Vapaa sana

Nuti on maalaisseuduilta kotoisin oleva Naruton tutkija, joka tutustui Naruto.fi:hin kyseisen sivuston Wikin kautta. Hän aloitti Naruton lukemisen kesän 2008 alussa ja on pitänyt sarjasta kovin.


UUTISIA

* TÄRKEÄÄ!

Aktiivisuuteni Naruton parissa on toistaiseksi vähentynyt kiireiden, kiinnostuksen vähenemisen ja skanlationien boikotoinnin vuoksi. Jos on kiireellistä asiaa, suosittelen ottamaan yhteyttä DeviantARTin kautta tai sähköpostilla. Osoitteeni on nutty[alaviiva]nuti[ät-merkki]hotmail[piste]com. (<--- Tuo muoto on mainosbottien ilkeyksien estämiseksi.)

Nykyään minua ei kannata pyytää betaamaan, on sen verran kiire...LINKKEJÄ

* Nutin fanficcarifoorumi Fanficcarien luokka
* Nutin kirjoittamia kirjoitusoppaita:
--- Suomenkielinen fanfic-opas!
--- Repliikkiopas (suomi, opettajina Team Gai)
--- Anti-Mary Sue -opas (suomi, myös enemmän päivitetty englantiversio tarjolla)
--- Näin puet OC:si narutomaisesti (englanti)
* (Suomenkieliset) roolipelikonnut: Pohjola. Teretulemast sekaan!
* (Englanninkielinen) DeviantART.
* Levylautasella pyörii paraikaa Lon (alkuperäinen esittäjä Kasane Teto) - Fukkireta


KERHOJA

"Ficci (tai useampi) päivässä pitää mielen vireänä" -kerho (lyhyesti "Ficci päivässä" tai FP)

Ideana on siis se, että jokainen jäsen lukee, kommentoi ja pisteyttää päivässä ainakin yhden ficin tuolta fanfic-osastolta. Se ei siis ole mikään huipputärkeä sitoutuminen eikä lipsahduksista rangaista, mutta se on vain sellainen ideologia. Toki saa lukea enemmänkin ficcejä kerralla jos tahtoo! Ilmoittautuminen kommentilla tähän profiiliin!

Jäsenrypäs:
Nuti (perustaja) | -Pain- | Antenni | Burr | Daikon | Dark Angel | Genma | horaaneko | Jatt-An | Karkki | Kawamaru | Kipsi | MAAKA | Miomanni | -Momo- | No-chan | Pearl | Pikkuystävä | Rai | Riri | Ritsu | SasuNaruLover | Sayori


"Emme tajua yaoita/yuria/s-aita" -klubi

Etkö ymmärrä, mitä ihkua on yaoissa, yurissa, shounen-aissa tai shoujo-aissa? En minäkään, joten tervetuloa kerhoon. Ilmoittautuminen profiilissa.

Jäsenrypäs:
Nuti (perustaja) | Genma | Jussi remastered | Kushisama | Ryuuki | Sheikusensei | Thgilnoom


Lisäksi kuulun Kiba_Bizkitin kerhoon huonoselittää.com.


MUUTA

Muutamaa faktaa Nutista:

* Luonteeltaan Nuti on melko mutkaton ihminen, joka ei pidä riidoista. Hän haluaa hoitaa asiansa mieluiten rauhallisesti ja rennosti. Riitely on liian vaivalloista. Nuti on myös fyysisen ja henkisen väkivallan vastustaja.
* Nuti lukee Naruto-mangaa animen katsomisen sijasta. Siellähän juoni on pidemmälläkin, eikä fillerien laadusta tarvitse huolehtia. Tosin saattaa hän animeakin vilkaista kiintoisimpien jaksojen, fillereiden ja wiki-kuvametsästysten tiimoilta. Nuti myös tarkastaa usein hahmojen ääniä ja taistelukoreografioita animesta ficcejään varten.
* Nutin suosikkiharrastus on piirtäminen, kirjoittaminen tulee toisena. Hän harrastaa myös lukemista, netissä surffaamista ja taekwondoa.
* Nutin nimimerkki on levinnyt laajalle ympäri nettiä: hän on melkein kaikissa nettiyhteisöissään Nuti tai NuttyNuti tai NuttyNuti90 tai vastaavaa.
* Nuti EI OLE yaoin, shounen-ain, yurin tai shoujo-ain ystävä. Muutenkaan häntä ei viehätä kovin paljon Naruto-canonista poikkeavat paritukset, sillä hän on lähes fundamentalistinen canon-fani.
* Nuti on likinäköinen, huonokuuloinen, hajamielinen eikä haista juuri mitään.
* Nutin suusta lentävää:
-- Viisi pojokkelia! / High five! (Suomennos: Viisi pistettä)
-- Dodadodadoda... (yleinen täytesana puheenvuoroa mietittäessä)
-- Ou vi! (Jotain tyyliin "Okei!", myönteinen vastaus yleisesti)
-- Huomentapäivääiltaa! (Joka kellonaikaan sopiva tervehdys)
-- Oooooooo rait! (= All right!)
-- No jo on klokkan paljon. (Lainasanoja ruotsista.)
-- Oki, oki. (= Okei, okei.)
-- Täältä pesee ja linkoaa!
-- Jatka matkuu.
* Nutin ensimmäinen con on ollut Desucon 2010, jossa hän oli Inuzuka Hanan asussa. Hän piti siitä, cosplaysta ja nettituttujen näkemisestä kovin, joten hän aikoo harrastaa noita myöhemminkin!


Nutin mielihahmoja sarjoittain (ei vain mangaa tai animea)

Bleach - Ukitake, Urahara, Yoruichi, Kotetsu Isane. Orihime taas ei ole mielihahmojani, mutta hänen luonteensa muistuttaa hämmästyttävän paljon omaani ._O
Fruits Basket - Sooma Ritsu (söpö, ylistressaava toheloraukkaparka <3), Sooma Kisa (halittavan suloinen!)
Inuyasha Sesshoumaru (valloittava komistus ja sopivan epämääräinen luonne), Shippou (suloinen pentu!)
Karin - Karin itse (kerrankin samaistuttava päähenkilö, jolla on kokonainen ja rakastava perhe! <3), tämän pikkusisko Anju (aivan mahdottoman suloinen ja mysteerinen ilmestys, kuin isokokoinen posliininukke!). Maakan perhe tuo muuten yllättävän paljon oman perheeni mieleen (kuopusta lukuun ottamatta): laumasta löytyy niin temperamenttinen äiti (meitin perheen versio ei ole tosin väkivaltainen), hössöttävä isä (...eroja on hyvin vähän :D), "Jösses noita kakaroita"-isoveli (meitin perheen versio ei ole perverssi), koheltava keskimmäinen ja... noh, pikkuveljeni ei yllä Anjun söpöyden tasolle xD
Mononoke - Rohtokauppias alias Kusuriuri. Ihanan mystinen kaveri!
Naruto - Gaara & Neji (ehdottomat suosikit!), Hinata (suosikkinaishahmo) Rock Lee, Omoi
Trinity Blood - Tres Iqus (robottikomiikkaa :D), Abel Nightroad (välillä ampuu yli, mutta muuten miellyttävä hahmo), Ion Fortuna

Avatar - The Last Airbender - Zuko (hyvä hahmokehitystarina), Iroh (pidän tuollaisista ihmisistä!), Sokka (nerokas tapa kombinoida nero ja idiootti), Aang (kerrankin 12-vuotias joka käyttäytyy kuin 12-vuotias!)
Harry Potter - Hermione Granger (heikkoine hermoineen muistuttaa minua), Luna Lovekiva (hassu likka), Fred&George Weasley (huumorimomentti!), Severus Kalkaros (takinkääntäjä)... vaikka mitä!
Prinsessa ja sammakko - Prinssi Naveen (kaikki Disney-prinssit eivät ole kasvottomia unelmauroksia, ylimielisiä ja typeriä naisten vikittelijöitä löytyy myös!), Lottie (hölmö mutta hyväsydäminen bimbo! xD)
Taru Sormusten herrasta - Gimli&Legolas, hauska parivaljakko!Ja Nutin suurena intohimona ovat ficit...


Nutin ficcipreferenssit

Mitä/Mistä Nuti lukee oikein mielellään:
- Ficcejä joissa on jokin selkeä tarina eikä vain sinkoilua ympäriinsä
- IC:mäisistä hahmoista
- Jännitystä, seikkailua, jännitystä, toimintaa ja jännitystä!
- Canon-parituksista
- Heteroista ei-canonparituksista, jotka ovat täysin järkeenkäypiä canonin kannalta
- Järkevää huumoria
- Onnellisista lopuista (Nuti rakastaa onnellisia loppuja!)
- Astetta harvinaisemmista hahmoista
- Mainiota kuvailua ja tuoretta kieltä
- Tuoreista aiheista

Mitä Nuti voi lukea mutta ei varsinaisesti innostu niistä
- Angstificcejä
- Loppuun kulutettuja aiheita (kouluficit, angst angst mä lovetan tota mutta se ei loveta mua angst angst, Team X:n treenipäivä...)
- Romantiikkaa vain romantiikan vuoksi, Nuti haluaa myös muutakin tarinaa kuin pelkkiä ihmissuhteita ja halipusikaulailua!
- Tylsähkösti kirjoitettuja tarinoita

Mihin Nuti ei koske pitkällä tikullakaan
- Yaoihin, yuriin, shounen-aihin, shoujo-aihin (kaksi jälkimmäistä kelpaa jos ne voi ajatella "vain" ystävinä)
- Selkeisiin OOC-tarinoihin ("DeiDei ja muut Akatsukit menee huvipuistoon, khihihii...")
- Ficceihin, joissa on niin pahasti kirjoitusvirheitä että niiden lukemisesta saa oikeasti päänsäryn. Erityisen kranttu Nuti on isoissa alkukirjaimissa, kappalejaossa ja repliikkien oikeinkirjoituksessa. Yleensä hän jättää tällaisiin ficceihin huomiota tyyliin: "Korjaa tämä ja tämä niin palataan myöhemmin asiaan."


Nutin Naruto-fanfic-arviokriteerit (ficcarit, huomio!)

Nuti lukee ja betaa mielellään ficcejä, joskaan hän ei aio koskea pitkällä tikullakaan yaoihin tai yuriin ("voi mieltää pelkäksi ystävyydeksi"-henkinen shounen-ai/shoujo-ai taas menee hyvin). Hän pistetyttää lähinnä fiiliksiensä mukaan ja voi olla hyvin nirso ficcien suhteen, mutta joitain asioita hän painottaa erityisen paljon:

* NARUTOMAISUUS!!! (huipputärkeä!) Nuti ei erityisemmin pidä "Naruto-ficeistä", joissa ei anneta mitään narutomaisia viittauksia. "Päätä päähenkilö itse"-tyyppiset ficit, joissa ei mainita ainuttakaan Naruto-hahmoa nimeltä ja jossa ei ole minkäänlaisia viittauksia sarjaan (esim. ninjoja tai hahmojen ulkonäkökuvauksia) ja jotka voisivat mennä muuntelematta minkä tahansa fandomin fanfic-sivuille, eivät loista kovinkaan kauniisti Nutin silmissä. Hän etsii Naruto-fanfic-osastolta nimenomaan Naruto-ficcejä!
* IC:mäisyys Nutista hahmot ovat parhaimmillaan sellaisina kuin Kishimoto on heidät kynästään loihtinut. Ei änkyttäviä Deidaroita pinkeissä mekoissa tai pikkutyttömäisesti kikattavia Nejejä (Nejejä, voiko noin sanoa?), kiitos! Se, että hahmo on oma itsensä ficissä, osoittaa, että kirjoittaja on perehtynyt aiheeseen ja osaa asiansa. Pienen OOC:n Nuti sulattaa, jos se on perusteltua ja/tai siitä on varoitettu ja/tai se on hyvin lievää.
* Omaperäisyys Team Kakashin tavallinen treenipäivä alkaen Kakashin myöhästymisellä ja päättyen ramen-ateriaan? Nähty. Itsemurhaan päättyvä lyhyt angstificci? Nähty. Yläasteen koulukiusaamista käsittelevä ficci? Nähty. Mutta jos tarjoatte Nutille jotain, mitä hän ei ole aiemmin nähnyt, ficin pisteet nousevat kohisten!
* Oikeinkirjoitus Nirppanokkaisten ficcilukijoiden ikuinen nalkutuksen aihe, mutta ihan syystä. Tekstiä, jossa ei ole kunnon kappalejakoa tai jossa ei ole muistettu isoja kirjaimia, on Nutin mielestä yksinkertaisesti karmeaa lukea! Oikeinkirjoitustaidoista on sitä paitsi hyötyä myös muuallakin elämässä. Jos pisteet tai pilkut eivät mene paikoilleen, hanki betalukija (Nutikin voi toimia sellaisena)! Nuti hyväksyy puhekielen käytön ficeissä, jos se tosiaan sopii hahmo(i)lle ja tilanteeseen (määkivä Kazekage-Gaara on hieman erikoinen tapaus...) Enemmän hän kuitenkin suosii kirjakielimäisempää otetta.
* Kuvailu Täällä ihmiset osaavat jostain syystä kuvailua yleisesti ottaen paremmin kuin oikeinkirjoitusta. Ja jos kuvailu on kyllin hyvää, omaperäistä ja tarttuvaa, Nuti on myyty!
* Juoni Nuti rakastaa tarinoita, joissa yllätys voi lymyillä nurkan takana ja jotka tempaisevat mukaansa... ja hän rakastaa myös pieniä lyhyitä kuvauksia, jotka tuovat arkisuudessaan ja ideallisuudessaan hymyn huulille. Nuti ei mittaa viivottimella tarinoita, jos ne on hyvin kirjoitettu!


Nutin yleiset pisteytysperiaatteet ficeissä

NOLLA PISTETTÄ
Toivoton
Ei edes ficci/runo: Teksti on tyyliin "naruto summonoi kamapuntan ja liiskasi sasken sillä alleen. 'Hähää kuolit.' Se sanoi."

YKSI PISTE
Heikko
Vakavia puutteita, oikeinkirjoitus taitamatonta. Kuvailu puutteellista, juoni hyvin yksinkertainen ja/tai hyvin käytetty ja/tai silkkaa tajunnanvirtaa.

KAKSI PISTETTÄ
Parantamista löytyy
Enemmän toivoa kuin yhden pisteen ficissä: kirjoittaja vaikuttaa edes yrittäneen. Sortuu valitettavasti myös kirjoitusvirheisiin, eikä tuoreita ajatuksia löydy. Kliseissä kieriskellään, ja lukemisen jälkeen jää "no mitäs nyt?"-olo.

KOLME PISTETTÄ
Kelvollinen
...mutta ei vielä hyvä. Kirjoitusvirheet eivät kaada maailmaa. Ihan okei perusjuonta, ei maailmaa mullistavia ajatuksia. Ei hätkähdytä eikä kauhistuta.

NELJÄ PISTETTÄ
Hyvä
Yleensä tähän kategoriaan menevät perusluonnoltaan hyvät ficit, joiden idea on hyvä mutta jotka eivät nyt vain satu jostain syystä täysin iskemään Nutiin. Myöskin erinomaiset ficit, joista puuttuu selkeästi jokin (esim. hahmot ovat epätavallisen OOC:mäisiä), päätyvät neljän pisteen kastiin.

VIISI PISTETTÄ
Uskomattoman loistava
Aivan loistavaa ja nautinnollista tavaraa! Ei (juurikaan) kirjoitusvirheitä. Mukana tuoreita ajatuksia ja sopivaa yllätyksellisyyttä. Mestarillinen taideteos, osoittaa suurta taitoa jota Nuti saattaa jopa kadehtia.

Pääasiassa Nuti pisteyttelee välillä 3-5, 0-2 ovat harvinaisempia.Tässä tämänhetkistä listaa Nutin SUOSIKKIFICEISTÄ täällä Naruto.fi:ssä [Hakasuluissa päähenkilö(t), ellei otsikossa ole jo sanottu ken on osassa]

SARJOJA

* Punainen aamunkoitto by Afeni [OFC, Itachi, Kisame ja kumppanit]
* Dateday by Sayori [NejiTen]
* Pimeys ikuisesti, vai? by Karkki [KibaHina]
* Tuntemattomilla teillä by Gisel [Kattava kattaus aina konohalaisista sunalaisten kautta akatsukeihin]
* En suudella saisi sun huulia... by Kawamaru
* Ante Mortem by Dianora [OC, mukana myös paljon akatsukia ja hippu Äänikylää ja Konohaa, sääli että mokoma jäi Dianoralta kesken.]
* Punainen sävel by Dianora [Tayuya alias Rei]
* Back to the Past by Rai [Naruto, Minato]
* Hokagen salaisuus by Rai [Naruto, Minato]
* Falling or Flying by Yuuki [OFC, ainakin traileri vaikuttaa lupaavalta!]
* Girl from the Whirlpool by Silvershine, kääntänyt Rai [MinatoxKushina]
* Paper Halo by Makai [Konanin menneisyys]
* Särjetyt unelmat by horaaneko
* Towards the Destruction of a Soul by Makai [Tsunade]

[U]LOPUT LISTASTA OVAT ONESHOTTEJA!


NUTIN HAASTEISTA TEHDYT FICIT / NUTILLE OMISTETUT FICIT / NUTIN TUOTOSTEN POHJALTA TEHDYT FICIT

* Karkulaiset by Kawamaru [Hanabi ja Konohamaru]
* Brotherly Love by Mary-chan [Sasuke ja Itachi] Mukavaa, että ficcariopas innoitti :)
* Mary Suen kostoh~ by Tuubikettu [Konohan väki + Pupu-Sue]
* Naruto outona... by EgyLynx [Naruto, kasa sivuhenkilöitä]
* Ninjat vaihtoon by Mary-chan [Naruto, kasa sivuhenkilöitä]

GAARAA

* Bloody Red Sandman by Jadeile
* Gaaran runo by Yunski
* Valvova Kazekage by Jadeile
* Lukevatko kuolleet kirjeitä? by Lönkky [Yashamaru esiintyy]
* Enkelini by Violetu [Quess?]
* Tuska by Lily-Rose
* Pipareita hiekassa by SunaBakamono [Hiekkasisarukset]
* Epätodennäköisen todennäköistä by Millie [Gaara&Kankurou]
* Linja-automatka by Kawamaru [Gaara&Lee]
* Vedä minut sateesta by Takokujin [Gaara&Naruto]
* Gaara Song by Kenichi-Shimerugi from dA [Perustuu tähän: Llama song]

HYUUGIA (JA AIVASTUS TENTENIÄ)

* Taistelun jälkeen by Kawamaru [Neji]
* Teardrops on My Guitar by Sayori [HinataxNarutoxSakura]
* Sinä by Afeni [NejiHina]
* Mesen kautta by Kawamaru [NejiTen]
* Sinä olet minun by Mappi [NaruHina]
* Elämäni, kohtaloni by Millie [Neji]

SEKALAISTA, HUUMORIA / HYVÄNTUULISUUTTA

* Montako Naruto-hahmoa tarvitaan vaihtamaan lamppu? by Kuumato (supersuosikki!) [useita hahmoja]
* Kumisaappaat ja muoviämpäri by Darayka [Kiba&Naruto]
* Kun uusi vuosi alkaa... by Kawamaru [Kotetsu&Izumo]
* Sillä me ollaan yhdessä by JiiBee [Shizune&Tsunade]
* Yökukkuja by Yoshirui [Shikamaru]
* Runoilua by Yunski [Naruto ja sammakko]
* Father's Day by Kawamaru
* Tobi by ItaIta11 [Tobi ja muut akatsukit]
* Jälleen kohtaaminen by Mergurus [Kakashi]
* Miehisiä tarpeita by Afeni [ItachixOFC, Kisame hilluu taustalla]
* Minato... unohtuiko jotain? by Poledra88 [Minato, Naruto, Kushina]
* Liihottelijoita by Daligar [MinatoxKushina... ainakin yksisuuntaisesti.]
* Kun kaikki kutistuu by Kuroboshi [Pikku-Naruto ja Kushina]
* Chuuninkekkerit by Rai [Naruto&Kiba]
* Oppilas, josta saa olla ylpeä by Rai [Naruto]
* Aidan tarina by Millie [Aita, Konohamaru ja Moegi]
* Tuuli, joka saa minut liikkeelle by horaaneko [Shikamaru]
* Isäongelmia by Rai [Kiba ja Naruto]
* Kolme minuuttia by horaaneko [Naruto]
* Vaihtoehtoinen tarina Sasuken lähdöstä Orochimarun luokse by Horaaneko [Sasuke, Sakura, Äänen nelikko yms., reilu slapstick-varoitus!]

SEKALAISTA, EI-HUUMORIA / ANGSTIA / VÄHEMMÄN ILOISTA MIETINTÄÄ

* Auringonkukka by Momo-chan [Kiba&Naruto]
* Kakashin maskin alla by Minorea [Kakashi, senkin höpsö]
* Mielipuoli taitelija by Jadeile [Deidara]
* Puhahdus by Violetu [Asuma]
* Redlight District by Headphone [Sakura]
* Ehkä, naisia ja sakea by Zutto [Jiraiya]
* Pimeä uni by Dokuritsu no [Naruto, Hinata, Tsunade]
* Elämän lupaus kuolleelle by Kingis [Naruto]
* Nimetty maalaus by Kitabu [Sai]
* Unohtumaton muisto by Teputepu [?? ja Kiba]
* Sain tunteet by Violetu [Sai, Naruto]
* Kymmenen sekuntia by Rai [Naruto ja Sasuke]
* Kylmä by Hetukka [Naruto & Sasuke]
* Miksi by Rai [Naruto]
* Valokuva by Kawamaru [Naruto & Sasuke]
* Déjà vu by ALLiGATOR
* Sinun enkelisi by Samehada-chan
* Jäätynyt sydän by horaaneko [Tsunade, loppu on iloinen]


Nutin omaa fanfictuotantoa

Nuti kirjoittaa fanficcejä itsekin, kuten ylhäältä saatoit nähdä. Eniten hän kirjoittaa parituksettomia S-K13-ficcejä. Ficcejä pääsee tutkimaan myös täältä. Annan myös mielelläni toisille ihmisille ficcihaasteita, nykäise hihasta jos haluat sellaisen!


Nutin suosikkikuvia [I]Narutoon
liittyen

Mieli-Naruto-fanitaidetta DeviantARTissa: täällä (yleis), täällä (sarjakuvat), täällä (Hyuugat) ja täällä (Gaara). Ja TÄSSÄ linkkini dA:han laittamiini Naruto-taiteisiin, joista suurin osa on tosin miltei kaikki on täälläkin.

n.fi:n mielitaidetta lisäilen kenties myöhemmin...


Nutin anime-/mangaromut

Nuti omistaa seuraavat anime-/mangasälät. Kokoelma on toistaiseksi sangen suppea, sillä Nuti on elellyt tähän asti lähinnä vapaamatkustajamallilla (=lukenut mangaa ja katsonut animea netistä ja käyttänyt röyhkeästi hyväkseen kirjastoa):

POKKARIT

* Yotsuba&! 1-4 (suomeksi), ostettu sieltä täältä mangaputiikeista ja kokoelmaa halutaan kasvattaa!
* GUNNM 1-3 (suomeksi), ostettu Desucon 2010:sta ja kadutaan, ettei ostettu saman tien osia 4-9. Niitä sai kympillä kolme! Ensi kerralla sitten...
* Rurouni Kenshin 1 (englanniksi), ostettu Porin animeyhdistyksen Jinsein kirpputorilta
* Tsubasa 1 (englanniksi), ostettu em. kirpputorilta
* Full Metal Alchemist 1-3 (suomeksi), ostettu toiselta kirpputorilta
* Bleach 1-4 (suomeksi), ostettu markkinoilta käytettyjen kirjojen kojusta

SEINÄLLE LAITETTAVAT

* Kolme Bleach-julistetta: kaksi paperista ja kaksipuolista A2-kokoista sekä yksi kankainen iso juliste. Paperiset ostettu em. kirpputorilta, kankainen saatu kaverilta.
* A3-kokoinen Princess Tutu -printti, ostettu Desucon 2010:sta
* Kaksi Naruto-julistetta (kaksipuolista, A2), saatu palkinnoksi n.fi:n järjestämästä ABH-ficcikilpailusta vuonna 2010, toinen sija
* Ja sitten kokoelmani ylpeys! Kaanis A1-kokoinen Naruto-juliste, jossa on kuvattuina Anko, Kurenai, Tenten, Sakura, Ino ja Hinata piknikillä. Ostin sen eräältä Anikin käyttäjältä.
* A3-kokoinen Cherry Juice-juliste, jonka sain edellisen julisteen kylkiäisenä. Pöh, en piittaisi koko sarjasta... anyone wants?

MUUT

* Neljä Naruto.fi-kangasmerkkiä, saatu palkinnoksi n.fi:n järjestämästä musiikkifanartkilpailusta vuonna 2010, toinen sija. Kaksi merkeistä koristaa teekkarihaalariani :)

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2011-09-14 15:22:44
Kiitos kattavasta vastauksesta! (itsekin osaan vastata niin nopeasti että... x)Noista neuvoista on todellakin hyötyä, koska noita paint-töitä lisätessä on pitänyt leikellä töitä ihan kauheasti että mahtuis. Eli hirmuisesti kiitoksia että vaivauduit neuvoma

Shinji - 2011-10-18 04:26:08
Onneksi olkoon! :)

Sayori - 2011-10-18 04:48:02
Happy B-Day! 8D

MAAKA - 2011-10-18 10:17:48
Onnea Nuti! :3

Demon - 2011-10-18 11:16:24
paljon onnee nuti! *antaa palan kakkua*

LonelyWarrior - 2011-10-18 12:39:16
Onnea sinne :)

ChibiSasseKun - 2011-10-18 13:50:32
Onnevaa, Nuti-san! : D

Genma - 2011-10-18 17:54:24
Hyvää synttäriä Nutille. Missä ikinä oletkin.

Fador - 2011-11-26 16:21:27
Toi ankka kyllä sopis hyvin maskotiks ;)

Guren - 2013-09-15 11:26:54
Moi, miten menee? Kuule, pidätkö roolipeleistä? Mulla nimittäin olisi yksi sellainen työn alla ja ajattelin, että haluaisitko sä kirjoittaa sitä mun kanssa. Olen kysynyt asiasta jo muutamalta näillä sivuilla olevalta Naruto-fanilta, mutta en ole vielä saanut kaikilta v astauksia. Kyseinen roolipeli on nimeltään It ends tonight, jota kirjoitin Yumishan kanssa. Mutta koska Yumishalla on nyt kiireistä, tulin pitkän harkinnan jälkeen siihen tulokseen, että voisin kirjoittaa kyseistä roolipeliä erään toisen kanssa. Mainitsemastani roposta on pari ficciä näillä sivuilla- Anteeksi tällainen ilmaus. Toivottavasti en kuulostanut liian suorasukkaiselta. Mieti asiaa kaikessa rauhassa. Kirjoitellaan.


Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste