Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Paluu 3 - Hatha
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1580 sanaa, 10022 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-08-08 17:46:41
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Jatkoa pukkaa. Antakaa minulle anteeksi baari kohtaus. En vaan voinut vastustaa kiusausta. K-13 (KakashixOC)

Arvostelu
3
Katsottu 1415 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Sisään!" Tsunade huusi kuullessaan koputuksen oveltaan. Nopeasti ovi avautui ja sisään istui kaksi Konohan jouninia.

"Kutsuit Tsunade-sama", pitkä harmaahiuksinen mies sanoi vieden kätensä taskuunsa. Sivusilmällä hän vilkaisi vierellään seisovaa lyhyempää naista, joka hermostuneena veti ruskeat hiussuortuvansa kasvoiltaan.

"Rauhoitu Yoyri", mies sanoi hellästi koskettaen toisella kädellään naisen olkapäätä. Yoyri vilkaisi miestä kiitollisen näköisenä ja nopeasti hipaisi miehen kättä olkapäällään.
              
"Hotake Yoyri", Tsunade sanoi äkkiä pöytänsä takaa. Yoyri hätkähti ja käänsi katseensa takaisin Tsunadeen.

"Hai", hän mutisi kääntäen katseensa alas.

"Olet siis viimein palannut pikkuretkeltäsi. Viiden vuoden retkeltäsi", Tsunade sanoi hymyillen ristien kädet kasvojensa eteen.

"Retki hieman venähti Tsunade-sensei..eh..tarkoitan Tsunade-sama", Yoyri sanoi ja nosti viimein katseensa lattiasta Tsunadeen. Tsunade naurahti.

"No, pääasia että olet palannut. Ihmettelen vain mikä sai sinut tulemaan tänne yhdessä Kakashin kanssa", Tsunade sanoi ja katseli tarkasti kahta jouninia edessään. Yoyri vilkaisi Kakashia ja punastui Kakashin iskiessä silmää hänelle.

"Haluan, että hän tulee mukaani", Kakashi sanoi kääntäen tiukan katseensa Tsunadeen.

"Sain hänet viimein takaisin enkä päästä häntä luotani edes tehtävän ajaksi", hän jatkoi antamatta Tsunaden virnuilun häiritä itseään.

"Kovin epänormaalia sinulta Kakashi pyytää sellaista", Tsunade sanoi kääntäen huomionsa pöydällään oleviin papereihin:" mutta olet pyyntösi ansainnut, kopio-ninja Kakashi", hän jatkoi kaivaen paperipinosta esille suljetun paperirullan.

"Hotake Yoyri", Tsunade sanoi tiukasti saaden Yoyrin tahtomattaan hätkähtämään.

"Minulla on sinulle tehtävä. Lähdet yhdessä Kakashin kanssa metsästämään tietoja Akatsuki-klaanin sijainnista. Tehtävänne on epäonnistunut, jos yksikin klaaniin kuuluva tai heidän alaisensa saa vihiä toimistanne. Näin käydessä palaatte välittömästi Konohaan. Tappelut klaanin kanssa ehdottomasti kiellettyjä. Lähdette kahden päivän päästä aamunkoitteessa. Kysyttävää?" Tsunade sanoi ja käänsi tiukan katseensa Yoyrista Kakashiin.

"Ei, Tsunade-sama", molemmat vastasivat valmiina poistumaan.

"Hyvä", Tsunade hymähti ja nosti kättänsä viitatakseen jouninit poistumaan, kun hänen mieleensä juolahti eräs asia.

"Kakashi, Yoyri. Onneksi olkoon", hän sanoi ja hymyili kahdelle hämmentyneelle jouninille edessään.

"Poistukaa", hän käski savun jo peittäessä huonetta jounineiden kadotessa käsimerkkien myötä.

**

Ylhäällä Konohan kallioilla aurinko lämmitti laiskasti kahta varjossa makaavaa hahmoa, jotka olivat ilmestyneet kalliolle hetkeä aikaisemmin savupölähdyksen saattelemana.

Kallioilla puhaltava tuuli ryntäili välillä lievittämään auringon lämpöä. Yoyri sulki silmänsä ja nosti kasvonsa tuulen hellittäväksi. Avatessaan silmänsä jälleen hänellä oli kädessään kunain, jolla hän leikki hajamielisen oloisena.  

Välillä hän vilkaisi vieressään makaavaa miestä, joka oli ristinyt kätensä päänsä alle ja peittänyt kasvonsa aukinaisella kirjalla. Yoyri hymähti ja tarttui kirjaan aikomuksenaan lukea sitä, kun miehen äkäinen ääni keskeytti hänen aikeensa.

"Minä luen sitä vielä", Kakashi sanoi ja nosti oikealla kädellään kirjan kasvoiltaan. Yoyri naurahti ja nousi seisomaan.

"Lukutapasi ei ainakaan ole muuttunut", hän mutisi heitellen kunaita kädessään.

Lopulta hän kyllästyi Kakashin lukemiseen ja heitti kunain maahan lähelle Kakashin vasenta korvaa. Hitaasti Kakashi siirsi kirjaa kasvojensa edestä ja nosti näkyvän silmänsä kulmakarvaa kysyvästi.

"Sanoitko jotain?", hän kysyi ja nousi istumaan. Yoyri hymähti ja vei kädet lanteilleen.

"Kiitos vain. Minä en ole Gai", hän sanoi ja mutristi suutaan loukkaantuneen näköisenä. Kakashi nousi ylös ja tarttui Yoyria hellästi leuasta.

"Et ole et", hän sanoi ja liuotti toisella kädellään maskinsa alas suudellen hellästi Yoyria.

"Mitä haluat tehdä?" hän kysyi erkaantuessaan Yoyrista. Yoyri nosti katseensa Kakashiin ja virnisti.

"Sake tekisi terää".

**

"Ah, Konohan sakea", Yoyri huokaisi ja sulki silmänsä onnellisen hymyn levitessä hänen kasvoilleen. Kakashi hymyili hellästi Yoyrin reaktiolle maskinsa takaa ennen kuin veti maskinsa nopeasti alas juoden saken lasistaan yhtä nopeasti.

"Konohan sakea ei voita mikään", Kakashi tuumasi vetäen maskin takaisin kasvoilleen ja kaatoi itselleen uuden lasin sakea.

Yoyri virnisti ja ojensi lasiaan saadakseen osansa sakesta. Juodessaan Yoyri katseli laiskasti baarissa istuvia ihmisiä.

Kakashi oli tuonut hänet yhteen Konohan parhaimmista sakepaikoista. Yoyri sulki silmänsä antaen itsensä valua muistoihin. Tässä baarissa hän oli useasti istunut Kakashin ja ystäviensä kanssa tehtävien tai muuten rankkojen päivien jälkeen. Yoyri huokaisi. Hän oli ollut liian kauan poissa ystäviensä luota ja miehen, jota rakasti enemmän kuin mitään.

Sivusilmällä hän vilkaisi vieressään istuvaa miestä, joka oli keskittänyt kaiken huomionsa lukemaansa kirjaan. Yoyri hymyili hellästi. Toisaalta mikään ei ollut muuttunut viidessä vuodessa. Mutta hänellä oli ollut syynsä lähtöön. Kakashin äkillinen kosinta oli saanut hänet kaipaamaan jotain muuta kuin mitä Konoha tarjosi. Yoyri huokaisi ja joi loput saket lasistaan.

"Alan tulla vanhaksi", Yoyri mietti ja oli kaatamassa itselleen lisää sakea, kun heidän pöytäänsä iskeytyi yhtäkkiä kunai.

"Yoyri! Sinä piru!" Asuma nauroi istuutuen Yoyrin viereen ja viitaten tarjoilijaa tuomaan lisää sakea.

"Mitä sinä Kakashin kanssa täällä teet?" Asuma kysyi ja iski silmäänsä Yoyrille. Kakashi nosti katseensa kirjastaan katsoen tyynesti Asumaa.

"Miksi hän sinunkaan kanssa olisi?" Kakashi vastasi Yoyrin puolesta kaataen itselleen lisää sakea.

"Pojat. Ei tappeluita", Kurenai sanoi istuutuessaan Kakashin viereen.

"Pitkästä aikaa Yoyri", hän jatkoi ojentaen lasiaan Asumalle, joka kaatoi siihen sakea. Yoyri tyytyi hymyilemään ystävilleen. Hän oli kotona.
    
Illan mittaan baariin virtasi Yoyrin ystäviä ja tuttavia toivottamaan hänet tervetulleeksi. Illan mittaan myös jokainen alkoi olla enemmän tai vähemmän humalassa. Iruka, joka oli liittynyt pian Kurenain ja Asuman jälkeen joukkoon yhdessä Gain kanssa, katseli Kakashia ja Yoyria mietteissään.

"Seurustelletteko te?" hän kysyi viimein otsarypyssä heiluttaen etusormeaan ilmassa Kakashin ja Yoyrin välillä. Yoyri punastui ja joi loput saket lasistaan nopeasti. Kakashi tyytyi tuijottamaan tyynesti eteensä kiittäen maskinsa olemassa oloa.

"Hai", hän sanoi lopulta viittoen Yoyria kaatamaan lisää sakea.

"Näin on sattunut tapahtumaan", hän jatkoi katsoen hiljennyttä pöytäseuruetta. Jokainen oli kääntänyt katseensa Kakashiin ja Yoyriin tuijottaen heitä herkeämättä.

"Aaaah! Minä tiesin sen!" Gai ulvaisi lopulta pyyhkien onnenkyyneleitä silmästään.

"Gai, sinä näit meidät jo aikaisemmin tänään", Kakashi sanoi kuivasti.

Lopulta Asuma räjähti nauramaan ja sytytti itselleen uuden tupakan.

"Enpä olisi uskonut", hän mutisi ja vilkaisi vihjaavasti Kurenaita, joka oli illan saatossa siirtynyt istumaan Asuman viereen. Kurenai punastui kevyesti ja käänsi päänsä pois.

"Baka", hän tuhahti.

Iruka oli tiedon saatuaan tilannut nopeasti lisää juotavaa. Pöydän päässä istuva Genma katseli pöytäseuruetta sakenpullon pohjan kautta yrittäen keksiä yhdenkin hyvän syyn, miksi istui Gain kanssa samassa pöydässä.

Lopulta hän tuskastui ja rääkäisi humalaisen estottomuudella:

"Ota Kakashi paita pois. Täällä on kuuma". Yhtäkkiä kaikki hiljenivät jälleen ja siirsivät katseensa Genmasta Kakashiin odottaen hiirenhiljaa Kakashin reaktiota. Kakashi vilkaisi Genmaa rauhallisena.

"Hai, täällä on kuuma", hän sanoi ja kaivoi kirjansa esille. Hiljainen pettymyksen huokaus kuului pöytäseurueen naisten ja Irukan suusta. Pian pöydän kuitenkin täytti iloinen puheensorina ja Genman pyyntö unohdettiin.
    
"Lähdetäänkö?", Kakashi kysyi kumartuen Yoyrin puoleen. Yoyri nyökkäsi ja nousi ylös yhdessä Kakashin kanssa.

Kakashi heilautti pöytäseurueelle kättään ja tarttui Yoyria lantiosta kiinni. Hilpeä vislaus ja Genman kaksimieliset huudahdukset saattoivat heidät ulos baarista.

Baarin ulkopuolella Yoyri hengähti syvään ja sulki nautinnollisena silmänsä tuntiessaan Kakashin voimakkaat käsivarret ympärillään.

"Nyt saat maksaa velkasi", Kakashi sanoi käheästi Yoyrin korvaan.

"Hai", Yoyri kuiskasi savupilvien peittäessä baarin edustan heidän kadotessaan.

Kommentit (Lataa vanhempia)
izumoampkotetsu - 2006-08-09 07:18:27
Iruka parka='(
tarina on mielenkiintoinen ja etenee ihan mukavaa vauhtia..
jatkoa voisit kirjoittaa=)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste