Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Kotetsu ja Izumo
Tehnyt: Bestlizard - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2010-01-25 07:18:38

Tagit Kansio
Muu - Ryhmä

Arvostelu
19
Katsottu 1583 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Ensinnäkin tahdon sanoa olevani todella ylpeä itsestäni tällä hetkellä. En ole aikoihin haastanut itseäni vastaavalla tavalla. Kotetsu ja Izumo,  samoin kuin chuunin vaatetus ovat sellaisia kohtia Naruto-sarjassa joita en ole koskaan aikaisemmin edes yrittänyt piirtää vaikka sarjaa olen seurannut jo 3-4 vuoden ajan ja samaan aikaan piirtänyt monen moista sarjaan liittyen. Eivätkä nuo asennotkaan olleet mistään helpoimmasta päästä. Kädetkin ovat aina olleet heikko kohtani, mutta tällä kertaa todella yritin ja lopputulos miellyttää ainakin minua. Paitsi tuo Kotetsun toinen käsi, joka on nuijan varren ympärillä... siihen olisin ehkä halunnut vielä puuttua, mutta silti se on parempi kuin mitä normaalisti saan aikaan.

Aikaa tähän haasteeseen meni kaksi viikonloppua (arkisinhan olen ahkera opiskelija) ja enin aika juuri lineartiin. Teetä tuli litkittyä ainakin viiden litran verran ja facebook taukoja ainakin tuhat, etten menettäisi hermojani. Kiitos myös YleX viikonloppuryhmälle seuran pitämisestä. Mäkkäri on upea tyyppi. Liittykää YleX viikonloppu faneiksi naamakirjassa niin autatte hyvää asiaa.

Tällä hetkellä selkäni on aika kipeä istumisen jäljiltä. Toivokaa kuitenkin että jaksan taas viikon päästä aloittaa uuden fanartin piirtämisen, koska juuri tätä haluan tehdä tällä hetkellä.

Piirto-ohjelmana toimi PhotoShop 5.0
Kommentit (Lataa vanhempia)
Nuti - 2010-01-25 15:59:10
Muikea teos, joskin Izumon reisi näyttää aika pulskalta ja Kotetsulla on aivastuksen liian iso pää kroppaan nähden. Väritys on kuitenkin mainiota ja sarjaan sopivaa! Yllättävän toimiva ratkaisu käyttää vihreää taustaa vihreiden liivien kera. Nelonen heilahtaa!

Antenni - 2010-01-25 16:50:56
Reisi jäi minuakin vaivaamaan, mutta muuten oikein onnistunut kuva.

4 pojoa :)

Mairuska - 2010-01-25 20:35:16
vaaau!! kotetsun pää on aika mahtava mut sitä ne valtavat hiukset tekee :D tausta sopii tosi hyvin kuvaan ja jotenki antaa sil semmosen tasapainosen ilmeen :)
ihanan selkeä kuva! tykkään tosi paljon värityksestä :)

napalmdeath - 2010-01-26 15:15:34
heehe, tää on tosi hieno! nuo ovat rehellisesti sanottuna yhdet lempihahmoistani, harmittaa kun niitä ei niin usein näy.. D: minusta anatomiat ja värit on kohdillaan (etenkin ne värit), mutta jotenkin häiritsee tuo izumon liivin taitosjuttuhommataituo, se näyttää vähän jännältä ;o tai sitten se vika on mun päässä.
nelonen :))

Hideto - 2010-01-27 19:56:45
Oli kiva lukea tota sun selitystä tästä työstä! :) Mukava kun joku sanoo joskus että on ylpeä siitä mitä on saanut aikaan! Kuvaa on jo paljon helpompi kehuakin kun ei tarvitse ensin lukea "joonotäänytolitämmöne"-listaa.

Tuossa noita satunnaisia pikku epäkohtia tulikin muilla sen verran, etten puutu niihin. Minulla ei ole tosin pahempaa mainittavaa tuosta Izumon reidestä. Se on isohko, mutta toisaalta se tulee lähemmäs katsojaa niin että sen pitääkin olla ihan mainittavan näköinen. Ja miehellähän tulee olla lihaksiakin, vai mitä? ;) Sen sijaan jalat ovat erikoisen näköiset toisiinsa suhteutettuna, taaemmaksi sijoittuva jalka kun on kovin kovin kapoinen reiden paikkeilta.

Mietin myös tuota taustaa, kun se on jotenkin yksityiskohtainen ja syvyyksillä leikittelevä... sen vastapainoksi olisi voinut varjostaa kaksikon vaatteiden taitteita vahvemmin ja huippukohtia puolestaan vaalentaa - syvyysvaikutelma olisi siirtynyt koko työhön? No, se olisi ollut vain pieni tyylipiste, mutta ei mikään epäkohta sinänsä.

Liikettä tässä työssä on ja ninjailun riemuakin vielä ! Piristävä ja vauhdikas työ. :) Saat olla oikein ylpeä itsestäsi ihan meidän muidenkin puolesta. <3 Pidän molempien hahmojen ilmeistä ja iloitsen siitä, että näitä hahmoja on taas pitkästä aikaa muistettu jollakin työllä. 4 pistettä saat ;)

Ryzi_ - 2010-03-13 07:03:22
Tosi hieno kuva. Väritys,varjostukset ja tausta ovat erittäin onnistuneita. Kotetsun pää on ehkä hieman liian iso ja Izumon reisi on hieman pulleahko, mutta koska tämä jalka tulee lähemmäs katsojaa, sen on tarkoituskin olla.

Ja kaiken lisäksi tämä kuva antoi inspiksen minulle!

5 pojoo tippu kun lunta taivaalta.

Thgilnoom - 2010-03-23 15:40:56
Kotetsu ja Izumo näyttävät hyvältä kumpainenkin.
Pieniä "kauneusvirheitä" tästä ehkä löytyy, kuten Izumon paksuhko jalka ja jokin myös hänen naamassaan on (Pieni tai?)
Kotetsun pää taasen näyttää jotenkin isolta, tai sitten se on nuo hiukset.
Myös se pisti silmään, että kaveruksillamme on kunaikotelon siteet ja musta nauha, mutta itse koteloa ei tuntuisi olevan.

Mutta hienoa työtä!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste