Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Yumisha

Sivuja: [1] 2
1
Yleinen keskustelu / Vs: Joulukalenterihaaste 2013
« : Joulukuu 03, 2013, 10:09:36 »
2. Apuaa, ööm.
Oon tainnu ainakin Bleach-animen jättää kesken, siinäkin se jakso määrä on aika huima eikä tarina edennyt tarpeeksi nopeasti pitääkseen minun mielenkiintoni. Manga sitten.... no ensimmäisenä tulee mieleen Kaibutsu Oujo/Princess Resurrection, (mikälie hirviöprinsessa se oli suomeks) mutta myönnän et en kyl muista oikein enää miksi se jäi kesken O.o

2
Yleinen keskustelu / Vs: Joulukalenterihaaste 2013
« : Joulukuu 01, 2013, 18:16:02 »
Miksi Sailor Moonia, Hopeanuolta, Dragon ballia ei lasketa? :( Ne olivat itsellä ne ensimmäiset animet (+pokemon, digimon), mutta niiden jälkeen "ensimmäinen" oli sitten muistaakseni Magic Knight Rayearth.

3
Pelit ja pelaaminen / Vs: Käsikonsolit
« : Lokakuu 12, 2013, 14:51:59 »
3DS:n omistajat voi halutessaan ottaa yhteyttä viestillä jos haluaa kaverilistalle lisää porukkaa :3 Varsinkin jos löytyy uusin pokemon peli (X/Y) ;)

4
Pelit ja pelaaminen / Vs: skyrim= Tes 5 EI EI vaan tes 7
« : Lokakuu 11, 2013, 13:54:47 »
Tai Kingdom Hearts 3 ois KH10 :D

5
Tällä hetkellä pelailussa on Resident Evil 4, kun olen tässä noita ressoja nyt innostunut pelailemaan. (5&6&revelations on pelattu). Sitten oon miettiny pitäskö ressan jälkeen aloittaa vaikka Final Fantasy 10 alusta vaihteeks.

Ostolistalla on kuten Afenilla Lighting Returns ja FFXV, sekä monta vuotta odottamani Kingdom Hearts 3 <3 ja tietysti tässä piakkoin tuleva Pokemon X.

6
Kuvataide / Vs: DeviantArt-tilit
« : Maaliskuu 16, 2013, 09:48:12 »

7
Pelit ja pelaaminen / Vs: Käsikonsolit
« : Elokuu 27, 2012, 17:02:04 »
Käsikonsoleista itteltä löytyy:

Gameboy Advance
- Pokemon Silver, LeafGreen, Sapphire
- Super Mario
- Legend of Zelda
- Harry Potter ja Viisasten Kivi & Azkabanin vanki
- ja joku muu jota en muista :D

PSP
- Final Fantasy VII: Crisis Core
- Final Fantasy VII & IX psStoresta ladattuna
- Ape Escape
- Naruto Shippuuden Legends
- Kingdom Hearts Birth by Sleep
- Medievil: Resurrection

3DS uusimpana tulokkaana
- Pokemon White & Platinum
- Kingdom Hearts 358/2 days & Dream Drop Distance

EgyLynx, tietääkseni joitakin GBA pelejä saa ostettua nintendon sivuilta (3)DS:ään, mutta muistaakseni niissä ei ole kyllä 3D ominaisuutta. :P

8
Yleinen keskustelu / Vs: Suomenetun mangan vikaa
« : Maaliskuu 27, 2012, 19:48:39 »
Se kuulostaa tökeröltä :D Jokases kieles on sellasia asioita mitä ei saa käännettyä niin että idea pysyy täysin samana, ja jotenki musta tuntuu että japanista suomeen käännöksessä tätä tapahtuu aika usein. Ja se että välillä tahti suomennoksissa on aika kova, vaikkakin kaikki julkasut on yleensä tyylikkäästi myöhässä, niin kiireellä ei sitten saa sitä täydellistä jälkeä aikaan.

