Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Impron Noriaki Okimasa
Tehnyt: SaNzU - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2011-02-18 08:33:47

Tagit
Kansio
Muu - Muut

Arvostelu
19
Katsottu 2014 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
No niin.. Elikkäs tässä olisi tarkempi kuva tästä MIES kepuli-ninjasta :3 ..Aa..Ja on sillä nimikin, Noriaki Okimasa xD Niin pääsevät muutkin häntä piirtämään sitten joskus tulevaisuudessa.. Aa! Ja hän tällä hetkellä omistaa 4 seerumia, että yksi on se pienennys seerumi....Ja muut voivat halutessaan keksiä jotain käyttöä noille lopuille :)

Ja tämä hahmo on vähän tällainen erikoinen.. hänessä on hulluntiedemiehen vivahdetta...ja tykkääkin tehdä kaiken näköisiä litkuja..sekä on suunilleen ollut sellainen koko ikänsä.
Hän on 12.v ja tainutkin kehitellä jotain kasvuhormooneja sekä käyttäytyy joltain osin vanhempana, kuin ikäisensä. On myös melko paha ongelmanuori-ninja, joka ei päässyt ninja akateemian karsinnoissa läpi..ja sen jälkeen päätti harjoittaa itse itsensä seerumien kera xD Ja luonteeltaan on aika agressiivinen, kuuma-pää ja suorasanainen....voe voe~

Ja ainakin yhtenä syynä moiseen tempaukseen, minkä teki Narskalle, Kiballe ja Shikalle...(joka ei ole varsin kummoinen..muutkin saavat kehitellä lisää ideoita xD) Kun nuohan ainakin joskus tuntuivat leikkivän yhdessä pieninä...Niin tämäpä Noriaki olisi tahtonut päästä myös leikkeihin mukaan litkuineen..Mut muita aina vähän pelotti tuo Noriakin seura, kun ikinä ei tienyt saattaako hän vahingossa muutta muut örkeiks sen litkuillaan.. Niin tokaisivat, et: "Hei sä oot liian pieni leikkii meidän leikkejä, et menes siitä muualle~"

Tydydyyy~! Tämäpä sitten tapahtui useampaan kertaan ja pikku-Noriakia alkoi pahasti kyrpimään! Ô_Ô Niinpä alkoi pikku hiljaa suunittelemaan kostoa heille, että miltä tuntuu olla pieni, kun ei pääse mihinkään mukaan.....(tiedän aivan mahtava syy >_____>)

....Mutta olen aikas varma, et tuon teon jälkeen Noriaki parahtaa:

"PERHANA! Eihän nuo kakarat edes tajua, et ne on muuttuneet pikkuisiksi! AARGH! Olis pitänyt mieli säilyttää samana ja keho muuttaa pieneks! DAMN YOUUUU~!!"

...voi tuota pölvästiä...
Kommentit (Lataa vanhempia)
Hiddenryu - 2011-02-18 10:50:20
Tykkään eniten onnistuneesta värivalikoimasta! 8D

Shinji - 2011-02-18 12:11:15
12 V?! Ja nyt vasta hullu tiedemies? No, hyvin onistunut kuva. Syntisen kaunis mies! (Oli pakko laitta tuo.)

horaaneko - 2011-02-18 16:00:21
Ooh! 12! Sehän on vielä lapsi! >8D
Joo, mut siis aika hyvin suunniteltu hahmo, varmasti helppo tästä muiden piirtäjien jatkaa~ Kunhan ne seerumit vaan pysyis terveen järjen rajoissa ja melko vakavana. >:D (tuo vakava kuullostaa kyllä liian kovalta sanalta...)
Tuo Noriakin seisoma-asento on aika hassun näkönen, tolleen etukenossa kun on, meinaan. 8D
Oh, tyksin tästä pahiksesta! Nelonen~

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa!

Thgilnoom - 2011-02-18 16:08:08
Minusta oikein hyvin suunniteltu ja mielenkiintoinen tyyppi Konohaan ongelmia aiheuttamaan.

Bai-Ju-Li - 2011-02-19 07:07:03
Se, että ensimmäinen seerumi muutti söpöksi chibivauvaksi ei ollut kovin semivakavaa, ja ryhdyin jo miettimään mahdollista näköongelmaa kun luin miksi konoha impron pitäisi vääntäytyä. Toivottavasti muut osaavat tehdä seerumeista esim. KUOLETTAVIA tai SYDÄNTÄPYSÄYTTÄVIÄ  tai PAKKOLIIKKEITÄ aiheuttavia tai SOKEUTTAVIA tai KUUROUTTAVIA tai LIHASTOIMINNANPYSÄYTTÄVIÄ tai sellaisia, jotka aiheuttavat MUISTIHÄIRIÖITÄ tai HALLUSINAATIOITA tai sellaisia, jotka yksinkertaisesti tekevät ninjasta vihanneksen, ja silmät jää auki. Sellainen kuva ois kyl kiva........... Voivoi, nyt näitte minusta sadistisen tai jotenkin mielenvikaisen puoleni? jaajaa. Ja lopusta voi tehdä rennon, surullisen tai mysteerisen.... nekin vois toimia.

Hahmo on mukavan näköinen, haluaisin nähdä siitä muidenkin piirroksia, esim. sellainen dramaattisesti varjostettu hullu virnistys/huuto ja kiiluvat, hullut silmät ois tolle poikaa. Hummm....... I like it. Ainakin hullu .... siis oikeasti HULLU hymy ois minulle must see.

4.p, näyttää liikaa tytöltä, joten en nyt ihan viittä anna.

MAAKA - 2011-02-19 16:04:34
Sanzu!! Senkin mahtimyy! Tää on upii! \(´wwww`)/
Ei oo ängetty liikaa kaikkea. Se on... semmonen arh! En nyt muista sitä sanaa.

Toi sivuprofiili on M A H T A V A! Ja jännän nimenkin oot vetässy!

JES SE ON POIKA! Kyllä suhun voi luottaa. ;3 mutta juups 5pojoa!

ahmatassu - 2011-02-19 16:32:16
Hohoo sellatteesta pakkoliikkeitä aiheuttavasta seerumista sais kyl kaikkee jännää aikaseks. >8] Ihan ilolla lähen kyl tätäkin heppua piirtään. xD

Onko toi "che" lausahdus sellanen perus dattebayohon (kirjotinko ees oikein?) verrattava ihme äännähdys? Vai onko vaan hetkenmielijohteesta tullu tohon. :3 Rupes vaan häiritteen. ^^

Mut se ompi neloinen tästä. xD

Oni-Chan - 2011-02-19 17:26:53
... oAo
Olisin pärjännyt ihan hyvin ilman tuota tietoa. X"D Kiitos vain...

nakkisormi-chan - 2011-02-23 12:35:25
>xD aika mahtava puhekupla...
tosi hienosti tehty :)) tykkään kovasti..12.v ongelmanuori x''D repesin vähän ku miun Belinda :D paitsi että B-neiti on 13....(umm...keksiskelen omissa oloissa ihmisiä joille keksin kaiken maailman tarinoita...harmin kun en osaa piirtää sarjakuvaa -___-)
5pointsia kumminki :))))

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste