Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Freyr

Sivuja: 1 [2] 3
16
Yleinen keskustelu / Vs: Nettisensuuri
« : Tammikuu 09, 2012, 20:49:07 »
Tähän väliin todettava, että puolueettomien tutkimusten perusteella nettilataaminen on lisännyt entisestään levymyyntiä, joten tuo syynä sensuuriin on suorastaan järjetön. Tekijänoikeustahot toki parhaansa mukaan lobbaavat piratismia vastaan (mikä sekin on mielestäni kovin harhaanjohtava nimi. Vielä jokin vuosi sitten piratismi oli sitä, että myytiin laittomia kopioita vaikka siellä viron toreilla. Nykyään kaikki waretus tuntuu olevan piratismia vaikkei sitä tienestimielessä tekisikään).

Itse en myöskään käytä piratebaytä koskaan, mutta en todellakaan voi ymmärtää mitä ne luulee tällaisella saavuttavansa. Ne jotka sivuille haluavat, sinne pääsevät edelleenkin, joten mitään suurta tällä ei saavutettu. Kunhan nyt vain päästiin askeleen lähemmäksi sitä legendaarista Orwellin pelkokuvaelmaa tulevaisuudesta.

Helsinginsanomissa oli myös varsin oiva artikkeli aiheesta http://www.hs.fi/paakirjoitukset/Internetoperaattori+on+huono+verkkopoliisi/a1305552838157

17
Pelit ja pelaaminen / Vs: Skyrim
« : Joulukuu 29, 2011, 16:40:21 »
Pelin ilmestyttyä sitä kokeilin, mutta mitään suurta innostusta se ei saanut minussa aikaan. Voi olla, että otan uuden startin vielä jossakin vaiheessa kun on enemmän vapaata aikaa pelailulle (ja olen kyllästynyt movella pelaamiseen ;D).

Hienoltahan se peli kokonaisuudessan vaikutti, ei siinä mitään. Jokseenkin silti odottelen uutta Diabloa paljon suuremmalla innolla. Gothiceista myös innostuin enemmän aikoinaan muihin Elder scrollseihin verrattuna (tosin olivat ärsyttävän bugisia, mutta fanien tekemät päivitykset pelasti tässä). Tiedä sitten. Enemmänkin kun lähtisi pelaamaan, niin varmaan koukuttaisikin lisää.

18
Manga / Vs: [Japaniin tahtiin] Bleach
« : Joulukuu 28, 2011, 17:48:26 »
Nyt kun rupesin asiaa tarkemmin miettimään, niin tämän sarjan osalta taidettiin tehdä se virhe, että Ichigon voimat laitettiin kasvamaan liiankin tehokkaalla tahdilla. Enää ei voi vain tehdä tilannetta, jossa Ichigo taistelisi tavallisia holloweita vastaan, koska lopputulos olisi liiankin helposti arvattavissa. Tämä taas johtaa siihen, että pitää keksiä koko ajan jotain uutta ja vielä mahtavampaa pahaa vaikka mielestäni holloweidenkin parissa olisi helposti ollut monia tutkimattomia teitä tallattavana.

19
Manga / [Japanin tahtiin] Naruto
« : Joulukuu 27, 2011, 13:21:23 »
Oikeastaan aika jännää ettei kukaan ole vielä tästä aiheesta topicia tänne tehnyt :P

Manga on kyllä ollut jo pitkään piinaavan jännä, mutta nyt viimeisimmät pari chapua ovat taas mielestäni olleet vähän turhaa paikallaanjunnaamista. Kuka hitto sieltä "Madaran" maskin takana oikein on? Itselle oli kyl mieletön pommi se, ettei Tobi nyt sitten ollutkaan Madara. Kukas sitten? Petyn kyllä suunnattomasti jos se onkin vain jokin uusi tuntematon hahmo eikä entuudestaan tuttu tapaus. Ei vain oikein riitä mielikuvitusta enää keksimää kuka se voisi olla. En millään jaksa uskoa kuitenkaan, että kyseessä olisi myöskään Obito niin kuin moni muu on arvellut.

