Animu.fi foorumi

Yleinen keskustelu => Pelit ja pelaaminen => Aiheen aloitti: Freyr - Toukokuu 18, 2012, 02:01:16

Otsikko: Diablo 3
Kirjoitti: Freyr - Toukokuu 18, 2012, 02:01:16
Noin 10 vuotta tätä peliä on odoteltu ja nyt se on viimein täällä \o/

Mielipiteitä? Muita pelaajia? Minkä hahmot valitsit ensimmäisenä?

Itse lähdin Monkilla liikkeelle ja olen tykännyt hahmosta kovasti. Sopivan tasapainoinen taikojen ja fyysisten iskujen käyttäjä. Muutenkin pidän enemmän close ranged -hahmoista, joten varsin passeli minulle. Juuri sain ensimmäisen actin loppuun. Ensivaikutelmat ovat olleet lähinnä sellaiset, että vaikka samankaltaisuuksia on paljon Diablo 2:een verrattuna, ei tätä välttämättä Diabloksi silti tunnistaisi ellei etukäteen tietäisi. Harvoista peleistä kuitenkaan innostun. Tämä peli onnistui sen kuitenkin tekemään. Alustavasti ajattelin pelata läpi yksin ja sen jälkeen voisi koittaa kaveriporukalla aloittaen alusta uudella hahmolla :)
Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: Lucy - Toukokuu 18, 2012, 13:40:09
En omista mutta olen seuraillut launchia. Aikamoista sontaa Blizzard laittaa asiakkaansa nielemään. Saisivat fanit pistää yrityksen kuriin.

Pelimatskua ku kattelin ni ihmetytti taisteluanimaatioiden töksöhtelevyys. Oli just joku monk class. En voi verrata kuin Torchlightiin mutta tuntu paljon sujuvammalta verrattuna D3:een.
Otsikko: Vs: Diablo 3
Kirjoitti: frey-chan - Helmikuu 05, 2014, 20:56:42
Ite en ole Diablo II:sta pelannut, joskus tuli vähän koitettua. Diablo III:sesta kuitenkin kiinnostuin. Ensimmäistä hahmoa (wizard) oon kehittänyt noin 20 levuseksi. Sen jälkeen tulikin pitkä tauko, etten diabloa pelaillut. Yhtenä viikonloppuna oltiin yhden kaverin luona ja siellä pelattiin yhdessä pleikalla (itsellä siis pc:llä) ja kokeilin sillon demon hunteria, sekin vaikutti ihan mielekkäältä, joten kotiin palattuani halusin alottaa uuden pelin demon hunterina. Sitäkin oon nyt kerinnyt levuttaa vähän päälle 20 levuseksi. Kummallakin hahmolla taidan olla act II:ssa. En mä siis kovin pitkälle ole pelannut. :'D

Tykkään pelistä paljon. En oikeastaan ole keskittynyt kovin paljoa tarinaan/juoneen, mutta maailma, jossa pelaaminen tapahtuu on hieno. Grafiikat on mun mielestä jees myös.