Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Hentsu ja Henkka
Tehnyt: Nuti - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2010-08-25 06:26:09

Tagit Kansio
Muu - Kilpailu

Arvostelu
17
Katsottu 2765 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Ja tässä Hentai.fi:n puolisko, Hentsu ja Henkka!

Ja nyt ihmiset tahtovat tietää edellispäivän Ankan mysteerin (elleivät arvaa jo). Se liittyy hyvin paljon Hentsun ja Henkan syntyhistoriaan.

Noh, mietin siis, sitä, millainen maskotti olisi edustavin Hentaille. Totesin, että pelkkä naismaskotti vetäisi kyllä miehiä/yurin ystäviä puoleensa mutta karkottaisi naiset, kun taas bishi karkottaisi miehet. Joten, päätin ottaa molemmat.

Aloin miettiä miehenroikaleelle nimeä, ja koska Antsu ja Hentsu ovat muutenkin samanlaiset, tuumin, että Animuun pitäisi laittaa mieshahmo nimeltään An-jotain. Ei ollut kuitenkaan helppoa löytää An- ja Hen-alkuisia ja samaan päätteeseen päättyviä miesten nimiä :'D Mutta lopulta se tuli. Henkka ja Ankka! :D Aluksi Ankka (tai Anssi/Antti) oli koulupukuinen poika, mutta lopulta tuumin että hiivatti, antaa sen olla oikea ankka.

Ja tästä duosta. Hentsu ilmestyi paperille aika valmiina, muokkasin oikeastaan vain pikkasen asun hihoja ja kampausta siitä alkuperäisversiosta. Alun perin Hentsulle piti tulla punaiset vaatteet, mutta päätinkin ottaa Hentain puolelle välivärejä, kun Animun puolella oli päävärejä. Pidän itse tuosta siveltimestä jota Hentsu pitelee kuin varrellista savuketta :D

Henkka tuotti huomattavasti enemmän päänvaivaa. Aluksi tein hänestä ihan normaalin bishin, jolla oli yllään puolinapitettu kauluspaita ja suorat housut. Saattoi ehkä olla sexyn näköistä, mutta minusta se oli silti kovin tylsä. Seuraavaksi puin hänet kimonoon, mutta se tuntui turhan epäseksikkäältä asulta. Sitten otin kimonosta hihat pois ja laitoin hakaman. Näytti pikkasen paremmalta. Lopulta lisäsin hänelle tuon näppäimistön ja tein tuon musta-vihreän väriskaalan (ehei, en ottanut inspistä Vocaloideista, en tietenkään :D). Alkoi olla jo aika hyvä, mutta ei se silti näytä niin sexyltä kuin mitä se eka versio oli D: (Henkalle tuli muuten turhan jämerä kroppa D: Tollaset "ladon ovet" -hartiat...)

Noh, Hentsusta itse tykkään, jotain siis onnistui työssä :D Tosin olisin halunnut vielä näin jälkikäteen ajateltuna laittaa hänen oikeaan jalkaansa samantyyppisen kenkä-polvisuoja-systeemi kuin mitä hänen vasemmassa kädessään on tuo kynsikäs-kyynärsuoja-systeemi.

Huomenna muuten postaan Ankasta uusitun version, kun Ankasta tykättiin niin paljon. Ei vaakku paljon muutu, mutta pari ratkaisevaa yksityiskohtaa tulee...

Kolmosen ja alle pojottajat, pyydän rakentavaa palautetta, kiitos.
Kommentit (Lataa vanhempia)
Oni-Chan - 2010-08-25 13:06:38
Hienosti oot noi värit saanu laitettuu. 83

EgyLynx - 2010-08-25 13:42:38
Hyvä että Nuti on täällä!
*****

Genma - 2010-08-25 15:20:37
Tässä on mielenkiintoinen pari. Hentsu näyttää oikein klassiselta pahikselta. Ehkä korostusta tuo sivellin, joka muistuttaa kummasti pitkää imuketta: Hei mitä ihmeen kaksimielisyyksiä siellä kaivellaan aivoista! Tuo ilmekin on aivan mahtava.
Henkka on nähtävästi Hentsun apuri. Tosin tämä kaksikko tuo mieleen sellaisen humoristisen pahiskaksikon. Ylievil nainen ja tyhjäpää mies. Tällainen brain and brawn kaksikko. Hmm...kyllä tälle on annettava vitonen.

Golliwogtional - 2010-08-25 17:06:01
Mulla tulee Hentsusta turhan paljon mieleen Kitty Median maskottityttö, jolla on tuollaiset pitkät hansikkaat, polkkahiukse ja saappaat yms... :/ Ei sillä, on niissä erojakin, mutta kuitenkin, minun makuun liikaa...
Jos ei tiedä, millainen se Kitty Median maskotti on, niin kittymedia.comista löytyy. :D

Tarkoitushan ei ole haukkua työtä, muuta ihan hyvin tehty, mutta niin... Niin. ^^'' Ajattelin vain sanoa..

Ryzi_ - 2010-08-28 05:15:15
Henkka :DD

Tosi hhieno tämäkin, pidän kovasti.

Toisaalta, Henkka saisi tulla edustamaan hentai.fitä, nättikin kun on :DD toisaalt, myös nainen sopisi edustajaksi..

Värit jälleen loistavat, ja lisä plussaa varsinkin siitä, että limenvihreä ja violetti sointuvat hyvin yhteen. anatomia kohdallaan.

5.pojoa

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste