Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Kipsi

Sivuja: [1] 2 3
1
Anime / Vs: Mitä katsot tällä hetkellä
« : Tammikuu 19, 2014, 13:35:16 »
On tullut nyt viime aikoina taas katsottua enemmän animea..
Katsoin Free!:n ja nyt katson Kuroko No Basukea. Ihan hyviä sarjoja ovat.. ja yleensä, kun en katso urheiluanimeita ollenkaan.

2
Yleinen keskustelu / Vs: Viimeisin lukemasi kirja?
« : Tammikuu 19, 2014, 12:54:58 »
Tuli tuossa vähän aikaa sitten luettua Stephen Kingin Carrie.
Kirja kertoo Carriesta, joka on ollut koko elämänsä koulukiusattu - ja on edelleen. Hän asuu äitinsä kanssa, joka on fanaattinen uskovainen (joka menee todellakin aivan järkyttäviin ulottuvuuksiin). Carrien sisällä kiehuu viha kaikkia häntä kiusanneita kohtaan, mutta hän kärsii kaiken mitä hänelle tehdäänkään sanaakaan sanomatta. Hänellä on kyky telekinesiaan, jota kirjassa myös käydään läpi erilaisten sisäisten artikkeleiden myötä.

Mielenkiintoinen kirja. Juoni oli ihan mukaansa tempaava jne. Hahmot olivat suurimmaksi osaksi se asia, mikä itseäni ehkä ärsytti eniten. Tuntui siltä, että kaikki olivat jotenkin seonneita.. ja nekin, jotka olivat sitten ehkä vähän enemmän täysjärkisiä eivät välttämättä osoittautuneetkaan sellaisiksi. Mikä itseäni ihmetytti suuresti oli se, että Carrie oli lukiossa ja siellä tehtiin edelleen ihan hirveitä kiusaamistemppuja, jotka ovat yleensä suurin piirtein ala-astelaisten tms. tempauksia. Omassa lukiossa ei ole koskaan tullut nähtyä minkäänlaista kiusaamista - ihmiset ovat jo sivistyneempiä. ,__,
Mutta kuitenkin: tykkäsin teoksesta kyseisiä seikkoja lukuun ottamatta. Kävi sääliksi Carrieta todella paljon.

Arvosanani on 3,5

3
Aloin pelaamaan tossa joululomalla saamaani Batman: Arkham Originsia. Tähän asti peli vaikuttaa ihan hyvältä, ainoa vaan, että jumitan Deathstroken bossitappelussa, koska se on todella hankala.. ;__; Toinen juttu, mikä itseäni hieman kummastutti oli se, että heti pelin alussa Batmanilla oli jo suurin osa tarvikkeistaan... toisissa peleissä ne sai vasta pikku hiljaa.

Tulee varmaan piakkoin hankittua One Piece: Kaizoku Musou 2, kun se on ollut jo jonkin aikaa myynnissä ja omat synttäritkin tässä lähestyy. :3 Toivottavasti vähän pidemmän laatuinen peli kuin edeltäjänsä, jonka päätarinan pelasin aika nopeasti läpi. Odotan erityisesti sitä, että pääsen pelaamaan uusilla hahmoilla.

4
Yleinen keskustelu / Vs: Viimeisin lukemasi kirja?
« : Marraskuu 15, 2013, 17:56:21 »
Gaston Lerouxin Oopperan kummitus.

Pariisin oopperassa tapahtuu kummia ja kaikki syyttävät siitä Oopperan kummitusta, jota kukaan ei ole koskaan nähnyt. Christine Daae, oopperan eräistä kuorotytöistä, päätyy kummituksen ihailun kohteeksi kovin seurauksin. Christinella tosin on jo mielitietty, Raoul de Changy, mutta kummitus ei tästä pidä, ei sitten yhtään. Miten käykään Christinen?

Pidin kirjasta kovasti; se oli hauska, mielenkiintoinen ja mystinen ripauksella jännitystä. Henkilöhahmoja oli mukava kirjo ja jokainen oli erilainen, varsinkin oopperan uudet johtajat huvittivat itseäni suuresti. Christine oli varmaankin ainoa hahmo josta en aivan niin kovasti pitänyt, ja se johtui siitä, että tyttö oli aika onnettoman oloinen - ei osannut oikeastaan tehdä kovastikaan mitään järkevää.
Kirjan loppu oli yllätys, mutta ei huono sellainen. Tosin petyin hieman myös kyseiseen paljastukseen. :l

Annan arvosanaksi 4.

5
Yleinen keskustelu / Vs: Viimeisin lukemasi kirja?
« : Marraskuu 09, 2013, 19:43:19 »
Parfyymi: erään murhaajan tarina, kirjoittanut Patrick Süskind
Aivan mahtava kirja. :'D Olin katsonut kyseisen elokuvaversion muutamia vuosia sitten ja nyt tahdoin myös lukea alkuperäisen teoksen, koska olihan se nyt pakko! Enkä kyllä pettynyt yhtään.

Tarina kertoo Jean-Baptiste Grenouillen tarinan, jolla on heti syntymästään lähtien aivan uskomaton hajuaisti. Hän elää hajujen saartamana, palvoo erilaisia hajuja ja muokkaa mielikuvituksensa ja nenänsä avulla mielessään kaikista mahtavimpia hajuyhdistelmiä mitä voi vain kuvitella. Lopulta hän törmää uuteen, aivan uniikkini hajuun jota ei ole koskaan ennen haistanut ja tahtoo tämän itselleen.
Hyvin havainnollisesti kirjoitettu koko teos. Pystyin itse kirjaa lukiessani melkein haistamaan kaikki hajut joita Grenouille pääsi itsekin nuuhkimaan. Tarina oli myös karmiva, kyllä, mutta pidin todella kovasti siitä. Myös sivuhahmot olivat hupaisia ja ne veivät aina tarinaakin eteenpäin.
Arvosanani on 5.

6
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä puhetta fanficeistä
« : Lokakuu 30, 2013, 11:27:29 »
Jos tahtoo englanniksi lukea ficcejä niin suosittelen AO3:a. Siellä on taso mielestäni huomattavasti parempaa kuin Fanfiction.netissä. On tullut itsekin sinne omia englanninkielisiä ficcejä lisättyä. Ja siellä on oikeastaan melkein kaikista fandomeista jotakin, laittaa vaan hakuun jonkun parituksen ja sarjan niin kyllä löytyy. :3

7
Yleinen keskustelu / Vs: Viimeisin lukemasi kirja?
« : Lokakuu 26, 2013, 12:17:01 »
Oon unohtanut postata tänne.. XD

Tuli luettua tuossa alkukuussa Thomas Harrisin Hannibal loppuun, joka oli siis jatkoa Uhrilampaille.
Kirjan juonesta voisin sen verran sanoa, että Dr. Hannibal Lecter on vapaalla jalalla - vihdoin - ja pääsee siis tekemään kuten lystää. :'D Ja tietenkin sitten FBI on helisemässä hänen etsintöjensä kanssa. Mukaan astuu myös henkilö, jolla on menneitä kaunoja häntä kohtaan ja koittaakin saada hänet hengiltä. Ja tietenkin mukana on myös Uhrilampaista tuttu Clarice Starling, joka ei tahdo antaa periksi etsintöjen kanssa.

Tykkäsin tästä kirjasta hyvin paljon, koska tässä Dr. Lecteriä oikeasti nähdään enemmän, häneen kiinnitetään myös enemmän huomiota ja nähdään jopa niitä murhiakin. 8) Teksti oli sujuvaa ja sitä oli mielenkiintoista lukea, vaikkakin tuli pariin otteeseen nyrpisteltyä nenää joillekin suoranaisen pervoille kohtauksille.. olin aika järkyttynyt (henkilöhahmojen osalta siis). ,___,
Kirjan lopusta en kauheasti tykännyt, mutta ei voi mitään. ;__;

Annan arvosanaksi sen 5-.


Koitin lukea tämän jälkeen Stephen Kingin Maantievirus matkalla pohjoiseen -novellikokoelmaa, mutta jouduin sen jättämään kesken, koska se oli aika puuduttavaa lukemista (taitaa olla ensimmäinen kerta, kun olen joutunut hänen teoksensa kesken jättämään tämän takia). Ensimmäinen novelli oli hyvä, kuten myös kolmas, mutta sitten ne alkoivat vain käydä pitkästyttäviksi.

8
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä puhetta fanficeistä
« : Lokakuu 25, 2013, 20:16:45 »
Aloitin kirjoittamaan siinä 2008 ja ensimmäiset ficcini olivat Narutoa, jees. Sen jälkeen tuli One Piece ja muut sarjat. Yhdessä vaiheessa innostuin kirjottamaan Harry Potter -ficcejäkin. : D
Nyt kesästä lähtien on tullut kirjoitettua ensimmäistä kertaa ainoastaan englanniksi ja olen kirjoittanut mm. Hannibal (tv-sarja) ja James Bond (Daniel Craigin versio) -ficcejä.

Luen ficcejä enemmän mitä itse kirjoitan, yleensä päivittäin. Itse tulee kirjoitettua harvemmin.. joskus on moniakin kuukausia väliä, mutta nyt on tullut kirjoitettua joka viikko. Kirjoitan yleensä koneella OpenOfficella ja jos en ole koneella niin kirjoitan käsin vihkoihini joista ne sitten siirrän koneelle.
Tykkään lukea sellaisia ficcejä joissa hahmot ovat in character ja juoni on nerokas tai muuten hyvä, kuvaukset ovat kohdillaan eikä kirjoitusvirheitä ole paljon. Myös crack-ficit menevät, jos ne eivät ole täysin päättömiä ja niissä on jokin idea. : D
Sitten taas en voi sietää omien hahmojen ja canon hahmojen parituksia.. omat hahmot menevät, jos ne ovat taustalla eivätkä välttämättä suuressa osassa - elleivät kuulu jollakin järkevällä tavalla osaksi juonta. Tosi harvoin on tullut vastaan sellaista ficciä, jossa kirjoittajan oma hahmo toimisi mahtavasti muun tarinan ja hahmojen kanssa. Joissakin sarjoissa en voi myöskään sietää AUta, joissain en ole niin tiukka.. riippuu ihan sarjasta. :3

Tällä hetkellä on meneillään kova Hannibal vaihe päällä, joten on tullut kahlattua suunnilleen kaikki hyvät ficit läpi.. ,__,

9
Anime / Vs: Sarjasuositukset
« : Syyskuu 25, 2013, 12:36:24 »
Mind-blown animeja (kauhun ja hulluuden puolella?)
• Deadman Wonderland
• Aku no Hana
• Btooom!
• Mirai Nikki
• Sankarea (enemmän romanttinen, mutta whatever)

Söpöä romantiikkaa (myös huumoria)
• Aishiteruze Baby
• Hiyokoi
• Tonari no Kaibutsu-kun

Shoujo-ai (tyttörakkautta)
• Candy Boy
• Yuru Yuri
• Strawberry Panic

Shounen-ai (poikarakkautta)
• Koi Suru Boukun
• Junjou Romantica (1 ja 2)
• Sekaiichi Hatsukoi (1 ja 2)
• Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru

10
Yleinen keskustelu / Vs: Viimeisin lukemasi kirja?
« : Syyskuu 04, 2013, 17:11:12 »
Thomas Harris, Uhrilampaat
Toinen kirjoitettu romaani Dr. Hannibal Lecteristä. Kirjan päähenkilö on kuitenkin Clarice Starling, FBI-harjoittelija, joka otetaan mukaan tutkimaan juuri tapahtuvia sarjamurhia. Naisia löytyy tapettuina ja nyljettyinä, ja Starling koittaa saada kiinni sarjamurhaajan, joka on niistä vastuussa.

Tykkäsin tästä kirjasta huomattavasti enemmän kuin ensimmäisestä 'sarjan' kirjasta, koska tässä jopa oikeasti nähtiin Dr. Lecteriä enemmän, aiemmassa kirjassa (Punainen lohikäärme) taisi olla vain muutama kohta hänestä. Sinäällään huvittavaa, että kirjat ovat muka hänestä, mutta eivät sitten kuitenkaan. Toki hänellä on jokaisessa osansa, mutta joop. Aluksi mietin, että tulenko pitämään Starlingista yhtään, mutta lopulta hahmo kyllä alkoi olla jo mieleinen. Kirjassa huomaa myös sen miten häntä syrjitään eikä häntä oteta niin vakavasti tai tosissaan, koska on nainen (ja kaiken lisäksi vielä harjoittelija).
Kaikin puolin oikein mielenkiintoinen ja jännittävä kirja, itse murhaajakin oli hyvin erikoinen.. kuten näissä ovat osoittautuneet olevan. Muutamissa kohdissa oli hieman tylsempiä tapahtumia - poliisit kun aina tuppaavat olemaan niin hitaita näiden juttujen kanssa kuten aina..
Annan arvosanaksi 5-.

Seuraavaksi kohti tämän kirjan 'jatko-osaa'. : )

11
Yleinen keskustelu / Viimeisin lukemasi kirja?
« : Elokuu 09, 2013, 21:34:07 »
Tämmönen topikki kirjojen ystäville. :'D
Kertokaa ihmeessä lyhyt yhteenveto juonesta ilman karmeita spoilereita ja antakaa kirjalle arvosananne 1-5 asteikolla. :)

Itse luin tuossa loppuun pari päivää sitten Ian Flemingin Casino Royalen, joka on ensimmäinen James Bond -romaani. :'D
Kirjan pahis on terroristi ja erilaisten rikollisjärjestöjen rahojen sijoittaja, Le Chiffre, joka on törsännyt investoinneillaan rahat ja päättää lähteä hankkimaan niitä takaisin uhkapeluulla. Bond pistetään tehtävään, koska on paras peluri MI6:lla ja hän lähtee vastapeluuseen miestä vastaan, jotta tämä ei voi enää investoida rahoja terrorismiin.
Arvosanaksi annan , koska vaikka tykkäsinkin kirjasta paljon niin jotkut kohdat oli aivan turhan pitkitettyjä (mm. se kun Bond selittää pelin sääntöjä), ja loppu oli jotenkin laimea.

12
Yleinen keskustelu / Vs: Otaku asiaa
« : Elokuu 02, 2013, 13:50:04 »
En sanoisi olevani otaku. Ehkä silloin nuorempana juuri kun löysi koko harrastuksen niin oli enemmän sen tyylinen... en kauheasti edes kyseisestä termistä pidä. XD En ole mitenkään fanaattinen fani, anime ja manga eivät ole ainoita asioita elämässäni. Oikeastaan nykyään tulee todella vähän katsottua animea ja luettua mangaa. Ainoa sarja jota seuraan enää aktiivisesti on One Piece. :l Pidemmillä lomilla (kuten nyt) kun jaksaa niin katson sitten vaikka jonkun animen, jos kiinnostaa.
One Piece onkin ainoa sarja josta edes kerään mitään oheistuotteita, mutta niitäkin hyvin harvoin, eikä mulla edes ole niitä kauheasti. Eri asia jos ois viis hyllyllistä täynnä kamaa niin ehkä sitten oisin enemmän otaku. :'D

Ja sitten tuohon Japani asiaan..
Ymmärrän oikein hyvin miksi heihin suhtaudutaan negatiivisesti. Heidän kulttuurihan on osana koko tätä laajaa harrastusta eikä se ole mitenkään ihmeellistä, että kaiken ikäiset esim. lukevat mangaa, koska sehän on heille kuin meille vaikkapa Aku Ankka -sarjakuvat. Mutta sitten nämä otakut ovat jotain täysin muuta - he vievät koko harrastuksen aivan toisenlaiselle skaalalle. Itse näen nämä otakut täysin erilaisessa valossa, koska he ovat näitä fanaattisempia faneja, jotka päällystävät koko huoneensa esim. jonkun hahmon kuvilla, oheistuotteilla jne. Ja tässä meneekin sitten juuri se raja itselläni.. koska omasta mielestäni kyseinen touhu alkaa mennä jo sairaan puolelle. On tullut juurikin nähtyä paljon kuvia tällaisista huoneista.. (esimerkki kuva) ja nämä otakut ovat yleensä miespuolisia. Sitten heillä on sänkynsä täynnä näitä animetyttöhahmojen halityynyjä. On tullut nähtyä myös kuvia joissa on ''treffit'' kyseisen halityynyn kanssa - tälle on asetettu eteen jotain ruokaa kuten otakulle itselleenkin (tästäkin kuvaa). ,__,
En siis ihmettele yhtään, jos Japanissa ei katsota kauhean hyvällä tällaista. Fanitus on ok aina, mutta sitten jos se menee tällaisille asteille niin voi vaan sanoa, että ei.

13
Lainaus
:'D Noh voi. Ootko itse pelannut? Jos se on ihan älyvapaa niin täytyy sitten katsoa mitä teen. Täytyis varmaan tsekata videoita kun ihmiset on sitä pelanneet niin saa enemmän kuvaa siitä. Yleensä katson aina videoita pelistä ennen kun sen hommaan, ettei käy ihan surkeasti. :3

joop, se meni läpi 4 ja puolessa tunnissa, nykyisillä pelihinnoilla ehkä turhan vähän sisältöä. Ääninäyttely oli jees ja ihan deadpoolimaisen randomeja kohtauksiakin. käsikirjoitus oli kyllä hieno, varsinkin käsikirjoittaja itse =D. you see when u play the game.

Ehkä sit järkevintä ois vaan venata että tuo hinta laskee. Se kun on tosissaan kallis. :D Harmi oikeesti, että pelit on kauhean kalliita. ,_,
Muistan ite kans kun pelasin ton Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm Generationsin päivässä läpi ja sit olin ihan disappointed. Oli siin tosin niit haasteita ja näin sitten, mut kun se peli makso just aika paljon.

14
ps deadpool oli sellanen randomness että ei mitään järkeä, hauska kyllä mutta en maksaisi.
:'D Noh voi. Ootko itse pelannut? Jos se on ihan älyvapaa niin täytyy sitten katsoa mitä teen. Täytyis varmaan tsekata videoita kun ihmiset on sitä pelanneet niin saa enemmän kuvaa siitä. Yleensä katson aina videoita pelistä ennen kun sen hommaan, ettei käy ihan surkeasti. :3

Joo ja nähtävästi toi Assassin's Creed II jota oon pelannut niin se tosiaankin tyssää samaan kohtaan ja tilttaa. Very nice. ,__, En siis saa sitä pelattua loppuun.. joten alotin nyt sitten Relevationsin. Oisin alottanu Brotherhoodin, mutta kun tuo käynnisti sen pelin itsestään ja alko lataamaan niin mikäs siinä sitten. Menee vähän väärässä järjestyksessä, mutta tuskinpa se nyt haittaa kauheasti.

15
Saadaan tännekin puolelle vähän lisää keskustelua, toivoisin?

Elikkäs, mitäs peliä olette pelaamassa tällä hetkellä, onko hyvä peli? Mistä pidät/et pidä siinä?
Itse pelaan tällä hetkellä Assassin's Creedin Ezion trilogiaa.. ja oon edelleen vasta Assassin's Creed II pelissä. Tosin siinä taitaa olla jotain vikaa, koska on nyt jumittanut samaan latauskohtaan jo kolme kertaa eikä siitä pääse mitenkään veke ellei käynnistä koko peliä uudelleen.. muuten toimii ihan hyvin. ,__,'' Että joo. Saa nähä saanko sitä kohtaa mitenkään toimimaan.
Tykkään itse pelissä siitä, että saa kulkea vapaasti ja tehdä niitä tehtäviä, taistelut ja tehtävät on kivoja.. tasohyppelyt välillä pikkasen rasittavia, kun on päässyt johonkin kohtaan ja sitten kun failaa niin joutuu alottamaan sieltä alusta asti. XD

Ja sitten mikä peli on seuraavana ostolistallasi? Mitä odotat kyseiseltä peliltä?
Itse odottelen tässä että seuraava One Piece Kaizoku Musou tulee.. samaten odottelen uutta Batman -peliä. Ja sitten mietin tässä että millon hankin tuon Deadpool pelin. :3
Odotan One Pieceltä erityisesti niitä uusia hahmoja joilla saa pelata, Thriller Bark arc. <3 Toivon myös, että se uusi Batman on yhtä hyvä kuin edeltäjänsä, vaikka pelin tekijä onkin vaihtunut.. ja Deadpoolilta nyt en tiedä mitä odottaisin. Kuhan ei ole ihan randomness niin mikäs siinä. XD

Sivuja: [1] 2 3