Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : Kesäkuu 04, 2018, 14:45:34 
Aloittaja Kipsi - Uusin viesti kirjoittanut kushisama
pelaan aikalailla Assassin's Greed IV Black Flag:a

 2 
 : Kesäkuu 04, 2018, 14:41:30 
Aloittaja ukas - Uusin viesti kirjoittanut kushisama
tällä hetkellä katson Persona 5 Animation:a, Souten no Ken Re Genesis:ä, Seven Deadly sins 2:a, Borutoa ja one piecea

 3 
 : Helmikuu 18, 2018, 13:12:29 
Aloittaja ukas - Uusin viesti kirjoittanut nakkisormi-chan
Katon tällähetkellä Gintamaa ja One Piecen Enies Lobby arc:ia. Gintama oli jonku vuoden(?) tauolla ku ei jaksanu kiinnostaa, mut nyt ollaan siskon kanssa katottu joku 40 jaksoa parissa viikossa. One Pieceäki katoin joskus, mutta animaation laatu meni niin huonoksi, etten viittiny kattoa sitä. Vanhat jaksot on kuitenki iha  hyvin katottavissa ku animaatio oli vielä ees jotenki tasokasta.

 4 
 : Helmikuu 18, 2018, 13:04:45 
Aloittaja Deathwolf - Uusin viesti kirjoittanut nakkisormi-chan
En ole ite kattonu, mutta mitä olen kuullu niin ei vaikuta kovin hyvältä.

 5 
 : Tammikuu 05, 2018, 21:41:23 
Aloittaja Deathwolf - Uusin viesti kirjoittanut Deathwolf
No niih, Narutoa tuli aikanaan seurattua 14v (huh) eli sen parissa hyvinkin pitkälle kasvettiin vaan mitenkä on Boruton laita? vieläkö jaksaa kiinnostaa? Onko henkilöhahmot väkisin väänettyjä, Välittyykö sama tunnelma kuin aikoinaan Naruton alkutaipaleessa? Miellyttääkö animaatio vai onko vedetty mutkat suoriksi?

Itse pohdin lähinnä sitä että jatkuuko tämäkin 14vuotta ja jaksaako sarja kantaa niin pitkään. Syntyykö uutta ideaa ja mukaansa tempaava tarinaa kuin edellisellä kerralla ettei vaan mene kierrätykseksi ja onko fillereiden määrä yhtä eeppinen kuin narutossa.

 6 
 : Tammikuu 04, 2018, 19:01:18 
Aloittaja ukas - Uusin viesti kirjoittanut Deathwolf
Itse sorruin ja aloitin boruton katsomisen...onkohan se taas yks 14v seuratava yhtä sarjaa.

 7 
 : Marraskuu 04, 2017, 23:56:43 
Aloittaja Shinji - Uusin viesti kirjoittanut NeitiHoo

Naruto/Sakura Narutosta. Minula ei ole oikeastaan väliä päätyykö Naruto Hinatan tai Sakuran kanssa yhteen, mutta tämän parituksen näen kaikkien realistisimpana. Sakura on alkanut pitää Narutosta ja hieman tykästyä häneen. Vaikka Sakuralla varmaan vielä on tunteita Sasukeen, niin hän selvästi ajatelee Narutosta nykään ennemmän hyvää kuin pahaa. Lisäksi Narutohan haluaa olla Sakuran kanssa ja tehdä hänet onneliseksi.


Rakastin tätä paritusta nuorempana, mutta yäk. Tosin en nauti Narutosta muutenkaan, se varmaan vaikuttaa ;D

Omissa lempiparituksissani on kaikkea vähän sekaisin, ei saa suuttua XD

Lähdetään liikkeelle canonista: Tooru ja Kyo sarjasta Fruits Basket. Ne kaks on vaan niin tui tui söpöjä yhdessä :3

Sitten tykkään Ranma/Akane -parituksesta (Ranma ½), tähänkään en oikein osaa perustella mitään järkevää. Mutta tarviiko parituksista puhuttaessa kaiken olla järkevää?

Sitten miun suurin yaoi-paritus: Haruka ja Rin (Free! Iwatobi Swim Club). Ei näistäkään oikein irtoo mitään kunnon perusteluita. Kehittelen vaan semmosta ajatusta et ne ois hyvä pari :D


Eli järkevää keskustelua ei kyllä irtoa aiheesta miun kohdalla ;D
PS. Miun Ultimate OTP on Hermione/Draco (Harry Potter) vaikkei animea olekaan :D

 8 
 : Marraskuu 04, 2017, 23:39:28 
Aloittaja NeitiHoo - Uusin viesti kirjoittanut NeitiHoo
Miten kukaan hieno ihminen ei ole aloittanut keskustelua loistavasta, uskomattomasta, kerrassaan eeppisestä pelisarjasta The Legend of Zelda?

Tervetuloa tähän topicciin hehkuttamaan kanssani sarjan hienoudesta - tai vetämään minut alas maahan (ja sen alle) ja kertoa, että tää sarja on hirveää kuraa. Sen jos teet, niin saat kyllä perustella asian! ;D

Ja koska suosikeista on aina hyvä aloittaa keskustelua, mikä on sinun suosikkisi Zelda-pelien maailmassa? Oma henkilökohtainen suosikkini ei perustu mihinkään järkiperusteeseen :D Se on siis Wind Waker, MUTTA perustelen valintaani ja mieltymystäni sillä, että kun tämä peli ilmestyi, olin lyhyt pieni tappi ja sain silti pelata tätä ;D Kyseessä on siis ensimmäinen videopelini ikinä, ja siinä on erityisesti silloisiin lapsen silmiini miellyttävä ja yksinkertainen grafiikka. Siksi sanon Wind Waker, vaikka narratiivisilta ja monilta muilta osiltaan monet muut pelit olisivat parempia. #feels

 9 
 : Marraskuu 04, 2017, 23:03:06 
Aloittaja Lucy - Uusin viesti kirjoittanut NeitiHoo
Uusia tuulia, eletään jo 2017, kohta 2018! Tänä vuonna rakastuin totaalisesti The Legend of Zelda: Breath of the Wild -peliin. Olen tosin rakastunut videopeleihin kyseisen pelisarjan kautta, joten hypetän jokaista TLoZ-peliä ;D Olen usein miettinyt, miksi kyseinen pelisarja saa minut lankeamaan polvilleni, mutta osa pitää sitä suorastaan roskana. Tulin lopputulokseen, että se on minulle se tuttu ja turvallinen. Itse pidän peleistä, koska niissä on selkeä juoni, jonka mukaan edetä eikä aivan päätöntä juoksemista ja juonen kannalta merkityksettömiä tehtäviä ei ole pakko tehdä, eikä niitä huijata tekemään ;D Varsinkin myöhempien pelien visuaalinen toteutus on omaan mieleeni <3 Lisäksi pelisarjan musiikki on eeppistä. Tosin monella varmaan juilii esimerkiksi, ettei hahmoa voi kehittää omien toiveiden mukaisesti, vaan sinulla on ainoastaan se yksi suunta edessä. Haluaisiko joku valottaa, miksi The Legend of Zelda - pelisarja EI olisi maailman paras sarja ikinä? :D

Tänä vuonna tutustuin myös Blizzardin areenapeliin Heroes of the Storm. En ikinä oikein päässyt tietokonepelien hienon maailman ymmärrykseen ennen tätä. Luonnollisesti tämä johdatti minut myös kokeilemaan muita uusia pelejä. HoTSista vielä sen verta, että yleensä MOBA-tyypin pelit ei iske minnuun, mutta tää kolahti kyllä. Tosin turhautuessani meinaa läppäri lentää... Onko muillakin pelien suhteen pieniä vihanhallintaongelmia? Mutta tykkään siis HoTSista. En osaa oikein sanoa, mikä sen erottaa muista MOBA-tyypin peleistä siinä määrin, esimerkiksi LoL ei iske kerta kaikkiaan. Iso miinus on kyllä kommuunin ääretön toksisuus. Vähentää ajoittain pelihaluja.

Mikä tekee pelistä hyvän?

 10 
 : Marraskuu 04, 2017, 22:37:15 
Aloittaja ukas - Uusin viesti kirjoittanut NeitiHoo
Mie kattelen tällä hetkellä Junjou Romanticaa, jaksan aina vaan yllättyä siitä, miten paljon pidän yaoista.

 
On tullut nyt viime aikoina taas katsottua enemmän animea..
Katsoin Free!:n ja nyt katson Kuroko No Basukea. Ihan hyviä sarjoja ovat.. ja yleensä, kun en katso urheiluanimeita ollenkaan.

Siis katoin ton Free! Iwatobi Swimming Clubin pari kuukautta takaperin tavoistani poiketen ja rakastuin <3 Innostuin katsomaan YouTuben laajan AMV-valikoiman pohjalta. Kuroko no Basukea en oo kattonut, vaikka moni sitä kehuu, onkohan oikeastikin katsomisen arvoinen? :)

Sivuja: [1] 2 3 ... 10