Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Bipolar
Tehnyt: marimarichan - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2011-01-01 11:28:38

Tagit Kansio
Muu - Muut

Arvostelu
8
Katsottu 1242 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Halusin kuvata Kankuron rauhallisuutta ja Gaaran sekopäisyyttä.

Sain innoitusta Apulannan kappaleesta:

"Within myself I lost myself
It's not my mind that's in my head
Within my shell without my soul
It's not my mind in my head"
Apulanta: Within
Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2011-01-01 21:52:30
Ei Gaara ole sekopää. >___< Te pinnalliset ja ilkeät ihmiset ette nähneet hänessä sitä kilttiä ja herkkää poikaa silloin, kun shukaku oli vielä Gaarassa. Mur. >:( Horaaneko is very angry now, and eat you!!!

Okei, se siitä. xD Ihan hyvä kuvahan tämä on... Anatomia kohdillaan ja pidän taustan väreistä. Taustat olet myös luonut hyvin, rauhallisia, aaltoilevia kuvioita Kankuroulle ja teräviä Gaaralle.
Jokin vaan häikkää tässä... Tai sit mua ärsyttää vaan liikaa toi "sekopää"-nimitys Gaa-chanista. TTwTT
Muttaa, annan vaikka neljä pointsia, kun ei 3.5 voi antaa. :\

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa.

Nuti - 2011-01-02 10:57:18
Komppaan aika pitkälti Horaanekoa kuvan hyvistä puolista, eli anatomia pelaa ja tausta on piste i:n päälle. Myöskin värivalinnat ovat onnistuneita (eritoten taustan hiekkaväri), ja hahmot näyttävät itseltään.

Itse kyllä näkisin just toisin päin Gaaran ja Kankuroun rauhallisuudet ja sekopäisyydet (tai oikeampi sana minun versiossani olisi rämäpäisyys). Kankurou on (tai ainakin oli sarjan alussa) perusluonteeltaan enemmän sellainen "kerjääks turpaas sintti" -tyyppinen kovis, joka inhoaa/inhosi lapsia, kun taas Gaaran pelottavuuden eräs lähde oli nimenomaan hänen kylmänrauhallisuutensa ja hiljaisuutensa. Sisäisten maailmojen suhteen taas Gaaralla heitti pään rattaat enemmän kuin mitä Kankuroulla, mutta ei Kankurou mielestäni mikään Herra Rauhallisuus ole - paitsi myöhemmässä sarjassa, mutta siihen mennessä Gaarakin on rauhoittunut huomattavasti. Myöhemmässä sarjassa Kankuroulla on yhä määrättyä rämäpäisyyttä, mutta se on enemmän "turpiis saat jos kiusaat veljeäni" -tyyppistä. Henkisen terveyden suhteen kyllä roolijako toimii (Kankuroulla on kaikki sahajauhot päässään, Gaaralla taas on henkisiä ongelmia Shukakun vuoksi), mutta silti mielestäni Kankuroulle ei oikein sana "rauhallinen" istu. Toisaalta, Gaaran lähipiirissä on kumman vähän oikein kunnolla rauhallisia tyyppejä Kazekage-Gaaraa itseään lukuun ottamatta o.O Temarikaan ei varsinaisesti sellainen tyyni enkelimäinen prinsessa ole, enemmänkin toiminnan nainen.

Neljä pistettä kuitenkin, roolijako hämää hieman.

ahmatassu - 2011-01-02 12:47:24
Jep samaa mieltä olen Nutin kanssa roolijaosta, mutta itse kuva on onnistunut hyvin. ^^

Gaarapuoliskon ilme on aika sairaan hieno, vaikkei ole hän tuolta pitkään aikaan näyttänytkään. (lähinnä sillon ku Shukaku oli vielä päässä ja olivat nuorempia) Mutta mutta juu siis noi mustat viivaraitaset poskes ja ohimos häirittee aikas paljon, korvista en oo varma onko ne liian pieniä, jos on niin ei oo pahasti ja nuo otsalla olevat hiustupsuset on jokseenkin makaronimaisia ja jokseeskin tyhmän näkösiä. Paha selittää. Ja juu silmä ja kanji onnistuivat hyvin. xD ...nämä siis Gaarasta.

Ja sitten Kankuron vuoro.^^ Juu siis nuo hiukset menee niin kuin mistäkin muotista, ku jokanen on niin suora ja samannäkönen ja se häirittee suuresti. Ilmekkin on ihan hyvin onnistunu, mutta korva häikkää täälläkin. Mulle tuli vaan sellanen olo et toi näyttää jokseenkin Yamatolta ku tuossa on tuollainen silmäkulmalommo, en tiiä miksi sitä pitäis kutsua mut kai tosta ny jotain tajuaa...? Ilmekkin on joo aika Yamatomainen, mutta sitten tulee se kysymys että mitä helkuttia Yamato ja Gaara tekee tällaisessa kuvassa kaksin?!? ...Ja sitten ne aivot tajus et hei sehän olikin Kankuro! >8D

Mut joo siis juu pikkuvikojahan nuo joten oliskohan se sellanen neloinen. ^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste