Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Deathwolf

Sivuja: [1] 2
1
Anime / Boruto
« : Tammikuu 05, 2018, 21:41:23 »
No niih, Narutoa tuli aikanaan seurattua 14v (huh) eli sen parissa hyvinkin pitkälle kasvettiin vaan mitenkä on Boruton laita? vieläkö jaksaa kiinnostaa? Onko henkilöhahmot väkisin väänettyjä, Välittyykö sama tunnelma kuin aikoinaan Naruton alkutaipaleessa? Miellyttääkö animaatio vai onko vedetty mutkat suoriksi?

Itse pohdin lähinnä sitä että jatkuuko tämäkin 14vuotta ja jaksaako sarja kantaa niin pitkään. Syntyykö uutta ideaa ja mukaansa tempaava tarinaa kuin edellisellä kerralla ettei vaan mene kierrätykseksi ja onko fillereiden määrä yhtä eeppinen kuin narutossa.

2
Anime / Vs: Mitä katsot tällä hetkellä
« : Tammikuu 04, 2018, 19:01:18 »
Itse sorruin ja aloitin boruton katsomisen...onkohan se taas yks 14v seuratava yhtä sarjaa.

3
Tällä hetkellä pelailussa sims 4 joka ei säväytä sekä civilization beyond earth mikä on käytännössä edellinen civ avaruus teemalla. ihan ok nakusttelua mutta sisältö puudutti jo yhden läpi peluun jälkeen.

seuraava hankinta olisikin sitten dragon age: inqisition.

4
Manga / naruto manga päättyi. Mahd spoilereita keskustelun myötä.
« : Marraskuu 06, 2014, 18:10:38 »
No niin, viimein koitti se päivä että naruto manga saatiin päätökseen chapter 700 myötä. Mitäs aatoksia tämä ihmisissä herättää, keskustelua pystyyn.

5
Anime / Vs: Mitä animeita haluaisit katsoa?
« : Elokuu 09, 2013, 21:07:32 »
aah, oukei. asia klaari

6
Anime / Vs: Mitä animeita haluaisit katsoa?
« : Elokuu 09, 2013, 15:54:50 »
öö mikä estää katsomasta? ja on vähän sellainen kutina että jos joku jotain haluaa katsoa niin sitten se katsotaan =D, mystinen topic tämä. vai haettiinko tässä mitä animea haluat seurata?

7
Lainaus
:'D Noh voi. Ootko itse pelannut? Jos se on ihan älyvapaa niin täytyy sitten katsoa mitä teen. Täytyis varmaan tsekata videoita kun ihmiset on sitä pelanneet niin saa enemmän kuvaa siitä. Yleensä katson aina videoita pelistä ennen kun sen hommaan, ettei käy ihan surkeasti. :3

joop, se meni läpi 4 ja puolessa tunnissa, nykyisillä pelihinnoilla ehkä turhan vähän sisältöä. Ääninäyttely oli jees ja ihan deadpoolimaisen randomeja kohtauksiakin. käsikirjoitus oli kyllä hieno, varsinkin käsikirjoittaja itse =D. you see when u play the game.

8
world of tanksia pelaan, ja mikäs siinä. Grafiikka on upeaa ja pelaajia 40miljoona, rahaa ei ole pakko hassata vaan pärjää ilmankin. pelissä ehkä ärsyttää eniten puolalaiset siema/kurwa pelaajat.

seuraavaksi hankinnassa dragon age 3.

ps deadpool oli sellanen randomness että ei mitään järkeä, hauska kyllä mutta en maksaisi.

9
Yleinen keskustelu / Vs: Anime/manga kliseet joista et pidä
« : Heinäkuu 30, 2013, 17:49:19 »
Verenvuoto

pitääkö se nosebleed saada ihan oikeasti joka asiasta, ei tartte ku polvi vilahtaa niin verta lentää lettu tarpeiksi asti.

special liikkeen huutaminen

eikö se potku otsaan oikeasti toimi jos ei huuda "whirlwind epic kick that can tear world apart while i eat pancakes!"

kuolemattomuus

vaikka saisit luodista niin silti pitää elvistellä ja jostain vielä repiä se viimeinen energia millä voitetaan se pahis, luulisi että puukko sydämessä hidastaisi...nope.

10
Yleinen keskustelu / Vs: Suosikki seiyuut
« : Heinäkuu 30, 2013, 17:41:27 »
Suosikkeja on niin mahottomasti että menisi päivä luetellessa. Mutta mainitaan tässä nyt Satsuki Yukino joka oli esim. Inuyashan kagome.

sanoisin että animeissa käytetään noin 35 eri ääninäyttelijää. johtuen niiden surkeista palkoista he yrittävät olla monessa projektissa mukana. En ole juurikaan törmännyt animeen minkä ääninäyttelijää en olisi bongannut jossain toisessa sarjassa. Mainstream animet ainakin pyörittää samaa tuttua kaartia.

11
Yleinen keskustelu / Vs: Aktiivisuuden lisääminen Animu.fi:ssä
« : Heinäkuu 22, 2013, 21:12:22 »
Yes söör on dewokin vielä mukana kuvioissa o/. Tosin aktiivisuus on kärsinyt 6.3 syntyneen vauvan takia, ei vaimo katso hyvällä jos mie vaan datailen ja hän itse hoitaa vauvaa yksinään  ;). töiden jälkeen ei kauheasti kyllä kerkeää mitään ees datailemaan mutta koitetaan pyrkiä parempaan aktiivisuuteen animun puolella. Pitää tämä foorumi aktiivisuuskin herätellä.

Hyviä ehdotuksia on kyllä tullut jo, itsekin kannatan sitä että vähän anime aiheista taustaa pitäisi sivustolle saada. näytetään kieltämättä vähän tusina sivustolta. maybe jostain fanart tyylisestä ratkaisusta ei tulisi näitä tekijänoikeus ongelmia =D

Fadorillehan saa antaa apua sivuston kehittämisessä jos on yhtään visuaalista/tietotekniikka taustaa. rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä jos on koodaus taitoa.

over and out Deathwolf

12
Kylläpä se on originaaleilla äänillä katsottava, japanissa on tuo ääninäyttelykin ihan eri tasolla, ei vedetä ekalla räpellyksellä purkkiin niin kuin tuolla amerikan nurkilla.

13
Musiikki / Vs: Musiikkimaku
« : Helmikuu 23, 2012, 09:55:32 »
Melodinen metalli lähinnä tänne, ei nappaa nuo örinä/death metal, se taiteen laji kun ei varsinaisesti vaadi lahjakkuutta. Mutta hyviä kappaleita tulee myös muista genreistä, niitä luetellessa vain menisi viikonpäivät.

14
Musiikki / Vs: Oma musiikki ja soittaminen
« : Tammikuu 15, 2012, 18:35:49 »
Sähkökitaralla aloittelin mutta nyt sitten hylkäsin sen ja kokeilen onnea koskettimien kanssa, vaikka wanha aloittamaan olenkin niin kyllä sitä omaksi iloksi pimputtelee vaikka ei maestro olisikaan.

15
Yleinen keskustelu / Vs: YLE-vero tulee
« : Tammikuu 14, 2012, 18:42:33 »
Nooh itsehän olen hylännyt television jo aikaa sitten, aivan sen takia että ollaan jo niin digiajassa että ne samat ohjelmat näkee netistä nykyään.

Sivuja: [1] 2