Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Lucy

Sivuja: [1] 2
1
Yleinen keskustelu / Vs: Mitä et halua kuunela Japaniksi?
« : Heinäkuu 11, 2012, 14:02:30 »
Tulee mieleen vaan Skyrim. Peli on niin länsimaalainen RPG että japanidubbi pisti liikaa silmään. En ole pahemmin dubattuja sarjoja kattonu mutta mitä läpällä Twilightia katoin niin yllättävän hyvältä kuulosti. Paskat näyttelysuoritukset saivat rutkasti enemmän tunnetta kun pro ääninäyttelijät puhui päälle (Sakurai Takahiro ~<3)

No joo ehkä pokemonia katon mielummin suomeks ku siihen liittyy nii älyttömästi nostalgiaa :D

2
Yleinen keskustelu / Vs: Nyt v*tuttaa -ketju
« : Kesäkuu 21, 2012, 00:12:34 »
http://www.hs.fi/politiikka/Yle-veroa+maksetaan+ensi+vuoden+alusta/a1305575867088

Vitun YLE! Paskaaka kiinnosta televisio! YleX:ää kuuntelen tyyliin kerran kuussa, vittu sellasesta mitään maksaisin! Painukaa helvettiin homehtuneiden medioittenne kanssa! Olen jo tottunut iPadia käytettyäni että maksan ja saan haluamani mediatuotteen sillä sekunnilla. Ei nykypäivänä kuluttaja jaksa odottaa että ehkä joku kaunis sviidun päivä telkusta tulee jotain kiinnostavaa. Radiossakin ainoastaan kiinnostaa hauskat juontajat, tämänkin on podcastit syrjäyttäny.

Vittu mikä Albania tää Suomiki on.

3
Yleinen keskustelu / Nyt v*tuttaa -ketju
« : Kesäkuu 07, 2012, 16:32:22 »
Naruto.fi foorumeilla oli samantyylinen ketju. Perinne jatkukoon!

Eli avautukaa kaikesta mikä kyrsii juuri tällä hetkellä.


Itse hajoan 3D-elokuvien vallankumoukseen. Yritin päästä katsomaan Avengersia mutta saatavilla oli vain yksi 2D iltanäytös. Kuppanen leffa ollut teattereissa vasta puolitoista kuukautta! No eipä saa Finnkino minun rahojani... En kirjaimellisesti pysty katsomaan 3Dtä näkövammani takia, kyrsii tällainen tarjonnan kaventaminen!

Toinen mikä nyt ärsyttää on amerikkalaisten kuluttajien suosiminen. Älyttömän useat palvelut on vain saatavilla Pohjois-Amerikassa. Ja yksi dollari ei perhana vastaa yhtä euroa! Eurooppalaisille vielä järkyttävät postimaksut ja tullit päälle!

Kolmantena: olen matkoilla juuri samaan aikaan kuin Guild Wars 2 beta on käynnissä. Vittu!

No mutta joo.

4
Yleinen keskustelu / Vs: Inhoavanne anime hahmot
« : Kesäkuu 04, 2012, 23:23:30 »
Aggressiivisesti? Anteeksi mitä? Nyt naurattaa.

Etkö tosiaankaan näe eroa mielipiteellä ja sillä että väität hahmojen olevan yksipuolisia? Ensimmäisestä ei voi kiistellä, jälkimmäisestä voi keskustella mutta vasta sen jälkeen kun on lukenut teoksen.

Ihan sama. Jos et ymmärrä pointtiani, tästä ei voi seurata muuta kuin säälittävää läpsimistä. Enkä jaksa enää lukea sinun virheellisiä henkilöarvioitasi minusta.

5
Yleinen keskustelu / Vs: Inhoavanne anime hahmot
« : Kesäkuu 03, 2012, 11:43:22 »
Oletko sinä lukenut Kuroshitsujia Shinji? Sarjan alku on lässyä huumorihömppää. Hahmot avautuvat pikkuhiljaa kun heidän ajatusmaailmaa raotetaan sekä pienissä sivukohtauksissa että isommissa hahmokeskeisissä chaptereissa. Monissa sarjoissa on samantyylinen kahtiajako. Ensimmäisenä tulee mieleen Katekyo Hitman Reborn, ihan aivotonta huumorischaibaa jotai 30 chapuu kunnes yhtäkkii on ku joku toinen sarja.

Kuroshitsujissa voin ymmärtää esimerkiksi Elizabethin vaikuttavan sieluttomalta. Tälle on itseasiassa oikeasti syy. Vähän aikaa sitten hänestä paljastui piirteitä jotka selittivät hänen käytöksensä täysin ja pisti minut mielenkiinnolla odottamaan jatkoa hänen hahmolleen. Tähän paljastuksen liittyi eräs visuaalinen yksityiskohta joka oli ollut sarjassa koko ajan, eli ei ollut mikään perseestä vedetty käänne.

Jos haluatte sieluttomia hahmoja, lukekaa Narutoa. Kaikki hahmot voisi korvata soundboardilla toistaen muutamaa repliikkiä.

Ja on eri asia olla pitämättä sarjasta kuin sen hahmoista.

6
Yleinen keskustelu / Vs: Inhoavanne anime hahmot
« : Kesäkuu 02, 2012, 22:01:08 »
Bai-Ju-Li, mene lukemaan alkuperäinen kommenttisi Kuroshitsujista. Kyseinen pätkä on juuri sellasta jota kuulee ennakkoluuloiselta muutaman chapun lukaisseelta trollilta.

Olisi kiva tietää miten paljon olet Kuroshitsujia lukenut, sillä varsinkin sirkus-arc näytti  sarjan paremmat puolet. Mutta ihan sama, antaa olla. Jos oikeasti olet lukenut jonkin verran niin vihaa vaan miten paljon haluat. Harmi ettet saanut hahmoista mitään irti. En todellakaan ole mikään aivoton fangirl, kuten sanoin Kurolla on paljon ongelmia, mutten ikinä sanoisi sen hahmoja sieluttomiksi.

Ja Naoki Urasawa on jumala.

7
Yleinen keskustelu / Vs: Inhoavanne anime hahmot
« : Kesäkuu 02, 2012, 10:36:43 »
Mulle on ihan sama mitä mielipiteitä muilla on. Pointtini on että useat lukijat tuomitsevat hahmot liian nopeasti ja tähän otin Monsterin esimerkiksi.

Hyvin kirjoitettu hahmo kehittyy sarjan aikana. Se että lukee pari sivua ja tulee raivoamaan internetiin on kuin arvostelija arvioisi elokuvaa trailerin perusteella. Toinen hyvä esimerkki on Tsubasa Reservoir Chronicles manga. Kyseisessä sarjassa ei mikään ole miltä näyttää, hahmot mukaanlukien, fun stuff.

En minä ala mollaamaan Game of Thronesin hahmoja. Olen nähnyt vain kuusi jaksoa. Mutta olen sitä mieltä että sarja ei ole minun makuuni. Tadaa!

8
Yleinen keskustelu / Vs: Inhoavanne anime hahmot
« : Toukokuu 31, 2012, 23:47:42 »
Huoh.

Noin ei kirjoiteta kunnollista tekstiä.

Voisinko saada vieläkin enemmän vähättelyä ja yliampuvaa kategoriointia?

Tässä ketjussa ja muissa samanlaisissa ärsyttää juuri se että tänne raivoaa kaikki jotka ovat vähiten nähneet vaivaa hahmojen ymmärtämiseen tai hädin tuskin lukeneet sarjaa. Manga ja anime ovat mahtavia medioita tarinankerrontaan sillä ne mahdollistavat monipuolisen ja pitkäkestoisen hahmokehityksen toisin kuin esim. elokuva tai pätkittäinen sarjakuva. Muutaman chapterin kritisointi on typerää, kyseessä on keskeneräinen teos. Missä on ihmisten kärsivällisyys nykyään? Jos minä saisin päättää jokaisen olisi pakko lukea Monster alusta loppuun. Siinä kunnon esimerkki miten hieno tarina ja yksityiskohtaiset hahmot rakentuvat ajan mittaan.

9
Pelit ja pelaaminen / Vs: Skyrim
« : Toukokuu 26, 2012, 16:48:18 »
Toi kuulostaa kyl tosi pahalta.. Kai ne on jo korjattu? PS3lla tuntuu muissakin peleissä olevan enemmän ongelmia kuin muilla alustoilla. Ite suosin nykyään pctä mutta ostin juuri pleikkarin, ikävää jos isoja bugeja tulee vastaan..

Omat lempparini ovat Arngeir ja Karliah <3. Toistuvista näyttelijöistä Farrangar, Sven ja se woodelf jousimies Riverwoodista, piru ku en muista, oli vielä apulaisena ennenku kadotin sen jonnekki... Se oli myös se redguard joka etti sitä muijjaa, kuulosti niin jännän epäilyttävältä että jäi mieleen :) nii ja tietty daedrat on ihan parhaita, ekan kerran ku kuulin Mephalan ja Molag Balin ni oli kuset housuissa. Näin vähän aikaa sitte untakin siitä Molag Bal questista :D

10
Musiikki / Vs: Musiikkimaku
« : Toukokuu 24, 2012, 17:17:16 »
Pakko myöntää etten yhtään tajua mikä metallissa innostaa. No makunsa kullakin...

