Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Michiyo

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Yleinen keskustelu / Vs: Joulukalenterihaaste 2013
« : Joulukuu 16, 2013, 09:30:20 »
Lainaus
14. Suosikkipiiros tyyli sarjasta?

Ggah. Sarjasta? Saanko sanoa Five Centimeter's per Second? Tai ylipäätään jotain Shinkai Makotolta?

Lainaus
15. Kaunein tyttö/nais hahmo?

.... Mistä näitä kysymyksiä oikein tulee? En mie tiiä, ne on piirroshahmoja, ja mulle ulkonäkö ei merkkaa paljoa.

2
Yleinen keskustelu / Vs: Joulukalenterihaaste 2013
« : Joulukuu 13, 2013, 12:12:00 »
Lainaus
10. Surulisin kohtaus?

Täytyy varmaan sanoa, että Samurai Champloon loppu. Sen surullisen kaihoisa tunnelma tuo muuttamattoman lopullista loppuun, ja koko sarjan ajan noussut tavoite ei olekaan sitä mitä sen piti. Jotenkin murskaavaa. Toisena Chrono Crusaden puistonpenkkikohtaus, kun aika juoksee loppuun ja erottaa ystävykset kenties iäisyydeksi.

Lainaus
11. Anime, joka on parempi kuin manga versionsa?

Vaikea kysymys, mutta voisin vastahakoisesti ottaa joidenkin fanejen vihat niskaan ja todeta Sword Art Online 1. kausi. Sen tunnelma animessa on vain omaa luokkaansa, johon on vaikea mustavalkoisella äänettömällä mangalla päästä. Ja ah, se maailma.

Lainaus
12. Manga, joka on parempi kuin anime versionsa?

Suurin osa. Vaikka onkin myönnettävä, että varsin moni yltää tasaväkiselle hyvyysasteelle. Esimerkkinä kuitenkin Azumanga Daioh huvittaa etenkin huomattavasti enemmän mangana.

Lainaus
13. Suosikki genre?

Erm.. Mysteerit (Petshop of Horrors, Otomade, Meitantei Conan), ajatukselliset (Sayonara Zetsubou-sensei, Telepathic Wanderers), lämminhenkiset (Princess Bride, Bunny Drop), seikkailu (Sword  Art Online, One Piece, Dragon Ball), koomiset oivaltavat (½Prince, Azumanga Daioh, Yotsuba!&)

Ja näitä kyllä riittää. Genre ei yksin riitä suosikkeihin, vaan niistä on löydyttävä paljon muutakin.

3
Yleinen keskustelu / Vs: Joulukalenterihaaste 2013
« : Joulukuu 08, 2013, 15:56:45 »
Lainaus
7. Ärsytävin anime/manga hahmo?

Narutosta Sasuke ja Sakura ovat ensimmäiset jotka mieleen tulee. Ylimaailmallisen heikot naishahmot, joilla ei ole muuta virkaa kuin olla itkemässä tai punastelemassa päähenkilön perään: ai niin, Hinata.

Lainaus
8. Paras anime/manga pahis?

Pahiksethan ovat juuri sitä parasta antia, joskin suosikkini tapaavat olla muutakin kuin vain pahis, and that's it. Preferoin vahvasti syvällisemmin suunniteltuja pahiksia, kuten esimerkiksi Naruton Pein/Nagato. Orochimaru oli vain tylsä. Kabutossa on jotain mielenkiintoista, mutta se nyt on vain enemmän ärsyttävä.

Sorry, tänään oon tehnyt niin montaa asiaa, että ei valitettavasti löydy muita esimerkkejä kuin Narutosta. Cheers!

4
Yleinen keskustelu / Vs: Joulukalenterihaaste 2013
« : Joulukuu 06, 2013, 09:47:34 »
Lainaus
Paras anime elokuva?

Tämä kysymys on minulle tyystin mahdoton vastata, koska minulle ei ole missään välissä muodostunut mitään ylintä suosikkia. Kaikki Miyazakin elokuvat, iso osa Meitantei Conan elokuvista ja mm.. Tokyo Godfathersista. ^^

5
Cosplay / Hahmo, joka muistuttaa sinua?
« : Joulukuu 04, 2013, 07:37:45 »
Oletko koskaan törmännyt animessa tai mangassa hahmoon, joka on ulkonäöltään, fyysisiltä atribuuteiltaan tai luonteeltaan aivan kuin sinä?

Itselleni cosplayn harrastajana tämä on se lyhyt riemun hetki, kun löydät hahmon jota olisi sekä ilo cossata, että myöskin mahdollisuus tehdä siitä niin totuudenmukainen kuin mahdollista. Itselleni on kertynyt jo kaksi hahmoa:
 Nonette Enneagram Code Geassista, se yhdeksäs ritari. Useimmiten vakava, mutta läheistensä seurassa hymyilee ja halailee ilman suurempia estoja.
Toisena on Matsumoto Rangiku sarjasta Bleach, aika pitkälti samoin perusteluin, vaikka osittain hieman päivastainen. Siinä missä Nonette on useimmiten vakava ja rentoutuu ystävien seurassa, Matsumoto on useimmiten hymyilevä ja vakavoituu tarpeen tullessa.

Molemmat ovat myös pitkiä ja muodokkaita naisia. ^^

6
Yleinen keskustelu / Vs: Joulukalenterihaaste 2013
« : Joulukuu 04, 2013, 07:31:25 »
Lainaus
3. Paras taisteluisku

Tämä on vaikea, sillä aivan kaikki näistä ei jää mieleen. Yksi joka nousee mielen etualalle on kuitekin sarjasta Senki Zesshō Symphogear ultimate ratkaisu: Swan Song. Itseuhrautumisen laulu. Äärimmäisen voimakas, mutta samalla hyvin inhimillinen hyökkäys.

7
Yleinen keskustelu / Vs: Joulukalenterihaaste 2013
« : Joulukuu 02, 2013, 13:08:55 »
Lainaus
2. Anime/manga jonka jätit kesken, miksi?

Mangana kesken on jäänyt ainakin Gravitation. Se alkoi pian alun jälkeen aiheuttamaan niin kaameaa myötähäpeän tunnetta, etten sitä kestänyt jatkaa loppuun. Onhan toki noista jäänyt kesken useampikin muu: jo mainittu Yu-Gi-OH! ei ajan myötä enää jaksanut kiinnostaa ja lukuisat sohjot on jäänyt ensimmäisen pokkarin kohdalle, koska en vain nauti teinityttöromanssien lukemisesta.

Anime meneekin jo hieman haastavammaksi nimetä, sillä yleensä kokeilen sarjaa muutaman ensimmäisen jakson, ja sen perusteella päätän katsonko sen kokonaan. Nimekkäämmistä Naruto jäi alkuperäisen sarjan + 23 jaksoa shippuudenia jälkeen pois katseltavista ja Bleachin animeversio alkoi maistumaan puulta Bounto-archissa.

8
Yleinen keskustelu / Vs: Joulukalenterihaaste 2013
« : Joulukuu 01, 2013, 15:41:43 »
Lainaus
1. Ensimmäinen anime

Ghiblin elokuva Totoro, tai Neon Genesis Evangelion. ^^

9
Manga / Vs: Ensimmäinen mangasi
« : Marraskuu 12, 2013, 12:20:35 »
Oma ensimmäinen mangani on jo sen verran kaukana historiassa, etten ole aivan varma mikä se oli.

Suunnilleen niihin aikoihin kun muistan tietoisesti lukeneeni mangaa, oli Ranma ja Salapoliisi Conan vasta alkanut julkaisunsa. Jossain välissä olin kuitenkin lukenut mm. Akirat ja Hiroshiman pojan, jotka molemmat ovat ensimmäisiä Suomessa julkaistuja mangoja. En osaa varmaksi sanoa, mutta molemmat olivat 80- tai 90-luvulla julkaistuja. Tämän takia en muista mikä se varmasti oli, mutta heittäisin villin veikkauksen että se oli joko Akira tai Salapoliisi Conan, joista jälkimmäistä aloin kerätäkin sen löydetty. ^^"

Pahoittelut sekavasta selityksestä.

10
Elikkäs, mitäs peliä olette pelaamassa tällä hetkellä, onko hyvä peli? Mistä pidät/et pidä siinä?

 Ostin Humble Bundlen kautta kasan kivoja pelejä, joiden pelaamisen aloittamista koitan viivyttää siihen kuin saan hankittua uuden kunnon pelikoneen. Hankinta suunnitteilla pian vuodenvaihteen aikoihin! ^^

Ja sitten mikä peli on seuraavana ostolistallasi? Mitä odotat kyseiseltä peliltä?

 Far Cry 3:n hinnat näyttävät tulleen alas, joten kohta sen varmaan kestää ostaakin. :)

11
Yleinen keskustelu / Vs: Yleinen keskustelu
« : Marraskuu 06, 2013, 15:04:48 »
Lähikaupan myyjä on jo oppinut millaisia postimerkkejä haluan, kun käyn noukkimassa lisää postcrossingia varten ja muistaa useimmiten vielä kysyä onko mulla tarpeeksi priority-merkkejä.

Ulkona on kiva ilma ja koira pölli mun tyynykasani - jälleen kerran.

12
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä puhetta fanficeistä
« : Lokakuu 30, 2013, 10:35:59 »
Fanfiction.Net on itsekin suosimani sivusto. Hyvin laajat kategoriat ja kielioptiot. Kaikki omat ficcini löytyvät sieltä, plus pari muuta. Tykkään niiden järjestelmästä ja siihen on helppo oppia.
Löysinpä kerran sieltä suomenkielisen Rasmuksen Lauri YlönenxHIMIN Ville Valo -ficin. Se oli jo hieman pelottavaa. K-popista olen bongannut ainakin SHINee-raapaleita.

13
Yleinen keskustelu / Vs: Viimeisin lukemasi kirja?
« : Lokakuu 28, 2013, 14:16:15 »
Hah, hah!

Lisätäänpä tänne jotain normista poikkeavaa: Kanadalaisen tutkijan André Noël Chakerin kirjoittama tutkimus nimeltä The Finnish Miracle.

Suosittelen tätä kirjaa ehdottomasti suomalaisille, jotka eivät tiedosta niitä kaikkia mahtavia puolia, mitä Suomessa ja suomalaisuudessa on. Erittäin kattava kuvaus yli kymmenen vuotta sitten Suomeen työn perässä muuttaneelta ulkomaalaiselta, joka analysoi Suomen menestystä ja arvoa maailmalla ja kertoo tasan tarkkaan sen, miksi on lottovoitto syntyä Suomeen. ^^ Ei tarvitse pelätä, että kirja olisi kokonaan pelkkiä kehuja, sillä herra Chaker analysoi sekä hyviä että huonoja puolia suomalaisuudessa ja suomalaisisssa arvoissa. Ehdottomasti lukemisen arvoinen teos!

4,5

14
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä puhetta fanficeistä
« : Lokakuu 28, 2013, 14:11:34 »
Ficcien lukeminen minulla alkoi jo ala-astella. Oli äärettömän ahkera lukija, mutta kirjasto sijaitsi yli viiden kilometrin päässä, eikä välillä todellakaan kulkenut mitään muu kuin omat jalat tai tuurilla vanhempien kyyti. Koska etenkin talvisaikaan allekirjoittaneella ei ollut mitään kaipuuta tarpoa puolen metrin hangessa kymmentä kilsaa kirjastoreissun takia, niin käännyin tietokoneeni puoleen ja aloin etsimään jotain luettavaa. Luulen, että alussa se oli Vuotis tai FinFanFun, joka esitteli minulle fanfictionin salaisen maailman ja pian Zsanyaan tutustuttuani olinkin tyystin myyty.

Ensimmäistä ficciäni aloin raapustelemaan vuonna 2004, joskin uskalsin julkaista ensimmäisen tekeleeni vasta 2006. Hyvän vastaanoton kautta intouduin kirjoittamaan enemmän, ja tässä sitä nyt ollaan: 11 julkaistua tarinakokoelmaa myöhemmin - joista vain kolme keskeneräisiä millään tavalla - ja tietokoneella lukuisia luonnoksia, joihin uhraan aikaa aina inspiraation iskiessä. Yksi käännösficci on myös tulilla, mutta ottaen huomioon vaihtelevan motivaationi, alan julkaisemaan sitä vasta kun olen saanut kunnon pohjat alkuun. ^^

Olen edelleen ahkera lukija, ja voin hyvällä omallatunnolla väittää, että moni ficcari on parempi kirjoittaja kuin moni kirjansa julki saanut raapustelia (köhMeyersköh) ja usein oivaltavaakin, hauskaa ja omalaatuista kirjoitusta on ilo lukea. Kuten on saattanut huomata, englanninkielisten ficcisuositusten puolella on minulta monta ehdokasta, ja sille on syynsä. ^^"

15
Nämä ficit ovat vielä keskeneräisiä, mutta ovat jo valloittaneet sydämeni ja pakottaneet itsensä harvinaislaatuisten Alerttien listalle. Enjoy!

A Testament of Things that Never Will
Naruto | Naruto, Ino | Seikkailu
Sotien runtelema Naruto palaa ajassa takaisin. Uudella identiteetillä varustettuna hän auttaa tämän Konohan Narutoa tulemaan siksi, joksi tämä oli tarkoitettu, samalla yrittäen selvitä paikassa, jossa kuolleet ovat heränneet eloon. Tapaa Yuri Karasu.
Hieman tummemman sävyinen kokeilu aika- ja todellisuusmatkailussa. Asettaa paljon nähneenkin hahmon uusien haasteiden ääreen, ja rakentaa uutta tarinaa vanhan raunioista. Päivitetään edelleen semiaktiivisesti.

Stop the Future
Naruto | Naruto | Seikkailu, AU
Muuttaakseen tulevaisuutta, on muutettava mennyttä. Kokemusten vahvistama Naruto palaa ajassa takaisin, vain tehdäkseen kaiken uudelleen. Matkan varrella hän kuitenkin huomaa, ettei kaikki ole niin yksikertaista ja kaikkea ei välttämättä voi muuttaan.
Itselleni oli varsin viihdyttävä ja nautinnollinen lukea. Kirjoitus soljuu hyvin, ja se ei mene liian monimutkaiseksi. Kieli on hyvää ja tunnelma useimmiten menee perille.

Chance for a Prophecy
Naruto | Naruto | Seikkailu, AU
Ajan pyörre kulkee yhteen suuntaan ja sitä ei voi pysäyttää. Yksinkertaisen ihmisen on mahdotonta muuttaa sen kulkua. Joskus, mahdottoman on kuitenkin muututtava mahdolliseksi.
Timetravel jälleen kerran. Tykkäsin, mutta en nyt tässä muista tarkemmin mikä siinä viehätti.

One Step At a Time
Prince of Tennis | Ryoma, Syuusuke, ThrillPair, Tezuka | Romanssi
Kun Tezuka nai myötäilläkseen perhettään, Fuji päättää vastata tuleen naimalla rahasta. Atoben leikkiessä parittajaa, asiat eivät vain voi mennä yksinkertaisesti.
Yksi ehdottomista suosikeistani tällä hetkellä! Vaikka en juuri kestä mainitus genren tarinoita lukea, niin tämä onnistuu nokkelalla dialogillaan, mitä omituisemmilla sattumilla ja hyvän etenemisen kautta viemään auttamattomasti mukanaan!

The Lives Worth Saving
Naruto | Naruto | Seikkailu, huumori
Naruto palaa takaisin menneisyyteen muuttaakseen tulevaa, ja omaksuu identiteetikseen Kazama Harukin: Sandaime Hokagen Hyuuga tapauksen jälkeen Kumoon lähettämän vakoojan, joka on nyt kahdeksan vuoden jälkeen palannut Konohaan. Vain Sandaime tietää totuuden, mutta selviääkö Haruki koettelemuksista, jotka palauttavat muistoja, joita kenenkään ei soisi kokevan ensimmäistäkään kertaa.
Ehdoton suosikkini tällä hetkellä! Lämminhenkinen tarinankerronta, ystävyys epävarmaan Kakashiin, epäileväinen Nara Shikaku ja paljon tilanteellista komediaa. Suosittelen ehdottomasti. ^^

Sivuja: [1] 2 3 4