Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Konohan tiernapojat
Tehnyt: Nuti - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2010-09-14 18:40:06

Tagit Kansio
Muu - Chibi

Arvostelu
21
Katsottu 3432 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Hyvää joulua! ...vaikka se onkin vasta kolmen kuukauden päästä. No, kuitenkin, piirtelinpä tässä muutaman konohalaisninjan tiernapoikavetimissä. Ja miksikö?

Kuva inspiroitui sattumalta, kun annoin kerran tässä eräälle pikkuficcarille pienen harjoitustehtävän. Harjoituksen ideana oli kuvailla täysin samanlaiset tapahtumat kahden erilaisen hahmon (ujon OC:n ja Naruton) näkökulmista. Tapahtumiin sisältyi mm. tuon kvartetin Tiernapojat-näytelmän harjoitukset Hokage-tornin siivouskomerossa - syy juuri Tiernapoikien valitsemiseen oli se, että halusin jonkin epäuskottavan tilanteen sinne komeroon. Myöhemmin sittä tajusin, että hei, tuo nelikkohan sopii uskomattoman hyvin tiernapojiksi!

Ja nyt sana pari roolijaoista.

Kakashi on ilmiselvä mänkki, koska mänkillä on hyvin vähän omia vuorosanoja (mänkin kyllä pitäisi osallistua lauluihin...). Samalla kun muu tiimistä haastelee omiaan, Kakashi voi näppärästi ottaa Icha Icha -kirjansa esille ja lueskella sitä. Olen kuvan hahmoista eniten tyytyväinen Kakashiin.

Genma taas sai sen mitä jäi eli knihdin osan. Toisaalta, mikä ettei. Onhan Genma Konohan knihti. (Ja hänen kypäränsä failaa...)

Ibiki taas oli ilmiselvä kuningas Herodes. Iso, ilkeän näköinen, pelottava, pitää kidutuksesta. Otin hänen viittaansa vaikutteita hänen takistaan.

Iruka sai taas murjaanien kuninkaan roolin, koska hän on ilmeisesti Konohan tummahipiäisimpiä hemmoja. Tosin tuossa Iruka sai vähän lisänokea naamaansa pärjätäkseen roolissaan paremmin. Iruka itse ei tosin näytä olevan otettu roolistaan...

Tuttuun tapaan kolmosen ja alle pojottavilta toivotaan parannusehdotuksia.
Kommentit (Lataa vanhempia)
Jatt-An - 2010-09-14 18:54:34
Juuri tänään oli kavereitten kanssa juttua tieranpojista. Nyt illalla radion avulla olin jo ehtinyt saada ne biisit soimasta päästäni, mutta tämän myötä rupesivat taas kertautumaan.
("Kattokaatte ny-yt tuota muriaanein kuningasta, kuinka se pitää rukoilemaan Heerodesta..." Kuinka tuo voikaan olla niin tarttuva rallatus.)

Mutta joo, suloinen kuva. Hahmojen erilaiset luonteet tulevat ilmeiden ja eleiden myötä hyvin esiin, erityisesti rakastuin tuohon tuohon Irukan pärstään. Anatomiat ovat kunnossa, ainoastaan Genman toinen jalka on hieman mielenkiintoisen näköinen. Taustakin toimii.
Oikeastaan ainoa asia, josta en tykkää on linet. Turhan paksut ja epäsiistit makuuni, mutta tuollaiset ne tuntuvat olevan aina teikäläisen kuvissa (harkittu osa tyyliäsi?), joten en ihan osaa päättää pitäisikö siitä napsaista piste vai ei.

Hieno ja hauska kuva, silleen yksinkertaisemmin sanottuna.: )

Nimim. Aina kun mahdollista knihdin osaan ängennyt.

Genma - 2010-09-14 18:57:08
Heh, Genma nihtinä. Onpa onnistunut roolijako. Kaksu, Ibiki ja Irukakin sopii tuohon hyvin. No mukava kuva mutta ehkä liian aikaisin julkaistu? Ehkä taivun neloseen ennemmin kuin vitoseen.

horaaneko - 2010-09-15 12:43:57
Hyvää joulua vain! XD
Tää on hieno!! :3 Siulta ei taidakaan usein "chibejä" (jos niitä niin voi suomalaisten piirtäminä kutsua...)tänne tulla, joten se on mukavaa vaihtelua! :D Lisäksi tässä kuvassa on oma tarina ja idea, pitkästä aikaa. ^^
Kakashi on paras!!! XD Genmaa en tosin olisi tunnistanut jos en ois selitystä lukenu...
Ibiki sopii todentotta rooliin tosi hyvin. 0w0 tästäkään hahmosta ei paljoa piirrellä, joten mukavaa vaihtelua tämäkin. ~^^~
Iruka ompi söpö! <3

Juu, ja tausta sopii hyvin kuvaan. :3 Mitään rakentavaa en osaa nyt sanoa, mutta eipä tässä mielestäni ole paranneltavaakaan, jotenka viisi pistettä antaa horaaneko! :D


EssuSaysRawr - 2010-09-15 16:49:19
Hyvää joulua..! ^w^ Hieno..! En ny jaksa ajatella enempää, joten täss vaan pojot:

Neljä~~ *Hyperactive..* OwO

nakkisormi-chan - 2010-09-17 12:17:07
oi että mä inhoan tuon esittämistä D8(esittänyt sitä 4.loukalta-6.luokalle ja aina on ollut joku paimen ---.---*)
mutta tou on kyllä ihana  tuo tähti :3 Herodes XD
4pojoa

Hime-Chan - 2010-09-17 15:41:28
mää laitan viiss, sen verran wammattaa ja oon hywällä päällä >DD DIUDIU!!!

faith3hope - 2010-09-19 11:54:13
OOO!!!! hianoo!!!!

Thgilnoom - 2010-09-19 12:37:25
Genma on suloisen näköinen, aaw. Ja Ibiki näyttää murjottavan, että "minähän en muuten tee mitään".
Mutta hyvin on kaikki piirretty ja idea on hauska, tässähän pitää jo kaivaa kaksi vuotta vanhat piparit ja glögit esille. Mitähän sitä ostaisi joululahjaksi? Ei valittamista, hyvää työtä.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste