Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Kiltti, vai onko sittenkään...
Tehnyt: NajikaKazami - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2012-05-13 08:03:54

Tagit Kansio
Muu - Muut

Arvostelu
8
Katsottu 1524 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Tämä on ensimmäinen manga-työni Paintilla, joten sen laatu on surkea.  Tyttö näyttää kiltiltä, mutta hänen kädessään on puukko... Mitä hän aikoo sillä tehdä? Päätä itse!
Kommentit (Lataa vanhempia)
CHARLESTON - 2012-05-13 09:40:55
Mikä tekee tästä mangan? :^/

Mr_Screwdriver - 2012-05-13 12:24:11
Must toi näyttää kyl enemmä pelottavalta, enkä tajuu, miten toi muka on puukko....

NajikaKazami - 2012-05-13 14:02:05
Ottakaa huomioon, että tein ekaa kertaa mangaa Paintilla, joten tämä on huono piirros, ja se on puukko, olen vaan huono piirtämään Paintilla.

Bai-Ju-Li - 2012-05-13 16:00:23
Komppaan muita, en nää puukkoa enkä mangaa.... Jos myönnät itsekin olevasi huono, niin mikset vaikka harjoittelisi ennen kuin laittaisit kuvia tänne, ettei tarvitse lukea näitä kommentteja. Toisinsanoen sinun pitäisi ottaa se huomioon, kun julkaiset kuviasi.

Kukaan ei ole seppä syntyessään...Harjoittelu on avainsana...

Bai-Ju-Li - 2012-05-13 16:03:41
Plussana pikku vinkki: Kannattaisi vastata toisille heidän omiin profiileinsa, ei omien töiden kommenteissa.

Vielä kuvasta: Jos kehon rajat on mustalla, myös naaman ois hyvä olla mustalla.

CHARLESTON - 2012-05-13 16:26:54
Saanen kysyä vielä ..... mikä osa tässä on mangaa? En näe eroa normaalin tyylin ja tämän kuvan tyylin välillä....manga vaikutteita vaan ei ole. Joten en ehkä itse kutsuisi tätä mangatyöksi millään mittapuulla. Harjoittele piirtämistä ahkerasti, niin saavutat tavoitteesi. :^) Kauniit värit tässä työssä.

ChibiSasseKun - 2012-05-16 17:51:49
Komppaan muita tässä ny. En ite nää kovinkaan tässä mangaa, mutta puukon hahmotan just ja just (jos se ny on toi pieni juttu tos käden näkösessä paikassa). Värit on iha kivat. Silmät on vaa vähä hassut, mutta ne just onki vrm syy siihen et ei näytä mangamaiselta, ku yleensä anime/manga hahmot tunnistaa silmistä. Toinen käsistä näyttää kuin se olisi poikki ranteen kohdalta O.o Mudda kuten Ba-Ju-Li sanoi: "Kukaan ei ole seppä syntyessään" harjottelulla taito aina paranee :D taustasta sen verran et ois voinu olla sielä edes jtn ettei näyttäis nii tyhjältä. Paitsi et toi aurinkoki kyl parantaa sitä ja on seki tyhjää parempi. Jatka vaa harjottelua, nii jälki ajastaan paranee.

Onoki - 2012-05-19 12:02:45
Hieno olet aloittanut digitaalisen taiteen tekemisen. SIITÄ SE LÄHTEE!!!!

Näin aluksi voisin kertoa, ettei paint ole mikään hyvä ohjelma ja se on hyvin alkeellinen. Itse en ainakaan saa paintilla mitään aikaiseksi. Hatun nosto siitä, että olet jaksanut tehdä tämän sillä. Suosittelisin kokeilemaan vaikka sumo painttia, sillä voi harjoitella ilmaiseksi netissä. Mikäli haluat parempaa ohjelmaa itsellesi, suosittelen lataaman gimp ohjelman. Ohjelma jota itse käytän on Paint tool SAI, sen saa 30 päiväksi ilmaiseksi. Itse olen pitänyt sai ohjelmasta.  
Paintista tekee vielä hankalan sen, ettei siinä ole tasoja vaan kaikki pitää tehdä yhdelle layerille. Itse käytän työssä yleensä reilusti yli 30 layeriä ehkä jopa lähemmäs 100.

Kuvasta ja kommenteista tuli flash back.

Onokin flash back.

Vuonna 2005 päivämäärä tuntematon:
Nuori noin 15 vuotia onoki piirsi mielestään super hienon kuvan ja lisäsin sen silloiseen naruto.fi hiin. Hän oli varma että työstä pidettäisiin, mutta hän oli väärässä. Työ sai murska arvioinnit, eivätkä ihmiset nähneet kuvassa mitä hän halusi näyttää. Surullisena Onoki päätti tehdä kuitenkin toisen työn, mutta sillä kertaan hän myönsi suoraan, ettei kuva ollut hyvä. Minkä ansiosta ylläpito poisti kuvan. Suuttuneena Onoki poistui koko sivulta ja päätti, ettei tulisi enää ikinä takaisin!!!
Kuitenkin onoki päätti jatkaa piirtämistä. Hän piirsi ja piirsi läpi myrskyisten vuosien. Kunnes yhtenä päivänä hän päätti palata! Sillä hän halusi sitä kritiikkiä ja kommentointia kuviinsa, jotta voisi tulla vielä paremmaksi. Kuitenkaan hän ei saanut enää kritiikkiä eikä kommenttiakaan. Silloin Onoki tajusi ”Tämä ei ole ainoa, sivusta jossa voi esitellä töitään…” ……. ”netti ei ole ainoa paikka jossa voi esitellä taidettaan” Niinpä Onoki haki ammattikorkeaan sinne päästyään hän tajusi, että taide on täydellistä kun taiteilija sanoo sen olevan valmista. Niin kuin myös sen, että teoksilla on aina vihaajia ja rakastajia.

Takaisin vuodelle 2012
Eli mitä yritän kait sanoa, että älä vaan lopeta piirtämistä taikka töitten julkaisemista, vaikka saisitkin perustelematonta kommenttia. En yhdy muihin kommentteihin. Huomasin kyllä puukon tytön kädessä. Ja se mikä tulee mangan piirtämiseen, kukaan meistä ei voi piirtää mangaa! Sillä vaikka mitä tekisimme, me ollaan ja pysytään suurin piirtein suomalaisina eikä miestä tule japanilaisia. Manga tarkoittaa sarjakuvaa ja minusta tämä on sarjakuva tyylinen teos, jolloin tää on myös manga tyylinen teos.

Ps: Minusta tyttö vaikuttaa kiltiltä. Ehkä hän on tulossa puutarhalta, aurinkokin paistaa niin mukavasti.

Sori hirveen pitkä kommentti, ja mahdolliset kirjoitus virheet.^^

akatsukilover2 - 2012-05-19 13:46:18
Anteeksi että sanon näin, mutta olen nähnyt MONIA parempia paint töitä ja monet niistä ovat PIKKU LASTEN tekemiä. Jos harjoittelisit piirtämistä paintilla kunnolla ennen kuin laitat kuviasi tänne. Mutta annetaan nyt kuvan laatu anteeksi kun paint on muutenkin niin paska piirustus ohjelma (Oma mielipide). Noo... En minäkään saanut pari vuotta sitten parempia aikaiseksi, mutta taitoni ovat parantuneet harjoittelemalla, joten älä lannistu. ;)

akatsukilover2 - 2012-05-19 13:47:36
P.S Vieläkin hyvien kuvien tuottaminen paintilla vaatii minulta monta tuskaista tuntia.

Remicc - 2012-05-19 15:34:24
Olen kyllä samaa mieltä Onokin kanssa, eikä jäänyt mitään lisättävää. Tekemällä oppii! Jatka vain piirtämistä! :)

Happosai - 2012-05-19 21:19:03
Onoki puhuu asiaa! Joten yhdyn Onokin ja Remiccin mielipiteeseen, lisää arttia vaan!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste