Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Antsu ja Ankka
Tehnyt: Nuti - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2010-08-24 11:07:19

Tagit Kansio
Muu - Kilpailu

Arvostelu
16
Katsottu 3469 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
HUOMIO! Tässä ei ole vielä edustusta Hentai.fi:stä! Lisään sen edustuksen vasta huomenissa :)

Eli tässä on minun ajatelmani siitä, miltä Animu.fi:n maskotit (!) voisivat näyttää. Sanokaapa hei Antsulle ja Ankalle!

...kyllä, se on ankka. Ja kyllä, tein kaksi maskottia jo pelkälle Animu.fi:lle. Miksi näin, ja miksi juuri ankka? Se selviää huomenna Hentai.fi:n vastaavan kuvan myötä!

Mutta asiaan. Pyrin kuvaa tehdessäni miettimään Animu.fi:n mainospuolta. Halusin tehdä ihmishahmon, ja aloin miettiä, millainen hahmo olisi hyvä. Päädyin tekemään tyttöninjan, koska halusin luoda naishahmon (työnimenä oli silloin Anna) ja koska halusin jollain tavalla kunnioittaa edesmenevää Naruto.fi:ä, siis tuolla ninja-asulla. En tiedä, vetoaako tuo hahmo poikiin, mutta tytöt voisivat tykätä toimeliaasta sankarittaresta :)

Halusin myös antaa jotain viitteitä Suomeen (sivuston kotimaahan) ja Japaniin (animen ja mangan kotimaahan). Päädyin tekemään sen värien avulla: Suomen sinistä ja valkoista sekä Japanin valkoista ja punaista. ...lopputulos näyttää vähän Ranskan lipulta :'D Pidän itse kuitenkin Antsun rinnustassa olevasta sinisestä Japani-lipusta, koska se viittaa mielestäni näppärästi molempiin maihin. Paidan helmassa oleva kielo taas viittaa Suomen kansalliskukkaan.

Alun perin Antsusta (tai silloisesta Annasta) piti tulla lapsitaiteilija, koska halusin viitata Animun luovaan potentiaaliin. Myöhemmin tilalle kuitenki tuli toiminnallisempi ninja, mutta taiteilijamomentti säilyy piirrosvälineiden ja hiiren muodossa :D Ajattelin myös laittaa näppäimistön fanficcareita kuvaamaan, mutta en keksinyt mihin tunkea sen D:

Myöhemmin, erinnäisten sattumusten jälkeen, myös Ankka tuli mukaan. Siitä lisää huomenna. Ankka kuitenkin sai nuo suojalasit (jos tunnistatte ne suojalaseiksi), koska yllättävän monilla animesankareilla on sellaiset.

(Alun perin Ankasta piti tulla Antsulle poikavastine, joka olisi pukeutunut japanilaiseen koulupukuun. Se, miksi siitä sittenkin tuli ankka ja miksi ylipäätään halusin poikavastineen, selviää huomenissa.)

Tämä design-ehdotukseni ei ole täysin lukkoon lyöty, vaan voin halutessanne muunnella sitä paremmaksi. Pääideani ovat kuitenkin seuraavat: ninja (kunnioittamaan vanhaa sivustoa) + tyttö + taiteilijavälineitä (+ ficcarointivälineitä) + viittauksia sekä Suomeen että Japaniin sekä ankka + suojalasit + muuta animehörhöä. Ankan mysteeri selviänee huomenna.

Kolmosen ja alle pojottavat, toivon rakentavaa palautetta!
Kommentit (Lataa vanhempia)
Supatus - 2010-08-24 12:54:30
Ankka maskotiksi! Ja kyllähän tuo päämaskottikin oikein sopiva olisi, mutta ankassa on vielä enemmän X factoria. Taidan jo arvata mikä elukka siinä hentai.fi:n kuvassa hyörii.

Nuti - 2010-08-24 12:58:12
Äää-äää, kaikki tykkää vain Ankasta vaikka suunnittelin Antsua kauemmin :'D Äää-äää, epistä. Ankkaan meni pari luonnosta, Antsuun taas lähinnä parikymmentä. Mutta kuten immeiset tahtovat.

EgyLynx - 2010-08-24 13:30:18
voi että noi ovat vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaain piiros!!
<3<3<3<3<3!!!!

ABeKoBe - 2010-08-24 13:33:33
Tahdon tuon ankan x''D <3 Se on ihana, animu ankka <3 Mukavan rempseä kuva muutenkin. Hahmo on oikein suloisen ihanan reipas 8D (ja loooooove the ankka!)
Erittäin hyvä idea, ja tuo hiirisysteemi on tosi ovela 8D

Ryzi_ - 2010-08-25 04:44:24
Tosi ihana,söpö ankka :3! <3

Sopisi välittömästi animu.fi.n maskotiksi, niin söpö tuo ankkakkin.

Loistavaa värinkäyttöä,loistava idea tuo hiiri ja  nuo kynät käsissä, vaatteet hienot, ihanat hiukset, anatomia kohdallaan. Huivi on tosi ihana <3

Vaikka vasta toinen maskotti, silti todella hieno ja pirteä, hahmo on helppo kuvitella animu.i:n maskotiksi.

5. pojoa !

Genma - 2010-08-25 15:10:09
Arvostellaan tämä ensin, kun se on vanhempi. Antsu tuo mieleen, jonkin hahmon noista tulevaisuuteen sijoittuvista tarinoista, siis scifi-ninja. Hahmo on nyt jo mielessäni tulevalla Animu.fi sivustolla keikkumassa, mutta sitten: Agh...ankka, eikö noita ihmismäisesti käyttäytyviä elukoita ole tarpeeksi? Huoh...nelonen.
"Ankka, Ankka!", lähtee juputtaen arvostelemaan seuraavaa kuvaa.

nakkisormi-chan - 2010-08-31 05:01:47
Antsu ja Ankka :D hii on tuo ankka khyl ihana ^_____^

faith3hope - 2010-09-19 11:58:42
ihana kuva!!!^^

Karen_White - 2010-12-17 18:14:36
Tää on ollut yksi mun suosikkikuvista.
Ja on edelleen, mitä muuta voi sanoa?
5 pistettä, koska tykkään ihan älyttömästi...

Ritachi - 2011-04-06 04:30:01
Onnee maskottikisaan, ite antaisin tän voittaa, nyt kun kilpailioita on tän verra mitä on. (:: Onnee ja täst muute 5pojoo. ♥

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste