 360 konsolilla. Että tällästä.
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Shinji - Lokakuu 08, 2013, 14:53:27
Meillä on Game Boy Advance, Nintendo DS ja Nintendo 3DS.

Lisäksi omistuksessa on alkuperäisen Game Boyn peli Pokemon Red, jotta on Advancessä ja DS:ä pelattu.

Vastaisin 3DS:än, koska sille on kiinostavia pelejä eniten näillä käsikonsoleista. DS:älä olen toisin pelailut viimeksi eniten (Mario Kart DS:ää lähinä).

PSP ja sen seuraaja Vitasta ei ole kokemusta. Näihin tuskin tulen koskemaan, vaikka olenkin Playstation ihmmisiä.

3DS:ää olen kyllä käytänyt vähemmän, kun sen ainoa peli Anrgy Birds Trilogy (en ole näiden kova fani) on kateissa.
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Yumisha - Lokakuu 12, 2013, 14:51:59
3DS:n omistajat voi halutessaan ottaa yhteyttä viestillä jos haluaa kaverilistalle lisää porukkaa :3 Varsinkin jos löytyy uusin pokemon peli (X/Y) ;)
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: Afeni - Joulukuu 25, 2013, 13:35:06
Joululahjapaketista paljastui punainen 3DS XL miehelle ja minulle yhteiseksi. Mukana tuli myös The Legend of Zelda: A Link Between Wolrds (miehelle) ja Bravely Default (minulle). Valitettavasti laturi ja muut tarvikkeet jämähtivät ilmeisesti postin jouluruuhkaan, joten konsolia ei pääse ainakaan ennen perjantaita lataamaan. Saas nähdä, tulevatko silloinkaan vielä :D

Mutta tosiaan nyt on kaunokainen kotiutunut ja kovasti odotellaan, että jotain pääsisi myös pelaamaan. Täytynee myöhemmin miettiä sitäkin, että mitä pelejä laitteella lopulta hankkii.
Otsikko: Vs: Käsikonsolit
Kirjoitti: nadal - Syyskuu 26, 2019, 15:21:25
Joululahjapaketista paljastui punainen 3DS XL miehelle ja minulle yhteiseksi. Mukana tuli myös The Legend of Zelda: A Link Between Wolrds (miehelle) ja Bravely Default (minulle). Valitettavasti laturi ja muut tarvikkeet jämähtivät ilmeisesti postin jouluruuhkaan, joten konsolia ei pääse ainakaan ennen perjantaita lataamaan. Saas nähdä, tulevatko silloinkaan vielä :D

Mutta tosiaan nyt on kaunokainen kotiutunut ja kovasti odotellaan, että jotain pääsisi myös pelaamaan. Täytynee myöhemmin miettiä sitäkin, että mitä pelejä laitteella lopulta hankkii.

Ai että, tuosta Legend of Zelda -pelistä olen kyllä miehellesi enemmän kuin kateellinen.