Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Kesäkisa: Kaksi veljestä
Tehnyt: Nuti - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2010-08-10 13:52:59

Tagit Kansio
Muu - Muut

Arvostelu
19
Katsottu 2022 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Huu! Ekana työ vikalle kierrokselle kesäkisaan! Piirrokseni on tehty työstä I hate my brother, jonka teki Mary-chan. Nyt sinulla on paikka jatkossa, Marysein! Alun perin olin ajatellut piirrellä Kawamarun kisaficeistä, mutta sain Mary-chanin fic(e)istä paremman inspiraation.

Nyt tein Sait ja käytin mustetta (mustaa ja punaista) sekä sivellintä. Miksikö? a) Halusin kokeilla jotain uutta b) Musteella ja siveltimellä saa mielestäni jotenkin sopivan simppeliä mutta eloisaa jälkeä. Minusta muuten tuntuu, että Uchihojen mielivärit ovat musta, punainen ja valkoinen (mafiosot!). Luonnostelin tämän lyijykynällä erilaisia referenssejä käyttäen, sitten piirsin päälle ohuella mustesiveltimellä.

Ja itse kuvaan. Halusin ilmaista ristiriitaa ficciosien välillä laittamalla (aikuisen!) pistoolin Pikku-Sasuken käteen ja laittamaan hänet osoittamaan sillä Itachia samalla, kun Itachi nostaa hänet hellästi (?) ilmaan. (Mitähän vanhempani ja veljeni minusta ajattelisivat, jos näkisivät tuon? :'D) Koetin saada jonkin verran ristiriitaa ja hämmennystä tähän kuvaan: Leikkiikö Itachi Sasuken kanssa, kiusaako hän tätä, vai onko hän tekemässä jotain pahaa? Leikkiikö Sasuke, onko hän isoveljen härnäämisen uhri, vai taisteleeko hän henkensä puolesta? Onko pistooli aito vai ei? Aikooko Sasuke ampua pistoolilla? Ja muuta sellaista. Pääristiriita lie se, että Sasuke on tässä lapsi (menneisyyden Sasuke) ja Itachi Akatsukissa (nyky-Itachi).

Kuvan etenemisestä. Pyssyllä osoittaminen karisi, kun en saanut Sasuken kättä osoittamaan Itachia järkevästi, joten kohotin pyssyn ylemmäs ja olin sitten vasta sommitelmaan tyytyväinen. Tein pyssystä punaisen, jotta väritasapaino säilyisi paremmin. (Ja kyllä, tiedän että Sasukella on niissä flashbackeissä valkoiset shortsit ilman vyötä, mutta musta sopi minusta tähän paremmin, ja halusin tuohon kolkkaan työtä jotain punaista.)

Itachin taas ajattelin alunperin pukea lapsuusflashbackien vaatteisiin, mutta sitten tuumin, että Akatsuki-kaapu tekisi hänestä enemmän "rosvon", kun Sasuke kerran on "poliisi". Ficissä Itachilla tuskin oli moista päällään, nykyajassa kun oltiin, mutta mielestäni Akatsuki-kaapu ilmaisee selkeämmin pahismaisuutta kuin jokin kokopuku tms.

Kierroksen tehtävänannossa piti ilmaista "ficcien erot", mutta en viitsinyt tunkea ihan kaikkia eroja tähän. Esimerkiksi kaupunki-lande-teemaa ei ole tässä, koska... ymmärrättehän! *köh*luki sen kohdan tehtävänantoa myöhässä*köh*

...

Arigatou, oniichan.

...mitä? Miten niin tuo ei sovi kuvaan? Ei, ei Sasuke tuota sanonut, se olin minä! Isoveljeni uskollisine t-paitoineen toimi mallina Itachin kaavuntausta varten! :D Ja pikkuveli kuvasi vähän lisää referenssikuvia minusta saunatakki päällä, kun en ollut ihan satavarma miten ne rypyt menivät.

Tuttuun tapaan kolmosen ja alle pojottavilta toivotaan rakentavaa palautetta.

(Pst. Haittaako muuten, jos pidän vanhan kollaasityöni hetken tässä kisakansiossa, että valintaansa tekevät ihmiset ylipäätään tajuavat, että sekin oli edelliskierroksella mukana?)

E: Alhaalla olevat kanjit luetaan "Nikyoudai" eli "kaksi veljestä".
Kommentit (Lataa vanhempia)
Mary-chan - 2010-08-10 15:03:57
Arigatou, Nuti! Mietinkin, että pelastaako minua kukaan, mutta näköjään pelasti. Olen pahoillani, kun en pysty pelastamaan sinua, koska olen huono kirjoittamaan humoristisia tarinoita ja sitä tuo sinun työsi vaatisi. Ja eiköhän strategiointikin olisi kiellettyä tässä kisassa, nee? ;)

Itse työhön. Mahtava. Mielestäni tämä voisi hyvinkin olla tarinan kansikuva. Ristiriitaisuus ja vastakohdat tulevat kivasti esiin. Musteen jälki on upeaa, en ymmärrä miten pystyit noin tasaiseen jälkeen. Tuo Itachin kaapu on hyvä ratkaisu, sillä se muistuttaa että hän todellakin on se pahis tässä tarinassa. Sasuken veikeä ilme on oikein kiva lisäpiristys. Mitään huonoa en oikein osaa sanoa. Ei pistänyt mitään silmään. Hyvää työtä Nuti! Ja onnea kisaan!

5p.

Zwerven - 2010-08-10 17:04:02
Todella hieno - että te ihmiset osaatte pirtää. Ja minä sitten rakastan musteella tehtyjä töitä. < 3 Nam. Niissä vain on sitä jotain.. en oikein itsekään tiedä.
Mutta täydet pisteethän tässä on nyt pakko antaa, sen verran upea kuva on!

No-chan - 2010-08-10 17:58:08
Tosi hieno!  Tykkään väreistä. Puna-musta-valko :)
Pikku Saske on söpö :) Ööööääää.... Mun aivot jäi eilen lintsille, en osaa sanoo mitään järkevää/rankentavaa. Sasken pyssystä sinkoaa 5 pistettä ei Itachia, vaan Nutia kohti. :)

saauuu - 2010-08-11 05:16:22
Hieno työ pakko myöntää. :D
rypyt ovat loistokkaat, siis vaatteissa
ja tuo ilme on kyllä hyvin hurmaava sasukella,
silti pidän eniten tässä työssä itachista, ja sen jalat ovat lumoavat sasuken jalat ovat hienosti yksityiskohtaiset mutta itachin jalat niin taiteelliset. okei ilmaisin asian todella oudosti. :D
Pidän työstä tämä työ onnnistuu luomaan hienon tunnelman ja hahmot ovat kauniita. :D

faith3hope - 2010-09-19 11:59:25
awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww<333333!!!!! sulonennnn!!!!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste