Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - Michiyo

Sivuja: [1]
1
Cosplay / Hahmo, joka muistuttaa sinua?
« : Joulukuu 04, 2013, 07:37:45 »
Oletko koskaan törmännyt animessa tai mangassa hahmoon, joka on ulkonäöltään, fyysisiltä atribuuteiltaan tai luonteeltaan aivan kuin sinä?

Itselleni cosplayn harrastajana tämä on se lyhyt riemun hetki, kun löydät hahmon jota olisi sekä ilo cossata, että myöskin mahdollisuus tehdä siitä niin totuudenmukainen kuin mahdollista. Itselleni on kertynyt jo kaksi hahmoa:
 Nonette Enneagram Code Geassista, se yhdeksäs ritari. Useimmiten vakava, mutta läheistensä seurassa hymyilee ja halailee ilman suurempia estoja.
Toisena on Matsumoto Rangiku sarjasta Bleach, aika pitkälti samoin perusteluin, vaikka osittain hieman päivastainen. Siinä missä Nonette on useimmiten vakava ja rentoutuu ystävien seurassa, Matsumoto on useimmiten hymyilevä ja vakavoituu tarpeen tullessa.

Molemmat ovat myös pitkiä ja muodokkaita naisia. ^^

2
Yleinen keskustelu / Suosituksia englanninkielisistä ficeistä
« : Heinäkuu 31, 2013, 13:54:40 »
Oletko törmännyt joihinkin tarinoihin, jotka ovat yksinkertaisesti liian hyviä, ja tulee hirveä into jakaa sitä mahtavuutta eteenpäin. Itselleni on vuosien aikana noussut muutamakin rakas, joiden pariin palaan uudestaan ja uudestaan. Alla muutama maininta niistä:

Love Takes Time
Full Metal Alchemist | RoyEd | Romanssi, draama, seikkailu
Sen oli tarkoitus olla vain yksinkertainen keikka; palaa historiaan, nappaa viisastenkivi ja palaa takaisin. Toki koko juttu oli kokeellinen  ja potentiaalisesti vaarallinen, mutta koska mikään olisi vain mustaa ja valkoista? Toisin käykin, kun Edward kohtaa matkallaan nuoren ja utealiaan...Royn?!
Kaunis, hyvin kulkeva ja ajatuksellinen lyhyt tarina kahden ihmisen kohtaamisesta. Hahmot ovat hyvin uskollisia itselleen, vaikka kirjoittaja tuokin uuden näkökulman.

Sêl Euraidd

Full Metal Alchemist | RoyEd | Romanssi, tradegia, AU
Roy etsi vain paikkaa nauttia lomastaan, kun hän osti pienen mökkinsä Baysta. Hän löysikin rakkauden, joka kääntäisi hänen koko elämänsä ylösalaisin.
En tavallisesti juuri pidä tradegioista, mutta päädyin lukemaan sitä huomaamatta genrejä ja alkuun päästyäni, oli mahdotonta jättää tarinaa vain kesken. Täynnä houkuttelevia koukkuja, erinomaista draamallista kerrontaa ja toimivat hahmot. Suosittelen!

Snowball Melting
Kindom Hearts | RikuSora | Romanssi, huumori
Olipa kerran poika nimeltä Riku, joka kompasteli suoraan Soran asuntoon hyvin sijoitetun ikkunan kautta. Sora ei ollut erityisen tyytyväinen.
Koostuu kokoelmasta one-shotteja, ja on syötävän suloinen tarina kahdesta. Löysin tämän aikoinaan ystäväni kautta, joka suositteli sitä. Täynnä hyväntuulista huumoria, kiukuttelua ja epämääräisiä olentoja!

Friendship Story

Naruto | Itachi, Naruto | Huumori, parodia, ystävyys
Se alkaa yksi päivä, kun Itachi saa postissa paketin Konohasta. Useat alkavat epäillä Naruton mielenterveyttä ja kaaos leviää.
Mahtava, vaikkakin kenties hieman yksinkertainen, joka saa allekirjoittaneen hymyilemään joka kerta. Aina ei tarvitse olla suurta juonta, että saisi aikaiseksi eeppisyyttä. ^^

3
Yleinen keskustelu / Suosituksia suomenkielisistä ficeistä
« : Heinäkuu 31, 2013, 01:22:05 »
Onko missään välissä tullut vastaan tilanne, että toivoisit vain joltakulta suositusta ficciin, koska on tullut itselle vastaan vaan omaan tasokynnykseen kompastuvia kipaleita.

Onko sinulla suosikki, tai vaikka kolme? Kerro nimi, liitä linkki ja kirjoita lyhyt omanlaisesi kuvaus tarinasta ja syistä minkä takia juuri sinä rakastuit tarinaan. Kerro samalla myös sopivin genre, mahdollinen paritus ja keskeiset ideat tarinasta kuitenkin spoilaamatta suuresti.

Itse en juuri suomalaista fanfictionia ole viimeisinä vuosina ole lukenut, japaniteemaista sitäkin vähemmän. Kunnioitan suuresti kuitenkin edelleen jo eläköitynyttä Zsanyaa ja tuntemattomilla teillä kulkevaa Vendelaa. ^^

4
Kuvataide / DeviantArt-tilit
« : Helmikuu 28, 2013, 15:51:58 »
Nyt kun tässä tuli mieleen, olisi mukava nähdä joidenkin Animu.fi:läistenkin teoksia muiltakin alueilta kuin fanart!

Itse varsin aktiivisena devalaisena kaipaisin ehkä hieman suomalaisten artistien verkostoitumista.

Oma tilini löytyy: http://liekkeenvalve.deviantart.com/

5
Animeconin nettisivut löytyvät osoitteesta: http://2013.animecon.fi

Animecon järjestetään nyt toista kertaa Kuopiossa ja jo kymmenettä kertaa Suomessa. Tapahtuma on suunnattu kaikille animesta, mangasta ja muusta Japaniin liittyvästä kiinnostuneille, niin nuorille kuin vanhoillekin.

Luvassa on niin puheohjelmia, kilpailuja, esityksiä, työpajoja sekä kahdet iltabileet.

Rannekkeita tapahtumaan voi ostaa ennakkoon Urumin nettikaupasta, ja mikäli jäljelle jää, myös ovelta 15€ viikonloppuhintaan. Viimevuotisesta poiketen, lippuja myydään tänä vuonna ainoastaan koko viikonlopulle.

6
Tapahtumat / Tapaamiset / Desucon 14.-16.6 Lahden Sibeliustalossa
« : Helmikuu 25, 2013, 18:12:15 »
Tapahtuman nettisivut löytyvät osoitteesta: http://desucon.fi/desucon/

Desucon on pääsymaksullinen tapahtuma. Rannekkeita ei myydä ovella, sillä tapahtumaan myydään lippuja vain ennakkoon Desuconin verkkokaupassa. Hintoja ei ole vielä ilmoitettu.

Desucon on ympärivuorokautinen tapahtuma - tapahtuma alkaa perjantaina kello 17:00 ja päättyy sunnuntaina n. 17:00. Yöllä 1:00-9:00 sisäänpääsy Sibeliustaloon etuovista. Narikka ja infopiste ovat avoinna koko tapahtuman ajan.

Kunniavieraat julkistetaan kevään mittaan.

7
Tapahtumat / Tapaamiset / Tracon 8 14.–15.9.2013 Tampere-talossa
« : Helmikuu 25, 2013, 18:00:02 »
Tapahtuman nettisivut löytyvät osoitteesta http://2013.tracon.fi/
 Viralliset nettisivut aukeavat lähiaikoina.

Lipunmyynti aloitettiin Desucon Frostbitessä. Tapahtumamyynnin hinnat ovat 15€ koko viikonlopun rannekkeelta ja 10€ yhdeltä päivältä. Ovelta 20€/15€. Verkkokaupan hintoja ei ole vielä julkaistu.

Kunniavieraat julkaistaan kevään ja kesän mittaan.

8
Tampere Kuplii on hyvä mielen sarjakuvafestivaali, joka on tarkoitettu kaikille sarjakuvasta kiinnostuneille. Vuonna 2013 Tampere Kuplii järjestetään jo seitsemännen kerran. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtumassa on paljon erilaista ohjelmaa: Puheohjelmaa, Cosplaykisat, Pienjulkaisijoita, Kustantamoiden omia tiskejä, Sarjakuva Finlandian jako, näyttelyitä, hengailua ja paljon hyvää seuraa.

Tervetuloa!

9


Tracon 7 Tampere-talossa 8.-9. syyskuuta 2012!

Maailmanloppu tunnetusti koittaa vuonna 2012, mutta Tracon ei jää sitä suremaan. Noin neljän tuhannen rohkean selviytyjän joukko nousee avaruusalukseen ja karistaa kuolevan Maan tomut pysyvästi jaloistaan. Tracon 7:n teema on maailmanloppua pakoon!

Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon vuosimallia 2012 järjestetään lauantaista sunnuntaihin 8.-9. syyskuuta 2012 Tampere-talossa. Tapahtuma kestää siis jälleen lauantaiaamusta sunnuntai-iltaan, ja tapahtumapaikka on auki yön yli.

Tracon 7 on noin viiden kuukauden päässä. Jos mielessäsi on konkreettisia ehdotuksia tai edes epämääräisiä ideoita, jotka tekisivät Traconista paremman tapahtuman, ota rohkeasti kantaa tällä foorumilla! Kaikki vastaukset luetaan, ja yritän vastata niihin tällä foorumilla parhaani mukaan.

Liput tulevat myyntiin Desucon Frostbitessä tammikuun puolivälissä ja niitä tulee olemaan myynnissä Traconin edustuspöydillä suurimmassa osassa muita coneja, ja verkkokauppa avautuu huhtikuun aikana. Tule Tracon-pöydälle kuulemaan uusimmat uutiset, tutustumaan tekijöihin ja antamaan palautetta!

 Lue lisää Tracon 7 -ennakkosivuiltamme osoitteesta

http://2012.tracon.fi

Tracon on myös julkaissut ensimmäisen mainosvideonsa Helmikuun lopussa osoitteessa:

http://youtu.be/anKiBXqJhZU

Kuten jotkut varmaan huomasivat, Tracon VI:ssä oli conipeli, jossa conin teeman mukaisesti poliisivaltio (violetti) ja vallankumoukselliset (oranssi) hiukan kähinöivät keskenään. Myös Tracon 7:ään on tulossa conipeli, tällä kertaa useammalla eri osapuolella ja hiukan enemmän pohdintaan ja yhteistyöhön kuin vastakkainasetteluun perustuen.

Tämä viestiketju on tarkoitettu sekä palautteelle edellisestä conipelistä sekä ehdotuksillenne seuraavaa varten. Täällä vastailemme myös kysymyksiin siinä määrin kuin voimme (koska kaikkea emme tietysti halua etukäteen kertoa 8) ). Pelin teko on kuitenkin jo varsin pitkällä, joten kaikki toiveet eivät tule olemaan mahdollisia vastata.

Sivuja: [1]