Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - elbo

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Vs: Unettomien öiden ketju
« : Toukokuu 03, 2013, 03:07:44 »
Yakuza: Dead Souls, siinä syy miksi en nuku 83
Toi on siis joku peli?

2
Yleinen keskustelu / Unettomien öiden ketju
« : Toukokuu 03, 2013, 02:29:08 »
Eikö nukuta? Siinä tapauksessa et ole ainoa! (Tosin itse taidan olla se ainoa)

Pitäs nukkuu, että jaksaa huomenna sitten lanittaa iltamyöhään, mutta kun ahdistus ei anna sellasta vaihtoehtoa kuin nukkuminen. Turhauttavaa.

3
Yleinen keskustelu / Vs: Nyt v*tuttaa -ketju
« : Huhtikuu 27, 2013, 17:15:08 »
Täällä ollaan o/

On kyllä vähän kuollut joo tää mut ehkä se siitä vielä lähtee..? Olisihan tuo kyllä kiva että täällä oikeasti tulisi keskustelua aikaiseksi muutakin kuin 1 postaus/2 vko. :/
Mesotaan me täällä sitte kauheesti, ni jotai eloo tulee 8D

4
Yleinen keskustelu / Vs: Nyt v*tuttaa -ketju
« : Huhtikuu 26, 2013, 17:06:30 »
Mmmh. Pahoittelen tuplapostausta.

Ottaa päähän, kun en tunnu löytävän lainkaan hyvää foorumia. Mikään ei oikein tunnu olevan aktiiviivinen ja kaikki on ihan kuolleita. Oon useita päiviä koittanut metsästää fooruja, tuloksetta.

Mulla on ikävä Naruto.fi:n forea. Se oli paras tietämäni foorumi, rakastin sen aiheita ja ihmisiä, kaikki oli niin täydellistä. Se oli omanlaisensa yhteisö, jonka vertaista ei kertakaikkiaan vain löydy. Rekisteröidyin tänne siinä toivossa, että tämä tosiaan olisi vastaava kuin naruto.fi, mutta ei kai sitten. Ei siinä, kyllä mä täällä viihtyisin, varmasti, mutta kun tänne postailee joku tyyliin kerran kuukaudessa, niin vähän turhauttaa.

Olenko mä ainoa, jota enää kiinnostaa fooruilu o__o?? Vai missä piilossa kaikki oikein on. ;_;

Nah, anteeksi avautuminen.

5
Anime / Vs: Mitä katsot tällä hetkellä
« : Maaliskuu 30, 2013, 21:40:41 »
En ole useampaan vuoteen katsellut oikein mitään, mutta nyt alkoi innostaa taas. Tällä hetkellä meneillään on Bleach ja Black Cat. Bleachia olen joskus aiemmin katsonut pidemmälle, mutta aloitin sen alusta ja olen nyt katsonut kuusi jaksoa. Black Cattia olen nähnyt vasta yhden jakson enkä oikein tajunnut ideaa, mutta eiköhän se sitten jossain kohtaa aukea.

6
Anime / Vs: Mistä sarjasta animeharrastuksesi on alkanut?
« : Maaliskuu 30, 2013, 21:27:54 »
Inu Yasha oli ensimmäinen anime, jota mä tietoisesti katsoin, tosin en koskaan ole katsonut sitä loppuun. Ouran High School Host Club on varmaan eka, jonka oon katsonut kokonaan.

7
Yleinen keskustelu / Vs: Nyt v*tuttaa -ketju
« : Maaliskuu 30, 2013, 20:25:57 »
Tässä on nyt ollut viimeaikoina hirveästi hässäkkää ja porukkaa rampannut kämpässä enemmän kuin laki sallii. Ei siinä silti, mä oonkin ihminen, joka tarvii ihmisiä ympärilleen, mut jostain syystä nyt tarttisin vähän omaa rauhaa, mutten saa sitä. On liian vaikea sanoa "ei nyt".

Sivuja: [1]