Mutta kyllä nykyään on suomennosten jälki musta parantunut, esimerkiksi Naruto on ihan kohtuu hyvin käännetty verrattuna vaikka Inuyashan alkujulkaisuihin (jossa edelleen olen katkera niiden nimien vääntelystä). Ja itse ostan suomenkielistä mangaa kyllä koska se on ainakin vielä halvempaa x) jos se tosta vielä kallistuu niin sitten varmaan täytyy siirtyä englanninkieliseen kun niiden laatu tuntuu olevan ainakin hieman parempi.
Ja suomennokset saattaa tuntui oudoilta ('huonoilta') kun on tottunut englanniksi sitä päivittäin lukemaan... Sama kun olisi aina katsonut animea japaniksi ja sitten siirtyykin englantiin... siinä alkaa korvat vuotaa verta :DD

Sitten on tietysti näitä minäolinseensimmäinenennensuomijulkaisujasinäoletnoobi-senioireita, jotka aattelee että ne on jotain kuningassukua aka. true-faneja vaan siks että lukivat mangaa ennen ku suomijulkaisuja tuli (ja tähänhän ei kaikki seniorit kuulu koska muuten haukkuisin itteäniki x)... Sitten se on jotenkin tarttunu muihin jotka haluaa olla samaa tasoa ja alkaa dissaa suomijulkaisuja.
Nää on mun mietteitä tästä asiasta :D

9
Pelit ja pelaaminen / Vs: Juonittelupelit
« : Maaliskuu 09, 2012, 18:21:01 »
@Dreamer~ Joo se oli ajatus, jos innokkaita pelaajia vaan löytyy :D

10
Pelit ja pelaaminen / Vs: Juonittelupelit
« : Helmikuu 13, 2012, 18:32:46 »
Mä ny alunperin aattelinki et jos sais muutamia kiinnostuu nii sitten laitettais niitä pelisääntöjä/ohjeita esille :DD En viittiny tähä heti alkaa laittaa ettei porukoiden pienikin kiinnostus häipyisi.
Mut se on kyl pieni probleema et jos Kylän puolella tehdään niin nää meijän vakkaripelaajat saattaa vallata pelin eikä uusille jää tilaa nii aattelin et kattoo kuinka paljon tääl on kiinnostuneita niin muokkaa peliä sit sille määrälle sopivaksi ja kokeilee ensin täällä. :P Pääsisi ainakin kaikki halukkaat mukaan.

Ja mitä siitä mun lynkkaamisesta, ku mä kuulun siihen joukkoon joka ei vaan osaa epäillä sua x)
Se voivaa olla tossa sun unessa ongelma et saattaa niitä yaoi-fanityttöjä olla ehkä enemmmän kun normi coniväkeä :D jos kaikki piilottelevat lasketaa mukaan >:D

11
Pelit ja pelaaminen / Vs: Juonittelupelit?
« : Helmikuu 13, 2012, 16:55:37 »
Aa kiitos. :)

Pitäs semmone 15 pelaajaa saada kasaan niin tulisi jo sopivan kokoinen peli. :P Kattoo jos muita innokkaita löytyisi niin saisi ehkä pelin käyntiin. :)

12
Pelit ja pelaaminen / Juonittelupelit
« : Helmikuu 12, 2012, 20:29:15 »
Onkos täällä kuinka paljon/vähän juonittelupelejä pelanneita? :3

Ja nille tietämättömille jotka eivät ole löytäneet juonittelupelien aka. juonareiden maailmaan, tässä on pientä infoa:

Pelissä on tavallisimmin kaksi osapuolta, "pahikset" ja "hyvikset". Pelin alussa hyviksiä on paljon pahiksia enemmän. Pahisten tarkoitus on saada hyviksiä pois pelistä ("hengiltä") niin monta, että pahiksia on yhtä monta kuin hyviksiä. Hyvisten tarkoitus on saada kiinni ja pois pelistä kaikki pahikset. Simppeliä, eikö? Pahikset ovat pieni tiivis joukko, jotka tietävät toistensa henkilöllisyydet, saavat keskustella keskenään yksityisviestein, ja he tappavat joka yö yhden hyviksen pois pelistä. Hyvikset sen sijaan tietävät vain kukin oman roolinsa, jolloin kuka tahansa muista on mahdollinen vastustaja. Joillain hyviksillä voi olla erikoisvoimia, esim. voima suojella muita kuolemalta tai pari, jonka kanssa puhua yksityisesti. Näitä kutsutaan erikoisrooleiksi. Lisää erilaisista rooleista kertoo: Luokka:Roolit Pelaajien lisäksi pelillä on pelinjohtaja, joka on laatinut pelin ja huolehtii pelin kulusta.
Peli etenee kierroksittain. Kukin kierros jakautuu päivään (yleensä 3-4 vrk) ja yöhön (yleensä 1 vrk). Yleensä pelin päivä kestää kolme oikean elämän vuorokautta ja yö yhden tai kaksi.Päivällä kaikki pelaajat puhuvat pelitopicissa ja äänestävät mielestään epäilyttävimmän pelaajan lynkattavaksi eli pois pelistä. Pahisten tehtävänä on esiintyä hyviksinä ja pysyä mukana pelissä. Hyvisten tehtävä saada heidät kiinni siitä huolimatta käyttäen päättelyä. Yöllä suurin osa pelaajista, tavikset, eivät tee mitään, mutta pahikset ja erikoisroolit käyttävät voimiaan lähettämällä pelinjohtajalle yksityisviestillä sen henkilön nimen, johon haluavat sinä yönä voimansa käyttää. Pahisten kohde esimerkiksi kuolee, suojelija suojelee pahisten tapolta, ennustaja saa selville yhden pelaajan roolin yms.
(Teksti KyläWikistä lupien kanssa, hieman lisäsin asioita.)

Nämä pelit ovat yleensä keskittyneet kylään (http://foorumi.juonittelupelit.net/index.php), mutta välillä on tullut nähtyä muissa foorumeissa tällaisia (mainos/kokeilu)pelejä.

Mutta onko joillakuilla muilla kokemuksia? Tai halua kokeilla? :) Jos on joku jotakuta alkoi edes hieman kiinnostaa, kannattaa lukea ensin Uudelle kyläläiselle tarkoitettu pienimuotoinen info. Kannattaa kokeilla edes se yksi peli, eihän sitä osaa sanoa kiinostaako vaiko ei jos ei kokeile!
Itse näistä peleistä innostuin viimevuoden toukokuussa, lähdin pienellä epäilyksellä kokeilemaan, että onko tämä nyt niin mun juttu, mutta en sitten koskaan päässyt sieltä pois. :33 Porukka on mukavaa ja pelien henki on yleensä hyvä, mitä nyt välillä tehdään kärpäsestä härkästä. :D  Ja aika moni siellä on myös animesta/mangasta tai japanista tulleisa peleistä (FF, KH, sun muut) kiinnostuneita. :3 samoja harrastuksia löytyy siis muiltakin :D
Ja juonareiden teemoja on kaikkea maan ja taivaan väliltä, kuten final fantasyt, harry potter, lohikäärmeet, pokemon, VR, anime/manga (mm. hetalia, hana yori dango), on sitä oltu jopa pähkinöitä ja kirjahyllyn kirjoja. :3 olisiko täällä ketään kiinnostunutta jos täällä vedettäisiin vaikka Naruto-aiheinen juonittelupelipeli?

13
Yleinen keskustelu / Vs: Lukio vai amis?
« : Helmikuu 09, 2012, 09:46:52 »
@Amadeus, ravintola-ala ainakin kävi mielessä. :D ei mua mitkää merkonomit ja datanomit oikeen edes kiinnosta.

14
Yleinen keskustelu / Vs: Lukio vai ammis?
« : Tammikuu 28, 2012, 22:28:49 »
Itse olen lukion käynyt ja siitä jatkoin yliopistoon.
Lukio oli selvä valinta silloin peruskoulun päätyttyä, koska tulevaisuuden haaveeni oli/(ja on edelleen) päästä eläinlääketiedettä opiskelemaan ja ainoa vaihtoehto melkein oli sitten lukio. Mutta tuli kyllä siinä abivuonna mietittyä että jos sitä olisi yhtään omannut aivoja silloin 9. luokalla olisi minun pitänyt tajuta ottaa kaksoitutkinto, mutta liian myöhäistä sitä enää on murehtia :P Varsinkin kun pääsin jatkamaan opiskelujanikin heti lukiosta päästyä.

15
Anime / Vs: Mitä katsot tällä hetkellä
« : Tammikuu 05, 2012, 21:22:54 »
Sekai Ichi hatsukoi season 2 tuli juuri katsottua loppuun, joten tällä hetkellä ainoa mitä seuraan sillee säännöllisesti on Persona 4:n. Sitten sillon tällön tulee katteltua jotain vanhoja sarjoja kuten Sailor Moonit, hopsu, weed... myös FMA Brotherhood ja Naruton fillerit tulee silloin tällöin katottua,

Sivuja: [1] 2