Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Sex makez babiez?!?
Tehnyt: Minna7 - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2008-12-02 17:22:11

Tagit Kansio
Muu - Ryhmä

Arvostelu
13
Katsottu 2191 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Hello!

2.12 on täällä joten pistetäämpä taas uutta arttia tänne päin!
  Tää kuva alkaa olemaan jo antiikkia! Aloitin tekemään tätä elokuussa Japanin reissuni jälkeen mutta en saanut sitä missään vaiheessa valmiiksi, ennen kuin vasta n. 5 tuntia sitten! Pitkin tätä puoliskoa vuotta olen vähitellen tehnyt tätä ja nyt tänään loput line-artista ja värit tulivat kuvaan. Mielestäni aika miellyttävällä tavalla.

"Sex makez babies!?"-siteeraus tulee netissä levinneitten fanien tekemistä kuvista, missä he poimivat loisteliain ilmein olevien hahmojen tai artistien kohdille puhekuplan tai tekstin "Sex makez babiez?". Tästä ratti riemukkaasta kuvien kollaasista halusin sitten tehdä tällaisen 'Perhe-retkisen' kuvan!

Toteutus on tehty A4-paperille 0.05-0.8 tussein ja puuvärikynin!

Risut ja ruusut, kirveet ja kaivot voitte nakella milloin vain ja kun eilen oli maalitaulu niin tänään saatte tähtäimeksenne poron! *polpauttaa poron eteensä* Kehtaakste osua tähän suloiseen riista eläimeen? ÔwÔ'''  
Kommentit (Lataa vanhempia)
Daikon - 2008-12-02 18:09:13
Olet käynyt Japanissa? Missä siellä kävit?

Vai päättivät kyseiset henkilöt lähteä pienimuotoiselle retkelle. Tuo koira Pakkunko se oli? Jotenkin niin ihana <3 Noin Kaksun sandaalit ovat hienot! Tahdon itselleni samanlaiset. Ja näenkö tuolla takana suihkulähteellä Irukan? Väritys on sitten onnistunut hyvin! En itse osaa värittää puuväreil noin tasaisesti.

Öh ei kai tässä muuta, että 4p. ^______^

Thgilnoom - 2008-12-02 18:14:09
Kakashin kädet on jotenkin pitkät tai jalat liian lyhyet tai jtn. Ainakin siltä näyttäisi tai voi johtua sokeudestani. Sasuke on suloinen, ah.

Freyr - 2008-12-03 11:14:37
Näin ensimmäisenä pistää silmään suihkulähde. Oikeasti siitä ei näkyisi noin paljoa ja nyt tuo näyttääkin siltä, että suihkulähde olisi "kallellaan". Toisekseen, suihkulähteen keskiosakaan ei ole aivan keskellä (tosin se voi olla tarkoituskin, mutta on kovin outoa tuon muotoisessa lähteessä).

Tämän lisäksi silmiin pisti Kakashin tapa pitää jalkoja. Kakashi ei ole nainen. Piste.

Kuvasuhteissa taas mielestäni mättää taustalla olevien hahmojen ja edessä olevan koiran koot. Pakkun ei ole kovin iso kooltaan ja koska suihkulähde on noinkin lähellä, saa se siellä olevat henkilöt näyttämään normaalia pienemmiltä.


Noh, itse piirustustyyli on kuitenkin todella hyvää ja jälki nättiä :) Nuokin edellä mainitut oli melkeinpä etsimällä etsittyjä asioita, joten kokonaisuutena tämä on vallan onnistunut. 4p.

Mizu - 2008-12-04 10:46:10
~Ooh. 0.0 Hmm, Kakashin alavartalo on ehkä hiukan pieni ja latistunut... Tai sitten minä en vain osaa katsoa. x D Mutta siis team7 und Iruka taustalla, osasin olettaa että he ovat Kakashia varjostamassa. x ) Mitähän heillä onkaan mielessä..? : P Heh.. Väritys on jälleen nättiä ja tasaista. Greit! : D Ehkä tämä on myös sen 5p. arvoinen...

Poro! o.O En minä eläintä satuttaisi... : o

sasura-chan - 2009-02-24 19:29:22
hhah tuota sakuran ja pakkunin ilmettä x'D ja kakashi on kuolattavan suloinen tässä<3 mutta tuo sakuran ilme oli niin paha että siinä ei voinut olla repeämättä nauruun x'D värit on ihanat, ja tausta myös^^ (itse en edes osaa tehdä mitään taustoja...) krhmh...
saaat 4p^^

No-chan - 2010-05-26 05:33:29
Hahaha, Kakashi oppi taas jotain uutta X')

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste