Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Musakilpailu - Luotisade
Tehnyt: DarkFlame - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2010-02-09 16:43:17

Tagit Kansio
Muu - Ryhmä

Arvostelu
16
Katsottu 1743 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Kappale oli siis: Uniklubi - Luotisade

teksti

Noh, itse kuvasta. Oon tyytyväinen, todella. Ottaen huomioon, etten oo piirtäny Narutoa/ mitään n.fihin melkee vuotee (ohhoh)
Taustan kanssa oli ongelmia -___- en meinannu keksiä mitää, mut onneksi sain ees jotain ylös.

JA PLIIS. Rakentavaa kommenttia, eikä pelkkää nollapojotusta tai pisteytystä ilman perustelua, sen taki lopetin tänne piirtämisenki ku se oli vaa sellasta "uuu, tosi nätti saat 5p ~"...Katotaan onko tilanne parantunu :)
Kommentit (Lataa vanhempia)
Makai - 2010-02-09 17:16:36
uuu, tosi nätti saat 5p~!


Tai sitten ei... Naruto on mielestäni ainoa hahmoista, joka näyttää tosissaan kunnolliselta (jos tiedät mitä tarkoitan) Kushinan pää on huisin iso verrattuna noihin muihin, ja se on jotenkin suippo (?) Muutenkin Kushina näyttäisi oudon isolta... Minatossa on häikkää, sen hiukset näyttää jotenkin oudolta, varsinkin se etuosa, sillä kaiken järjen mukaan sille pitäisi tulla otsis kun sillä ei ole hitai atea päässä, tai niin mä sen ainakin kuvittelisin. Minaton kädet on myös kummat, varsinkin tuo kauimmainen on outo, sillä se näyttää oudon pieneltä ja tönköltä. Kuten tuli jo sanottua, Naruto näyttää ylivoimaisesti parahaimmalta noista, varsinkin Naruton hiukset on todella onnistuneet! Yleisesti kaikki rypytykset, varjot etc on onnistuneet varsin mallikkaasti, mistä tietenkin saa plussaa....
Ylivoimaisesti paras asia tässä työssä on sen tausta, se on kerrankin jotenkin erilainen, nyt ei auta kuin vain ihmetellä mistä sinulle tuli tälläinen tausta mieleen, mutta se ainakin toimii kunnolla.

Mulle tuli haikea fiilis tästä kuvasta, se on varmasti tarkoituskin, niin päättelin noista rakastavien vanhempien kyynelistä... Ihana tuo Minaton selästä tuleva siipi <3 Siinä se kai tuli, toivottavasti tämä nyt oli edes osaksi sellainen kommentti jonka halusit!

Onnea kisaan!

-urpo- - 2010-02-09 18:02:33
tää on kans tällänen ihana psykedeelinen 8D
mut saa helposti haltioihin jos osaa käyttää värejä, pidän edelleen tyylistäsi. Pitäiskö sulta ottaa jotain taustojen teko oppitunteja :'D *lukee edellistä kommenttia* mun mielestä Kushinan pää ei oo outo.. *katsoo tarkkaan* ei, ei se ole iso tai suippo. annan 5 pistettä (jälleen työllesi) ^^

ShadowKen - 2010-02-09 19:37:39
Aivan uskomatonta työtä jälleen!
Minusta on sääli sinänsä, että olet ollut niin hiljainen tällä sivustolla Fan Artin suhteen... Mutta hienoa, että jaksat yhä piirtää!
Tämä kuva on ehkä parhaasi täällä tähän asti, minusta ainakin tämä oli todella upea! Tausta on aivan uskomattoman siisti ja tuo värien käyttö näyttää aivan uskomattoman siistiltä! Ja tämä on siistin värikäs ja hahmot ovat tunnistettavia ja pituuserot realistisia. Mielestäni, tuossa Kushinan päässä ei sinänsä ole mitään ongelmaa, mutta toisaalta Minaton  taempi käsi ja hänen rintansa ja vatsansa jäivät ehkä hivenen vaivaamaan. Pidän kuitenkin tästä kuvasta mahdottoman paljon ja se on oikein värikäs ja tämä on minunkin mielestäni yksi parhaista töistäsi täällä.
Toivottavasti tulemme lähi tulevaisuudessa näkemään enemmänkin hienoja Artejasi!

saauuu - 2010-02-09 19:46:11
Olisi saanut ehkä olla enemmän hieman karskimpaa liikettä  mutta toisaalta väritys ja sommitelman läheisyys korvaavat sen.
pidän tässä työssä sivuprofiilien erillaisuudesta, omalaatuisuudesta ja ilmeet ovat sopusoinnussa toisiinsa. näyttää että he olisivat tehneet osuutensa mutta eivät halua vielä lähtä (tuli ihan tippalinssiin..   'TT ^ TT  ). tausta, värit ja sommitelma  varmaan heti ekana sai minut katselemaan  tätä kuvaa.
ihanan hilpeä lisäys nuo siivet. ja tuo naruton huutomerkki :DDD

Mairuska - 2010-02-10 20:44:40
yhdyn muiden kirjoituksiin taustasta. se on todella mukaansatempaiseva jos tiedät mitä tarkotan :) Kushinan pää todellakin on jotenkin suippo minkä hontonobaka jo mainitsi tai pikemminkin päälakea olisi voinut hieman tasoittaa.
Kushinan kaula näyttää vähän liian pitkältä kun vartaa sitä siihen missä hiukset menee. Tykkään minatosta eniten sillä se herättää jotenkin myötätuntoa värittömyyttään kohtaan. naruton yläselkä on aika kapea toisin kuin minaton, jonka selän piirtämisessä olet onnistunut minusta paremmin.
ja eikös narutolla ole vähän liian iso nenä xD
ja vielä taustasta sen verran että toi musta osa tossa keskellä tasapainottaa hyvin tota värikästä ja väritöntä osaa!

Elikkä tosi hyvin oot onnistunu! :) Minato on pieni enkeli <3 :D

nakkisormi-chan - 2010-02-27 09:00:45
OOIIII!!!! >3< ihana laulu! kattelin kisatöitä ja odottelin hyvää kappaletta ja siinä se oli! Luotisade!

pidän kuvasta se sopii kappaleeseen >w< 5pistettä
tulee mieleen Harry Potter O.o''(mites se tähän liittyy?!) tausta on ihana >w< sopii tunnelmaan..minaton käsi on vähän outo.........................




ponna-chan kuittaa ^w^

Thgilnoom - 2010-05-03 08:43:45
Kaunis kuva kokonaisuudessaan, väreineen, taustoineen, hahmoineen. Pidän tyylistäsi.
Pieniä huomautuksia kuitenkin tulee mieleeni kuten Naruton hitai-aten metalliosa näyttää pieneltä ja samaten solmu, jolla se on kaulaan sidottu. Kushina taasen näyttää juonittelevalta naiselta ainakin minun silmääni, jotenkin pahismainen hymykasvoilla ja silmä vilkuilmeassa. Tausta on hieno ja muuttuu mukavasti aina hahmon mukaan, kuten värityskin.

Hyvää työtä.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste