Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
She is mine
Tehnyt: FfortunexX - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2011-02-13 21:23:22

Tagit Kansio
Paritus - tyttörakkaus

Arvostelu
14
Katsottu 1764 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
tulinpas pitkästä aikaa käymään täällä, ja huomasin että pystyssä on ystävänpäivä kisa. No päätimpä sitten huvikseni osallistua tähän.

Ensinnäkin Narutossa on tosi vähän naisia ja sitä vähemmän hyviä pari vaihto ehtoja. Ensin oli ongelma päättää pari, sillä tahdon tehdä aina sellaisen kuvan, jonka tarinaan pystyn edes itse uskoon. Aluksi meinasin tehä kyllä Samuin ja Karuin, mutta päädyin sittenkin tähän. Koska Konan ja Pain on hyvä pari. tässä tosin on Painin animal path.

Ensimmäinen tavoitteeni oli tehä kuva mahdollisimman vähillä väreillä, no ylitin värirajani reilusti, mutta näin näyttää paremmalta.
Toinen tavoitteeni oli tehä kuvasta taulumainen / maalausmainen ja siinä onnistuin mielestäni ihan hyvin.

Jotkut varmaan ihmettelee Konanin käden puuttumista, mutta se on ihan tarkoituksellista. Sillä olen tässä jo jonkin aikaa testaillut tyyliä jossa jättää jonkun osan pois (esim: Piirtää olkapäät ja kämmenet, muttei käsivarsia). Suosittelen kokeilemista.

Ja toinen asia mistä tahdon mainita on Painin kehossa olevat "lävärit", ne ovat täysin  satunnaisissa paikoissa, koska en tiennyt missä niitten kuuluisi olla.  

Sitten jos joittenkin mielestä selän muodot ovat "vääränlaiset", niin tiedoksi että nekin ovat tarkoituksella, sekin on osa tätä tyylikokeilua :D

Nimi tulee siitä kun Pain on niin omistushaluisen näköinen.

En katsonut paljonko aikaa tähän meni, sillä katoin elokuvia samalla. Ja väritys on Corel painterilla ja reunukset on adobe photoshopilla.  

Hyvää ystävän päivää kaikille <3
Kommentit (Lataa vanhempia)
-Itachi- - 2011-02-14 16:11:17
wow....

ahmatassu - 2011-02-14 20:13:21
Tämä on rakkaus ~<3 Ó3Ò Ihana tämmönen erilainen ku mitä yleensä tääl näkee. <3

Nii joo ei noi kupruselät haittaa yhtään, (ittelläni kumminki samanlaine -.-') päin vastoin näyttää hauskalta. ^^ Ainoo valittamisen arvonen häikkä olis Konanin niskan ja selän "epäyhtenäinen" kaari. Tajuatko mitä tarkotan...? Siis pää näyttää irralliselta koska ei ole "paikoillaan".

Mut joo voisin joskus ittekkin kokeilla jotain tollasta jännää piirtotyyliä mitä ehdotit. :3 Muutta se on viitoinen tästä nyt sitten ja hyvää ystävänpäivä iltaa sinnekkin~
+---------------------------(>3<)-----------------------+

Zibb - 2011-02-15 05:09:22
Köhköh, vähän korjailen tässä: Otsikon kait pitäis olla She Is Mine (hän on minun) eikä She Is My. Eli Mine on oikea muoto.

Mutta kuvasta. Kaunis kuva, vaikkei nyt Pain nainen olekaan. Ja niinkuin itse sanot, selkä vähän häirii, mutta jos on tarkoituksella niin olkoon. Juu erittäin nätti väritys etenkin hiuksissa. Vartaloihin olisi voinut pistää pikkuisen enemmän. Ja harmaa tausta... Näääh. On varmaan sekin tarkoituksellista. Menköön.

Kivaa jälkeä, vaikken kauhesti tuosta ruumiinosien muuttelemisesta pidäkään. Väritys on hieno, ja tunnelma kuvassa kohtalainen.
Ansaitsen kolmosen :)

Golliwogtional - 2011-02-17 20:53:10
Ihan ensimmäisenä: Heteroparitukset eivät ole shoujo-ai-/yuri-parituksia.

Ensimmäisen jälkeen päästään seuraavaan pääaiheeseen, joka on kuvan anatomia (Minkä jälkeen sitten ehkä muuta mukavampaakin kommenttia):

Sanon nyt sinullekin, kuten aiemmallekin, jolle olen kommentoinut, että kannattaa _varsinkin_ kahta ihmistä samaan kuvaan piirtäessä ensin hahmotella hiukan, että miten se anatomia toimii ilman sitä toistakin ihmistä, koska tässäkin näyttää siltä, että ainakin Konanin kohdalla ei olla tätä tehty.
Ihan ensimmäisenä minun silmään pisti Konanin pään sijainti, joka ei voi olla mahdollinen. Kaula alkaa aivan liian takaa, jolloin solisluiden ja kaulan välille muodostuisi tämän kuvan mukaan "porras", vastaavasti myös niska alkaa selkään verraten aivan liian takaa. Tällaisesta kulmasta ainakaan minun mielestä ei voi niska alkaa noin "takaa", eikä selkä ole oikeastaan voinut upotakaan Painin rintaan... Koska Painilla ei ole (toivottavasti) man-boobseja.
Seuraavaksi, kun mietin tuota "porrasta", yhdistin pääni sisällä pään ja torson yhtenäiseksi, ja kroppa vaikuttaa hiukan liian pieneltä. Ei kovin paljon kuitenkaan, mutta vähän silti.
Nänni! Missä nänni... Jos kyse on sensuurista, eikä vain epähuomioisesta unohduksesta, niin minun mielestä ei ainakaan tällaisen kuvan kohdalla, joka ei mitenkään erityisen rivolle osastolle sijoitu, ole sensuuri tarpeellista. Onhan meistä nyt jokainen joskus nännin nähnyt ja sellaisesta ruokansa saanut. :D

Painista taas... No, ehkä silmä on hiukan ison oloinen, mutta ei siitä sen kummemmin. Hiuksia ei olisi tarvinnut enää tuon kukan taakse tarvinnut piirtää, koska nyt nuo tupsut ovat.... Tupsuja. ._." Aika ylimääräisen näköisiä.
Googlen kautta löytyy varmasti kuvia, joista olisi lävistysten paikat voinut tarkistaa. En nyt toki ole itsekään Painin lävistyksiin perehtynyt, mutta ei tuohon tarvettakaan ole ollut.

Sitten väreistä, joista minulla ei ole sen kummempaa sanomista, tykkään niistä, vaikka yleensä pidänkin tuollaista harmaavioletista, mutta tässä se toimii, luultavasti kun sie sitä olet varjoissakin käyttänyt. ^^ Tykkään näistä periaatteessa ihan erivärisistä varjoista iholla, itse käytin jossain vaiheessa pöytälaatikkopiirroksissa vihreää ja sinistä. :> Tykkään kanssa noista Konanin hiusten varjostuksista, hiukset ovat muutenkin tosi kivat tuollaisina aika yksinkertaisina, vaikka kasvot näyttävätkin hiukan yksityiskohtaisemmilta.
Aivan erityisesti pidän Konanin sivuprofiilista, etenkin nenästä. Jokin siinä naaman kaksireikäisessä ulokkeessa nyt viehättää, en sen tarkemmin osaa määrittää, että mikä se on. ^^''
Painin kukka. <3

Eiköhän siinä ollut kaikki... Ehkä se kuulosti ilkeältä tai jotain, mutta sille en nyt voi mitään.
(Itse asiassa en muuten alunperin huomannut tuota käden puuttumista, kun olin niin keskittynyt kaikkeen muuhun, ironista kyllä. :P)

Anzu-Chan - 2011-02-28 17:15:39
Oijoi! Rakastan ihan liikaa tuota Painin ilmettä! x) Tommoinen utuinen ja.. mystinen. Varjostukset on kans loistavat, tommoiset sopivan pehmeät. Hiuksien valotus myös. Ja Painin selkä on just hyvä tuommoisena hieman kulmikkaana, tuo särmää kuvaan.
Pakko sanoa että mulla tuli tästä mieleen kans semmonen muotikuva, niinku huippumalli haussa ne saattas ottaa. :D Taiteellista! 5p

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste