Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Purjo

Sivuja: [1]
1
Pelit ja pelaaminen / Vs: Käsikonsolit
« : Syyskuu 16, 2012, 13:48:10 »
Aion kyllä ostaa Playstation Vitan mahdollisimman pian.
Itseäni hieman lainaten... Lähettimies toi eilen kauniin punaiseen lahjapaperiin pakatun Vitan suoraan kotipihaan ja ... se on täydellinen! Lempparini olen kyllä löytänyt. Paljon mukavampi kun mikään DS, mutta tottakai tykkään muistakin konsoleistani, mutta kyllä pleikkarit pesee aina kaiken mennen tullen. : ) Muistikortti lähti just tilaukseen (on muuten kallista...), sitten vasta voin pelata kun omistan vaan PS Storesta ostettuja pelejä Vitalle~ ^__^ Suosittelen kaikille!! Varsinkin kaltaisilleni pleikkarifaneille.

2
Pelit ja pelaaminen / Vs: Käsikonsolit
« : Elokuu 26, 2012, 15:17:14 »
Nintendo 3DS, kaunis punainen sellainen, on uusin tulokas, vaikka sillä ei vielä oikeen tulekkaan pelailtua, kun en omista vielä mitään pelejä. :D 3D Pokédexin kyylääminen on kyllä erittäin mukavaa ja siinäkin saa aikaa yllättävän paljon kulutettua... on niin nättiä! ;_;

Lisäksi omistan tavallisen Nintendo DS:n, sellainen iso ja pinkki :3 Sitten GBA ja GBC. Aion kyllä ostaa Playstation Vitan mahdollisimman pian.

3
Yleinen keskustelu / Vs: Lukio vai amis?
« : Toukokuu 31, 2012, 13:28:01 »
Amis.
Yksinkertaisesti siksi, että ei sellainen puurtaminen, mitä lukiossa on niin ole yhtään mun juttuni. En tahdo opiskella kaikkea "turhaa" (älkää nyt ottako kirjaimellisesti), joita en välttämättä työssä tule ikinä tarvitsemaan. Kun opiskelee opiskellaan vain niitä juttuja, mitkä siihen alaan kuuluu ja mielenkiinto pysyy paremmin, jos ala on mieluinen. Hyvässä lykyssä pääsee myös suoraan työelämään, esimerkiks työssäoppimisen seurauksena, eikä tarvii olla päivääkään työttömänä. :D

Ite valmistun huomenna datanomiksi. Alahan ei kiinnosta pätkän vertaa, mutta yläasteella kuvittelin että siellä ois mukavaa ja hain sitten. Noh, pysyinpä tuolla kuitenkin kolme vuotta, koska ei ollut muutakaan mieluista alaa ja onhan se kiva kun on ammatti alla. :-) Löysin kuitenkin koulutuksen aikana sen jutun, mikä mua kiinnostaa ja hain lähihoitajaks. Parin viikon päästä selviää pääsenkö, vai pitääkö alkaa ettimään töitä. :/

Ainainen lukio vs. amis väittely on kyllä perseestä, siis sellainen yhyy lukiolaiset pääsee vaan Siwan kassalle ja amikset on haisevia jotka kaahailee autoilla päivästä toiseen. Ihan yhtä arvokkaita kumpikin ja kummastakin oppii hyödyllisiä asioita.

4
Musiikki / Vs: Musiikkimaku
« : Toukokuu 31, 2012, 13:20:25 »
Laidasta laitaan, aika lailla kirjaimellisesti. Jokaisessa genressä on jotain hyvää ja jotain huonoa, joitakin kuuntelen enemmän, joitakin vähemmän.

Pitääpi varmaan (monien muiden tavoin) mainita erikseen tuo metalli, koska kyllähän sitä tulee ylivoimaisesti eniten kuunneltua. :D Mutta genrerajoittuneisuus on tyhmää, eikä musiikkia pidä kuunnella pelkän genren perusteella. >:( Mutta onneksi se ei ole enää niin yleistä kun ennen.

Lempparibändeistä kaikista lempparein on ylivoimaisesti Stam1na, jota rakastan aina ja iankaikkisesti! Ainoa bändi, mihin en ole kyllästynyt muutamankaan vuoden kuuntelemisen jälkeen. Yleensä kuuntelen aktiivisesti kuukauden tai pari ja sitten kyllästyn ja löydän uutta kuunneltavaa, mutta Stam1nan kanssa niin ei ole käynyt. Rakastan. Nää pojat on jotain niiin mahtavaa.

Muita lemppareita Chisu, In Flames, KOTOKO, Evanescence, Waldo's People, Amaranthe, Safura, Kotiteollisuus... jne. Menee ikä ja terveys jos kaikki lempparit luettelee, joten katselkaapas tuolta lissää:  Last.fm

5
Pelit ja pelaaminen / Vs: Skyrim
« : Toukokuu 27, 2012, 03:00:56 »
Pakko liputtaa PS3 puolesta, koska mulla ei ole ollut mitään häiritsevää bugia! Ehkä kerran tai kaksi on kaatunut sellasen 10+ tunnin peliputken jälkeen isolla tallennuksella, mutta onhan se ehkä ihan ymmärrettävää! :-D Hirveesti kaikki valittaa bugeista, mutta mulla niitä ei tuu vastaan... :( Ei Oblivionissa, ei Skyrimissä. Ehkä Cresta on suututtanut pleikkarin ja siksi se tökkii. :( Sitä pitää helliä.

Oivoi. Uusin patch kiinnostaa! Kiva hakata vihuja hevosen selästä. :-)

6
Pelit ja pelaaminen / Vs: Skyrim
« : Toukokuu 24, 2012, 12:40:41 »
Itseäni jäi kovasti vaivaamaan se, miten joka kolmannella siviilillä, tai no hahmoilla ylipäätään oli sama ääninäyttelijä. Niitä olisin kaivannut lisää. En tiedä, miten tämä muita häiritsi.. Aksentit taas olivat aivan ihania :D
Tää häiritsee muakin. :D Mutta eipä se onneks ihan hirveästi vaivaa, vaikka hitusen ärsyttää samoja ääniä kuunnella koko ajan.

Skyrim koukutus senkuin jatkuu... onneksi nyt pystyn välillä jo pelailemaan muitakin pelejä, enkä koko ajan oo pelkän Skyrimin kimpussa. :)

7
Pelit ja pelaaminen / Vs: Skyrim
« : Toukokuu 10, 2012, 11:09:06 »
Miten voi olla käynyt näin, että en ole huomannut täällä tätä maailman parhaan pelin topiccia? >:( Mutta mun on pakko päästä kirjoittamaan tänne, koska Skyrimistä ei vaan voi puhua liikaa. :D Toivottavasti joku muukin vielä  eksyy tänne.

Ensimmäinen Elder Scrolls -peli mitä pelasin ja kyllä kannatti! Nyt on hankittuna myös Oblivion ja aikasempiakin tulee varmaan jossain vaiheessa kokeiltua, sitten kun Skyrim innostus laantuu.. jos laantuu ikinä. Aika huonolta näyttää sillä saralla. :-D

Eri hahmoja taitaapi olla kasassa jo joku 5 kappaletta? Yhteensä on tultu pelailtua kyllä jo lähemmäs 500 tuntia, ellei jopa enemmän.. mutta en vaan tunnu kyllästyvän millään. :D Ihan liian mahtava peli. Kaikki Guildit on pelattu läpi, muutama jopa kahdesti, mutta Thieves Guildissa en vielä kertaakaan ole ihan loppuun asti päässyt, koska en oo jaksanu tehdä niitä hanttihommia. :| Liian puuduttavaa. Mutta ehkäpä tässä uusimmassa tallennuksessa, kun on sniikkaileva voro kyseessä. :D

Päätarina tullut vedettyä kokonaan läpi ainoastaan kerran, koska ei jotenkin innosta yhtään. Ei siinä ole oikeen mitään erikoista.. mutta ei se mun mielestä mitenkään erityisen tylsäkään ollut. Ihan mielellään sitä tekee, Greybeardseille jutteleminen vaan on ihan armottoman tylsää.. 8|

Tällä hetkellä aktiivisimmin pelaan High Elf -magella, jolle leveleitä onkin kertynyt jo 47. :-) Smithing, Enchanting ja Alteration on tasolla 100, kohta myös Destruction, Illusion, Speech ja Light Armor. Enchantingin kehittäminen tuolle tasolle oli ihan liian puuduttavaa, meinasin kuolla tylsyyteen. :-D Mutta jes, vihdoin se on ohi. Dark Brotherhood vedetty läpi ja Thieves Guildia, College of Winterholdia ja sisällissotaa (tällä kertaa Stormcloaksejen riveissä) aloitettu. Aion enemmän keskittyä kaikkeen turhaan haahuiluun ja seikkailemiseen kuin noihin guild tehtäviin.

En tiedä mikä tässä pelissä on se juttu, miksi mua näin paljon koukuttaa. Varmaan se, että tässä on niin paljon kaikkea, että en vielä näinkään monen pelitunnin jälkeen ole löytänyt kaikkia paikkoja, tehnyt läheskään kaikkia tehtäviä ja kohdannut läheskään kaikkia hahmoja ja öllimöllejä. Rakastan, kun voi vaan tehdä tehtäviä oman maun mukaan, eikä tarvitse tyhmän päätarinan mukana mennä. On myös ihanaa, kun jokainen pelikerta on ihan erilainen.

8
Cosplay / Vs: Desucon 2012
« : Huhtikuu 23, 2012, 18:05:48 »
Ei kannata jättää niitä lippuja viime tinkaan, kun alle 3/4 enää jäljellä. :-)

Mutta itse ostin lipun eilen, jee.

9
Anime / Vs: Mistä sarjasta animeharrastuksesi on alkanut?
« : Joulukuu 03, 2011, 11:55:59 »
Full Moon wo Sagashitesta! Eka jota katoin ja eka jonka katoin kokonaan. : ) Kyllä tuo edelleen iskee ja on katottu monta kertaa uudestaan. Samoihin aikoihin kyllä kattelin myös Fruits Basketia.

 Kiitos vaan Nanimelle, joka aikoinaan sitä subbas. :>

Sivuja: [1]