Vapaa sana

MOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOIMOI


Näyttää siltä, että joku tuntematon, sinä siellä ruudun toisella puolella, joko eksyit tänne vahingossa kun sinun piti mennä jonnekin muualle, tulit tarkoituksella selvittämään mysteeriä melko vakaasta ihmisenpuolikkaasta, tai et edes tiedä miksi tulit tänne, mutta tulit kuitenkin. Aloitetaan vaikka sellaisella hassunhauskalla höpötyksellä jossa selviää kuka, tai mikä minä olen.

No-chan on normaalinpuoleinen ihmistyttö, jolla saatetaan silloin tällöin havaita pieniä ja hetkellisiä mielenterveydenhäiriöitä. Lapsena hänen haaveensa oli tulla isona Pokémon kouluttajaksi taikka balettitanssijaksi, mutta onneksi moiset hulluhkot haaveet ehtyivät viimeistään kymmenen ikävuoden paikkeilla. Joskus hän jopa haaveili hovimestarin urasta. Tällähetkellä hänelle ei ole todellakaan selvää, mitä hän edes opiskelisi peruskoulun jälkeen. Laiska hän on ollut lukemaan koulukirjoja, ja on aina ollut enemmän käytännön ihminen, joten ammattikoulu tuntuu sopivammalta vaihtoehdolta. Vaikka koulukirjat eivät niinkään innosta, hän tykkää lukea kirjoja ja ficcejä, ja on joskus jopa itse ficcaillut. Nykyään ficcaaminen on jäänyt vähemmälle, mutta fanarttia ja muuta piirtämistä hän ei ole lopettanut, eikä tule lopettamaan.
Hän viihtyy pimeässä luolassaan, jonne ei tule päivänvaloa. Tätä luolaa voidaan myös kutsua hänen huoneekseen. Siellä hän dataa, katsoo telkkaria, pelaa wiitä, lukee, piirtää, syö, nukkuu, silittää kissaa ja tekee melkeinpä kaikkea mitä keksii. Hän suorastaan rakastaa nukkumista, eikä useimmiten sano ei herkullisille ruuille. Tärkeäksi esineeksi on tullut hänen rakas iPodinsa, jota ilman hänen olisi enää vaikea selvitä. Tämä ihmisolento on täysin riippuvainen musiikista. iPodista löytyy muun muuassa musiikkia näiltä bändeiltä/artisteilta; Britney Spears, t.A.T.u, Amaranthe, Adam Lambert, Sa Dingding, Mindless Self Indulgence ja Lady Gaga.Tämä pimeän asukki uskaltautuu toisinaan myös ulos luolastaan, viettääkseen aikaa ystäviensä kanssa ulkona, tai jossai muualla. Vaikka hän pitää hämärästä ja pimeästä, hän ei pelkää päivänvaloa, muttei pidä suorasta auringonpaisteesta.
Luonteeltaan häntä voisi kuvata jokseenkin sosiaaliseksi, mutta vieraassa seurassa oleminen aiheuttaa jännitystä. Hän on joissain tietynlaisissa tilanteissa hyvin ujo, jolloin hänen kanssaan on jokseenkin vaikea kommunikoida. Yleensä tällaisissa tilanteissa hän jähmettyy kirjaimellisesti paikalleen ja mykistyy täysin. Outo huumotintaju ja päättömät jutut ovat hänelle tyypillistä, mutta toisaalta hänellä on havaittu olevan jonkilaisia empaattisia kykyjä. The Legend of Zelda -pelit ovat hänelle suuri rakkaus, vaikkei hän ole päässyt yhtäkään läpi. Mainittakoon vielä, että hän pitää halailusta.


JUURI NYT !

Biisi: Livin' la vida loca (shrek versio) ♥
Ruoka: lasten hammastahnan makuinen sokerikuorrutegeelijuttu ♥
TV-ohjelma: Angel ♥
Muu: Ed kännykkäkoru ♥


No-chanin mielihahmot sarjoittain:


Buffy the Vampire Slayer: Spike, ehdottomasti paras, niin pahis, funny evil, liian hyvännäköinen. Siis kerrassaan upea hahmo ♥ Willow, pysyy suloisena koko sarjan ajan, vaikka vahvistuu koko ajan mitä pidemmälle sarjassa mennään ♥ Giles, eihän kukaan pärjää ilman ihanaa kirjastonhoitaja/valvoja/kirjatoukka Gilesia! ♥ Xander, poika ilman erityiskykyjä mutta aina niin tarpeellinen setvimään porukan sisäisiä ristiriitoja, plus ihana huumorintaju ja suloisuus ♥ Jonathan, näkyy niin monessa jaksossa sivuroolissa kiusattuna, tosi suloinen ja hellyyttävä, kutos ja seiskakaudessa pääsee isompaan osaan ♥

Angel: Wesley, Buffyssa ollessaan ihana virkaintoinen Wesley muuttuu melkein synkemmäksi kuin Angel. O.o Onneksi se siitä sitten vielä piristyi, ihana okkultismi asiantuntija ♥ Darla, ihana julmuri kaunotar, muuttu ihan täysin kun tuli raskaaksi, seivästi itsensä että lapsensa selviytyis ♥ Lilah, paha, julma, kaunis asianajaja, tarvitseeko sanoa muuta? ♥ Doyle, suloinen puolidemoni uhrasi itsensä pelastaakseen ison joukon kaltaisiaan, itku tuli siinä kohtaa ♥ Illyria, supercool, uuden maailman menosta ymmärtämätön voimansa menettänyt aikaisemmin palvottu muinainen ♥ Lorne, vihreä, laulava demoni. Muita kriteereitä ihanuuteen ei tarvita ♥

Fullmetal Alchemist: Envy, *fangirlscream*. Ihana sadistinen paska, ja jotenkin ihan hemmetin hauska. Ihana luonteenpiirre se, että se suuttuu hirmusesti jos sen ulkonäköä pilkataan ♥ Ed, se on niiiiiiiin söpööööö! Ihana tempperamentti! Huolehtiva isoveli ♥ Ling, se vaan on jotenkin tosi ihana. Se tykkää ruuasta, mäkin tykkään ruuasta =D ja se on kans tosi hyvännäkönen, ja taistelee ihanasti. ♥ Barry, siis se vaan on niin hauska hahmo, miten siitä ei voi olla tykkäämättä? ♥ Pride, siis se vaan on niin sulonen ja badass samaan aikaan että awws ♥

Muita sarjoja joista No-chan tykkää: Lost, Roswell, Serranon perhe (käy terapiasta kun asiat menee päin persettä!), Ylpeys ja Ennakkoluulo, Naruto, Chrono Crusade, Ranma ½, Hero Tales, Taru Sormusten Herrasta ja Harry Potterit.
Taivas


No-chan kuuluu....

...Ficci (tai useampi) päivässä pitää mielen virkeänä by Nuti
...Anko X Zabuza -fanikerho! by Kawamaru
...Suklaa on elämämme -kerho by Pikkuystävä & Nix-U
...Huonoselittää.com -club by Kiba_Bizkit
...Gaara Fanikerho by Horaaneko
...Ukejen Vastarintavyöhyke by Oni-Chan
...♥ Shikamarun fanikerho~ ♥ by Yumisha
...SUIGETSUN FANCLUB by Anzu-chan

Kommentit (Lataa vanhempia)
Genma - 2012-05-08 21:01:59
No itselläkin on elämä kai jonkin sortin kääntöpisteessä. Pitäisi löytää itselle uusi osoite ja työpaikka. Heh, jotenkin olen huono pitkän aikavälin työsuhteissa. Leirikoulu tuo nostalgisia ajatuksia mieleen ja jopa dramaattisiakin noin sun ikäisenä. Minne kauas oikein menette leirikouluun?

Genma - 2012-05-13 18:33:37
Vau kuulostaa kivalle seikkailulle. Pidä hauska leirikoulu. Kiitos, toivottavasti tuon työn kanssa onnistaa.

Genma - 2012-06-02 18:08:47
Oikein iso ja lämmin onnittelu No-chanille peruskoulun läpäisemisestä.

horaaneko - 2012-06-26 10:35:43
Kiitos kommentista, kiva että tuherrukseni miellyttää <3 :^D Joo, sen taustan/sotkuisuuden/muun sälän oli tarkoitus luoda ahdistava tunnelma Gaaran ympärille (mistä kertoo jo ultimaalisen kekseliäs, älykäs ja verraton nimikin kyseiselle taideteokselle..........) Hyvä et onnistuin! x)

Haa, arvostukseni No-chania kohtaan nousi just pilviin, sun iPodista löytyy Lambertia ja Gagaa! Oon aina tienny et oot hyvä tyyppi mut nyt oot mahti. >xD
(anteeks, mun jutut voi olla aika levottomia koko yön valvoneena..)


horaaneko - 2012-07-03 21:34:42
No vööi, koita pärjäillä. D:: Serranon perhehän on hyvä. xD

Ha, joo, kuullostaa niin tutulta. :D Kai se on sitten sitä kasvamista ulos jostain jutusta jota ennen on liikaa fanittanut. Tai voihan se olla ohimenevääkin, mut itekin oon huomannut ettei enää jaksa anime/manga niin kamalasti kiinnostaa. Cossejakaan en oo jaksanu tehä... x') Kamala innostus ois kyllä mut se tekeminen vaan on jotenkin niin uuvuttavaa kun ei jaksais ees alottaa. :'D
Mulla ei nyt mitään varsinaista kyllästymistä japanijuttuihin oo, kiinnostus vaan on siirtynyt muihin juttuihin. (*köh*adamlambertiinjaamerikkaanjaglamrockiinforexample*köh*) Mutta on mulla sellaisia pikkujuttuja jotka pitää vielä animessa ja mangassa kiinni, vaikka nyt fanitaide, Naruto ja conit. :> Mut siis en oo koskaan ymmärtäny et pitäis olla jotenkin niin otaku jos aikoo tykätä japanitouhuista. Voihan sitä tykätä vähän kaikesta. :DD

Taas alan romaania kirjottaa, eikä. xD

Genma - 2012-08-31 10:12:13
Hei, pitkästä aikaa. Mitäpä kuuluu? Onko jatko-opiskelut jo kovaa vauhtia menossa?

Genma - 2012-09-04 08:10:03
Mitäpä tänne ei oikein ihmeempiä. Ficci tauko menossa, kunnes saan oman kämpän. Psykan maikasta päätellen valitsit sitten lukion. Onnea opintoihin toivottaa herra Lukion läpi luistellut.

Genma - 2012-09-19 12:10:21
Huhheijakkaa mitä kuvia sulla on Deviantissa. Todella hienoja ja niistä näkee että piirretty on, toivottavasti innostus piirtämiseen jatkuu. Taidan toistaa itseäni, mutta kauniita naishahmoja osaat piirtää, ainakin minun makuuni.

Genma - 2012-12-23 13:47:20
Hyvää joulua

Genma - 2013-03-28 12:27:26
Hyvä päsiäisen toivotus.


Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste