Vapaa sana

Kahdenkympin yli kiivennyt naisenalku Keski-Suomesta. Fanficcailu ja artteilu on ollut joskus teini-iässä hyvinkin lähellä sydäntä, mutta jäänyt taka-alalle jo muutama vuosi sitten. Tarkoitus olisi yrittää herätellä uinuvaa "taiteilijaa" itsessä jälleen hereille. Uudet kaverit ovat aina tervetulleita, ihminen ei koskaan tunne liikaa toisia ihmisiä.

Seuraavaksi minut tullaan näkemään Finnconissa myyjänä.

Harrastuksiin luketuvat:
► Cosplay
► Tulitaiteet
► Vapaapalokunta
► Vapaaehtoistoiminta, isosiskoilu
► Improvisaatioteatteri
► Ratsastus
► Laitesukellus
► Jonglööraus (pallot, lautaset, yksipyöräinen)
► Tankotanssi
► Japanin kielen / kulttuurin opiskelu

Kiinnostavia anime/mangasarjoja, jotka nyt tällä hetkellä ovat omassa pääkopassa in:
► Mirai Nikki
► One Piece
► Panty and Stocking with Garterbelt
► Black Butler
► Avatar - the last airbender (ei animea, mutta silti)
► Deathnote
► Naruto
- olen kyllä lukenut ja katsonut muutakin, nämä vain ovat tällä hetkellä ''in''

Minorea muualla:
Cosplay.net
DeviantArt
Facebook
Irc-Galleria
KasakuxKosupure-cosplayblogi
Minorea.net
Tyylitajuton-muotiblogi
Twitter
World Cosplay
Tumblr

Kommentit (Lataa vanhempia)
Shinji - 2014-06-23 07:51:34
Autus! Pikuisen pelotava ajatus.

Itseänikin häiritsee kirjastoissa huonompi kuntoisuus välillä. Pahinta on toisin se, että seuravaa pokkaria saa odotaa pitkään. Jäin esim. One Piecein kohdalla jumiin moneksi vuodeksi, kun pokkaria 11 ei näkynyt misään.

Luin One Pieceiä aina kirjastossa pokkariin 59, kunnes sain lainaksi pokkarit 60-63. Siitä lähtien päätin sitten aloitaa sen keräilyn. Ostelin vanhoja divarista ja välillä Akateemisesta. Meni noin vuosi kerätä kaikki kokoon (pokkari 3 oli vaikein löytää), mutta kanatatipa se. Osa on vähän huonomassa kunossa, mutta sen verran onneksi, että luku kertoja riitää.

Mangasta ja animesta mieleen tuli, että kummasta pidät ennemmän?

Shinji - 2014-06-23 13:37:31
Luin kirjastossa odotelesani OP:eta mm. Narutoa ja Neon Genesis Evangelionia (jälkinmäisen 4 ekaa pokkaria luinkin varmaan 4-6 kertaa), niin siinä sai odotetuksi hyvin tekemistä.

Nyt One Pieceiä vaan keräilen. Löytyy kuminkin mainitsemani Viidakon vlatias ja kaikki Hopeanuolet. Aluksisuunitelin, että kerään Weediä, mutta annoin sen olla, kun siinä on 60 pokkria. Nytkin sitten kerää OP:eta, josta on suomeksi nyt 70 pokkaria. Lol Jos vaikka jokin uusi lyhyt manga (tai vahememman uusinta julkaisu) julkaistaan , niin sitten saatan sitä kerätä. Nyt Evangelion tai Hellsing olisi selleisia.

Pidän itsekin ennemmä mangasta. Yleensä katson selleisia animeita, jotka eiole 52 jaksoa pidempiä (ellei ole jokin poikeus. Aikaa menisi vaan aika paljon ja ehkä mieleenkiintokin (jos kysessä on Naruton tai OP:en kaltainen, johon laitetaan fillereitä)katoiasi.

Shinji - 2014-06-24 07:43:48
Kirjastossamme on ollut kaikki NGE:eet, mutta nyt kakkos pokkari näytää puutuneen. Viimeinen 14 pokkari ilmestyy maailmanlaajuisesti marraskuun lopulla, että vähän sen jälkeen koitan löytää sen. Netistä olen lukenut sen loppun kyllä, mutta tahdon suomeksi myös sen lukea ja katsoa onko kirjasssa eräinliset loppusanat.

Mangana Weed on kyllä parempi, kuin animena. Vaikka mitä tiedän, niin Hougen osiosta on kirtisoitu siitä, että se etenee aika hitaasti. Jäin pokkariin 10-11 ja siinä se hidasteli merkitävästi.

Ekan Naruto animen noin 80 vikaa jaksoa onkin fiileriä.

Olen itseasiassa kuulut, että Naruto loppuisi mangana tänä vuonna. Syynä olisi kuulema se, kerotaavaa ei ole paljoa (fillereitäkään ei voi oikein tehdä, ellei ne ole takaumeja). Toisin mangana se lopuu joko tämän vuoden loppula tai ensi vuoden alussa/puolessa välissä.

Shinji - 2014-06-24 08:26:38
Hups. Tarkoitin, että animena Naruto loppuisi ehkä tänä vuonna (syyt toisin olisi samat, mitä aikaisin mainitsin). Mangassa menee varmasti vielä hiukan aikaan.

One Piece ei kyllä varmaan vielä pitkään aikaan loppu. Odan mukaan, kun aikahyppy tuli, niin tarina on puolessa välissä. On myös myönettävä, että siinä on aika monta arvoitusta ja epäselvää asiaa, että niiden selvitäminen tulee viemään aikaan. Toisin, jos manga ei mennesty enään hyvin, niin Odaa voidaan vaatia se lopeteamaan aikaisin. Bleachin kohdallahan näin tehtiin. Japaniin tahtiin en seuraa sitä animena ja mangana (toisin katson aina uusiman chapun nimen ja spoilanun vahingossa jossain sivustossa), niin itse en oikein osaa sanoa, vaikka myönnän siinä olevan joissakin asioissa toistoa.

OP:esta puheen oleen, minkä uskot One Piece aarteen olevan?

Shinji - 2014-06-25 07:42:51
Bleachissä oli mielestäni niin, että Tite Kubo sanoi aikahypyn tulesaan sen kestävän vielä 10 vuotta. Aika hypyn eka tarina osio jäikin suh lyheeksi jonka jälkeen alkoikin viimeinen tarina. Toisin on veikattu, ett Kubo on pitkitämässä tätä vikaa osiota ja siltä pikuisen on nyt tuntunut.

Se on mielestäni jokin näistä kolmesta:

1. Se on se matka joka tehdään viimeiselle Rafatel saarelle.

2. Kysessä on toverisi, jolla matkaan teet.

3. Robinin etsimät poneglyfit.

Noista kakkoseen uskon kaikkista eniten, ekaan en niin paljoa ja kolmosessa olisi se vika, että Robinelle se on hyödyksi, mutta ei Luffyle. Ellei hän yhdistä sen kokeneeseen matkaan tai tovereihinsa.

Shinji - 2014-07-02 08:05:30
Nartuossa on selleista pitkitämistä mielestäni menossa, mutta nykyinen tarina on Bleachiin verratuna kiinostampaa. Yhden kuulemani asian mukaan, Kishimoto taitaa pitkitää tätä, koska on monta avointa asiaa sarjassa vielä auki.

Vastausta saadaan kyllä odotaa vielä. Toistaiseksi vihjeet riitää.

Muuten, olet Naruto ficcejä kirjoittelut, niin sattuisiko OP:esta kirjoittaminen olemaan vaikeampaa vai helpomaa?

Shinji - 2014-07-03 10:08:46
Itse tahtoisin tietää vielä Uchicha klaanin joukkomurhasta lisää, kun siitä on muutama avoin asia aika epäselvää. Akatsukin alku vaiheistakin haluaisin tietää, vaikka en usko selleista tulevan enään.

Itse en pystyisi One Pieceistä kirjoitamaan. Lol Narutosta on ollut aina helpompaa jostain syystä kirjoitaa. Varmaan 1 syy on se, että se huomatavasti vakava mielisempi. OP:esta on toisin kivempaa keksiä erinlaisia teoreita monesta arvoituksesta.

Shinji - 2014-07-04 14:50:28
Lol xD

Uchicha klaanin teurastukesta ehkä vielä pientä infoa tulee, vaikka olen varautunut ettei välttämättä.

Varmaan toinen syy on se, että OP:essa huumori on tärkeässä osassa ja vitsien keksiminen on itseleni haastavaa. Brookin luuranko vitsejä olisi toisin helppo keksiä.

Minkä tyylsit ficcit on sinun hellpo kirjoitaa ja entä vaikeinmat?

Shinji - 2014-07-07 07:37:25
Vakava aiheiset on itseleni helppoja. Hahmoista käytän yleensä selleisia, jotka tunnen hyvin tai kohtuulisesti.

Ekat ficcini on toisin ollut hieman huumori aiheisia. Yhtä selleista on saanut koskaan kirjoitettua, vaikka tarina oltiin suuniteltu.

Olen yhtä sen tarinan kohtausta mietinyt tarkaan. Haluaisitko tietää millainen se olisi? Se on Akatsuki aiheinen.

Shinji - 2014-07-28 18:56:05
Kuinka Finnconissa meni?


Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste