Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Chikyuu/Juuryoku
Tehnyt: Supatus - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2008-05-20 19:45:05

Tagit Kansio
Muu - Muut

Arvostelu
23
Katsottu 3933 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Että kisaan piti sitten mennä osallistumaan! Heti alkuun pitää sanoa, että korkealaatuinen versio kuvasta nähtävillä TÄSTÄ! Suosittelen lämpimästi katsomaan kuvan korkealaatuisen version, jotta kaikki yksityiskohdat ja tekstuurit pääsevät täyteen loistoonsa! Mutta siis itse asiaan, eli hahmon tietoihin:

Nimi: Chikyuu/Juuryoku

Ikä: 11 vuotta

Klaani: Ebi

Perhe: Isä ja äiti hengissä.

Arvonimi: Ninja-akatemian oppilas

Tärkeää tietää: Chikyuu ja Juuryoku ovat ruumiiltaan yksi ja sama, mutta mieleltään kovin erilaiset. Heillä ei ole jakautunutta persoonallisuutta, he ovat kaksi eri ihmistä samassa ruumiissa. Molemmilla on omat muistot, tiedot, taidot sekä puhetapa. Ruumiilliset voimat pysyvät tismalleen samoina persoonan vaihduttua. Chikyuu ja Juuryoku eivät pysty kommunikoimaan keskenään perinteisin keinoin, sillä toisen ollessa valveilla, toisen on pakko olla tiedottomassa tilassa. Ainoa mahdollisuus, jolla he voivat kommunikoida toisilleen, on kirjeiden ja lappujen välityksellä.

Persoonan vaihto tapahtuu joko luonnollisesti toisen käydessä nukkumaan, jolloin tiedottomana ollut persoona ottaa ruumiin valtaansa. Toinen vaihtoehto vaihdokselle on pieninä annoksina nautittava, tajuttomuutta aiheuttava neste, jota hän kantaa aina mukanaan.

Luonne: Chikyuu on uhmakas, iloinen, avoinmielinen ja helposti suututettavissa oleva persoona. Hänen on vaikea hyväksyä omaa heikkouttaan, eikä häviö ole hänen mielestään edes mahdollisuus. Tästä johtuen hän käyttää usein samoja liikkeitä useaan kertaan peräkkäin ja on hyvin ennalta-arvattava taisteluissa.
Juuryoku on itsekäs, materialistinen, ylimielinen, vahvatahtoinen ja innokas oppimaan aina uutta. Hän kärsii lievästä ahtaanpaikankammosta, mutta ei anna sen häiritä itseään.

Taistelutaidot: Chikyuu osaa heilutella miekkaansa, sekä kädessä kannettavaa ranneteräviritelmää keskitasoisesti normaaliin ninjaoppilaaseen verrattuna. Hän ei ole kiinnostunut laisinkaan ninjutsusta tai genjutsusta.
Juuryoku on erikoistunut genjutsuun, jossa hän on hieman keskiverto ninjaoppilasta parempi. Ninjutsu sujuu häneltä kohtalaisen hyvin, mutta hän on täysin taitamaton taistelulajeissa.

Nonniin! Paljon on infoa, mutta paljon on käytetty kuvaan ja sen suunnitteluun aikaakin. Tässä hieman tietoa itse kuvan teosta:

-Kuva on tehty kokonaan hiirellä.
-Tekemisessä meni yli pari viikkoa.
-Kuvaa tehtiin muutama tunti päivässä, joten jokainen voi laskea kuvaan käytetyt tunnit ihan itse.
-Hahmon lineart ja tausta on tehty vektoroimalla.
-Kuvassa ei ole mitään eksoottista poseerausta, koska kuvan tarkoitus on vain esitellä hahmo.

Eiköhän siinä ollut tarpeeksi infoa tälle kertaa. ^^
Kommentit (Lataa vanhempia)
Raz- - 2008-05-20 20:03:04
aika raskaasti aseistettu :D hieno on, ja kuvaus laadukas. 5p

Minna7 - 2008-05-20 22:11:02
Suoraan sanottuna työstä: Rakastan eri pintojen: Kankaitten, nahan, teräksen, ihon ym. Pintoja ja värityksiä. Ne ovat onnistuneet upeasti ja 28 tunnin työksi se on sen näköinen. (2h per päivä x 2 viikkoa) Pienet yksityiskohdat, kuten pullo, kankaitten isot yhdiste nyörit, hanskat ja hiuvit sekä monet muut asiat kuvassa ruokkivat kuvaa ja antavat katsojalle paljon puuhaa vain kokonaisuuden hahmottamiseen. Taustan ja hahmon sulautuminenkin on onnistunut loisteliaasti.

Line-art on myös kauniin näköinen, vaikka käsi, joka pitää saksimaista terää, on hiukan tökerön näköinen kämmenestä.

Väreistä kehuinkin jo, joten otetaan varjot ja valaistukset esiin. Varjostukset ovat luonnollisen näköiset. Vaikka kuvassa ei ilmene realistista valo perspektiiviä (auringonlasku ja valo tulee takaa päin, jolloin valaistunut puoli on selkäpuoli), Se on oikeaoppisesti toteutettu edestäpäin, joka on hyvä hahmon esittelyä varten. Pidän silmien väreistä sekä muodosta ja hahmon kasvon piisteistä. Saan jonkinlaisen mielenyhtymän The Legend of Zelda: Wind Wakeriin mutta eroavaisuutta löytyy kuitenkin. Informaatiota on rattoisasti ja kaksoispersoonallisuus toi heti mieleen elokuvan "Me kaksi ja Irene" (Jim Carrey).

Kokonaisuudessaan työ täyttää vaaditut kriteerit, se pistää ihmiset katsomaa kuvaa erityisen pitkään ja kiinnittää huomiota yksityiskohtaisuudellaan ja värikkyydellään. Työhön on panostettu hahmon kuvaus herättää työtä lisää henkiin. Kaunista jälkeä ja onnea kisaan; 5 pistettä.

Whaitti - 2008-05-21 04:36:57
tykkään hahmon ranneteräviritelmästä ja hänen vaatteistaan, varjot on kohdallaan ja värit on mahtavat, 5p ja onnea kisaan

Supatus - 2008-05-21 11:27:07
"Hän ei ole kiinnostunut laisinkaan ninjutsusta tai genjutsusta. Juuryoku on erikoistunut genjutsuun" Kantsii ehkä lukea se kuvatekstikin.

DarkFlame - 2008-05-21 12:21:32
....Ei ehkä mun lempityyliä mutta tosi hieno! saat 4p..

DarkFlame - 2008-05-21 12:22:20
painoin vahingossa vitosta...

Thgilnoom - 2008-05-21 17:02:15
Kaikki on jo sanottu. Aika rankka ja raskas (?) varustus ninjaoppilaalle. Uskomattoman kauniit yksityiskohdat kyllä. Hahmon tiedotkin olivat loistavat, hyvä idea tuo...hmm..kaksijakoisuus. Kuitenkin, viisipistettä ja onnea kilpailuun.

Vilppu - 2008-05-23 22:38:33
Hieno hahmo! Ja kuten Minna7 jo sanoikin, materiaalien pinnat ovat todella hienot. Pidän kovasti sen erivärisistä silmistä. Hahmolla on ihanan erikoiset vaatteet ja aseetkin ovat onnistuneet hyvin.
Anteeksi, etten saa järkevää kommenttia aikaiseksi ;;____;;

Viisi pistettä ja onnea kisaan!

Nagato - 2010-05-09 12:17:06
Vaikka toi kuva on hieno niin haluun et se on huono

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste