Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Hyvää joulua
Tehnyt: ItaIta11 - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2010-12-23 10:53:07

Tagit Kansio
Muu - Muut

Arvostelu
2
Katsottu 1141 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Juuh, piirsinpä nyt jotain joulun kunniaksi... Ikävä kyllä meillä ei ole skanneria, ainoassa kunnon kamerassa on muisti täynnä ja minun kännykkäni kamera on jostain sieltä, minne aurinko ei paista... Siitä siis johtuu huono kuvanlaatu.

Ööh... Joo, olen ottanut tähän mallia... Kabuton kasvot on hyvin pitkälti mallista otetut ja asu on lähes suora kopio yhdestä asusta joka oli jossain kohti princess princess-mangaa... Mutta hattu on sentään ihan omasta päästä. Oli eka kerta kun piirsin röyhelöitä, mutta ah-niin-ihana käännykkä tuhosi ne täysin (yhyy...)

  Sitä mistä tuli ajatus tehdä Kabuttilainen mekossa on arvoitus, joka on jäänyt minulta ratkaisematta. Se kuitenkin saattaa liittyä hölmöön pakkomielteeseeni piirtää miespuolisia henkilöitä mekkoihin (milloinkohan olen viimeksi piirtänyt kuvan, jossa ei ole yhtäkään mekkoa...?)

Aikaa tähän kului noin... 2-3h, en kattellut kelloa...

Käytin
- lyijytäytekynää
- pyyhekumia
- ohutta mustaa tussia
- paksua mustaa tussia
- puuvärikyniä (koska pikkusisarukseni tuhosivat viimeisen punaisen tussini)

Älkääkä välittäkö epämääräisestä Orochimarusta taustalla...

Olisi kiva, jos kommentoisitte ainakin jos annatte 3 pistettä tai vähemmän...

Hyvää joulua kaikille! ^^
Kommentit (Lataa vanhempia)
Hiddenryu - 2010-12-23 18:18:12
Aluksi voin todeta kärsineeni samasta ongelmasta kännykkäni kohdalla. Aina se valitti, että muistikortti piti alustaa, jolloin kaikki tiedostoni poistuivat - ja jos kieltäydyit alustamasta niin hahaa! Se ei toiminut enää ollenkaan! n__n Kännykät ovat sitten ihania. Ja nyt itse kuvaan.

Tähän on oikeasti nähty jo vaivaa! :D Vaikka myönnät kuvan olevan huonolaatuinen niin tässä huomaa kuitenkin sinun kätevät kädentaitosi. Eihän tässä kameran tai skannerin mukaan luokitella kuvia, vaan sen itse kuvan! XD Minua hieman harmitti kun luin, että ...asu on lähes suora kopio yhdestä asusta joka oli jossain kohti princess princess-mangaa... Mutta hattu on sentään ihan omasta päästä... . Asua minä aluksi ihastelinkin, koska se on todella hyvin onnistunut (vaikka minua ei kauheasti mielytäkään nähdä poikia/miehiä puettuna mekkoihin). Oli puku sitten kenen tahansa tai mistä tahansa - se on hyvin piirretty ja värityskin on onnistunut. Hattu on onneksi itse keksitty ja minusta se on kiva ja sopii asukokonaisuuteen C; Kabuto ei näemmä kauhean mielellään olisi tuossa puvussa. Orochimaru taasen kuikuilee taustalla hieman mieltyneemmän näköisenä. :"D

Annan 4 pistettä hyvin onnistuneesta kuvasta, mukavasta ideasta ja erityisesti tuosta ihanasta Orochimarusta :D Koita kuitenkin jatkossa keksiä itse puvut sun muut tai pidätä heidät siinä originaalissa meinigissä. Arvostan kuvia enemmän, kun ne on omia luomuksia. C:

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste