Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 : Marraskuu 10, 2014, 12:14:19 
Aloittaja Kipsi - Uusin viesti kirjoittanut Deathwolf
Tällä hetkellä pelailussa sims 4 joka ei säväytä sekä civilization beyond earth mikä on käytännössä edellinen civ avaruus teemalla. ihan ok nakusttelua mutta sisältö puudutti jo yhden läpi peluun jälkeen.

seuraava hankinta olisikin sitten dragon age: inqisition.

 22 
 : Marraskuu 09, 2014, 21:26:01 
Aloittaja Kipsi - Uusin viesti kirjoittanut Afeni
Syksy on ollut jonkinlaista pelihankintojen aikaa. 3DS:lle tuli ostettu Theatrythm Final Fantasy Curtain Call, jota olenkin reilun kuukauden verran hyvin ahkerasti pelaillut. En tykkää rytmipeleistä, mutta näköjään FF-musiikit onnistuivat sellaisestakin hyvän tekemään :D

Ostin myös PS3:lle Tales of Xillian, jota pelailen läpi Millalla. Ollaan tosin miehen kanssa pelattu aika paljon yhdessä, koska taisteleminen on siten kivempaa. Kakkososaa olen suunnitellut hankitalistalle, mutta vielä en ole ehtinyt sitä ostaa. Olen myös ajatellut, että Tales of Symphony voisi olla kiva pelailla läpi joskus, joten sekin on ostoslistalla.

Lisäksi on nyt ostettu PS4:lle Lords of the Fallen ja Tomb Raider. Mies noita enimmäkseen pelaa ja minä katselen vierestä, kun kumpikaan ei ole oikein sellaisia, että niitä osaisin kovin hyvin pelailla. Onpahan kuitenkin hyvää yhteistä viihdettä.

 23 
 : Marraskuu 06, 2014, 18:46:36 
Aloittaja Deathwolf - Uusin viesti kirjoittanut Shinji
Laitan kaikki spoilerit piiloon, jos jotkut ei ole vielä lukennut.

Olin itse hyvin pettynyt tähän. Juttuja jäi auki.
(click to show/hide)
Ja loppu viralliset paritukset eivät oikein iskeneet.
(click to show/hide)

Seuraava elokuva varmaan selitääkin osan näistä varmana, mutta odotukset on nyt aika pieniä syistä, mitkä luitte.

Hieman on tyhjä olo, kun on loppunut yksi suosikki mangoistani. Naruto ei ole pitkään aikaan ollut ykkös sarja, mutta kuitenkin sillä on omat hienoutensa.

Ensi keväänähän saataa tulla Kishimoton työstämä jatko-osa. Olen vähän skeptinen tämän suhteen, mutta annan mahdolisuuden ja tuomitsen vasta sitten, kun olen lukenut sitä noin vuoden chapujen määrän verran (riipuen tietty miten pitkä se  on).

Mutta joo. Kiitoksia kuitekin Masashi Kishimoto ja avustajsi tästä managsta. Ei ollut aina parhaimilaan, mutt osaisi silti olla lukemisen/seuramiisen aroinen. Sinunhan ansiostasi Animu.fi on olemassa. Jos Narutoa ei olisi tehty, niin Fador ei ehkä olisi alkanut tehdä Naruto.fi:itä (pikku pahoitelu Fador, jos olit suunitelut sen tyylistä sivustoa ennen Narutoon tutustumista).  Arigatou gozaimasu, Kishimoto-san ja Fadorkin sammala.

(click to show/hide)

 24 
 : Marraskuu 06, 2014, 18:10:38 
Aloittaja Deathwolf - Uusin viesti kirjoittanut Deathwolf
No niin, viimein koitti se päivä että naruto manga saatiin päätökseen chapter 700 myötä. Mitäs aatoksia tämä ihmisissä herättää, keskustelua pystyyn.

 25 
 : Elokuu 12, 2014, 22:45:46 
Aloittaja Afeni - Uusin viesti kirjoittanut Shinji
Ficcit on oikeastaan ainoa mitä tulee välilä kirjoitettua, kun inspis iskee ja se on nykään harvinaista. Myös eränlainen omaa tarinaa (ositain ficci on kysessä) olen suunitelut ja kirjoittanut 2-3 lukua siitä. Siinä kuminkin on iskenyt kauheasti vaikeuksia kirjoituksen suhteen. Lähinä ideoita siihen on tullut.

Pari kertaa olen suunitelut eränlaista arvostelu ja mielipide blogia, jossa kerron mm. katsomistani elokuvista, lukemista kirjoistani ja seuraamistani animeista ja mangoista. Ideana olisi kertoa niisä myös kiinostavia faktoja, koska tykään kertoa selleisita ihmmisile. Se olisi kuminkin liijan iso projekti, että tälläistä en usko tekeväni.

 26 
 : Elokuu 03, 2014, 14:45:40 
Aloittaja Katkeransuloinen - Uusin viesti kirjoittanut GotyZ
Itseäni roolipelaus kiinnostaisi, suurin ongelma vain on kavereiden puuttuminen

 27 
 : Kesäkuu 13, 2014, 21:52:14 
Aloittaja HisoKa - Uusin viesti kirjoittanut HisoKa
Hei, minulla olisi täysin avaamaton Asuna-tyynyliina tyhjänpanttina (vielä muoveissa kuten näkyy) Mitat ovat 150x50cm
Jos olet kiinnostunut saamaan sen itsellesi, ota rohkeasti yhteyttä ananasviipale2@hushmail.com

 28 
 : Kesäkuu 08, 2014, 21:16:02 
Aloittaja Afeni - Uusin viesti kirjoittanut Afeni
Perustettiin irc-kanava kirjoittajille kaverin kanssa. Kanava ei liity Animu.fihin vaan on tarkoitettu yleisesti kaikenlaisille kirjoittajille. Kirjoitatpa siis orginaalia, runoja, fan fictionia tai vaikka blogia, olet tervetullut jutustelemaan.

#inspis @ IRCnet

 29 
 : Toukokuu 06, 2014, 22:43:00 
Aloittaja Afeni - Uusin viesti kirjoittanut EgyLynx
Yritän Fanficcejä...

 30 
 : Huhtikuu 26, 2014, 19:48:02 
Aloittaja Kipsi - Uusin viesti kirjoittanut EgyLynx
  Stephen Kingin Carrie
Eikös ton pohjalta oo tehtykin ainaskin 3 leffaa?
Edit 3 leffaa ja yks spin off...

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10