Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Bu_fu

Sivuja: [1]
1
Anime / Vs: Sarjasuositukset
« : Syyskuu 27, 2013, 10:52:42 »
Jos olet kauhun,trillerin ja jännityksen ystävä niin suosittelen sellaista anime sarjaa kuin: Another.

Sarja sisältää 12 varsinaista jaksoa ja yhden Ova jakson.


2
Musiikki / Vs: Musiikkimaku
« : Syyskuu 24, 2013, 16:39:45 »
Silloin tällöin tulee kuunneltua musiikkia laidasta laitaa. Hip-Hop/rap on aina ollut kuitenkin kaikista se oma lempi genre. Nykyää vaan teityn musiikin kuuntelu on jäänny vähälle. Yleensä tulee vaan avattua radio ja jonkin aikaa aamusta sitä kuunneltua. Ja se on kelvannut.

3
Tällä hetkellä omistan: Xbox 360 ja 3DS. PC myös löytyy mutta se ei ikivä kyllä ole pelaamista varten.

Ja en oikee jaksa kaikkia luetella mitä olen omistanut mutta ensimmäinen pelikonsolini oli: Nintendo Game & Watch, Donkey Kong. Ja oli se kyllä vaikee. Sitten sen jälkee kaikkea on ollut 8 bittisestä Nintendosta Pleikka 3:seen.

4
Viimeviikolla läpäisin: Naruto: Rise of a Ninja. Ihan ok seikkailu peli kyllä oli.
Pelailen tällähetkellä: Dirt Showdown.
Ostoslistalla: Ainekin sieltä löytyy sellanen takuuvarma hankinta kun South Park: The Stick of Truth. Muut pelit onkin sitten vieläkin kovasti harkintamyssyn alla.

5
Pelit ja pelaaminen / Vs: Käsikonsolit
« : Syyskuu 24, 2013, 15:38:31 »
Moontv sivun Pelipoika ohjelmaa kun olin seurannu ja nähnyt kaikki jaksot niin kyllä se ohjelma sen verran pääsikin mun aivoihin käsiksi että oli hankittava 3DS XL. Tähän menessä konsolilla olen pelannu vain kolme peliä läpi. Super Mario 3D Land, Resident Evil: Revelations ja Mario Kart. Aikaa näiden pelien pelaamisesta on jo jonkin verran (yli 3kk) enkä näitä kumpaakaan pelejä enää omista mutta konsoli vieläkin löytyy kaapista. Näiden pelien jälkee tuli hankittua sellaset pelit kuin Tom Clancy's Ghost Recon: Shadow Wars ja Paper Mario: Sticker Star. Paperista mario en vaan jaksanut pelata loppuu ja sama on käynny Shadow Wars pelin kanssa joka löytyy vielä ja joka lähtee ensikuun puolella pelikauppaan vaihtoon muutaman muun pelin kera. Aikalailla konsoli on osottautunut jopa turhaksi hankinnaksi koska pelit kuten Pokemon ja Mario Kart ovat tunnetusti hyviä ajanvietettä myös pelata netissä Wi-fi:n avulla. Siinä tuleekin sitten se minun suurin ongelma. Täällä kaupungissa missä asun niin ei löydy lähimainkaan avointa (ei sanasanalla suojattua) langatonta nettiyhteyttä johon pystysin konsolin yhdistämään ja sen avulla sitten pelaamaan netissä. Jos haluisin pelata esim. Pokemonia 3DS konsolilla netissä niin minun pitäisi matkustaa Lahteen jonka menomatka maksaa n.8€ ja saman verran paluumatka. Joten toisinsanoen minulla ei oikein ole varaa taloudellisesti pelata netissä 3DS konsolilla vaikka se onkin ilmaista. Pidän kuitenkin konsolin vielä toistaiseksi ja tulen hankkimaan tämän vuoden puolella Pokemon Y pelin koska on tullu tähän mennessä niitä Pokemon pelejä pelattua aika paljon läpi ja en ole joutunut pettymään. Yleensä se peli-ilo vaan loppuu minulla siihen kun yksinpeli tulee pelattua läpi ja nettiin ei pääse syystä tai toisesta. Periaatteessa jos nyt mietin asiaa niin kyllä pidin enemmän siitä (mm. GBA aikaan) että jos halusit peliseuraa niin sinun piti tavata tämä pelaaja jossai, liittää konsolit kiinni kaapelilla toisiinsa ja hauskanpito voi alkaa sekä tutustuminen uuteen ihmiseen jotta voi saada ystäviä. Muutenkin olen sellanen ihminen joka pitää enemmän siitä että peliseura löytyy samalta sohvalta/huoneesta. Lanit, Split-Screen co-op pelit jne. ovat olleet aina lähellä sydäntä. Nykyinen PC:ni on vaan nettikäyttöön hyvä joten aikani kuluukin yleensä pelatessa yksin pelejä läpi ja joskus mutta harvoin jotai pelejä mutsin kanssa vastakkain xbox 360 konsolilla. Että tällästä.

6
Anime / Vs: Mitä katsot tällä hetkellä
« : Syyskuu 24, 2013, 15:12:00 »
Naruto Shippuden on ainut anime mitä näinä päivinä seuraan. On tässä kyllä yritetty aloittaa katsoa muitakin mutta jostai syystä vaan ei ole napannut.

7
Yleinen keskustelu / Vs: YLE-vero tulee
« : Syyskuu 24, 2013, 15:10:03 »
En kyllä telkkaria kattele. Mutta tulee katottua joitai tv ohjelmia netin kautta sitten kuitenkin. TV:ni toimii pelitelkkarina. Ja jep, niin se vero tuli mutta Docventures on jo tähän mennessä antanut sille tosi hyvää vastinetta viihdytääksee katsojia ja homma jatkuu onneksi vieläkin jonkin aikaa. Sitten kun tämä Dokumentti sarja loppuu niin eipä jää katkera mieli vaan pikemminkin hyvä muisto ja kiitollinen fiilis.

Sivuja: [1]