Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Hashirama & Mito & Madara
Tehnyt: Guren - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2013-06-09 17:36:38

Tagit Kansio
Paritus - hetero

Arvostelu
3
Katsottu 1193 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Kuten viimeisimmissä mangaluvuissa on käynyt ilmi, Madara ja Hashirama olivat lapsuuden ystäviä. Ehkä he tunsivat Mitonkin lapsesta asti ja viettivät kolmisin aikaa yhdessä, mutta sitten Mito ja Hashirama alkoivat lähentyä, mikä ei oikein ollut Madaran mieleen, sillä ehkä hänkin oli ihastunut Mitoon, mutta Mito ei vastannut hänen tunteisiinsa, koska rakasti Hashiramaa.

Käytin Miton, Hashiraman ja Madaran, sekä heidän leirinsä ääriviivojen luomisessa lyijykynää ja hoidin värittämisen tusseilla, paitsi kolmikon ihon värin väritin puuvärillä. Loput maisemasta väritin tusseilla. Taustalla näkyy myös muutama valopiste, jotka ovat tulikärpäsiä. Kuvan valmistumisaika on 9.6.2013. Kaikenlaiset kommentit kelpaavat!
Kommentit (Lataa vanhempia)
Sonya - 2013-06-09 18:35:54
Värit ovat ehkä piiikkuisen sekavia mutta tykkään niistä :-) että jotkut jaksavat nähdä vaivaa taustaan! D: ite oon niin laiska etten jaksa .___.

Karin-chan - 2013-06-14 18:44:26
Hieno on, puissa olisi ehkä voinut käyttää hieman enemmän eri sävyjä. Madara kattoo kieroon. x,D Ei millään pahalla. Musta toi taivas on jotenkin siisti... Vaikka vähän sekava väritys, se näyttää hienolta, katoin eka et ne tulikärpäset oli tähtiä, mikä sai sen näyttämään siltä kuin ne riippuisivat jostain. :)
Harjoittelua kyllä kaipaat anatomian kanssa, mutta tykkään tästä silti, jotenkin...merkillinen tunnelma kuvassa...... Vai johtuuko vain väsymyksestä?En tiedä... Sori, pitkä kommentti. :D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste