Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - Lucy

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Nyt v*tuttaa -ketju
« : Kesäkuu 07, 2012, 16:32:22 »
Naruto.fi foorumeilla oli samantyylinen ketju. Perinne jatkukoon!

Eli avautukaa kaikesta mikä kyrsii juuri tällä hetkellä.


Itse hajoan 3D-elokuvien vallankumoukseen. Yritin päästä katsomaan Avengersia mutta saatavilla oli vain yksi 2D iltanäytös. Kuppanen leffa ollut teattereissa vasta puolitoista kuukautta! No eipä saa Finnkino minun rahojani... En kirjaimellisesti pysty katsomaan 3Dtä näkövammani takia, kyrsii tällainen tarjonnan kaventaminen!

Toinen mikä nyt ärsyttää on amerikkalaisten kuluttajien suosiminen. Älyttömän useat palvelut on vain saatavilla Pohjois-Amerikassa. Ja yksi dollari ei perhana vastaa yhtä euroa! Eurooppalaisille vielä järkyttävät postimaksut ja tullit päälle!

Kolmantena: olen matkoilla juuri samaan aikaan kuin Guild Wars 2 beta on käynnissä. Vittu!

No mutta joo.

2
Pelit ja pelaaminen / Yleinen keskustelu peleistä
« : Joulukuu 16, 2011, 20:04:46 »
Tähän kaikkea säläkeskustelua.

Noh, kertokaapas mikä on valintanne vuoden 2011 peliksi? Ja mitä odotatte eniten ensivuodelta?

Itse en osaa päättää Portal 2:n ja Skyrimin väliltä. Kummatkin on niin erilaisia. Ensivuodelta odotan erityisesti Guild Wars 2:sta, joka vaikuttaa älyttömän hyvältä. Kingdoms of Amulur kiinnostaa pikkasen mutta muutoin tuntuu olevan kuivahko vuosi tulossa minun maulla mitattuna. No Skyward Swordkin on pelaamatta joten ei se tylsyys pian tule.

3
Yleinen keskustelu / YLE-vero tulee
« : Joulukuu 15, 2011, 11:29:37 »
http://www.hs.fi/politiikka/Tv-maksun+tilalle+Yle-vero++monelle+lisälasku/a1305551397712

YLE-vero tulee. Mikä on kantanne?

Minä olen raivoissani. Televisio ja radio ovat kuolevia medioita. Nettisivujen ylläpidon voisi kustantaa vapaaehtoisella jäsenmaksulla. Tai tyyliin maksa 5 euroa linnanjuhlien streamista. Tämä ehdotettu vero on epåoikeudenmukainen televisiota omistamattomia ja pienituloisia kohtaan. 50kin euroa on iso raha palvelusta jota ei käytä.

4
Pelit ja pelaaminen / Skyrim
« : Joulukuu 15, 2011, 10:38:13 »
Katsotaan jos saisi potkaistua Skyrim-keskustelua käyntiin.

Kieltämättä eeppinen pelikokemus vaikka lukuisia ärsytyksiä tullut vastaan. Parhaillaan pohdiskelen liittyäkkö Stormcloakkeihin vaiko Empireen. Kummallakin näyttää olevan huonot puolensa, mikä on hyvä juttu. Olin aluksi varma liittyväni Ulfricin jengiin mutta Greybeardsien varoitukset Thumin väärinkäytöstä pisti miettimään että Ulfric saattaa olla siihen sortunut, eikä hänen tiensä varmaankaan kovin kestävä ole pitkällä tähtäimellä. Ja se rasistinen asenne ei pahemmin ilahduta, dark elffiä ku pelaan.

On yllättävän mukavaa jutustella NPC-hahmojen kanssa kun tarina ja dialogi on niin hyvin kirjoitettu. Tosin nykyään pelaamista haittaa liian tiheään hyökkäävät lohikäärmeet. En enää uskalla astua Riverwoodiin kun siitä on tullut liskojen kyttäyspaikka. Se siitä lempipaikasta. Kylä on hautautunut luurankojen alle, Lucan Valer-jotain menetti kyllä kanta-asiakkaansa. Toivottavasti joku modaaja saa kyhättyä jonkinlaisen lohikäärmekarkotteen.

Kertokaapas omia tarinoitanne. Ja spoilerit piiloon, kiitos.

Sivuja: [1]