Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
sharingan (tytöllä)
Tehnyt: CrossOfDeath - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2010-12-20 21:26:05

Tagit Kansio
Muu - Muut

Arvostelu
13
Katsottu 1329 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
eliikkääss... toi on sharingan silmä(kuten varmaan huomaaki , kai??) jaa se on tarkoitettu tytön silmäksi... tein sen kokonaan Paintilla MUTTAAA otin mallia googlen kuvista(siis sharingan kuvahausta xDD) ja ton teossa meni noinnnnnnnnnnnn......... 1½tuntia ja risut ja ruusut tänne vaan (saa pisteyttää jos haluaa) ois kans kiva jos kommentoisitte ees jotain ..... ^^
Kommentit (Lataa vanhempia)
Nuti - 2010-12-21 08:27:57
Sharingan on kyllä jees (pidän huolellisista kuvioista), mutta silmän anatomia heittää. Lähikuvissa on parempi ottaa mallia oikeita silmiä esittävistä valokuvista kuin mitä anime-screenshoteista, tulos on siten vakuuttavampi. Esimerkiksi nyt hyppii silmille se, että silmän sisänutkassa ei ole sitä kaikkea tavaraa mitä pitäisi (katso itse peilistä), vaikka ollaankin aivan älyttömän lähellä. Lisäksi kuvan rajaus on vähän huono, alhaalla ja oikealla on liikaa tavaraa verrattuna kuvan vasempaan puoleen ja yläosaan.

Vihje: Yleensä ihmisiä kiinnostaa katsella enemmän figuureita ja ihmishahmoja kuin mitä yksittäisiä silmiä, kun silmiä tursuaa joka paikasta. Itsekin sain fanarturani pohjapisteet, kun piirtelin oekakilla Gaaran silmän.

(Minusta kyllä tuo voisi olla yhtä hyvin pojankin silmä. On niillä miehenpuolikkaillakin ripset, joillakin jopa pitkät sellaiset! Tsekkaa vaikka Itachin pärstä. Sarjakuvissa toki naisten ripsiä korostetaan enemmän kuin miesten, mutta eivät ne miehetkään ripsettömiä ole. Lähikuvissa kummankin sukupuolen ripset näkyvät, ellei ao. henkilö kärsi karvanpudotustaudista. Oikeastaan realistisessa piirtämisessä on suorastaan mahdotonta piirtää eroja miesten ja naisten silmien välille, ellei piirrä naissilmään meikkiä. (...ja asiaa sekoittaa sekin, että jotkut miehetkin meikkaavat...))

horaaneko - 2010-12-21 09:41:58
Jeps, samaa mieltä Nutin kanssa. :O Minne on hävinnyt kaverin verisuonet silmästä, ja luomet???
Huomaan, että olet tuonut tähän tyttömäistä tunnelmaa vaaleanpunaisella. Olis kyllä ollut parempi, jos olisit täyttänyt tyhjän tilan vaikkapa tyypin hiuksilla ja varjostuksilla. Näin tämä on tosiaan vain silmä oudossa kohtaa kuvaa. :/
Silmän heijastus on kyllä oikein kiva. Suosittelen kuitenkin opettelemaan ensinnäkin silmän anatomiaa, ja ihan ihmisten piirtämistä muutenkin. :)

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa.

Hiddenryu - 2010-12-22 15:06:06
kuva on ihan ok. ;) tosin aika kaksiulotteinen. varjostukset sun muut tekisivät kuvasta elävämmän.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste