Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - Plaze

Sivuja: [1]
1
Pelit ja pelaaminen / Käsikonsolit
« : Joulukuu 16, 2011, 21:32:06 »
Mitä mieltä käsikonsoleista? Pitääkö pelin olla graafisen toteutuksen ilotulitusta niin että käsikonsolit jäävät hyödyttömiksi? Sytyttääkö joku käsikonsoli erityisesti? Kumpi on parempi 3DS vai PSP? Onko tulevalle Playstation Vitalle mitään käyttöä?

Siinä joitain herätteleviä kysymyksiä.

Itse olen käsikonsolien suuri ystävä. Omasta valikoimasta löytyy kaikki paitsi alin vaihtoehto äänestyksessä ja kahta ylintä tulee pelattua enemmän tai vähemmän aktiivisesti.

3DS on valitettavasti niin tuore laite, että sille ei vielä löydy suuria huikeita pelejä mistä nauttia kunnolla. Kivaa pikkupelattavaa kuitenkin varsinkin Mario Kart 7 ja Super Mario 3D Land. Ocarina of Timeä on hehkutettu mulle niin paljon maailman parhaana pelinä, että odotin siltä liikaa. 10 tuntia jaksoin sitä vääntää ja sit totesin, ettei se oo mistään kotosin ja siirryin pelaan Rayman 3D:tä. Edellämainittujen lisäksi hyllyssä on myös Pirates of the Caribbean Legona ja Tetris Axis jotka tuli ostettua Amerikan-matkalla ku olivat niin halpoja. Kyl niitäkin pelailee. 3DS:ni on siis ostettu jenkeistä koska 3DS on aluekoodattu laite. Pelit tilaan Kanadasta puoleen hintaan siitä mitä ne Suomessa kustantaa. Kanadan pelit on siitä kivoja, että ne on enkuks ja ranskaks. Voi pelailla ranskaks jos joskus erehtyy opetteleen sitä kieltä :D

PSP:tä tulee pelailtua silloin tällöin. Erityisessä suosiossa on Squaren Dissidiat ja Crisis Core. PSP on vaan siitä surkee laite, että sen pelit jää aika suppeiks ku kuvan pitäs olla hyvää mut tehot ja tallennustila ei riitä ihmeisiin. Dissidia 012 tasoset grafiikat riittää enemmän ku mainiosti mulle täydellisen nautinnolliseen pelikokemukseen jos siihen sais yhdistettyä Final Fantasy VII:n kokosen maailman ja tasokkaan juonen. Ei taida Playstation Vitakaan vielä yltää moisen vaatimuksiin.

Vanhoja laitteita tulee nostalgia-arvon takia pelailtua myös. DS:llä tulee pelattua kaikenmaailman Pokemoneja sillä vielä ei oo päästy Gotta catch them all tavotteeseen. Blackissä oon kyllä hyvin lähellä jo sillä National Dex alkaa olla vaikeimpia legendaarisia vaille valmista kauraa. Colorilla tulee aina tasasin väliajoin pelattua Pokemon Blue vaan koska siinä on sitä jotain.

Itse ajattelin tulevaisuudessa opiskella tuota pelien tekemistä ja käsikonsolit kiehtoisivat eniten. Toki pelien tulevaisuus ja suuret markkinat tuntuu olevan mobiilipelien puolella mutta tykkään enemmän pelejä varten suunnitelluista laitteista. Käsikonsolit on siitä ihanteellisia, että niillä ei tavoitella fotorealistisuutta vaan pysytään jossain määrin pelien kulta-ajassa graafisen ilmeen puolesta mikä johtaa siihen että sisällön täytyy olla hyvää. Unelmoin, että joskus tulis semmonen käsikonsoli johon sais mahdutettua FF7:n Dissidian tasosilla grafiikoilla paranneltuna. Ostaisin vaikka hinta ois sadoissa euroissa :D

2
Manga / Strawhatit
« : Joulukuu 11, 2011, 23:37:28 »
Älä suinkaan jätä kaikkea siihen. Kerro myös toki miksi juuri se hahmo.

Täytyy sanoa, että omalla kohdalla hyvin vaikea kysymys tuo minkä äänestykseksi laitoin. Tätä täytyy oikeasti pohtia.

Okei, Luffy on mahtava hahmo. Idiootti mutta positiivisella tavalla. Paljon hullun nättejä tempauksia ja temppuja. Hienoimpia hetkiä animeharrastukseni varrelta oli Enies Lobbyssä animessa kun Luffy ekan kerran käytti Gear 2 ja Jet Pistol. Red Hawk tuoreimmista iskuista on myös hullun nätti. Eikä toki keskitytä pelkkiin taisteluihin. Luffyn asenne elämään on ihailtava.

Zorolla on kans omat puolensa. Miekat on aina hienoja, ei sille mitään voi ja Zoro käyttää niitä tyylikkäästi. Lisäksi Zorolla on sopivan jämpti asenne vakavissa asioissa. Lisäksi Zoron design on omaa silmää miellyttävä.

Arlong Parkissa kun Nami pyysi Luffyltä apua itkien oli ensimmäisiä kertoja animesarjojen parissa kun tuli tippa linssiin. Vielä nykyäänkin vaikka se pätkä on jo yli 10 kertaa tullut luettua tulee tippa linssiin kun siihen kohti pääsee. Aina jotenkin myös syttynyt noille rikollisille naishahmoille, niissä on oma tietty viehätyksensä. Lisäksi nykyisellää Namin hiukset on jotain niin kaunista katsottavaa. Saisi pukea enemmän vaatetta päällensä tosin. Liikaa fanservicee mun makuun.

Usopp on omalla tavallaan ärsyttävä hahmo. Ärsyttävä siksi, että hänessä on liikaa samoja piirteitä mitä huomaan itsessäni. Alkuun vihasin kyseistä hahmoa mutta nykyisellään olen oppinut tykkäämäänkin.

Sanji oli hieno hahmo. Niin designiltään, käytökseltään kuin taistelutyyliltäänkin. Sanjin koomiset kohtaukset ovat erittäin koomisia. Nykyisellään jotenkin turhan irstas, joskin design ja taistelutyyli ovat parantuneet roimasti vaikka aiemminkin olivat hyviä.

Chopper... Liian maskotti. Tykästyin kyllä siihen, että Chopperissakin on tapahtunut edistystä Japanin tahdin mukaan. Se mitä Chopper tahtoo olla ja tehdä on jotenkin liikuttavaa ja opettavaista.

Robin Sabaondyn saaristossa on hienoimpia designejä mitä olen hetkeen nähnyt. Robin oli pitkään OP:n naiskaksikosta se ns. hotimpi mun silmissä. Eikä nyt jäädä mitenkään pinnalliseksi tämänkään hahmon suhteen. Myös tarinallisesti Robin on hieno hahmo. Myös hänen vakavuutensa miellyttää allekirjoittanutta.

Frankyn pärstäkerroin on parhaita asioita mitä Eiichiro Odan kynästä on lähtenyt. Designiltään Franky on absurdi, muttei liikaa kuitenkaan. Jotenkin muuten Franky jättää hieman kylmäksi. En nyt tarkoita huonoksi hahmoksi (Franky on yksi suosikeistani) mutta se jokin puuttuu. Lisäksi nykymangassa Franky alkaa mennä sinne liian absurdin puolelle.

Afropäinen luuranko Brook on mielenkiintoinen ilmestys ja piristää päivää useasti mutta kyllä tältä hahmolta valitettavasti puuttuu se jokin. Hieno sinänsä designiltään ja tarinaltaan mutta jotain puuttuu. Kenties Brookissa ja Frankyssä on se, että he ovat kuitenkin melko tuoreita jäseniä vaikka meikäläisten aikaa ovatkin olleet menossa mukana jo vuosia.

Going Merry oli laiva, joka sopi OP:n alkutaipaleille. Silloin se oli ihan hieno. Nykymittareilla kun katsoo niin kyllä se minut jättää kylmäksi. Paljon se ehti nähdä ja ihailtavaa miten se kuluminen näkyi Merrystä tarinan edetessä.

Thousand Sunny on hieno ilmestyksenä mutta on niin tuore laiva, että se on vain laiva toisin kuin Merry jossa alkoi olla sieluakin.

Mihin ratkaisuun itse siis päädyin äänestyksen suhteen? Kyllä se Nami on se oma suosikki nykyisellään vaikka jokainen Strawhat on omalla tavallaan sydäntä lähellä. Namin on vaan jotenkin niin mahtava hahmo, että huh huh.

Vaikka minä luen mangani jotenkin ylisyvällisesti, se ei tarkoita, että teidän tarvitsisi tehdä niin voidaksenne postata tänne. Oli peruste mikä vaan suosikkihahmon valinnalle, kertokaa se ihmeessä. Otsikko on myös yliyksinkertaistettu siksi, että ko hahmoista voi ylipäänsä keskustella. Itse koitin pitää linjana, etten spoilaisi ketään joka lukee Suomen tahtia, mutta kukin tehköön eettisen valitnansa itse. Spoiler-tagi toiminee jos jotain syvällisempää haluaa jakaa.

Kokeillaan vielä toista topiccia One Piecestä, joskos ihmiset heräisivät :D

3
Manga / [Japanin tahtiin] One Piece
« : Joulukuu 01, 2011, 22:35:07 »
Täytyy hankkia tänne Strawhattien logo otsikon ikoniks.

Jottei koko foorumi näyttäisi niin kuolleelta näin alkuunsakkaan niin kokeilen jos täältä löytyis One Piecestä innostuneita sen verran, että saatais jotain keskustelua nykymenosta mangassa Japanin julkasutahdilla. TÄÄLLÄ SIIS SPOILATAAN ONE PIECEÄ SITÄ MUKAAN KUN CHAPTEREITÄ ILMESTYY JAPANISSA. Sitten vähän omia ajatuksia pohjalle:

Fishman Island Arc on ollut monella tapaa täysin uudenlainen arc suhteessa vanhoihin. Tietysti kun on tottunut aiemmanlaisiin arcceihin niin tämä tuntuu jotenkin kummalliselta mutta nyt kun luin arcin yhtenä pötkönä niin tarinallisestihan tämä päihittää aiemmat mielestäni erittäin hyvin vaikka taisteluiden suhteen jäädäänkin sitten kovin pintapuoliseksi. Timeskipin jälkeen on ihan hyvä, että hahmot osoittavat jonkinlaista ylivertaisuutta uusilla kyvyillään eli ei niistä tappeluista sillä perusteella mitään ihmeellsitä olisikaan pitänyt tulla.

Uutuutta tuo tuokin, että Jinbe näyttäisi olevan liittymässä joukkoon melko pitkän ajan kuluttua ensi esittelystä. Pari arccia kuitenkin mennyt tuossa välissäkin. Ja esiteltiinhän Jinbe jo ennen Chopperia jo nimen tasolla. Mielenkiinnolla odotan miten Jinben tyyppinen vähän vakavampi hahmo sopii Strawhattien hulluun joukkoon mutta väriä sekin tuo hyvällä tavalla.

Luffyn Ace-tribuutti isku Gomu Gomu no Red Hawk oli hullun helmi yllätys jokunen chapteri takaperin. En tiiä mitä muut tykkäs. Jotkut sanonu, et halventaa Sanjia ja Acen fruittiä mutta itte tykkäsin.

Ja ettei kukaan nyt vedä hätäsiä johtopäätöksiä, että Japanin tahtiin lukeminen on pois Suomen julkasijalta niin päinvastoin, se pitää innon yllä ostaa uudet Volumet sitä mukaa kun niitä ilmestyy. Julkasutekniset koukerot kun hidastaa One Piecen Suomi-julkasua liiaksi omaan makuun. Kaikki 59 tähän mennessä ilmestynyttä löytyy tossa pöydällä useempaankin kertaan luettuna.

Olkaa hyvät, sana on vapaa ;)

Sivuja: [1]