Entä nyt tuo Kyuubin kanssa kaveeraus? Alkaa menemään pikkuhiljaa semmooseks järjettömäks poweranimemätöksi tämä touhu jos se nyt kaveeraamisen myötä saa vielä enemmän voimia häntäveikolta käyttöönsä. Kai sieltä kätköistä löytyy taas joku omaperätön uusi versio rasenganista (jonka käyttöön vaaditaan kyuubin antamia voimia) vaan millä voitetaan ties ketkä vihulaiset.

Jokseenkin toivon jo että sarja saisi päätöksensä eikä sitä pitkitettäisi turhaan. Mangahan on itsessään kuitenkin ollut varsin hyvä ja tapahtumantäyteinen animeen verrattuna (mikä muutenkin on mielestäni turhaan mustamaalannut muuten hyvän tarinan mainetta).

20
Manga / [Japanin tahtiin] Bleach
« : Joulukuu 27, 2011, 12:55:46 »
Itse innostuin lukemaan Bleachia vasta viime kesänä kun työpaikalla oli paljon luppoaikaa (työnkuva mahdollisti mangan lukemisen niin, että samalla myös työt tuli tehtyä ;D). Sainkin kesän aikana luettua koko sarjan.

Mielipiteitä siitä mihin Bleach on nyt mennyt? Jotenkin itseä häiritsee suunnattomasti tuo fullbring-juttu. Tuntuu ennemmin filleritarinan idealta kuin pääjuonelta. Vai alkaakohan normaali bleachin idea olla jo sitten niin loppuunkuluttu että jotain tämmöistä oli pakko keksiä? Johdonmukaisuuttakin puuttuu, sillä jos tuollaisia fullbring-tyyppejä on koko ajan ollut olemassa, miksi niistä ei ole kuultu aiemmin? Nyt tosin alkaa tämäkin aihe olla lopun edellä, joten saa nähdä minkä suunnan sarja saa jatkossa.

Varsin erikoista kohdallani on se, että lempihahmoni sarjasta on juurikin Ichigo. Yleisesti ottaen on harvinaista kohdallani, että pidän juuri päähenkilöstä eniten.

21
Anime / Hunter x Hunter (Remake)
« : Joulukuu 27, 2011, 12:37:02 »
Aikoinaan yksi ensimmäisistä animesarjoista minkä katsoin oli Hunter x Hunter. Vielä tänä päivänäkin arvostan kyseistä sarjaa paljon ja rankkaan sen korkealle hyviä sarjoja luetellessa. Ei siis varmaan ole kovin suuri yllätys, että innostuin todella kun sain tietää, että sarjasta on alkanut tulemaan remake-versio. Toki pieni pelko piili siitä, että olisiko tämä uusi sarja vanhan veroinen. Nyt on 13 jaksoa ilmestynyt ja niiden perusteella voin sanoa, että vähintään yhtä hyvää settiä on kuin edellisessäkin! Suoraan en voi kuitenkaan sanoa eroavatko nämä paljoakaan toisistaan, sillä vanhemman sarjan katselukerrasta itsellä on pitkä tovi. Mangaan en ole vielä itse tarttunut (on kyllä seuraavana juuri listalla) joten sen enempää en voi sanoa yhdenmukaisuudesta senkään suhteen.

Löytyykös täältä muita HxH:n faneja? Löytyykö suosikkihahmoja?
Omiin suosikkeihin pääsee Hisoka ja Killua. Molemmat omaperäisiä ja omalla tavallaan mysteerisiä hahmoja. Itselläni on se kiva puoli vielä, etten tosiaan muista paljoa vanhasta joten hahmojen suhteen riittää pohtimista ja jännäämistä :)

Pieneksi pettymyksekseni tosin todettava, että tuo uusin 13. jakso oli recap vanhoista tapahtumista. Ihan turhaa täytettä tuollaiset :-\ Ennemmin sitten vaikka pitäisivät viikon taukoa kun tekisivät tuollaisia.

HUOMIOI ETTÄ KESKUSTELU POHJAUTUU REMAKE-VERSIOON, ELI EI SPOILEREITA VANHAN SARJAN POHJALTA

22
Pelit ja pelaaminen / Vs: Käsikonsolit
« : Joulukuu 21, 2011, 18:24:43 »
Kiitos infosta :)

Tulipa nyt tämän myötä tutustuttua enemmän Playstationin käsikonsoleihin ja taitaa niin käydä, että odottelen vielä tovin ja ostan sitten tuon Playstation Vitan, se kun tukee myös PSP:n pelejä ja PSstoresta voi vanhempiakin ostella :)

Eikä mahdottoman pahan hintainen näyttäs edes olevan http://www.verkkokauppa.com/fi/product/8407/dbxqs/Sony-PlayStation-Vita-pelikonsoli-WiFi-only-musta

23
Yleinen keskustelu / Vs: Animu.fi on pystyssä \o/
« : Joulukuu 19, 2011, 23:03:00 »
Täytyy myöntää, että olen täysin samaa mieltä. Leiska on todella ruma ja paikoittain hyvinkin epäkäytännöllinen. Valitettavasti ei myöskään minulta löydy tarvittavia skillejä paremman tekemiseen. Emmeköhän me käyttöön ota jos joku oikeasti hyvän ja toimivan tänne tekee *winkwink* :P

24
Pelit ja pelaaminen / Vs: Käsikonsolit
« : Joulukuu 19, 2011, 12:40:09 »
[off]Tuo PSP hieman kiinnostaisi, mutta sitä ennen kyselisin muutamasta asiasta: Käsittääkseni PSP:llä pystyy pelaamaan vanhoja PS1-pelejä. Onnistuuko tämä suoraan laitteella vai pitääkö laite olla modattu? Jos pitää, onko modausoperaatio kuinka vaikea/kallista? Missä menee laillisuuden raja? Omistan kasan PS1-pelejä aitona ja niitä haluaisin juurikin pelailla sitten tuolla. Imageksihan ne pitää toki ensin muuttaa. Voiko näitä PS1-pelejä myös ostella suoraan laillisesti jostain PSP:lle? Toimiiko tallennukset näissä peleissä?[/off]

25
Tapahtumat / Tapaamiset / Vs: Animu.fi miittejä tapahtumissa?
« : Joulukuu 19, 2011, 10:21:12 »
Henkilökohtaisesti miuta ei hentain pikkujoulut/miitit kiinnostaisi pätkääkään, mutta animun täysi-ikäisten miitti olis todellakin pop. Vielä ei liene kuitenkaan niin hirveän ajankohtaista kun väki vielä aika vähissä. Lupaudun olemaan tällaisen miitin järjestämisessäkin mukana jos vain ajankohta ja rahatilanne sen sallii.

26
Pelit ja pelaaminen / Vs: Käsikonsolit
« : Joulukuu 17, 2011, 14:10:05 »
Itsellä on Nindendo DSi ja olen siihen ollut varsin tyytyväinen. Nykyisin tulee tosin pelattua aika harvoin. Lähinnä vain kun löytää jonkun uuden hyvän pelin ja silloin se tuleekin tahkottua kerralla läpi :D (Uutta pokemonia odotellessa ::)). Pelihyllyssä komeilee mm. Chrono Triggerin uusintapainos (yksi parhaista peleistä mitä on koskaan tehty). Pokemon white + diamond (en tiedä mikä näissä jaksaa aina kiehtoa) sekä kasa Final Fantasy -pelejä. NDS 3D:n ilmestyttyä sitä testailin peliliikkeessä ja ei se ainakaan minuun tehnyt millään muotoa vaikutusta. Jotenkin se grafiikka ei meikäläiselle soveltunut, sillä päätä rupesi särkemään lähes heti. Grafiikka ei muutenkaan eronnut niin hirveästi normi DS-pelistä, että jaksaisin innostua sen enempää.

PSP:tä en ole koskaan omistanut enkä edes pelannut :( Harkinnut olen monesti ostamista mutta nyt sen osto tuntuu jo järin typerältä kun alkaa koko konsoli olla jo sen verran iäkäs laite. Squaren pelithän sillä pääasiassa on mitkä viehättäisi.

27
Anime / Vs: Mitä katsot tällä hetkellä
« : Joulukuu 17, 2011, 13:52:26 »
Tällä hetkellä katson oikeastaan ainoastaan Hunter X Hunterin remakea. Aikoinaan originaalin sarjan katsoneena innostuin tämän tulemisesta todella, eikä se olekaan pettänyt odotuksia :)

Naruton katsomista jatkan varmasti heti fillereiden päätyttyä. Bleachin katsomisen aloittamista olen harkinnut (tai ennemminkin jatkamisen, kun joskus siinäkin alkuun pääsin).

28
Yleinen keskustelu / Vs: YLE-vero tulee
« : Joulukuu 16, 2011, 19:44:01 »
TV-lupamaksu oli järjetön ja YLE-vero on käytännössä yhtä typerä. Itse en katso televisiota käytännössä lainkaan ja jos katson, niin en varmasti YLEn kanavia (aiemmin oli tähän vielä pieni mahdollisuus, mutta mm-jääkiekon siirryttyä maikkarille ei YLE tarjoa minulle mitään). Katsontamäärään nähden verosumma on järjettömän suuri vaikka kohdalleni osuisi asteikon pienin maksu (vielä on mahdoton sanoa kun veron astuessa voimaan olen jo valmistunut koulusta eikä varmaksi toki voi sanoa saako töitä).

Fador on mielestäni oikeilla jäljillä. Minimissään tarjontaa pitäisi supistaa. Yksi kanava riittää ehdottomasti. Kaikkein paras ratkaisu olisi maksukanavaksi siirtyminen. Jos YLE ei maksullisena pärjäisi, niin eikö se kerro siitä ettei koko kanaville ole tarvetta ja täten niiden olemassaolo nykyisellään on järjetöntä.


Sori. Oli pakko :P


29
Yleinen keskustelu / Vs: Mitä alueita tarvitaan?
« : Joulukuu 11, 2011, 19:46:32 »
Jotenkin en kyl nyt oikein lämpee noille alakategorioille, varsinkaan kun ne on tietyistä sarjoista eikä esim genreistä. En näe mitään syytä miksei pääkategoriat riittäisi.

30
Tapahtumat / Tapaamiset / Vs: Animu.fi miittejä tapahtumissa?
« : Joulukuu 01, 2011, 23:56:10 »
Itse olen sitä sukupolvea jolle miitti tarkoittaa yhden kokonaisen päivän viiva viikonlopun pituista tapaamista: Miitti pidetään yleensä mökillä, laivalla tai jossain vuokratussa tilassa.  Jos animu.fi:n porukka päättää koskaan pitää kunnon miitin, jonka ajankohta on sellainen ettei suurempia esteitä ole, lupaan tulla paikalle. Kaupungilla tehdyt tapaamiset missä sitten hengaillaan tuntikaks ja käydään mäkkärissä ei oo mun juttu. Ei sillä, en sano etteikö sellaisiakin saisi järjestää. Toki saa ja pitääkin! ;D Mie vaan jätän ne väliin :)

Myönnettäköön, että tuollaasen isomman miitin järjestäminen vaatii miittaajiltakin vähän korkeampaa ikää, mutta eiköhän täällä ole jonnin verran täysi-ikäisiäkin?

Sivuja: 1 [2] 3