Oma musamaku liitelee genrestä välittämättä tosin tällä hetkellä iskee indie rock, Arctic Monkeys soi 24/7, älyttömän hyvä bändi <3 muita lemppareita on The Wombats, Marina and the Diamonds, Imogen Heap ja Two Steps from Hell. Lisäksi kuuntelen paljon soundtrackejä, lähinnä peleistä nykyään.

11
Pelit ja pelaaminen / Vs: Skyrim
« : Toukokuu 24, 2012, 16:54:49 »
Kyllä se näyttelijöiden vähyys haittasi aluksi mutta siihen tottui ajan mittaan. Eniten ärsytti khajiitit ja örkit joilla oli kirjaimellisesti vain yksi ääninäyttelijä/sukupuoli. No jaa tärkeämpää oli että näyttelyn taso oli hyvää. Tasan kaksi naikkosääntä otti oikeesti päähän, taisi olla Aela the huntress ja se likka niistä kolmesta legendasta.

Itselle muistuu mieleen vaan kaksi bugia. Ekassa hahmo jumittui paikoilleen ja oli ladattava aiempi save. Tokassa koko Dragonsreach hyökkäs randomisti kimppuun. Kai sitä jotain pientä UI bugaamistakin oli mutta loppujen lopuksi ei paljon valittamisen aihetta.

12
Pelit ja pelaaminen / Vs: Diablo 3
« : Toukokuu 18, 2012, 13:40:09 »
En omista mutta olen seuraillut launchia. Aikamoista sontaa Blizzard laittaa asiakkaansa nielemään. Saisivat fanit pistää yrityksen kuriin.

Pelimatskua ku kattelin ni ihmetytti taisteluanimaatioiden töksöhtelevyys. Oli just joku monk class. En voi verrata kuin Torchlightiin mutta tuntu paljon sujuvammalta verrattuna D3:een.

13
Pelit ja pelaaminen / Vs: Skyrim
« : Toukokuu 15, 2012, 16:07:40 »
Mitä Greybeardsit on parhaita! :D kiinnostavin ryhmä pelissä.

Ite en oo pelannu helmikuun jälkeen. 240 tuntii takana yhdellä hahmolla. Tuntu jotenkin turhalta alottaa toisia hahmoja kun perk pojot tuntuu riittävän niin monipuoliseen buildiin. Aloitin destrolla ja sitten mace/shield ja lopuksi archery/sneak. Lisäksi kiinnyin muutenkin hahmooni niin paljon, yllättäen roolipelaaminen vei mukanaan ;)

Pakko kyllä myöntää että pelin jälkimaku on hieman nihkeä. Ajan mittaan questien ja dialogin loputtua maailma alkoi tuntua tyhjältä. Olisin odottanut enemmän ja monipuolisempia random generated questeja. Olen tässä kuolaillut Guild Wars 2:n perään jossa on niin siisti dynamic event systeemi että ihmetyttää miksi TES ei ole rakentanut samanlaista.

Noh odotetaan mitä Dawnguard DLC tuo tullessaan.. Pitäisi thieves guildkin viimeistellä kun oli tähänkin asti niin cool <3

14
Yleinen keskustelu / Vs: Death Note -fanipiiri kauheaa?
« : Huhtikuu 26, 2012, 22:13:19 »
Kuulun siihen joukkoon joka pettyi sarjan lopetukseen. Se oli antiklimaattinen ja raiskasi Raiton hahmon totaalisesti. Ihan sama kuka voittaa kunhan tarina ja hahmot on hyvin kirjoitettuja - kummatkin romahtivat Death Notessa. Loppupuolisko oli B-laatua eikä uudet hahmot läheskään yhtä mielenkiintoisia.

Olen kyllä samaa mieltä, DN fandom on yksi rasittavimmista fanilaumoista tähän saakka. Saattaa johtua siitä että sarjan hahmot jakaa ihmiset niin kovin kahtia..

Hyvänä vertauskohteena toimii Code Geass anime. Sillä on monia yhtäläisyyksiä Death Noten hahmoihin ja teemoihin mutta onnistuu paketoimaan tarinan täydellisesti loppuun.

15
Pelit ja pelaaminen / Vs: Minecraft
« : Huhtikuu 10, 2012, 00:02:24 »
Yliarvostettu lelu.

Ymmärrän että hetken jaksaa pelleillä, mutten tajua miten suureksi se paisui. Pelinä kökkö ja luontialustana liian rajoittunut. Jo pelkkä liikkuminen palikkamaailmassa aiheutti mulle päänsärkyä. Terraria on parempi.

Sivuja: [1] 2