Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Kirjoittaja Aihe: Suosikki seiyuut  (Luettu 44073 kertaa)

Kipsi

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 36
    • Profiili
Suosikki seiyuut
« : Heinäkuu 28, 2013, 23:01:36 »

Täällä ei ollut tämmöistä aihetta ja halusin sellaisen lisätä, koska itselläni on ainakin suosikki ääninäyttelijöitä. :'D
Ja eikös niitä samoja ääniä ole aina aivan mahtava bongata sarjoista? Yleensä alan katsomaan jotain sarjaa ja sitten kuuntelen vähän aikaa, kunnes välähtää, että hetkinen! on tullut kuultua tämä ääni aikaisemmin. ♥

Omat suosikkini tulevat tässä:

Kazuya Nakai - Suosikki rooli hänellä ehdottomasti Roronoa Zoro (One Piece). Nakailla on aivan mahtava ääni, sopii todella hyvin machoille miehille. Suurin osa hänen rooleistaan onkin miekkamiehiä. :'D

Junichi Suwabe - Suosikki rooli Jaegerjaguez Grimmjow (Bleach). AAaivan ihanan matala ääni. *3*

Hiroshi Kamiya - Suosikki rooli Orihara Izaya (Durarara!!). Pirullisen ärsyttävä, mutta ei kuitenkaan. XD

Wataru Takagi - Suosikki rooli Yan Valentine (Hellsing Ultimate). Huvittavasta äänestä matalan pelottavaksi, pakko sanoa että Tobi on myös yksi suosikkini hänen rooleistaan.

Yuriko Yamaguchi - Suosikki rooli Orochimaru (Narutosta), koska jfc en oikeesti tiennyt että kyseessä on nainen, kun äänen kuulin! DD: Ja täytyy myös mainita ihanainen Nico Robin (One Piece).


Kertokaa siis suosikki ääninäyttelijänne (niitähän voi olla monta, kuten itselläni on)! Ja kertokaa ihmeessä perustelut. :D
Kirjattu

Shinji

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 98
    • Profiili
Vs: Suosikki seiyuut
« Vastaus #1 : Heinäkuu 28, 2013, 23:55:21 »

Itse en nyt katsoa kovin paljoa animea ja jos katson, niin enkuksi, kun en löydä muutakaan, mutta kyllä suosikkeja löytyy.

Romi Paku. Kuulin ekaa kertaa hänet Fullmetal Alchemistin Edwardina ja heti tykästyin häneen ääneensä. Hänen äänesä on mielestäni tarpeeksi poikamainen, että se sopii hyvin hänen poika rooleihinsa. Hänen huutonsa ja raivokohtaukset varsinkin ovat loistavia.

Kappei Yamaguichi. Paras mies seiyu! Vaikka hänellä on ärsytävän kuuloinen ääni, niin silti hän osaa elätyä rooleihinsa. Tunnistan hänet aika helpoosti. One Piecein Usoppina hän loistaa roolissaan varsinkin.

Megumi Hayashibara. Todellinen seiyu legenda, jonka jokainen ääninäyteljöistä kiinostunut minusta pitäisi tietää, vaikka ei edes pitäisi hänestä. Olen kuulut hänestä lähinä vain laulu ääntä, klippi kohdissa ja parhaiten kuulin hänet Saber Marionette J:en Limenä. Hän on kuminkin loistava muutamaan ääntään söpöstä elotomaan ja sitten kimeään ääneen.  Haluaisin nähdä Alfred J. Kwakia japaniksi, koska hän esitää siinä itse Alfredia.

On näitä muitakin mistä pidän, kuten Tomukazu Sugita, Aya Hirano, Rie Kugimiya ja Takehito Koyasu. Muitakin on, mutta en halua kovin isoa listaa laitaa.

Jos saan luvan, niin haluaisin mainita yhden suosikki enku dubbajan, kun tässä ei puhutu kansalisuudesta.
 
Crispin Freeman. Jos katson jotakin dubbatua animea, niin haluaisin hänen olevan mukana siinä. Hän on mielestäni oikeeasti hyvä dubbi ääninäytelijä.  Esim. en osaa kumpi on parempi Haruhi Suzumiyan Kyonin ääni. Hän vai alkuperäinen ääni Tomukazu Sugita. Freeman ei huuda välillä yhtä kovaan kuin Sugita ja Sugita saa Kyonin kuulostamaan siltä, kuinka hän olisi 30 vuotias äänesä perustella, kun Freeman saa Kyonin kuulostamaan noin 20 vuotialta, mikä on lähempänä hahmon ikää. Niin tai näin, en osaa sanoa kumpi on parempi Kyon. Molemmat ovat mielestäni hyviä. Freemanin ääni ei ärsytävä eikä se ole hyytävä (paitsi ehkä hänen Naruton Itachi ääni jonka kerran kuulin), toisin kuin joillakin dubbi äänillä. Hänellä on hieno järkevän nuoren miehen ääni.

Ja joo. Uhitelkaa minua dubbien vihaajat! xD En ymmärrä yhtä hyvin luettua englantia, kuin kuuneltua englantia, mikä on merkitävä syy miksi katson jotakin animeita dubbeina.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 30, 2013, 12:27:57 kirjoittanut Shinji »
Kirjattu
"Ihmiskunnan suurin vihollinen on ihminen itse" Gendo Ikari

Deathwolf

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Viestejä: 21
    • Profiili
Vs: Suosikki seiyuut
« Vastaus #2 : Heinäkuu 30, 2013, 17:41:27 »

Suosikkeja on niin mahottomasti että menisi päivä luetellessa. Mutta mainitaan tässä nyt Satsuki Yukino joka oli esim. Inuyashan kagome.

sanoisin että animeissa käytetään noin 35 eri ääninäyttelijää. johtuen niiden surkeista palkoista he yrittävät olla monessa projektissa mukana. En ole juurikaan törmännyt animeen minkä ääninäyttelijää en olisi bongannut jossain toisessa sarjassa. Mainstream animet ainakin pyörittää samaa tuttua kaartia.
Kirjattu

horaaneko

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 37
  • Mui. :3
    • Profiili
Vs: Suosikki seiyuut
« Vastaus #3 : Syyskuu 06, 2013, 03:05:21 »

Lyhyesti: Akira Ishida. Roolisuorituksia esim. Gaara Narutosta (<3) ja Kaworu Neon Genesis Evangelionista (<3) On muuten myös dupannut nuoren Tom Valedron aka Voldemortin ääntä Harry Potterissa xD

Rakastan sen ääntä! Se on matala ja aaltoilee tasaisesti ja on niin rauhallinen, että sitä kuunnellessa voisi vaipua jonnekin toiseen ulottuvuuteen... Joo, u got the point? xD Eli tykkään, tykkään kovasti.
Kirjattu
"Miska, miten paljon tuo kissa painaa?" "Ei tässä puhuta pelkästä painosta, Kai hyvä. Mr. Andersonissa on 156 kiloa täyttä rautaa!"

~ 99 totuutta poikaystävästäni ~